![]() |
upravo citam na wpcentralu: cini se da ce nokia predstaviti model sa 41 mpx kamerom, codename Eos. Lumia 920 ce biti goli njonjo prema tome, ako se ispostavi da je istina.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Google Maps Navigation Availability |
Citiraj:
http://crave.cnet.co.uk/mobiles/lumi...-wp8-50008556/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sumnjam da će PureView staviti u high end WP8 kao što je 920. Više mi se čini da će to ići negdje između 620 i 820. 720 možda. Nekako mi smrdi na to da će biti čisti feature phone, bez ikakvog razbacivanja snagom ostalog hardvera. |
Citiraj:
Ne, FYI, ja koristim zadnjih 5 godina ovo - https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=9809&ra=true, u kombinaciji sa originalnim zadnjim adria route-om+city navigator europe 2013 ;) Na primarnom mobitelu trenutno ništa, čekam Nokia drive da stigne i na ovo moje malo čudo od 8s-a. Na drugom mobu imam Wisepilot i iGo sa navigonovim kartama. I da, samo liku sa poput tebe treba nacrtati da se priča o PRAVOJ navigaciji, a ne o gugl mapama, koje nemaju dobru kartografiju u hr u npr gradu od 15.000 ljudi, a kamoli u nekom selu. Kakvo faking rutanje wp8 uređaja? Ne znam o čemu ti pričaš, zabrijao si nešto gadno momče. Ako ne dođe uskoro Nokia Drive u Hr, proučit ću što se nudi pa ću kupit nešto od ponuđenih navigacijskih softvera za wp8 i dobro, tak i tak kad sam sa svojim autom, nuvi je uvijek tu. A sad, molim te, okani me se, nemam uopće namjeru upuštati se u raspravu s nekim poput tebe, pogotovo kad napišeš tako blesav i nekonstruktivan post kao ovaj quotani. Za razliku od tebe i tebi sličnih, ja sam kupovao iphone (3gs, pa 4s) iz znatiželje da vidim paše li mi os kao takav, i uređaj kao uređaj, kupovao sam symbiane prije x godina, sad sam kupio wp8 mob. Ja nemam bezrazložne predrasude prema niti jednom os-u i uređaju, dok ga sam ne kupim i ne probam. I ono što kritiziram na svakom, je moje viđenje stvari, koje se nekom može sviđat, a nekom ne, fala Bogu, stvar izbora pojedinca. Za sada mi wp8 nema tolike mane da ga ne mogu koristit svaki dan, i ne vidim problem ako kritiziram nešto za uređaj koji posjedujem u temi o tom uređaju ili os-u na istom ;) |
Citiraj:
|
|
Nabrabijali ste se na tu navigaciju na WP8, idemo to razjasniti (i meni treba)
HTC, Huawei i Samsung imaju: 1.Bing Maps za navigaciju i ona nema 3D prikaz zgrada i turn-by-turn voice i ima offline karte... 2.Nokia Drive+ za navigaciju (još nije dostupno ali biti će) imat će sve features ko i Nokia Drive... Nokia ima: 1.Nokia Maps za navigaciju, trenutno Nokia ekskluziva, ima offline karte,turn-by-turn voice... Još je tu i Navigon navigacija (masno se plaća) Slobodno dopunite :kafa: |
Citiraj:
|
da li itko među redovima ima lumiu 620, da baci koji dojam, budući da ću vrlo vjerojatno uskoro biti vlasnik jedne (ukoliko se netko javi da je ima i kaže pozitivne dojmove). :)
|
Ako njoka izbaci pureview sa WP8, mogao bi to svakako bit zanimljiv uredaj, samo da nedodje prekasno kao 920ka i naravno ako ne bude http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcen...13/02/EOS1.jpg ovakvog dizajna jer ovo je brutalno ružno :/
|
Citiraj:
Ja čekam da zelena postane dostupna. 99% sam siguran da je uzimam. Ako nije tajna, otkud si gledao uzeti? |
idem u englesku veoma uskoro, pa ću si uzeti, vidim da je u o2 150 funti, free sim. :)
|
Gdje si vidio da je sim free? Naletio sam i ja na tu ponudu, ali je malo reći da je nevjerojatna.
Najbliže sam je vidio u Saturnu za 269 eura, ali dostupna za 4 tjedna. |
Citiraj:
https://www.o2.co.uk/shop/phones/nokia/lumia-620/ Jako dobar deal da se mene pita, ako nije zaključan ofc. :D Onda ćeš imati prvi tu Lumiu na forumu :respekt: |
Citiraj:
I da, zaključana je na O2 nažalost |
Citiraj:
|
Dvaput u istom danu :D
Taman pred kraj 3. mjeseca će biti dostupna svima. Ja idem na Saturn opciju kako sada stvari stoje. |
ti nisi u redu čovik, to ću ti odma reći.
|
Citiraj:
http://www.clove.co.uk/nokia-lumia-620 |
Lumia 620 Unboxing i mala recenzija, traje 15min :D
http://www.youtube.com/watch?feature...v=-ToMJFd5nM8#! |
Malo previše praznog mjesta na doljnjem dijelu bazela, da su bar stavili ekran više u sredinu, ovako mi je ružan. :D
Da su stavili polycarbonate body kakav imaju 820 i 920 te bolju bateriju ovaj mobitel bi bio samo takav win, ovako mi je moj 8S još uvijek bolji, ali da je mobitel simpatičan i dobar to svakako stoji. |
Citiraj:
I ovako je bolji od bilo kojeg Androida u istom cjenovnom rangu. |
Citiraj:
|
Jer zele telefon sa dobrom kamerom?
|
jer volimo slikavati, zelimo fine slike?
|
pošto je to došlo do granice da uspješno zamjenjuje neke početne kompakte, što ne imat takav fičr (napokon).
|
Citiraj:
Aha da ima prednju kameru, zjevvv Ako su cijene iste ili slične prednost bi svakako dao 8s, baterija |
Prednost 8s je dizajn i baterija, dok je velika prednost Lumie kapacitet memorije
|
Po meni je puno veća prednost baterija (pa i dizajn) no što je to kapacitet memorije... Jer je sam OS zatvoren, dosadnog tipa, bez manje više ikakvog prostora za neko istraživanje i punjenje memorije osim sa par aplikacija, pa brate bar da ta baterija onda potraje, eto to je IMO...
Inače, instalirao sam 10tak aplikacija i ostalo mi još ponešto memorije, sasvim dovoljno... Sdruge strane HOXovih 32gb je bilo puno do čepa, samo je na navigaciju otpalo 4 5, a nju na wp8 ionak nemožeš stavit :D |
nokia dolazi sa navigacijom, 8S ne dolazi. meni bitna razlika :) a i nekako više imam povjerenja u nokiu (koja mi nikad krepala nije) nego u HTC (svaki kojeg sam ima je iša na garanciju).
|
Kad Lumia dođe do nas vjerojatno će i 8s dolazit sa nokia navigacijom ili će se moć skinut free...
Što se kvalitete tiče, i meni su HTCi fakat završavali na garanciji... al to je prije stvar sreće reko bi... Jer, hardware je isti, software je isti.... kvaliteta je.... a ono nadopuni :D |
Evo da pitam ovdje - prijatelj ima dosta čudan problem s HTC-om 8S. Ne uspijeva platiti parking ili tramvajsku kartu putem poruke, sustav mu odgovori da nije prepoznat oblik poruke i/ili da ne koristi specijalne znakove unatoč tome što je sve napisano kako treba. Operater je T-Mobile. Ima li netko sličnih problema?
|
Bogme me raspizdilo to neki dan... skinuo Croparking aplikaciju i problem riješen.
|
Drugo rješenje nisi pronašao? Služba za korisnike možda?
|
Drugo rješenje nisam ni tražio jer mi je ovako i jednostavnije platit parking, a vjerujem da je riječ o bugu sličnom onome di poruku od 160 znakova rastavlja na dvije... problem sa velikim i malim slovima, tako nekakva glupost...
|
Hvala, problem riješen. :) Ispada da je isti problem koji je spomenut prije nekoliko stranica u pitanju, dakle ukoliko se pošalje poruka napisana isključivo malim znakovima radi bez greške.
|
Np! Iako, sudeći prema računu ne bilježi te razdvojene poruke kao što mobitel kaže, pa se nebi trebalo stim zamarat...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |