![]() |
Ruku na srce ovaj prethodni model je vec bio slim tako da mi nije jasno cemu daljnje forsiranje i da onda ovako loše jos izgleda.....ali dobro ako netko razmislja uzeti plejku nek se pozuri ...:mrgreen
|
Citiraj:
Ovaj dizajn sa zaobljenim rubovima mi se puno više sviđa. Što se diska tiče, sve zavisi od toga kako konzolu koristiš. Otkako sam ju nabavio (odmah po izlasku), niti jednom mi zauzeće prostora nije bilo ni blizu polovice, a kamoli da mi tih 500 GB nije dovoljno. Al ono, ne držim na disku ništa što trenutno ne igram (a bome mi zanimljivih igara ni nema puno), niti se bavim streamanjem/snimanjem, pa mi prostor ne odlazi na video materijal. |
Gledajući video plastika mi sliči GPL plastici od koje su napravljeni novi ThinkPadi što bi značilo da je čvršći od postojećeg... uz to, ovaj stari pola gloss, pola mat mi ide na onu stvar jer se dva puta dnevno mora brisati prašina :(
To što je tanji mi ne znači puno u vizualnom smislu... iako me zapravo zaboli za novi PS4 jer mi je ovaj postojeći 500GB model i više nego dovoljan :) |
Taj dizajn sa zaoblejnim rubovim mi se nekako nezavrseno cini.....po meni bi sve konzole trebale danas dolaziti sa 1Tb diskom, kad tad ce ti zatrebati vise....a i da naprave odmak od prosle generacije...
|
I tako najavljen Playstation 4 Pro i Slim, što kažete?
|
Pa, iskreno, ne vidim poseban razlog za upgrade sa ps4. Sa druge strane, drago mi je da nitko nije zakinut i da je ps4 pro samo opcija.
|
Ako imaš 4K telku ili ju misliš nabaviti svakako. Ako želiš igrati neke naslove na 60 fpsa na 1080p telki svakako. Ako te ništa od toga ne zanima, onda ne.
|
Citiraj:
A sta? Neke igre ce na 1080p raditi na 60fpsa, a na starom ps4 na 30?! |
Sony PlayStation 4
Ovo je totalno sranje. Cijela poanta konzola je da si gurnuo igru i stisnuo x - i stvar radi - potpuno optimizirano i jednako na svim uređajima.
Sto sad ovo znaci da ce igre za godinu dvije trzati na prvim ps4 konzolama, koji je to k?! Kako će se uopce na igrama označavati za koju konzolu su optimizirane, dali ce igre uopće biti optimizirane... Ili ce sve postati varijacija PC-a.....bojim se da ide u tom pravcu...i bojim se da je to opasan pravac za konzole.... Ne sviđa mi se ovo... |
To je sad samo među verzija jer je 4k postao naglo popularan, a bedaci o njemu ranije nisu razmišljali.
|
a ono, nes ti velike razlike...full hd ili 4k. Ne isplati se upgrade...
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Stavljam ovdje i u Garancije, povrat novca, zamjena robe; malom mi je na gejmpadu od plejke počela rikavat lijeva gljiva. Dali takav kvar ulazi pod garanciju?
Thx unaprijed |
Citiraj:
Samo dokrajči tu gljivu do kraja tak da bude 100% pokvareno :D |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ma jebe me samo ovaj dio:
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni je to valjan razlog reklamacije...da se prije godinu dana gljiva pokvari ajmo reći... |
Evo u prednarudžbi:
Sony PlayStation 4 Pro - 3.299kn Sony PlayStation 4 Slim - 2.499kn http://www.sancta-domenica.hr/Novost...7-4d9544c45409 |
Citiraj:
Je kao da se sve sad vrte u 60fpsa :D Ove sto se vrte na 60fpsa mozes na prste jedne ruke nabrojat :) Nije samo stvar 4k televizora, nego odabir pravoga 4k televizora koji podrzava i HDR :D znaci jos skuplje :D Ma neka izbace i tu sto onda, starima ce past cijena i slim ce biti jeftiniji, neplaniram kupiti sigurno 4k telku ubrzo a za 1080p rezu ce biti dosta i stari, netreba se brinuti uopce oko optimizacije ako ove teske tipa division igre rade fino (uz tu i tamo frame drop) ionako sve ekskluzive koje dodu iz sonya ce bit ok, a za ostale me briga :D Treba se bojati ubisofta i njihovih poluproizvoda :D |
|
Pa meni se ovo za 2 i pol hiljadarke čini ok cijena.
|
Citiraj:
da, nažalost sam zakasnio na akciju.. bilo je u mediamarkt trgovini, trajalo do 15.9 ili isteka zaliha (odo drugo je presudilo, razgrabilo se u prvih par sati).. 2 ps4 konzole plus igra uncharted za 399eura.. šteta |
U abrakadabra nelosa akcija, ako se pogleda što se sve dobije uz ps4... https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...raft/p/U0080LY
Edit: sad vidim da i nije baš :) Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Super mi se čini PS4 Slim, cijena je super, ne grije se ko PS4 normalan (barem oni prvi modeli su pekli dosta)... još da mi je shvatiti ovu Pro verziju, velika je to promjena za politiku firme. Nadam se da će se igre dizajnirati za slabiji model pa će na Pro modelu jednostavno bolje raditi, kao neki upscale
|
Citiraj:
To bi bila katastrofa, onda će se sve svesti na PC konfiguracije, to nema veze sa konceptom konzole..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
previse je "starih" ps4 modela prodano,da bi sony naglo sve usmjerio na ps4 pro.
i jos ce dugo tako biti |
Hajmo se nadati da će biti tako. Jos nije najjasnije kakvu će sudbinu imati ps4 pro. Iduce godine kada izadje xbox scorpio koji će u sebi vjerovatno imati neki derivat amd zen arhitekture sony-u bi mogle rasti zazubice
|
hm brojke su u lipnju tvrdile ovako:
PlayStation 4 Total Sales: 42,183,599 Xbox One Total Sales: 21,679,269 http://n4g.com/news/1935170/ps4-vs-x...ne-2016-update trebat ce vremena dok ih ove novije stignu. po meni smo jos par godina mirni |
Citiraj:
vjerujem da nisu toliko blesavi što se ovog drugog dijela posta tiče... |
ja koristim stalno digitalni opticki izlaz :) imam denon avr1800 star skoro pa 20 godina koji nikako da se pokvari :)
nego jel stavio tko ssd u ps4? jel bi trebalo to poboljsati kaj performanse? |
Dok sam imao PS4, probao sam ja sa SSD-om. Ocekivani rezultati, ubrza ti ucitavanje igara i to je to. Ako imas viska SSD i ne treba ti velik storage, isplati se. U suprotnom - ne vidim smisla :)
|
Jel ima netko neku ideju gdje nabaviti VR? Kod nas tek dolazi negde krajem 1. mj.
Poslano sa mog E5823 koristeći Tapatalk |
Ni ja ne vidim smisao optickog izlaza pored HDMI AVR recievera.Ima ih brate od 1000 do 100.000 kn
|
Citiraj:
Ali 500EUR dati samo za naočale, meni je besmislica. |
Citiraj:
Razni portali pišu da će u Hrvatsku doći krajem siječnja. Naručio bih negdje izvana, ali ne znam gdje. Njemački portal kaže da neće bit kod njih do Božića, ali zato kod španjolaca krajem mjeseca, ali ne znam španjolski, ni kakva je dostava. Britanci imaju s 20£ dostave. Možda je to jedina opcija... I neka je 500€, meni ne smeta. Jedva čekam. Poslano sa mog E5823 koristeći Tapatalk |
Amazon onda?
|
kakav je mortal kombat XL? jel se isplati dat 200kn za igru?
|
Pozdrav ekipa. sinoc mi je netko hakirao psn. prije hakiranja mi je povukao 20€ s paypala na wallet!Tih 20 eura i dalje stoji u mom walletu! preko konzole sam i dalje ulogiran na psn, iako je email promjenjem. Kako je to moguce? Dodana su 3 email adrese i sve tri su mail.ru. javio sam se psn-u prije 10 sati i jos mi nitko nista nije odgovorio! Sta mi je ciniti? PS4 nekad ne upalim po mjesec dana, a i kad ga upalim, upalim ga da bi pogledao dali ima update! u zadnjih godinu dana nisam igrao sve zajedno 10 sati na PS. nigdje se nisam logirao ma acc osim sa svog racunala i mobitela...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |