PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Linux OS - info, how-to, pitanja, novosti, savjeti, problemi... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=234127)

Cuky 24.08.2020. 10:14

Samo bi se na bubu nadovezao, mozes ga koristiti za home usere (neuke korisnike) kojima je bitna multimedija, internet i da tu i tamo otvore kakav dokument kroz open/libreoffice.

Takvim korisnicima ce puno bolje radit nego windows jer ce ga teze syebat i pobrat kakvu gamad preko interneta, sto je na win puno ucestalije.

Mihael 24.08.2020. 10:55

sad sam testirao ventoy

Bubba :chears:

Bubba 24.08.2020. 11:21

Citiraj:

Autor Mihael (Post 3431890)
Bubba :chears:

Necu lagati, meni ga je otkrio Buljo, tak da... Njemu treba pivu dati! ;)

mkey 24.08.2020. 20:02

Terminal kojeg sam spominjao je Terminology. Ima dosta zgodnih funkcija, ali nije to ništa kritčno.

Što se tiče offica (u mom slučaju se to svodi na korištenje excela) meni je Libre office sasvim OK. Excel iz 365 paketa ima dosta moćnih stvari ali je i često i moćno retardiran. Za nekakve hard core korisnike, pretpostavljam da potonji nema zamjene.

atjeroid 24.08.2020. 20:40

Citiraj:

Autor Bubba (Post 3431861)
Irfan nema altermativu (a stvarno sam isprobao svasta), Office paket nasusno nedostaje, a na stvaranje digitalnog sadrzaja (grafickom) jednostavno mozes zaboraviti.

S ovim se ne mogu složiti. Pošto radim fotografiju i dizajn, prebacio sam veliki dio workflowa na linux i radi čisto ok.

GIMP 2.10 - Dobra zamjena za Adobe Photoshop kaj se tiče obrade fotografija. Osobno preporučam G'MIC + Resynthesizer + Liquid rescale pluginove. Konačno su počeli i CMYK podršku ugrađivati
Darktable (ili Raw Therapee) - zamjena za Adobe Lightroom, ima dosta funkcija koje su puno moćnije od Lightrooma (hint: filmic).
DigiKam - vrhunska organizacija fotografija
Kdenlive (ili openshot) - obrada videa. Mislim da je OpenShot moćniji, ali Kdenlive mi je čisto dosta :)
Lensfun (ima kao plugin za GIMP, dolazi po defaultu s darktableom) - lens calibration tool
Inkscape 1.0 - zamjena za Illustrator.
Blender - no words needed

Tak da mi ne stoji ovo za grafiku, koristim sve ove programe na winsima na poslu. Dost ih ima drugačiju "logiku" i zahtjeva learnig curve, ali to treba svaki novi komad ozbiljnog softwarea.

Također ima hrpa softwarea za kreiranje i obradu glazbe i glazbenih zapisa.
Jedimo mislim da kaska u CAD domeni, ali to nije moje područje.

P.S.: sucker sam za KDE aplikacije. :fiju:

mkey 24.08.2020. 20:59

A baš sam mislio pitatu za neku zamjenu za illustrator osim inkscape kad ono kita :D Radi li inkscape bolje na linuxu nego na windowsima? Ne treba mi često, srećom :)

A gimp koristim duži nis godina, opet povremeno i za sitnice, ali meni je to odlična aplikacija.

Što se cada tiče, FreeCAD napreduje. Sporim korakom, ali napreduje.

atjeroid 24.08.2020. 21:08

Citiraj:

Autor mkey (Post 3432027)
A baš sam mislio pitatu za neku zamjenu za illustrator osim inkscape kad ono kita :D Radi li inkscape bolje na linuxu nego na windowsima? Ne treba mi često, srećom :)

A gimp koristim duži nis godina, opet povremeno i za sitnice, ali meni je to odlična aplikacija.

Što se cada tiče, FreeCAD napreduje. Sporim korakom, ali napreduje.

Meni je nova verzija Inkscapea 1.0 odlična. Ali doduše to ovisi o potrebama korisnika :)

mkey 24.08.2020. 23:14

Ima li neki očiti razlog zašto QT aplikacije ignoriraju sistemsku temu? -> https://i.imgur.com/aYHEInG.png

Nikky 25.08.2020. 12:23

Neznam jesam li pisao ovdje, kome treba za audio - video neka isproba AVLinux distribuciju, složena tvikana baš za tu namjenu.

tomek@vz 25.08.2020. 19:28

Citiraj:

Autor Bubba (Post 3431861)
Ne postoji. Definitivno.

Ali kada otkrijes https://ventoy.net/en/index.html onda ti Rufus vise ni ne treba.

Sto se tice ostalih aplikacija koje si imao na Windowsima, kao i nekih stvari koje si mozda navikao zdravo za gotovo - pocni se privikavati da na Linuxu to tako ne funkcionira. To je jedini nacin da na njemu i ostanes.

Irfan nema altermativu (a stvarno sam isprobao svasta), Office paket nasusno nedostaje, a na stvaranje digitalnog sadrzaja (grafickom) jednostavno mozes zaboraviti.

IMNSHO, Linux mozes koristiti ili za servere, ili za development. Sve ostalo, ako ti je cilj zamijena Windowsa, mozes slobodno zaboraviti, puno muke za nikakve rezultate.

Yep.

+ Linux aplikacije si mozete cekirat u sklopu Linux tutoriala (par linkova na kraju)

A kaj se teme rufus tice - koristim dd. Radi svaki put. Za multiboot - Easy2Boot. Podrska za UEFI i obican boot - bez komplikacija.

https://www.easy2boot.com/download/

mkey 25.08.2020. 22:30

Citiraj:

Autor mkey (Post 3432049)
Ima li neki očiti razlog zašto QT aplikacije ignoriraju sistemsku temu? -> https://i.imgur.com/aYHEInG.png

Malo čačkam po ovome i trošim dosta više vremena nego to vrijedi :D -> https://wiki.archlinux.org/index.php/Qt

Dakle, u .bashrc sam dodao
Code:

export XDG_CURRENT_DESKTOP=KDE
export QT_QPA_PLATFORMTHEME=qt5ct

Te instalirao "qt5ct" koji omogućuje editiranje tema za QT. Evo na što sada liče notepadqq i krusader -> https://i.imgur.com/gQHz1p9.png

Miožemo reći nije baš idealno. Budem probao kako to izgleda na KDE.

Bubba 26.08.2020. 17:19

Citiraj:

Autor atjeroid (Post 3432022)
S ovim se ne mogu složiti. Pošto radim fotografiju i dizajn, prebacio sam veliki dio workflowa na linux i radi čisto ok.

GIMP 2.10 - Dobra zamjena za Adobe Photoshop kaj se tiče obrade fotografija. Osobno preporučam G'MIC + Resynthesizer + Liquid rescale pluginove. Konačno su počeli i CMYK podršku ugrađivati

Tak da mi ne stoji ovo za grafiku, koristim sve ove programe na winsima na poslu. Dost ih ima drugačiju "logiku" i zahtjeva learnig curve, ali to treba svaki novi komad ozbiljnog softwarea.

Izgubio si me.

Radis fotografiju i dizajn.

Na Linuxu.

A s istim tim softverskim drlogom i na poslu.

Poslu, as in, zivis od toga sto radis s tim softverom?

Da ponovim, fotografiju, dakle. I dizajn. Na softveru koji je pocetkom 2020. otkrio CMYK...

Daj me/nas prosvijetli, molim te, jer ja stvarno nikada nigdje nisam vidio da netko zaradjuje novac na Linuxu i digitalnom grafickom sadrzaju. Da pace, cak mi je i teoretski jako jako jako tesko povjerovati u to... To u praski znaci upravo to sto sam rekao - da su takvi pokusaji na Linuxu cisto drkanje i gubljenje vremena, osim za neke superentuzijaste - koji ne zive od tog softvera.

1v@n 26.08.2020. 17:24

U Postscriptu čovjek crta 😀

atjeroid 26.08.2020. 22:06

Citiraj:

Autor Bubba (Post 3432619)
Izgubio si me.

Radis fotografiju i dizajn.

Na Linuxu.

A s istim tim softverskim drlogom i na poslu.

Poslu, as in, zivis od toga sto radis s tim softverom?

Da ponovim, fotografiju, dakle. I dizajn. Na softveru koji je pocetkom 2020. otkrio CMYK...

Daj me/nas prosvijetli, molim te, jer ja stvarno nikada nigdje nisam vidio da netko zaradjuje novac na Linuxu i digitalnom grafickom sadrzaju. Da pace, cak mi je i teoretski jako jako jako tesko povjerovati u to... To u praski znaci upravo to sto sam rekao - da su takvi pokusaji na Linuxu cisto drkanje i gubljenje vremena, osim za neke superentuzijaste - koji ne zive od tog softvera.

Za fotografiju - import okular (razrstavanje i preimenovanje fotografija sa više fotića, da je kronološki) - raw obrada darktable - finiširanje u GIMPU
Za dizajn - Inkscape + Krita (savršeno podržava CMYK za moje potrebe)

A ima nas glupih entuzijasta, kojima savršeno dobro funkcionira. Da je trebalo navikavanje (pogotova na GIMP, nakon dolask s photoshopa bil sam kao invalid) - je i to poprilično, ali jednom kada se workflow posloži radi ko urica.

edit: sad vidim da sam gore u postu zaboravio kritu. moj grijeh.

domy_os 26.08.2020. 23:25

Ma GIMP je danas super kakav je prije bio. Nije podržavao ni ove osnovne formate fotografija, a kamo li CMYK. Meni je zasad OK, samo mi ponekad nedostaje više funkcija za crtanje, ali tome ionako nije namijenjen.

atjeroid 27.08.2020. 15:07

Citiraj:

Autor domy_os (Post 3432738)
Ma GIMP je danas super kakav je prije bio. Nije podržavao ni ove osnovne formate fotografija, a kamo li CMYK. Meni je zasad OK, samo mi ponekad nedostaje više funkcija za crtanje, ali tome ionako nije namijenjen.

Da, lijepo napreduje, dugo im je trebalo da se maknu na verziju 2, al sada ide cist ok. Verzija 3 bi sudeci prema beti trebala biti jos i bolja. CMYK su sredili osnove, sada ide implementacija potpunoga standarda boja. Bio je dokument u kojem su to lijepo objasnili zakaj toliko traje i kaj točno rade.

Također ima Gimp fork - Glimpse https://www.omgubuntu.co.uk/2020/08/...0-2-0-released, imaju zanimljiv smijer u kojem planiraju ići. Više za PS korisnike.

Za crtanje je krita, doslovno nema kaj nema od opcija :)

mkey 31.08.2020. 20:38

Au, što sam se lijepo izjebo :D Kad konj gura glavom kroz zid, pa zid ne popušta a konj se čudi. Kako to, kako to?!?!?!

Vjerojatno sam instalirao malo previše desktop environmenta i sada se instalacija malo pobrkala. Cinnamon, mate, defaultni gnome (smeće svjetsko imo) pa onda još i KDE. Mislim da sam nešto i na KDE uzjebo, izgledao je stvarno očajno pa sam se vratio na Cinannmon.

Određeni problemi su počeli kada sam montirao qt5ct, poslije sam vidio da uzrokuje puno problema na Ubuntu 19.10+. Kvantum se čini bolja opcija od ovoga, ali svejedno problemi ostaju nakon čišćenja sustava od qt5ct.

Sada su nuspojave slijedeće:
- QT aplikacije startaju relativno sporo, treba im nekoliko sekundi
- Flameshot sada ne želi startati nego pod root (wtf?)

Mislim da bude jedan format i instalacija nanovo, bez gnoma. Eventualno bih htio vidjeti na što KDE liči na čistaka.

tomek@vz 01.09.2020. 07:16

Citiraj:

Autor mkey (Post 3434121)
Au, što sam se lijepo izjebo :D Kad konj gura glavom kroz zid, pa zid ne popušta a konj se čudi. Kako to, kako to?!?!?!

Vjerojatno sam instalirao malo previše desktop environmenta i sada se instalacija malo pobrkala. Cinnamon, mate, defaultni gnome (smeće svjetsko imo) pa onda još i KDE. Mislim da sam nešto i na KDE uzjebo, izgledao je stvarno očajno pa sam se vratio na Cinannmon.

Određeni problemi su počeli kada sam montirao qt5ct, poslije sam vidio da uzrokuje puno problema na Ubuntu 19.10+. Kvantum se čini bolja opcija od ovoga, ali svejedno problemi ostaju nakon čišćenja sustava od qt5ct.

Sada su nuspojave slijedeće:
- QT aplikacije startaju relativno sporo, treba im nekoliko sekundi
- Flameshot sada ne želi startati nego pod root (wtf?)

Mislim da bude jedan format i instalacija nanovo, bez gnoma. Eventualno bih htio vidjeti na što KDE liči na čistaka.

Ne to radit osim ako znas pocistiti za sobom. Reinstaliraj OS, to ti je u ovom stadiju najlakse rijesenje. Ako ti vec KDE i *buntu filozofija pasu > Kubuntu. OpenSuse isto ima jako ispoliran KDE ali ne pase svakome.

P.S. - Gnome je daleko od starog Gnome 2 sucelja i donedavno mi je Cinnamon bio preferirano sucelje ali zadnji par mjeseci sam nasao "mir" u Gnome 3 sucelju - svida mi se minimalisticki pristup sa malo eye candy opcija. Inace ako Gnome 3 koristis uvijek Gnome Tweak Tool instaliraj + imaj na umu da mozes svasta dodat u smislu ekstenzija.

https://extensions.gnome.org/

ampeg 01.09.2020. 20:11

Bookmark manager za linux

bok ekipa
. Postoji li neki offline bookmark manager za Linux? Znači neki program gdje bih spremao linkove. Znam da postoji hrpa online servisa ali ja bih nešto na svom hardu a da nije vezano za browser. ETo tek toliko :-)
Hvala

tomek@vz 02.09.2020. 06:44

Citiraj:

Autor ampeg (Post 3434430)
bok ekipa
. Postoji li neki offline bookmark manager za Linux? Znači neki program gdje bih spremao linkove. Znam da postoji hrpa online servisa ali ja bih nešto na svom hardu a da nije vezano za browser. ETo tek toliko :-)
Hvala

Export u HTML i spremis nekud?

mkey 02.09.2020. 19:00

Citiraj:

Autor tomek@vz (Post 3434541)

Firefox to sam arhivira -> https://support.mozilla.org/en-US/kb...p-or-move-them

After upgrading or downgrading your Windows 10 operating system, a directory named Windows.old is created, and most of the data erased from the upgrade or downgrade is stored there. One especially useful item is the Bookmarks from Firefox. Follow the instructions in Restoring from backups above, and when you select Choose File…, follow the path C:\Windows.old\Users\\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\\bookmarkbackups to your previous bookmarks. Check the file date for information when the backup was created. Be aware using a backup bookmark folder will replace all the bookmarks in Firefox with the bookmarks in the backup file.

tomek jasno je meni to šta si rekao, mene samo jebe kada ne odustanem na vrijeme nego nepotrebno upirem ko budala. Ovo mi je i tako probna instalacija pa ću nastaviti po tome malerisati i onda krenuti na novu ispočetka kada bude pogodan momenat. Vjerojatno negdje za zimske praznike :D

Za sada se Kvantum pokazao OK, izgleda da radi dobro na QT aplikacijama. Instalirao sam si i VM i unutra Kubuntu pa ću malo čačkati i po tome, da vidim šta mi valja a što ne. Gnome 3 mi je stvarno katastrofa layout, imaju i drugi hrpu ekstenzija. Ako dodaš još jednu šibicu dreku na šibici onda je to i dalje drek na šibici. Za sada mi je Cinnamon baš OK.

Nikky 02.09.2020. 19:08

A kako ćeš saznati / naučiti ako najprije ne razbiješ ? 😁

ampeg 02.09.2020. 19:42

Citiraj:

Autor tomek@vz (Post 3434541)

Dobra ideja. Hvala :-)

mkey 02.09.2020. 19:45

Samo razbijanje, što veći čekić to bolje. Kada sam početo koristiti windowse pred skoro 20 godina reinstalirao sam svakih par tjedana, koliko sam razbijao. Pokojna tetka me pitala da pita nekoga s posla da mi pomogne. Nema meni pomoći tetko draga :D

atjeroid 02.09.2020. 19:55

Citiraj:

Autor tomek@vz (Post 3434182)
Ako ti vec KDE i *buntu filozofija pasu > Kubuntu. OpenSuse isto ima jako ispoliran KDE ali ne pase svakome.
https://extensions.gnome.org/

Htio bih se nadovezat i ovdje dodat KDE Neon, pogotovo ako je korisnik bleeding edge freak :)

medo 02.09.2020. 23:54

Citiraj:

Autor ampeg (Post 3434430)
bok ekipa
Hvala

rsync-aš bookmark file negdje lokalno ili na mrežu?

coconut 03.09.2020. 05:57

Ne znam da li za Linux postoji nešto tipa MozBackup jer s njim možeš napraviti backup svega (bookmark, history,...) iz Firefoxa pa napraviti restore na drugom kompu identičnu kopiju.

tomek@vz 03.09.2020. 07:36

Majko mila....ajmo ispocetka...malo ste ga zakomplicirali decki. Dakle Linux ima svoju FS strukturu (bas kao i svaki drugi OS).

bin boot dev etc home lib lib64 lost+found media mnt opt proc root run sbin srv sys tmp usr var

Svaki od foldera mozete definirat kao posebnu mount tocku (citaj particiju na windozama). Najelegantnije rijesenje? Za svoju Linux instalaciju uvijek definirajte zasebnu home particiju. Zasto? Pa...

[t@fedora ~]$ pwd
/home/t
[t@fedora ~]$ ls -la .mozilla/
total 28
drwxr-xr-x. 6 t t 4096 20. Aug 23:01 .
drwx--x---+ 26 t t 4096 2. Sep 19:22 ..
drwxr-xr-x. 3 t t 4096 20. Aug 23:01 extensions
drwx------. 6 t t 4096 20. Aug 23:01 firefox
drwxr-xr-x. 2 t t 4096 20. Aug 23:01 plugins
drwx------. 2 t t 4096 20. Aug 23:01 systemextensionsdev

Kad nesto ukenjate > reinstall OS-a, Home ne formatirate vec ponovo dodijelite novom OS-u. I gle cuda - postavke SVIH aplikacija ostaju iste nakon reinstalacije, dovoljno je instalirat i pokrenut aplikaciju - Firefox u ovom slucaju. Isto tako ako imate problem sa jednom aplikacijom - izbrisite postojeci folder iz Home-a. Ako uz to jos radite backup (hint:rsnapshot) - onda je sansa da izgubite ista vrlo mala.

Eto nadam se da sam malo pojednostavnio situaciju.

@coconut > na ovaj nacin samo kopiras home na drugi disk, jedino kod nekih distri moras na ACL-ove pazit...kreiras folder na drugom disku koji je isto imenovan kao tvoj korisnik u home-u i kopiras jednostavno na drugi disk sa rsync -aAv

@mkey > :no2drug:

mkey 04.09.2020. 22:28

tomek, što je s permissionima na /home kada reinstaliraš OS?

tomek@vz 05.09.2020. 17:13

Citiraj:

Autor mkey (Post 3435564)
tomek, što je s permissionima na /home kada reinstaliraš OS?

Ako aktiviras istog korisnika najcesce se pripase. Imao sam katkad probleme kod izmjene distri ali u tom slucaju se logiras kao root i lupis chown -R : /home/. Ali SVE je moguce.

:chears:

mkey 05.09.2020. 21:53

To mi se činilo kao najlogičnija opcija, staviti /home na odvojenu particiju, ali me brinuli permissioni. Budem to probao. Ako tako napraviš, aplikacije uglavnom stavlja u u /bin? Koliko bi bilo pametno odvojiti prostora za sistemsku particiju?

tomek@vz 06.09.2020. 08:39

Citiraj:

Autor mkey (Post 3435789)
To mi se činilo kao najlogičnija opcija, staviti /home na odvojenu particiju, ali me brinuli permissioni. Budem to probao. Ako tako napraviš, aplikacije uglavnom stavlja u u /bin? Koliko bi bilo pametno odvojiti prostora za sistemsku particiju?

Ne zamaraj se s tim. U zadnjih 15 godina stavljam za sistem max 15 - 30GB. Sad kad imam pun kufer toga / je 14GB. Swap posebno do 2GB uvrh glave....dosad nisam vidio desktop stroj da zdere vise od nekih 500MB virtualne memorije kad zbilja zagusti (sa 4 - 8GB RAM)....Home mi zauzima sve ostalo. Steam/Lutris igre ionak idu u Home. Katkad moram nesto prisarafit al nista uzbudljivo...kao sto vidis cak ni ne koristim LVM :D

Filesystem Type Size Used Avail Use% Mounted on
devtmpfs devtmpfs 7,8G 0 7,8G 0% /dev
tmpfs tmpfs 7,8G 457M 7,4G 6% /dev/shm
tmpfs tmpfs 7,8G 2,1M 7,8G 1% /run
/dev/nvme0n1p4 ext4 76G 14G 59G 19% /
tmpfs tmpfs 7,8G 44K 7,8G 1% /tmp
/dev/nvme0n1p2 ext4 831G 353G 436G 45% /home
/dev/nvme0n1p3 vfat 1022M 21M 1002M 2% /boot/efi
/dev/sdb1 fuseblk 4,6T 450G 4,2T 10% /backup
tmpfs tmpfs 1,6G 84K 1,6G 1% /run/user/1000
/dev/mapper/pve-vms ext4 841G 229G 570G 29% /media/vms
/dev/mapper/ext-vms2 ext4 1,8T 8,7G 1,7T 1% /media/vms2

Ono sto cesto radim na svojim instalacijama je dodat slijedecu stavku u fstab:

tmpfs /tmp tmpfs defaults 0 0

Tako je /tmp uvijek u RAM-u. Sva govna se brisu nakon restarta + sve sto se unutra izvodi je brze nego na SSD-u. Teoretski bih i /var/tmp mogao tako strpat ali s obzirom da su tu ponekad stvari koji se trpaju u 2-stage instalaciju (nvidia driveri na primjer) - ovaj dio tmp-a je pozeljno ostavit kako je.

:kafa:

domy_os 06.09.2020. 16:15

Citiraj:

Autor tomek@vz (Post 3435842)
Ne zamaraj se s tim. U zadnjih 15 godina stavljam za sistem max 15 - 30GB. Sad kad imam pun kufer toga / je 14GB. Swap posebno do 2GB uvrh glave....dosad nisam vidio desktop stroj da zdere vise od nekih 500MB virtualne memorije kad zbilja zagusti (sa 4 - 8GB RAM)....Home mi zauzima sve ostalo. Steam/Lutris igre ionak idu u Home. Katkad moram nesto prisarafit al nista uzbudljivo...kao sto vidis cak ni ne koristim LVM :D

Koju distribuciju koristiš?

Kod mene Mint 20 Cinnamon trenutno zauzima oko 40 GB bez nekih posebno velikih aplikacija i igara (sad baš čistim pa ću vidjeti konačno). Swap sam stavio na 20 GB i izgleda da ću ga morati povećati jer mi hibernacija ne radi. U normalnom radu mi zauzima oko 8 GB RAM-a (od 16 GB ukupno) i oko 4 GB swapa. Ne kužim zašto troši swap ako ima slobodnog RAM-a. Instalacija je po defaultu postavila swap na 2 GB i to je bilo debelo premalo jer su mi se aplikacije rušile i sistem se smrzavao. Sad na 20 GB je bolje, ali opet nije to to kao Windowsi jer čim mi CPU ode na preko 90% mogu sjesti i plakati, ne da se ništa raditi koliko je sporo.

mkey 06.09.2020. 16:59

Tek sada vidim da je dosta tih mount pointova po defaultu na RAM disk.

tomek@vz 06.09.2020. 23:03

Citiraj:

Autor domy_os (Post 3435958)
Koju distribuciju koristiš?

Kod mene Mint 20 Cinnamon trenutno zauzima oko 40 GB bez nekih posebno velikih aplikacija i igara (sad baš čistim pa ću vidjeti konačno). Swap sam stavio na 20 GB i izgleda da ću ga morati povećati jer mi hibernacija ne radi. U normalnom radu mi zauzima oko 8 GB RAM-a (od 16 GB ukupno) i oko 4 GB swapa. Ne kužim zašto troši swap ako ima slobodnog RAM-a. Instalacija je po defaultu postavila swap na 2 GB i to je bilo debelo premalo jer su mi se aplikacije rušile i sistem se smrzavao. Sad na 20 GB je bolje, ali opet nije to to kao Windowsi jer čim mi CPU ode na preko 90% mogu sjesti i plakati, ne da se ništa raditi koliko je sporo.

Fedora. Kaj ti zauzima tolko prostora (du -csh /*) ? Hibernacija ti vjerojatno ne radi jer je power management na Linuxu jednostavno sranje u odnosu na ista drugo. Windows je tu miljama ispred. tlp i thermald malo poboljsavaju stvari ali kruta istina je - it's shit....8GB Rama zauzeto? Moguce (cache) (free -m) . Pokusaj identificirat aplikaciju koja je u swapu jer mi je to full cudno...da mozda nemas hrpu QT i GTK libova u pozadini non stop loadano?

https://www.cyberciti.biz/faq/linux-...is-using-swap/

Ovo je s upaljenim Chrome-om i par pozadinskih taskova:

total used free shared buff/cache available
Mem: 15897 1855 11595 543 2447 13196
Swap: 8191 0 8191

Kao sto vidis aktualno dere 1.8GB RAM-a. I to sa Gnome 3 + hrpa extenzija.

domy_os 06.09.2020. 23:23

Code:

total        used        free      shared  buff/cache  available
Mem:          15776        7654        193        988        7927        6800
Swap:        20479        3891      16588

Pogledam ovaj link pa javim što sam našao. QT i GTK libova ima, samo ne znam koliko, koliko 10-ak appova tipa Firefox, Thunderbird, Viber, LibreOffice, KeePass, FSearch, Filezilla, TeamViewer i slični appovi mogu uzimati.

Fedora s GNOME-om mi nikad nije trošila ispod 2 GB, možda jedino nakon boota, ali nakon malo vremena odeee... :D

EDIT: Slijede results...

"pidof memcached" i "pgrep memcached" ne daju baš ništa.

Druga skripta daje:

Code:

fsearch 223524 kB
Viber 208964 kB
teamviewerd 132728 kB
doublecmd 114468 kB
WhatsApp 100836 kB
MainThread 98832 kB
TeamViewer 96252 kB
WhatsApp 85804 kB
WebExtensions 77284 kB
simplenote 56380 kB
nomacs 53928 kB
mintreport-tray 52032 kB
cli 44692 kB
csd-background 44632 kB
gvfsd-smb 34628 kB
cinnamon-screen 31072 kB
authy 30872 kB
Xorg 30860 kB
authy 30524 kB
simplenote 26700 kB
BitrateCalc.exe 26596 kB
scp-dbus-servic 26572 kB
explorer.exe 26416 kB
WhatsApp 23212 kB
xapp-sn-watcher 22128 kB
prx 16356 kB
video-downloade 16260 kB
simplenote 16152 kB
xreader 15308 kB
applet.py 14944 kB
mintUpdate 14928 kB
authy 13148 kB
winedevice.exe 11568 kB
xreader 11256 kB
filezilla 11004 kB
blueberry-tray 10792 kB
nemo-desktop 10032 kB
winedevice.exe 9832 kB
redshift-gtk 9564 kB
services.exe 8868 kB
evolution-alarm 7956 kB
xdg-desktop-por 7804 kB
simplenote 7644 kB
simplenote 7644 kB
cinnamon-killer 7612 kB
simplenote 7556 kB
authy 7556 kB
WebKitWebProces 7444 kB
WebKitWebProces 7384 kB
simplenote 7308 kB
authy 6916 kB
networkd-dispat 6772 kB
QtWebEngineProc 6312 kB
QtWebEngineProc 6308 kB
plugplay.exe 6220 kB
WebKitNetworkPr 6148 kB
WebKitNetworkPr 6144 kB
snapd 5888 kB
goa-daemon 5836 kB
WhatsApp 5072 kB
gvfsd-smb 4208 kB
evolution-calen 4092 kB
csd-wacom 4076 kB
gvfsd-smb-brows 3848 kB
cinnamon-sessio 3840 kB
evolution-sourc 3760 kB
systemd-resolve 3720 kB
python3 3692 kB
geoclue 3676 kB
evolution-addre 3584 kB
csd-print-notif 3524 kB
(sd-pam) 3244 kB
csd-xsettings 3236 kB
csd-media-keys 3236 kB
csd-keyboard 3232 kB
csd-sound 3172 kB
csd-mouse 3160 kB
csd-color 3140 kB
csd-orientation 3132 kB
csd-a11y-settin 3072 kB
csd-xrandr 3064 kB
csd-screensaver 3036 kB
csd-a11y-keyboa 3032 kB
csd-automount 2992 kB
nm-applet 2984 kB
csd-cursor 2960 kB
csd-housekeepin 2908 kB
csd-power 2772 kB
csd-clipboard 2412 kB
smbd-notifyd 2352 kB
smbd 2332 kB
cleanupd 2312 kB
gvfsd-trash 2292 kB
lpqd 2260 kB
gvfs-udisks2-vo 2188 kB
pulseaudio 2088 kB
appimagelaunche 2036 kB
gvfsd-metadata 2028 kB
gvfsd-http 1972 kB
appimagelaunche 1752 kB
colord 1688 kB
lightdm 1564 kB
fwupd 1564 kB
csd-printer 1532 kB
systemd 1504 kB
xdg-desktop-por 1328 kB
gvfsd-network 1312 kB
polkit-gnome-au 1300 kB
lightdm 1300 kB
NetworkManager 1292 kB
smbd 1212 kB
goa-identity-se 1148 kB
gvfsd-fuse 1060 kB
systemd 1028 kB
at-spi-bus-laun 968 kB
gvfsd-dnssd 900 kB
gvfs-gphoto2-vo 824 kB
gvfs-afc-volume 792 kB
pxgsettings 760 kB
xdg-permission- 752 kB
gvfsd 708 kB
xreaderd 680 kB
at-spi2-registr 676 kB
dconf-service 648 kB
systemd-journal 624 kB
xdg-document-po 596 kB
flatpak-session 536 kB
gnome-keyring-d 524 kB
bwrap 504 kB
redshift 488 kB
dbus-daemon 472 kB
xdg-dbus-proxy 464 kB
gvfs-mtp-volume 456 kB
ssh-agent 448 kB
dbus-launch 436 kB
gvfs-goa-volume 432 kB
ssh-agent 424 kB
dbus-daemon 408 kB
dbus-daemon 396 kB
systemd-udevd 384 kB
wineserver 340 kB
agent 340 kB
ModemManager 336 kB
polkitd 276 kB
systemd-logind 256 kB
udisksd 216 kB
p11-kit-server 208 kB
bwrap 180 kB
mount.ntfs-3g 176 kB
dbus-daemon 164 kB
bwrap 160 kB
nmbd 148 kB
mount.ntfs-3g 140 kB
dbus-monitor 140 kB
rfkill 124 kB
cron 116 kB
sh 96 kB
accounts-daemon 20 kB
upowerd 12 kB
thermald 8 kB
systemd-timesyn 8 kB
rsyslogd 8 kB
kerneloops 8 kB
avahi-daemon 4 kB
avahi-daemon 4 kB
xreader 0 kB
xreader 0 kB
xfs_mru_cache
xfsalloc
xdg-permission- 0 kB
xdg-document-po 0 kB
xdg-desktop-por 0 kB
xdg-desktop-por 0 kB
writeback
wpa_supplicant 0 kB
WebKitWebProces 0 kB
WebKitWebProces 0 kB
WebKitNetworkPr 0 kB
WebKitNetworkPr 0 kB
Web Content59212 kB
Web Content57800 kB
Web Content56352 kB
Web Content36976 kB
Web Content27692 kB
Web Content25264 kB
Web Content232004 kB
Web Content19448 kB
watchdogd
vfio-irqfd-clea
usb-storage
uas
tpm_dev_wq
thunderbird 0 kB
TeamViewer_Desk 0 kB
sort 0 kB
smb3decryptd
scsi_tmf_0
scsi_eh_0
rtkit-daemon 0 kB
rmi4-poller
RDD Process6888 kB
rcu_tasks_kthre
rcu_sched
rcu_par_gp
rcu_gp
Privileged Cont6696 kB
pcscd 0 kB
openvpn 0 kB
oom_reaper
nvme-wq
nvme-reset-wq
nvme-delete-wq
none 0 kB
nm-openvpn-serv 0 kB
netns
mm_percpu_wq
migration/7
migration/6
migration/5
migration/4
migration/3
migration/2
migration/1
migration/0
md
mbim-proxy 0 kB
loop7
loop6
loop5
loop4
loop3
loop2
loop1
loop0
less 0 kB
kworker/u17:2-hci0
kworker/u17:1-hci0
kworker/u16:4-events_unbound
kworker/u16:2-i915
kworker/u16:1-events_unbound
kworker/u16:0-events_power_efficient
kworker/7:2-events
kworker/7:1H-events_highpri
kworker/7:1-events
kworker/7:0H-kblockd
kworker/6:3-events
kworker/6:1H-events_highpri
kworker/6:0H-kblockd
kworker/6:0-events
kworker/5:1H-events_highpri
kworker/5:1-events
kworker/5:0H-events_highpri
kworker/5:0-cgroup_destroy
kworker/4:2-events
kworker/4:1H-events_highpri
kworker/4:0H-events_highpri
kworker/4:0-events
kworker/3:1H-kblockd
kworker/3:1-events
kworker/3:0H-kblockd
kworker/3:0-cgroup_destroy
kworker/2:2
kworker/2:1H-events_highpri
kworker/2:1-events
kworker/2:0H-events_highpri
kworker/1:3-events
kworker/1:2H-kblockd
kworker/1:1H-events_highpri
kworker/1:1-cgroup_destroy
kworker/0:1H-events_highpri
kworker/0:1-events
kworker/0:0H-kblockd
kworker/0:0-cgroup_destroy
ktpacpid
kthrotld
kthreadd
kswapd0
kstrp
ksoftirqd/7
ksoftirqd/6
ksoftirqd/5
ksoftirqd/4
ksoftirqd/3
ksoftirqd/2
ksoftirqd/1
ksoftirqd/0
ksmd
krfcommd
kintegrityd
khungtaskd
khugepaged
kerneloops 0 kB
kdevtmpfs
kcompactd0
kblockd
kauditd
jfsSync
jfsIO
jfsCommit
jfsCommit
jfsCommit
jfsCommit
jfsCommit
jfsCommit
jfsCommit
jfsCommit
jbd2/nvme0n1p6-
irqbalance 0 kB
irq/161-rmi4_sm
irq/159-iwlwifi
irq/130-mei_me
irq/127-pciehp
irq/124-pciehp
irq/122-pciehp
ipv6_addrconf
iprt-VBoxWQueue
iprt-VBoxTscThr
idle_inject/7
idle_inject/6
idle_inject/5
idle_inject/4
idle_inject/3
idle_inject/2
idle_inject/1
idle_inject/0
gvfsd-fuse 0 kB
gvfsd 0 kB
gnome-terminal- 0 kB
gnome-keyring-d 0 kB
ext4-rsv-conver
edac-poller
ecryptfs-kthrea
devfreq_wq
dconf-service 0 kB
dbus-launch 0 kB
dbus-daemon 0 kB
cupsd 0 kB
cups-browsed 0 kB
cryptd
cpuhp/7
cpuhp/6
cpuhp/5
cpuhp/4
cpuhp/3
cpuhp/2
cpuhp/1
cpuhp/0
cinnamon 0 kB
cifsoplockd
cifsiod
cifsfileinfoput
cifsd
charger_manager
cfg80211
boltd 0 kB
bluetoothd 0 kB
blueberry
blkcg_punt_bio
bash 0 kB
bash 0 kB
awk 0 kB
awk 0 kB
ata_sff
agetty 0 kB
agetty 0 kB
agetty 0 kB
agetty 0 kB
agetty 0 kB
agetty 0 kB
acpi_thermal_pm
acpid 0 kB

Onda smem...

Code:

domy@Domy-NB:~$ smem
  PID User    Command                        Swap      USS      PSS      RSS
176197 domy    bwrap --args 32 video-downl      504        0        7    1128
17815 domy    sh -c /usr/lib/x86_64-linux      96        4        9    1240
17776 domy    server --sh -n /run/user/10      200        8      12      700
176186 domy    bwrap --args 32 video-downl      176        4      12    1528
87784 domy    C:\windows\system32\service    8868        4      13    1892
87787 domy    C:\windows\system32\plugpla    6220        4      13    1980
168329 domy    dbus-launch --autolaunch b7      432        4      13    1580
 3596 domy    /opt/viber/libexec/QtWebEng    6300        4      14      612
176194 domy    bwrap --args 32 xdg-dbus-pr      156        8      14    1508
 2265 domy    /usr/libexec/gvfsd-metadata    2024        4      23    3852
72472 domy    /opt/Simplenote/simplenote      7640        4      29      836
17781 domy    /usr/libexec/xdg-permission      592      16      33    3748
146462 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/x      672      16      34    3836
 1891 domy    /usr/libexec/at-spi-bus-lau      824      20      42    4412
17816 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/l      732      20      49    4740
 8542 domy    /usr/libexec/gvfsd-http --s    1932      12      65    5724
241358 domy    /usr/libexec/gvfsd-network      1304      36      69    5172
168330 domy    /usr/bin/dbus-daemon --sysl      348      48      94    1912
 2328 domy    /usr/sbin/rfkill event          116      100      106    1464
72470 domy    /opt/Simplenote/simplenote      7640        4      123    7252
160810 domy    /snap/authy/4/authy --type=    6912      12      125      612
87794 domy    C:\windows\system32\winedev    11568      108      127    3796
 3594 domy    /opt/viber/libexec/QtWebEng    6300        4      178    5148
72469 domy    /opt/Simplenote/simplenote      7548      12      183    7312
 2327 domy    python3 /usr/lib/blueberry/    3692        4      184    3868
 2000 domy    /usr/libexec/gvfs-gphoto2-v      808      204      227    4456
 2027 domy    /usr/libexec/goa-identity-s    1064      204      229    4816
176195 domy    xdg-dbus-proxy --args=34        336      260      276    3960
 1963 domy    /usr/libexec/gvfsd-fuse /ru      820      224      283    4452
 3906 domy    /usr/libexec/gvfsd-smb-brow    3664      24      325    9080
 1793 domy    /usr/bin/appimagelauncherfs    1808      240      332    6172
 2141 domy    /usr/libexec/geoclue-2.0/de      332      320      339    4368
 2017 domy    /usr/libexec/goa-daemon        5760      368      417    7712
 2004 domy    /usr/libexec/gvfs-mtp-volum      468      452      475    4812
 2013 domy    /usr/libexec/gvfs-goa-volum      344      460      478    4256
 2008 domy    /usr/libexec/gvfs-afc-volum      700      448      504    6028
 3536 domy    /usr/libexec/gvfsd-dnssd --      736      484      521    5520
 1899 domy    /usr/libexec/at-spi2-regist      544      512      534    5288
 2196 domy    /usr/bin/redshift -v            372      536      561    5032
 1792 domy    /usr/bin/appimagelauncherd      1744      400      567    6604
17772 domy    /usr/libexec/flatpak-sessio      340      592      614    4888
 2071 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    1456      564      627    7872
17778 domy    /usr/libexec/xdg-document-p      348      568      667    4664
238563 domy    /usr/libexec/gvfsd-smb --sp    4076      248      705    10120
 2211 domy    /usr/libexec/evolution-sour    3760      648      721    8416
 1946 domy    /usr/libexec/gvfsd              524      724      771    5156
146860 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/w    6140      656      799    9016
146473 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/w    6128      672      821    8880
 2234 domy    /usr/libexec/evolution-addr    3480      728      869    9152
 1992 domy    /usr/libexec/gvfs-udisks2-v    2004      752      918    6020
 3679 domy    /opt/whatsapp-desktop/Whats    5064        8      959    8460
 2225 domy    /usr/libexec/evolution-cale    4028      992    1089    9256
 2037 domy    /usr/libexec/dconf-service      556    1100    1119    5048
 1896 domy    /usr/bin/dbus-daemon --conf      444    1552    1612    4328
17803 domy    /usr/libexec/xdg-desktop-po    1100    1704    1825    7864
 2966 domy    /usr/bin/python3 /usr/share    14944    1500    1850    11504
 1753 domy    /lib/systemd/systemd --user    1016    1328    1946    5912
143068 domy    /usr/libexec/gvfsd-smb --sp    34540    1600    1982    10820
 4817 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    6792    1384    2000    12740
87800 domy    C:\windows\system32\explore    26344    2104    2122    5420
87803 domy    C:\windows\system32\winedev    9760    2124    2140    5396
160835 domy    /snap/authy/4/authy --type=    7592    1836    2313    3664
 1825 domy    /usr/bin/dbus-daemon --sess      400    2388    2447    5292
310344 domy    bash                              0    2512    2646    5024
 1916 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    2948    2876    2952    13280
 1919 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3000    2880    2960    13412
 1940 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3052    2876    2960    13464
 2257 domy    /usr/libexec/gvfsd-trash --    2196    2944    2987    7812
 1913 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3012    2940    3018    13532
 1973 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    2940    2948    3026    13500
146859 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/w    7416    2724    3033    16224
 1911 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    52688    2952    3042    13628
146472 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/w    7356    2776    3092    16148
 1974 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3196    2980    3122    14312
 1923 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    4032    3016    3173    14628
 1917 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    2876    3116    3212    13832
 1977 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3456    3020    3239    15728
87774 domy    /home/domy/.wine/drive_c/Pr    26596    3220    3250    3292
 1910 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    2940    3220    3313    14288
 1915 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3020    3264    3344    13848
 1912 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3096    3128    3367    14788
 1964 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    2984    3172    3385    14624
 1951 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3248    3280    3605    15184
 1918 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3036    3508    3624    13744
 1967 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    3032    3480    3642    14720
 1914 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    2712    4104    4375    16172
42332 domy    /usr/bin/python3 /usr/share    26532    3864    4448    21372
 2138 domy    /usr/libexec/evolution-data    7708    4200    4614    18608
 1808 domy    cinnamon-session --session      4120    4464    4661    16640
 2313 domy    blueberry-tray                10616    4484    4832    18892
 1794 domy    /usr/bin/pulseaudio --daemo    4468    3764    4922    12064
 2142 domy    nm-applet                      2884    5496    5923    21116
 2150 domy    /usr/lib/policykit-1-gnome/    1236    5916    6351    18856
 2165 domy    /usr/bin/python3 /usr/bin/r    9432    6120    6626    21456
17807 domy    /usr/libexec/xdg-desktop-po    7672    6504    6826    19860
248970 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/w        0    6788    6952    15976
248921 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/w        0    6788    6959    15908
 2161 domy    cinnamon-killer-daemon          7568    6064    7155    23624
72507 domy    /opt/Simplenote/simplenote      7404    5184    8978    23300
248969 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/w        0    10132    10505    24672
248920 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/w        0    10184    10556    24736
87778 domy    /opt/wine-stable/bin/winese      340    11676    11681    12632
160833 domy    /snap/authy/4/authy --type=    14700    9816    12060    15572
 1928 domy    /usr/lib/x86_64-linux-gnu/c    2320    12600    12684    23156
 2835 domy    mintUpdate                    15676    11916    13366    34592
176198 domy    /usr/bin/python3 /app/bin/v    18260    14096    14103    14364
310337 domy    /usr/libexec/gnome-terminal        0    13724    16092    39192
72504 domy    /opt/Simplenote/simplenote    29952    13124    16810    29764
 3824 domy    /opt/whatsapp-desktop/Whats    30120    14696    17374    30564
 2097 domy    /usr/libexec/xapps/sn-watch    22068    17648    17828    30496
311163 domy    /usr/bin/python3 /usr/bin/s        0    18172    18760    24012
12337 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    6768    20712    22793    54564
33425 domy    filezilla                      11448    22320    23399    41036
146505 domy    nomacs /mnt/Data/Documents/    53956    22080    32238    57360
 2140 domy    nemo-desktop                  10284    33908    34626    50548
160734 domy    /snap/authy/4/authy --no-sa    35912    32252    35596    40296
72464 domy    /opt/Simplenote/simplenote    59040    32224    41094    67804
 2314 domy    cinnamon-screensaver          31640    49664    50201    65588
160845 domy    /snap/authy/4/authy --type=    34736    50712    52909    56444
248949 domy    xreader /mnt/Data/Documents        4    52520    59887    83792
146455 domy    xreader /mnt/Data/Documents    11724    58948    66422    89724
248908 domy    xreader /mnt/Data/Documents        0    68204    79024  106568
 3667 domy    /opt/whatsapp-desktop/Whats  326964    73564    85399  113660
 2987 domy    mintreport-tray                51768    85632    86421  103296
146838 domy    xreader /mnt/Data/Documents    21564    89936  101555  131184
72516 domy    /opt/Simplenote/simplenote    18852    99620  108631  129240
 3879 domy    /usr/bin/cli /usr/lib/keepa    44752  132304  132703  140348
293213 domy    cinnamon --replace            41940  136872  139495  164924
143109 domy    doublecmd                    116780  193968  201770  225792
 4575 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    28108  194368  207634  279260
 4621 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    59800  216092  223069  287996
146003 domy    fsearch                      223196  262924  263386  278428
236654 domy    /usr/lib/thunderbird/thunde      668  258228  267216  292636
 4439 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    65856  259548  269467  338584
 3834 domy    /opt/whatsapp-desktop/Whats  341948  283244  294153  309516
 4527 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    37268  279792  294648  371436
 4666 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    19768  294880  304691  376356
 4373 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    25568  335872  353012  433420
 4188 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    58356  449348  456874  517256
 4485 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c  232316  456968  470233  542748
 3391 domy    /usr/lib/firefox/firefox -c    77188  535744  540727  592464
 3218 domy    /usr/lib/firefox/firefox      142256  505536  578328  710700
307565 domy    /opt/teamviewer/tv_bin/Team        0  633060  637404  646536
 3025 domy    /opt/teamviewer/tv_bin/Team  100068  738060  745832  769744
 3572 domy    /opt/viber/Viber              212144  914872  916824  931600

Code:

domy@Domy-NB:~$ smem -m
Map                                      PIDs  AVGPSS      PSS
/app/share/glib-2.0/schemas/gschemas.com    1        0        0
/app/share/icons/hicolor/icon-theme.cach    1        0        0
/app/share/video-downloader/video-downlo    1        0        0
/bin/dash                                    1        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.59GSLO      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.7a4uCt      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.8mjvxv      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.8pBSdw      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.AlDzSs      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.FYsBCs      1        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.IeRxx6      4        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.ItHxwA      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.MoVvQy      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.NHvRdD      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.PcJLpt      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.YVAHSu      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.b2MMOw      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.c0SiUt      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.hXD4AB      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.kTaJzC      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.kynKTA      4        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.q7bfPE      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.r3UMAv      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.uVIl1t      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.wjnH30      2        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.xPQpRi      1        0        0
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.xuSRQM      2        0        0
/dev/shm/org.chromium.CYqHUT                1        0        0
/dev/shm/org.chromium.HYf0tT                1        0        0
/dev/shm/org.chromium.Yu10eQ                1        0        0
/dev/shm/org.chromium.aFjCVQ                1        0        0
/dev/shm/org.chromium.tddLDS                1        0        0
/dev/shm/org.chromium.uSjESR                1        0        0
/dev/shm/org.chromium.yrUNsP                1        0        0
/dev/shm/org.chromium.zEZDGS                1        0        0
/dev/shm/org.chromium.zV1v2P                1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104975        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104976        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104977        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104978        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104989        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104990        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104995        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104996        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105003        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105004        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105005        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105006        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105007        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105008        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105009        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105010        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105011        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105012        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105023        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105024        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105176        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105177        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105231        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105232        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.11            11        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.113244        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.114073        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.114074        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.118173        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.118174        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.152831        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.152832        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.157483        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.157484        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.172687        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.172688        1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.18            1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.19            10        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.20            9        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.21            5        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.26            1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.28            10        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85072          1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85073          1        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.262            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.1626          2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.39603          2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.39611          2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.39624          2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.39627          2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.490            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.492            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.496            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.498            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.499            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.500            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.501            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.502            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.503            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.504            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.509            2        0        0
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4621.51423          2        0        0
/home/domy/.ViberPC/config.db-shm            1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/049277ad-1a    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/049277ad-1a    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/0862a1ef-81    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/0862a1ef-81    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/09391f7e-6f    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/09391f7e-6f    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/16473de8-f1    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/16473de8-f1    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/19f9cb6b-22    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/19f9cb6b-22    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/269d6549-fc    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/269d6549-fc    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/30f519af-7f    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/30f519af-7f    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/3b031ea2-83    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/3b031ea2-83    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/4044a0bc-fd    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/4044a0bc-fd    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/48e834e2-36    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/48e834e2-36    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/4ca8507d-68    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/4ca8507d-68    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/4e2311aa-6d    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/4e2311aa-6d    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/570b01f3-d3    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/570b01f3-d3    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/5bc09114-0a    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/5bc09114-0a    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/5f13ebe5-c6    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/5f13ebe5-c6    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/612928d3-1e    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/612928d3-1e    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/659673e4-f9    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/659673e4-f9    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/69ccf6e8-1c    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/69ccf6e8-1c    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/6e2ec95b-a8    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/6e2ec95b-a8    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/74b19423-16    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/74b19423-16    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/78b1f107-a2    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/78b1f107-a2    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/7c0cafaf-4c    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/7c0cafaf-4c    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/96559894-58    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/96559894-58    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/99571274-28    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/99571274-28    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/a0d9a77a-35    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/a0d9a77a-35    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ad815493-ff    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ad815493-ff    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/af2f3a19-9e    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/af2f3a19-9e    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/b224e711-8c    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/b3bc60f6-c7    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/b3bc60f6-c7    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/b8769ae7-d1    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/b8769ae7-d1    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/b8919708-81    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/b8919708-81    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/bd6130c8-f6    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/bd6130c8-f6    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/c3429d34-2b    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/c3429d34-2b    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/c3f348c3-dd    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/c3f348c3-dd    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/c57959a1611    50        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/c957a936-6f    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/c957a936-6f    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/cba9ad4f-4c    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/cba9ad4f-4c    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/d0972c3d32f    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/d2476d5b-b9    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/d2476d5b-b9    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/d584b4bc-f5    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/d584b4bc-f5    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/d83775c9-9c    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/d83775c9-9c    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/dad31da9-a9    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/dad31da9-a9    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/dddbf543-f2    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/dddbf543-f2    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/df471ae2-6b    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/df471ae2-6b    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/e26a8d51-97    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/e26a8d51-97    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/e6998412-c2    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/e6998412-c2    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ebd97338-bb    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ebd97338-bb    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ed276a1a-2f    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ed276a1a-2f    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ee6029d4-e7    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ee6029d4-e7    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f0a2aa7b-00    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f0a2aa7b-00    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f4ef0139-9b    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f4ef0139-9b    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f742d454-2a    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f742d454-2a    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f7e8ad83-26    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f7e8ad83-26    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f963881b-bf    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/f963881b-bf    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/fc839b1d-d9    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/fc839b1d-d9    2        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ff37912a-1d    1        0        0
/home/domy/.cache/fontconfig/ff37912a-1d    2        0        0
/home/domy/.cache/mozilla/firefox/fu3vzr    1        0        0
/home/domy/.cache/mozilla/firefox/fu3vzr    1        0        0
/home/domy/.cache/thunderbird/wqdk4en3.d    1        0        0
/home/domy/.config/Simplenote/Cookies        1        0        0
/home/domy/.config/Simplenote/Dictionari    1        0        0
/home/domy/.config/Simplenote/GPUCache/d    1        0        0
/home/domy/.config/Simplenote/GPUCache/i    1        0        0
/home/domy/.config/Simplenote/databases/    1        0        0
/home/domy/.config/pulse/b76cc7b1bbdc489    1        0        0
/home/domy/.config/whatsapp-desktop/Cook    1        0        0
/home/domy/.config/whatsapp-desktop/GPUC    1        0        0
/home/domy/.config/whatsapp-desktop/data    1        0        0
/home/domy/.local/share/flatpak/db/docum    1        0        0
/home/domy/.local/share/flatpak/db/notif    1        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/ho    4        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/ho    1        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/ho    2        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/ho    1        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/ro    4        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/ro    1        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/tr    1        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/tr    1        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/uu    6        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/uu    2        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/uu    2        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/uu    1        0        0
/home/domy/.local/share/gvfs-metadata/uu    1        0        0
/home/domy/.local/share/icons/hicolor/ic    1        0        0
/home/domy/.local/share/mime/mime.cache    39        0        0
/home/domy/.mozilla/firefox/fu3vzrvd.dom    1        0        0
/home/domy/.mozilla/firefox/fu3vzrvd.dom    2        0        0
/home/domy/snap/authy/common/.cache/mesa    1        0        0
/lib/i386-linux-gnu/libdl-2.31.so            1        0        0
/lib/i386-linux-gnu/libexpat.so.1.6.11      1        0        0
/lib/i386-linux-gnu/libnss_files-2.31.so    1        0        0
/lib/i386-linux-gnu/libuuid.so.1.3.0        1        0        0
/lib/i386-linux-gnu/libz.so.1.2.11          1        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/libcap-ng.so.0.0.0    5        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/libcrypt.so.1.1.0      7        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/libcryptsetup.so.1    1        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/libdevmapper.so.1.    1        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/libgcrypt.so.20.2.    5        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/libgpg-error.so.0.    5        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/liblzma.so.5.2.2      5        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/liblzo2.so.2.0.0      2        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/libnss_systemd.so.    4        0        0
/lib/x86_64-linux-gnu/libudev.so.1.6.9      1        0        0
/memfd:cubeb-shm-3218-0-input                1        0        0
/memfd:cubeb-shm-3218-0-output              2        0        0
/opt/Simplenote/chrome_100_percent.pak      7        0        0
/opt/Simplenote/chrome_200_percent.pak      7        0        0
/opt/Simplenote/locales/en-US.pak            7        0        0
/opt/Simplenote/resources.pak                7        0        0
/opt/Simplenote/v8_context_snapshot.bin      7        0        0
/opt/viber/lib/libQt5Location.so.5          1        0        0
/opt/viber/lib/libQt5OpenGL.so.5            1        0        0
/opt/viber/lib/libQt5PositioningQuick.so    1        0        0
/opt/viber/lib/libQt5QmlWorkerScript.so.    1        0        0
/opt/viber/lib/libxcb-xinerama.so.0          1        0        0
/opt/viber/libexec/QtWebEngineProcess        2        0        0
/opt/viber/plugins/mediaservice/libgstca    1        0        0
/opt/viber/plugins/platforms/libqxcb.so      1        0        0
/opt/viber/qml/Qt/labs/platform/libqtlab    1        0        0
/opt/viber/qml/QtLocation/libdeclarative    1        0        0
/opt/viber/qml/QtPositioning/libdeclarat    1        0        0
/opt/viber/qml/QtQml/Models.2/libmodelsp    1        0        0
/opt/viber/qml/QtQml/StateMachine/libqtq    1        0        0
/opt/viber/qml/QtQml/libqmlplugin.so        1        0        0
/opt/viber/qml/QtQuick.2/libqtquick2plug    1        0        0
/opt/viber/qml/QtQuick/Dialogs/libdialog    1        0        0
/opt/viber/qml/QtQuick/PrivateWidgets/li    1        0        0
/opt/viber/qml/QtQuick/Window.2/libwindo    1        0        0
/opt/viber/qml/QtWebChannel/libdeclarati    1        0        0
/opt/viber/qml/QtWebEngine/libqtwebengin    1        0        0
/opt/viber/resources/icudtl.dat              3        0        0
/opt/viber/resources/qtwebengine_devtool    3        0        0
/opt/viber/resources/qtwebengine_resourc    3        0        0
/opt/viber/translations/qt_en.qm            1        0        0
/opt/viber/translations/qtquickcontrols_    1        0        0
/opt/viber/translations/qtwebengine_loca    3        0        0
/opt/whatsapp-desktop/chrome_100_percent    3        0        0
/opt/whatsapp-desktop/chrome_200_percent    3        0        0
/opt/whatsapp-desktop/locales/en-US.pak      3        0        0
/opt/whatsapp-desktop/resources.pak          3        0        0
/opt/wine-stable/bin/wine                    1        0        0
/opt/wine-stable/bin/wine-preloader          1        0        0
/opt/wine-stable/bin/wine64                  5        0        0
/opt/wine-stable/bin/wine64-preloader        5        0        0
/opt/wine-stable/lib/wine/comctl32.dll      1        0        0
/opt/wine-stable/lib/wine/imm32.dll          1        0        0
/opt/wine-stable/lib/wine/ole32.dll          1        0        0
/opt/wine-stable/lib/wine/oleaut32.dll      1        0        0
/opt/wine-stable/lib/wine/rpcrt4.dll        1        0        0
/opt/wine-stable/lib/wine/setupapi.dll      1        0        0
/opt/wine-stable/lib/wine/uxtheme.dll        1        0        0
/opt/wine-stable/lib/wine/version.dll        1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/actxprxy.dll    1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/explorer.exe    1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/hid.dll          1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/hidclass.sys    1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/imm32.dll        3        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/kernelbase.d    5        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/msvcrt.dll.s    5        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/ntoskrnl.exe    2        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/ole32.dll        1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/oleaut32.dll    1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/plugplay.exe    1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/rpcrt4.dll      5        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/services.exe    1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/setupapi.dll    4        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/shcore.dll      1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/shell32.dll.    1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/shlwapi.dll      1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/userenv.dll      1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/version.dll      4        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/winebus.sys.    1        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/winedevice.e    2        0        0
/opt/wine-stable/lib64/wine/winehid.sys      1        0        0
/opt/wine-stable/share/wine/fonts/sserif    1        0        0
/opt/wine-stable/share/wine/fonts/tahoma    2        0        0
/opt/wine-stable/share/wine/fonts/tahoma    2        0        0
/opt/wine-stable/share/wine/fonts/vgasys    2        0        0
/run/host/fonts-cache/30f519af-7fad-4fcc    1        0        0
/run/host/fonts-cache/5be81b02-7a47-47f5    1        0        0
/run/host/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-B    1        0        0
/run/host/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-R    1        0        0
/run/host/share/icons/Adwaita/icon-theme    1        0        0
/run/host/share/icons/Mint-Y/icon-theme.    1        0        0
/run/host/share/icons/gnome/icon-theme.c    1        0        0
/run/host/share/icons/hicolor/icon-theme    1        0        0
/run/user/1000/snap.authy/#111              1        0        0
/run/user/1000/snap.authy/dconf/user        1        0        0
/snap/authy/4/chrome_100_percent.pak        4        0        0
/snap/authy/4/chrome_200_percent.pak        4        0        0
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/loc    5        0        0
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1        0        0
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        0        0
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/share/g    1        0        0
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/share/m    1        0        0
/snap/authy/4/icudtl.dat                    5        0        0
/snap/authy/4/lib/x86_64-linux-gnu/libbs    5        0        0
/snap/authy/4/lib/x86_64-linux-gnu/libco    5        0        0
/snap/authy/4/lib/x86_64-linux-gnu/libke    5        0        0
/snap/authy/4/locales/en-US.pak              4        0        0
/snap/authy/4/natives_blob.bin              4        0        0
/snap/authy/4/resources.pak                  4        0        0
/snap/authy/4/usr/lib/x86_64-linux-gnu/n    1        0        0
/snap/authy/4/v8_context_snapshot.bin        4        0        0
/usr/bin/bwrap                              3        0        0
/usr/bin/dbus-launch                        1        0        0
/usr/bin/python3.7                          1        0        0
/usr/lib/evolution-data-server/addressbo    1        0        0
/usr/lib/evolution-data-server/calendar-    1        0        0
/usr/lib/evolution-data-server/camel-pro    4        0        0
/usr/lib/evolution-data-server/credentia    1        0        0
/usr/lib/evolution-data-server/registry-    1        0        0
/usr/lib/firefox/browser/features/webcom    1        0        0
/usr/lib/girepository-1.0/AccountsServic    1        0        0
/usr/lib/girepository-1.0/AppIndicator3-    2        0        0
/usr/lib/girepository-1.0/Keybinder-3.0.    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXau.so.6.0.0      1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXcomposite.so    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXcursor.so.1.    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXdmcp.so.6.0.    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXfixes.so.3.1    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXi.so.6.1.0      1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXinerama.so.1    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXrandr.so.2.2    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXrender.so.1.    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXxf86vm.so.1.    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libbsd.so.0.10.0    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libfontconfig.so    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libfreetype.so.6    1        0        0
/usr/lib/i386-linux-gnu/libpng16.so.16.3    1        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_ADDRESS          12        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_IDENTIFICATIO    12        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_MEASUREMENT      12        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_MESSAGES/SYS_    12        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_MONETARY        12        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_NAME            12        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_NUMERIC          12        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_PAPER            12        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_TELEPHONE        12        0        0
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_TIME            12        0        0
/usr/lib/locale/en_US.utf8/LC_COLLATE        1        0        0
/usr/lib/locale/en_US.utf8/LC_MESSAGES/S    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/Accessibility/4.0.0.0_    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/I18N.West/4.0.0.0__073    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/I18N/4.0.0.0__0738eb9f    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/Mono.Posix/4.0.0.0__07    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/Mono.Security/4.0.0.0_    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/System.Configuration/4    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/System.Core/4.0.0.0__b    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/System.Drawing/4.0.0.0    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/System.Security/4.0.0.    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/System.Xml/4.0.0.0__b7    1        0        0
/usr/lib/mono/gac/System/4.0.0.0__b77a5c    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/libbluez5    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/libcli.so    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/libprotoc    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-al    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-bl    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-cl    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-co    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-de    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-sn    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-sy    1        0        0
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-x1    1        0        0
/usr/lib/python3.7/lib-dynload/_heapq.cp    1        0        0
/usr/lib/python3.7/lib-dynload/_json.cpy    1        0        0
/usr/lib/python3.7/lib-dynload/_posixsub    1        0        0
/usr/lib/python3.7/lib-dynload/_socket.c    1        0        0
/usr/lib/python3.7/lib-dynload/fcntl.cpy    1        0        0
/usr/lib/python3.7/lib-dynload/math.cpyt    1        0        0
/usr/lib/python3.7/lib-dynload/select.cp    1        0        0
/usr/lib/python3.7/site-packages/cairo/_    1        0        0
/usr/lib/python3.7/site-packages/gi/_gi_    1        0        0
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/_ctypes.c    1        0        0
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/_decimal.    2        0        0
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/_hashlib.    4        0        0
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/_json.cpy    2        0        0
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/_opcode.c    3        0        0
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/_queue.cp    2        0        0
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/_ssl.cpyt    4        0        0
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/termios.c    1        0        0
/usr/lib/python3/dist-packages/cups.cpyt    2        0        0
/usr/lib/python3/dist-packages/psutil/_p    2        0        0
/usr/lib/python3/dist-packages/psutil/_p    2        0        0
/usr/lib/python3/dist-packages/pycurl.cp    1        0        0
/usr/lib/python3/dist-packages/setprocti    5        0        0
/usr/lib/python3/dist-packages/simplejso    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gconv/IBM850.s    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gio/modules/li    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gio/modules/li    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    9        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gtk-3.0/3.0.0/    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ld-2.30.so        1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libappimage.so    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libarchive.so.    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libargon2.so.1    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libasn1.so.8.0    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libblkid.so.1.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libboost_threa    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libbz2.so.1.0.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcap.so.2.27    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcurl-gnutls    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdb-5.3.so      3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdl-2.30.so      1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libebook-1.2.s    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libebook-conta    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libffi.so.6.0.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgcc_s.so.1      1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgeocode-gli    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgif.so.7.1.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgmodule-2.0    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgnome-bluet    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgnome-deskt    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgoa-backend    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgpg-error.s    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgphoto2.so.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgphoto2_por    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgssapi.so.3    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstrtp-1.0.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgweather-3.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libhcrypto.so.    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libheimbase.so    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libheimntlm.so    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libhx509.so.5.    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libibus-1.0.so    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libimobiledevi    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libip4tc.so.2.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libjansson.so.    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libjpeg.so.62.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libjson-c.so.4    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libkmod.so.2.3    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/liblber-2.4.so    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libldap_r-2.4.    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libldb.so.2.0.    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/liblz4.so.1.7.    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/liblzma.so.5.2    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libmount.so.1.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libmpdec.so.2.    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libndr-krb5pac    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libndr-nbt.so.    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnghttp2.so.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpcre.so.1.2    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libphonenumber    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libplist.so.3.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libproxy.so.1.    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libproxy/0.4.1    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpython3.7m.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libresolv-2.30    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libroken.so.18    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/librt-2.30.so      1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/librtmp.so.1      1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsasl2.so.2.    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsbc.so.1.2.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsmbclient.s    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsnapd-glib.    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsquashfuse.    2        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libssh.so.4.8.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsystemd.so.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtbbmalloc.s    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libutil-2.30.s    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwbclient.so    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwind.so.0.0    5        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwx_baseu_xm    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwx_gtk3u_ht    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxml2.so.2.9    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libz.so.1.2.11    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/muffin/Clutter    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/muffin/Cogl-0.    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/ic    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libCHARS    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libMESSA    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libcli-l    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libflag-    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libinter    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libiov-b    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libldbsa    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/liblibcl    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libmessa    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libmsghd    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libmsrpc    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsamba    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libserve    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libserve    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsmbd-    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsocke    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libtallo    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libutil-    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libutil-    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libwinbi    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libwind-    3        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/xreaderd          1        0        0
/usr/libexec/at-spi-bus-launcher            1        0        0
/usr/libexec/evolution-addressbook-facto    1        0        0
/usr/libexec/evolution-calendar-factory      1        0        0
/usr/libexec/evolution-source-registry      1        0        0
/usr/libexec/goa-identity-service            1        0        0
/usr/libexec/gvfsd-http                      1        0        0
/usr/libexec/gvfsd-metadata                  1        0        0
/usr/libexec/gvfsd-network                  1        0        0
/usr/libexec/gvfsd-smb-browse                1        0        0
/usr/libexec/p11-kit/p11-kit-server          1        0        0
/usr/libexec/xdg-permission-store            1        0        0
/usr/sbin/rfkill                            1        0        0
/usr/share/fonts/X11/Type1/c0583bt_.pfb      1        0        0
/usr/share/fonts/dejavu/DejaVuSans.ttf      1        0        0
/usr/share/fonts/dejavu/DejaVuSansMono.t    1        0        0
/usr/share/fonts/opentype/malayalam/Manj    1        0        0
/usr/share/fonts/opentype/urw-base35/D05    1        0        0
/usr/share/fonts/opentype/urw-base35/Nim    1        0        0
/usr/share/fonts/opentype/urw-base35/Sta    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/abyssinica/Aby    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/droid/DroidSan    5        0        0
/usr/share/fonts/truetype/fonts-beng-ext    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/fonts-deva-ext    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/fonts-gujr-ext    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/fonts-gujr-ext    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/fonts-orya-ext    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/fonts-telu-ext    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/fonts-yrsa-ras    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/freefont/FreeM    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/freefont/FreeS    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/freefont/FreeS    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/kacst-one/Kacs    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/kacst/mry_Kacs    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/lao/Phetsarath    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/liberation/Lib    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/liberation/Lib    3        0        0
/usr/share/fonts/truetype/liberation/Lib    2        0        0
/usr/share/fonts/truetype/liberation/Lib    4        0        0
/usr/share/fonts/truetype/liberation2/Li    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/liberation2/Li    4        0        0
/usr/share/fonts/truetype/lohit-bengali/    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/lohit-devanaga    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/lohit-gujarati    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/lohit-kannada/    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/lohit-tamil/Lo    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/lohit-telugu/L    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/malayalam/Meer    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/malayalam/Rach    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    5        0        0
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    3        0        0
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    3        0        0
/usr/share/fonts/truetype/openoffice/ope    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/padauk/Padauk-    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/pagul/Pagul.tt    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/samyak/Samyak-    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/sinhala/lklug.    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/tibetan-machin    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/tlwg/Laksaman.    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/tlwg/Loma.ttf      1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/tlwg/Norasi.tt    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/tlwg/Sawasdee.    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/tlwg/Umpush.tt    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/tlwg/Waree.ttf    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/ttf-khmeros-co    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-    2        0        0
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-    1        0        0
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-    8        0        0
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-    3        0        0
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/UbuntuM    1        0        0
/usr/share/fonts/type1/gsfonts/n019003l.    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Aqua/icon-theme.    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Blue/icon-theme.    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Brown/icon-theme    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Grey/icon-theme.    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Orange/icon-them    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Pink/icon-theme.    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Purple/icon-them    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Red/icon-theme.c    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Sand/icon-theme.    1        0        0
/usr/share/icons/Mint-Y-Teal/icon-theme.    1        0        0
/usr/share/javascript/mathjax/fonts/HTML    1        0        0
/usr/share/locale/en/LC_MESSAGES/gtk30-p    1        0        0
/usr/share/locale/en/LC_MESSAGES/gtk30.m    1        0        0
/usr/share/locale/hr/LC_MESSAGES/cinnamo    2        0        0
/usr/share/locale/hr/LC_MESSAGES/cinnamo    1        0        0
/usr/share/qt5/translations/qtquickcontr    1        0        0
/usr/share/runtime/locale/hr/lib/hr_HR.u    1        0        0
/usr/share/zoneinfo-icu/44/le/timezoneTy    1        0        0
/usr/share/zoneinfo-icu/44/le/zoneinfo64    1        0        0
/var/cache/fontconfig/049277ad-1a4d-4531    67        0        0
/var/cache/fontconfig/0862a1ef-815b-4e50    67        0        0
/var/cache/fontconfig/09391f7e-6f3e-43fb    67        0        0
/var/cache/fontconfig/16473de8-f1bf-45c1    67        0        0
/var/cache/fontconfig/19f9cb6b-22e8-4da4    67        0        0
/var/cache/fontconfig/269d6549-fc2f-4326    67        0        0
/var/cache/fontconfig/30f519af-7fad-4fcc    67        0        0
/var/cache/fontconfig/3b031ea2-830e-42ef    67        0        0
/var/cache/fontconfig/4044a0bc-fd55-4756    67        0        0
/var/cache/fontconfig/48e834e2-369b-4d47    67        0        0
/var/cache/fontconfig/4ca8507d-6827-4e67    67        0        0
/var/cache/fontconfig/4e2311aa-6d7e-4683    67        0        0
/var/cache/fontconfig/570b01f3-d365-4ee4    67        0        0
/var/cache/fontconfig/5bc09114-0acb-4412    67        0        0
/var/cache/fontconfig/5be81b02-7a47-47f5    62        0        0
/var/cache/fontconfig/5f13ebe5-c621-485a    67        0        0
/var/cache/fontconfig/612928d3-1e80-4a7f    67        0        0
/var/cache/fontconfig/659673e4-f9f6-4da4    67        0        0
/var/cache/fontconfig/69ccf6e8-1c8a-4f1b    67        0        0
/var/cache/fontconfig/6e2ec95b-a884-4abe    67        0        0
/var/cache/fontconfig/74b19423-16df-4140    67        0        0
/var/cache/fontconfig/78b1f107-a2bd-44ee    67        0        0
/var/cache/fontconfig/7c0cafaf-4c05-4646    67        0        0
/var/cache/fontconfig/96559894-586e-4d33    67        0        0
/var/cache/fontconfig/99571274-2858-4fb4    67        0        0
/var/cache/fontconfig/a0d9a77a-35ef-4ccb    67        0        0
/var/cache/fontconfig/ad815493-ffab-435c    67        0        0
/var/cache/fontconfig/af2f3a19-9e6c-4114    67        0        0
/var/cache/fontconfig/b8919708-81c6-40db    67        0        0
/var/cache/fontconfig/bd6130c8-f6e3-4b8e    67        0        0
/var/cache/fontconfig/c3429d34-2b9a-4095    67        0        0
/var/cache/fontconfig/c3f348c3-ddc7-4b7f    67        0        0
/var/cache/fontconfig/c957a936-6f8b-4cee    67        0        0
/var/cache/fontconfig/cba9ad4f-4ccb-4b17    67        0        0
/var/cache/fontconfig/d2476d5b-b9a5-4f82    67        0        0
/var/cache/fontconfig/d584b4bc-f5b0-4131    67        0        0
/var/cache/fontconfig/d83775c9-9c33-4f59    67        0        0
/var/cache/fontconfig/dad31da9-a96f-4f05    67        0        0
/var/cache/fontconfig/dddbf543-f266-4f5d    67        0        0
/var/cache/fontconfig/df471ae2-6b75-4726    67        0        0
/var/cache/fontconfig/e26a8d51-9742-4c95    67        0        0
/var/cache/fontconfig/e6998412-c2ff-42c7    67        0        0
/var/cache/fontconfig/ebd97338-bb4e-46e8    67        0        0
/var/cache/fontconfig/ed276a1a-2f12-4235    67        0        0
/var/cache/fontconfig/ee6029d4-e7ec-493e    67        0        0
/var/cache/fontconfig/f0a2aa7b-0016-48bf    67        0        0
/var/cache/fontconfig/f4ef0139-9b7f-417d    67        0        0
/var/cache/fontconfig/f742d454-2a95-49b0    67        0        0
/var/cache/fontconfig/f963881b-bf9a-49de    67        0        0
/var/cache/fontconfig/fc839b1d-d947-4164    67        0        0
/var/cache/fontconfig/ff37912a-1d80-47da    67        0        0
/var/lib/flatpak/exports/share/icons/hic    23        0        0
/var/lib/flatpak/exports/share/mime/mime    30        0        0
[vsyscall]                                144        0        0
[vvar]                                    145        0        0
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libkrb5.so.26.    5        0        1
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsamdb.so.0.    3        0        2
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libaddns    3        0        2
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libcli-c    3        0        2
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libclidn    3        0        2
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libdcerp    3        0        2
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsamdb    3        0        2
/run/host/fonts-cache/b224e711-8cdf-4737    1        3        3
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libacl.so.1.1.    3        1        3
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsamba-error    3        1        3
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libcommo    3        1        3
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.06PD2v      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.0ZSDpt      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.1gU2gt      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.2VRXju      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.3xyp2v      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.7Iqe7u      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.FQv96u      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.FlaPru      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.KB6M3t      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.KCXvKu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.KOh3Tu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.Lc48Uu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.LduhWu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.NB8Dau      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.OULREv      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.OVXzms      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.PN85Ev      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.U01Hnu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.Ullest      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.WVpnJv      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.Xra1zs      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.YBdZSR      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.YCq4Tv      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.YJYx1s      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.Zisg2v      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.aCzxbv      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.aXd3hu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.ap6Gcw      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.chVuPu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.d5jZ0t      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.d8Dsou      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.eIMLEv      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.iInYNr      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.kEJPDv      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.kbcl9v      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.knQgAt      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.nCnbPr      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.nbyvXr      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.pRKlPu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.pU6Bzu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.pbBlGu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.qBFp8u      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.uHZLwu      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.udOiQt      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.vGvuIt      2        2        4
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.zMVBTy      2        2        4
/dev/shm/mono.3879                          1        4        4
/dev/shm/org.chromium.7TxlzQ                1        4        4
/dev/shm/org.chromium.JoxKZT                1        4        4
/dev/shm/org.chromium.Qi9IzS                1        4        4
/dev/shm/org.chromium.ua2JtP                1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.1575        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.1576        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.1625        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.1626        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.1657        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.1658        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.1998        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.1999        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.2372        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.2373        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.2374        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.2375        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.829          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.236654.830          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.0            11        0        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104487        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104488        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104987        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104988        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.104999        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105000        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105001        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105002        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105013        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105014        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105058        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105059        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105174        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105175        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105229        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.105230        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.107660        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.107661        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.113243        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.118171        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.118172        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.118177        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.118178        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.132198        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.132201        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.160544        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.160545        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.168752        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.168753        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.17            5        0        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.212743        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.212744        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.212745        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.212746        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.215339        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.215340        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.24            7        0        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.244424        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.244425        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.244426        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.244427        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.244430        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.244431        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.244432        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.244433        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.25            4        1        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.258655        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.258656        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.260824        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.260825        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.274866        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.274867        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.300062        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.300063        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.306402        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.306403        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.307226        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.307227        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.307397        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.307398        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.308685        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.308687        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.308688        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.308692        1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.80447          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.80448          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.83847          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.83848          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85074          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85075          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85078          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85079          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85096          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85097          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85315          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.85316          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.87506          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.87507          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.94057          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.94058          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.94059          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.94060          1        4        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3391.567            2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.35273          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.35281          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.35287          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.35291          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280852        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280854        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280858        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280860        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280864        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280866        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280868        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280870        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280872        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280874        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.52318          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.134655        2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.47588          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.47590          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4575.54330          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4575.54332          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4621.63940          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4621.63947          2        2        4
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4621.63948          2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/0c9eb80ebd1    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/0d8c3b2ac09    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/16c2fda60d1    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/1ac9eb80394    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/2171a34dcca    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/22368d551a6    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/2e755eb509a    1        4        4
/home/domy/.cache/fontconfig/370e5b74bf5    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/3f589640d34    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/3f7329c5293    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/4794a082166    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/49f0de54bdd    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/4b2eda6bb97    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/4d9c95eba1c    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/551ecf3b0e8    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/564b2e68ac9    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/56cf4f4769d    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/589f83ef4c3    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/66020829994    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/6b2c5944714    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/85e0a52ce64    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/a41116dafaf    1        4        4
/home/domy/.cache/fontconfig/a48eab177a1    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/aec30016f93    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/b872e6e592d    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/b9d506c9ac0    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/bab58bb527b    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/c5c45a61289    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/d5178ab6d91    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/dc05db66642    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/f6d4eedfaab    2        2        4
/home/domy/.cache/fontconfig/f6e6e0a5c3d    2        2        4
/home/domy/.cache/mozilla/firefox/fu3vzr    11        0        4
/home/domy/snap/authy/common/.cache/font    1        4        4
/lib/i386-linux-gnu/ld-2.31.so              1        4        4
/lib/x86_64-linux-gnu/libaudit.so.1.0.0      5        0        4
/lib/x86_64-linux-gnu/libpam.so.0.84.2      2        2        4
/opt/viber/lib/libQt5Positioning.so.5        3        1        4
/opt/viber/lib/libQt5WebEngine.so.5          1        4        4
/opt/viber/lib/libQt5WebSockets.so.5        1        4        4
/opt/viber/lib/libViberRTC.so                1        4        4
/opt/viber/lib/libXcomposite.so.1            3        1        4
/opt/viber/lib/libXdamage.so.1              3        1        4
/opt/viber/lib/libqrencode.so                1        4        4
/opt/wine-stable/lib/wine/kernelbase.dll    1        4        4
/opt/wine-stable/lib/wine/usp10.dll          1        4        4
/opt/wine-stable/lib64/libwine.so.1.0        5        0        4
/opt/wine-stable/lib64/wine/advapi32.dll    5        0        4
/run/host/user-fonts-cache/049277ad-1a4d    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/09391f7e-6f3e    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/16473de8-f1bf    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/19f9cb6b-22e8    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/269d6549-fc2f    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/4044a0bc-fd55    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/4ca8507d-6827    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/570b01f3-d365    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/5bc09114-0acb    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/5f13ebe5-c621    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/659673e4-f9f6    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/69ccf6e8-1c8a    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/6e2ec95b-a884    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/74b19423-16df    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/78b1f107-a2bd    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/7c0cafaf-4c05    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/99571274-2858    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/a0d9a77a-35ef    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/ad815493-ffab    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/af2f3a19-9e6c    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/bd6130c8-f6e3    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/c3429d34-2b9a    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/c3f348c3-ddc7    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/cba9ad4f-4ccb    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/dad31da9-a96f    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/df471ae2-6b75    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/ed276a1a-2f12    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/ee6029d4-e7ec    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/f0a2aa7b-0016    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/f4ef0139-9b7f    1        4        4
/run/host/user-fonts-cache/fc839b1d-d947    1        4        4
/run/user/1000/orcexec.W9picS                1        4        4
/run/user/1000/orcexec.g2ib5h                1        4        4
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/loc    5        0        4
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1        4        4
/usr/bin/pulseaudio                          1        4        4
/usr/cache/fontconfig/cf6b1b066ede76acc2    1        4        4
/usr/lib/cjs/girepository-1.0/CjsPrivate    1        4        4
/usr/lib/firefox/libmozwayland.so          12        0        4
/usr/lib/libMonoSupportW.so                  1        4        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gconv/UTF-32.s    1        4        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gdk-pixbuf-2.0    3        1        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    1        4        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    1        4        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    10        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1        4        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libOpenCL.so.1    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXv.so.1.0.0    1        4        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libaribb24.so.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libass.so.9.0.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libbluray.so.2    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libbs2b.so.0.0    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libchromaprint    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcodec2.so.0    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libfftw3.so.3.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libflite.so.2.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libflite_cmu_u    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libflite_cmule    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libflite_useng    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgme.so.0.6.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgoa-1.0.so.    7        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgsm.so.1.0.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/liblilv-0.so.0    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libmp3lame.so.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libmpg123.so.0    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libmysofa.so.1    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnorm.so.1.5    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libopencore-am    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libopencore-am    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libopus.so.0.8    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpgm-5.2.so.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpostproc.so    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libprotobuf.so    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/librubberband.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsamplerate.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libserd-0.so.0    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libshine.so.3.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsnappy.so.1    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsodium.so.2    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsord-0.so.0    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libspeex.so.1.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsratom-0.so    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libssh-gcrypt.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libswresample.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libswscale.so.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtheoradec.s    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtheoraenc.s    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtwolame.so.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libva-drm.so.2    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libva-x11.so.2    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libva.so.2.700    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libvdpau.so.1.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libvidstab.so.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libvo-amrwbenc    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwavpack.so.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwebpmux.so.    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libx264.so.155    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libx265.so.179    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxvidcore.so    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libzmq.so.5.2.    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libzvbi.so.0.1    11        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/muffin/CoglPan    1        4        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/nemo/extension    1        4        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/pl    2        2        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1        4        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libgenra    3        1        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libheimb    3        1        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/librepla    3        1        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsys-r    3        1        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libtdb-w    3        1        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libtime-    3        1        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libutil-    3        1        4
/usr/libexec/geoclue-2.0/demos/agent        1        4        4
/usr/libexec/gvfsd-dnssd                    1        4        4
/usr/libexec/gvfsd-trash                    1        4        4
/usr/share/locale-langpack/en/LC_MESSAGE    59        0        4
/usr/share/runtime/locale/hr/lib/hr_HR.u    1        4        4
/usr/share/runtime/locale/hr/lib/hr_HR.u    1        4        4
[vdso]                                    145        0        4
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtevent-util    3        2        6
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libusbmuxd.so.    1        6        6
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libdbwra    3        2        6
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libmessa    3        2        6
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsecre    3        2        6
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gconv/gconv-mo    77        0        7
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libavahi-glib.    1        7        7
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libasn1u    3        2        7
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.GIAQ1v      2        4        8
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.Lmk8bv      2        4        8
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.SjOSLs      2        4        8
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.VOWv4s      2        4        8
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.mkDact      2        4        8
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.vvH8Bt      2        4        8
/dev/shm/org.chromium.QPfuJS                1        8        8
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.1945          10        0        8
/home/domy/.cache/fontconfig/0bd3dc0958f    2        4        8
/home/domy/.cache/fontconfig/14a5e221757    2        4        8
/home/domy/.cache/fontconfig/4f3e3037c99    2        4        8
/home/domy/.cache/fontconfig/550f3886151    2        4        8
/home/domy/.cache/fontconfig/767a8244fc0    2        4        8
/home/domy/.cache/mesa_shader_cache/inde    6        1        8
/home/domy/.config/Simplenote/QuotaManag    1        8        8
/home/domy/.config/pulse/b76cc7b1bbdc489    1        8        8
/home/domy/.config/pulse/b76cc7b1bbdc489    1        8        8
/home/domy/snap/authy/4/.config/Authy        2        4        8
/lib/x86_64-linux-gnu/libcap.so.2.32        8        1        8
/lib/x86_64-linux-gnu/libnss_dns-2.27.so    2        4        8
/lib/x86_64-linux-gnu/libnss_files-2.27.    2        4        8
/opt/viber/lib/libQt5MultimediaWidgets.s    1        8        8
/opt/wine-stable/lib/libwine.so.1.0          1        8        8
/run/host/user-fonts-cache/d83775c9-9c33    1        8        8
/run/host/user-fonts-cache/e6998412-c2ff    1        8        8
/run/host/user-fonts-cache/ebd97338-bb4e    1        8        8
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1        8        8
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        1        8
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        1        8
/usr/cache/fontconfig/99a1ce9f8b6a0434aa    1        8        8
/usr/cache/fontconfig/f9d379b867d7c69c85    1        8        8
/usr/lib/libMonoPosixHelper.so              1        8        8
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-al    1        8        8
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-ca    1        8        8
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-na    1        8        8
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-sw    1        8        8
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-sw    1        8        8
/usr/lib/python3/dist-packages/gi/_gi_ca    9        0        8
/usr/lib/thunderbird/libmozwayland.so        1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    2        4        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gtk-3.0/3.0.0/    2        4        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gtk-3.0/3.0.0/    2        4        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libaccountsser    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libaom.so.0      11        0        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libappindicato    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libedata-book-    2        4        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libedata-cal-2    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libffmpegthumb    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstcodecpar    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libopenmpt.so.    2        4        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/librest-0.7.so    3        2        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsoup-gnome-    3        2        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libvpx.so.6.2.    11        0        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-keysyms    3        2        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-xineram    2        4        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/nemo/extension    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/nemo/extension    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/gensec/k    3        2        8
/usr/libexec/goa-daemon                      1        8        8
/usr/libexec/gvfs-gphoto2-volume-monitor    1        8        8
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsamba    3        3        9
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libaesni    3        3      10
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsamba    3        3      10
/usr/lib/python3/dist-packages/_dbus_gli    3        3      11
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libcli-n    3        3      11
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsmb-t    3        3      11
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.IuNFUr      2        6      12
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.SowjCt      2        6      12
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.23730          2        6      12
/home/domy/.cache/fontconfig/674d1711f2d    2        6      12
/home/domy/.cache/fontconfig/6afa1bb216c    2        6      12
/home/domy/.cache/fontconfig/e13b20fdb08    2        6      12
/home/domy/.cache/fontconfig/f259c2cffa6    2        6      12
/home/domy/.mozilla/firefox/fu3vzrvd.dom    1      12      12
/opt/viber/qml/QtMultimedia/libdeclarati    1      12      12
/run/host/user-fonts-cache/4e2311aa-6d7e    1      12      12
/run/host/user-fonts-cache/612928d3-1e80    1      12      12
/run/host/user-fonts-cache/96559894-586e    1      12      12
/run/host/user-fonts-cache/e26a8d51-9742    1      12      12
/run/user/1000/dconf/user                  53        0      12
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        2      12
/snap/authy/4/usr/lib/x86_64-linux-gnu/l    5        2      12
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-fi    1      12      12
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-in    1      12      12
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-po    1      12      12
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-su    1      12      12
/usr/lib/thunderbird/libldif60.so            1      12      12
/usr/lib/thunderbird/libmozgtk.so            1      12      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      12      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    10        1      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    2        6      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gtk-2.0/module    4        3      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gtk-3.0/3.0.0/    2        6      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libebackend-1.    3        4      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgio-2.0.so.    1      12      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsoxr.so.0.1    12        1      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1      12      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libcom_e    3        4      12
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libutil-    3        4      12
/usr/libexec/gvfs-afc-volume-monitor        1      12      12
/usr/libexec/gvfs-goa-volume-monitor        1      12      12
/usr/libexec/gvfs-mtp-volume-monitor        1      12      12
/usr/libexec/gvfsd-smb                      2        6      12
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.27            9        1      13
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libkrb5s    3        4      13
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsamba    3        4      13
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gconv/UTF-16.s    7        2      14
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdcerpc-bind    3        4      14
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnuma.so.1.0    11        1      15
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libasn1-    3        5      15
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libndr-s    3        5      15
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.23            9        1      16
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280865        2        8      16
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280871        2        8      16
/home/domy/.ViberPC/***********/data.db-    1      16      16
/home/domy/.cache/fontconfig/d589a488623    2        8      16
/home/domy/snap/authy/common/.cache/font    1      16      16
/lib/x86_64-linux-gnu/libsystemd.so.0.21    5        3      16
/opt/wine-stable/lib/wine/advapi32.dll.s    1      16      16
/opt/wine-stable/lib/wine/msvcrt.dll.so      1      16      16
/opt/wine-stable/lib64/wine/gdi32.dll.so    3        5      16
/run/host/user-fonts-cache/0862a1ef-815b    1      16      16
/run/host/user-fonts-cache/dddbf543-f266    1      16      16
/run/host/user-fonts-cache/f742d454-2a95    1      16      16
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        3      16
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1      16      16
/snap/authy/4/usr/lib/x86_64-linux-gnu/l    5        3      16
/usr/lib/libmono-native.so.0.0.0            1      16      16
/usr/lib/thunderbird/libprldap60.so          1      16      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      16      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gconv/ISO8859-    1      16      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    11        1      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    1      16      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    10        1      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gvfs/libgvfsda    8        2      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Concurre    1      16      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-res.so.    1      16      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-xfixes.    3        5      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/muffin/libmuff    1      16      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1      16      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libroken    3        5      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/webkit2gtk-4.0    4        4      16
/usr/libexec/gvfs-udisks2-volume-monitor    1      16      16
/var/cache/fontconfig/f9fad97b-f0c1-49a5    1      16      16
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libsamba    3        5      17
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libndr.so.0.2.    3        6      18
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    6        3      19
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsamba-crede    3        6      19
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtalloc.so.2    3        6      19
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libhcryp    3        6      19
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libhx509    3        6      19
/home/domy/.cache/fontconfig/7ab2eb8330e    2      10      20
/home/domy/.cache/fontconfig/def309198bf    2      10      20
/home/domy/.config/whatsapp-desktop/Quot    1      20      20
/lib/x86_64-linux-gnu/libdl-2.27.so          5        4      20
/run/host/user-fonts-cache/b8919708-81c6    1      20      20
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        4      20
/snap/authy/4/usr/lib/x86_64-linux-gnu/l    5        4      20
/usr/bin/nomacs                              1      20      20
/usr/cache/fontconfig/6ba42ae0000f58711b    1      20      20
/usr/cache/fontconfig/a595ca43be94766bbf    1      20      20
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-au    1      20      20
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-ro    1      20      20
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-ud    1      20      20
/usr/lib/thunderbird/liblgpllibs.so          1      20      20
/usr/lib/thunderbird/libplds4.so            1      20      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      20      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    2      10      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      20      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgthread-2.0    14        1      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libkeybinder-3    1      20      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnemo-extens    1      20      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpcsclite.so    1      20      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwacom.so.2.    2      10      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/im    2      10      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1      20      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libauthk    3        6      20
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpolkit-gobj    1      22      22
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libcliau    3        7      22
/lib/x86_64-linux-gnu/libutil-2.31.so      12        1      23
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libgssap    3        7      23
/home/domy/.cache/fontconfig/2300eef321c    2      12      24
/home/domy/.cache/fontconfig/9d2451b1fd3    2      12      24
/home/domy/.cache/fontconfig/b47c4e1ecd0    2      12      24
/lib/x86_64-linux-gnu/libnss_mdns4_minim    8        3      24
/opt/viber/plugins/imageformats/libqtga.    1      24      24
/opt/viber/plugins/imageformats/libqwbmp    1      24      24
/opt/viber/plugins/platforminputcontexts    1      24      24
/run/host/user-fonts-cache/3b031ea2-830e    1      24      24
/run/host/user-fonts-cache/c957a936-6f8b    1      24      24
/run/host/user-fonts-cache/d584b4bc-f5b0    1      24      24
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        4      24
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        4      24
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1      24      24
/usr/lib/girepository-1.0/Caribou-1.0.ty    2      12      24
/usr/lib/i386-linux-gnu/libXext.so.6.4.0    1      24      24
/usr/lib/i386-linux-gnu/libxcb.so.1.1.0      1      24      24
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-fi    1      24      24
/usr/lib/python3/dist-packages/cairo/_ca    9        2      24
/usr/lib/thunderbird/libmozsandbox.so        1      24      24
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gdk-pixbuf-2.0    2      12      24
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgailutil.so    4        6      24
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libndr-standar    3        8      24
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpolkit-agen    1      24      24
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-icccm.s    3        8      24
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/im    2      12      24
/usr/libexec/evolution-data-server/evolu    1      24      24
/usr/libexec/gvfsd-fuse                      1      24      24
/home/domy/.config/dconf/user              54        0      25
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdrm_nouveau    6        4      26
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdrm_radeon.    6        4      26
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-dri2.so    6        4      26
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtevent.so.0    3        9      27
/home/domy/.cache/fontconfig/3047814df9a    2      14      28
/lib/i386-linux-gnu/libm-2.31.so            1      28      28
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        5      28
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        5      28
/usr/bin/cinnamon                            1      28      28
/usr/lib/policykit-1-gnome/polkit-gnome-    1      28      28
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-de    1      28      28
/usr/lib/thunderbird/libplc4.so              1      28      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      28      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon/Cinna    1      28      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gconv/ISO8859-    2      14      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    1      28      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    1      28      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      28      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5X11Extra    1      28      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXt.so.6.0.0    13        2      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libasyncns.so.    10        2      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcanberra-gt    5        5      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libspeexdsp.so    1      28      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-render-    3        9      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-shape.s    3        9      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/im    2      14      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/im    2      14      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/st    2      14      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/webkit2gtk-4.0    4        7      28
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdrm_amdgpu.    6        4      29
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsensors.so.    6        4      29
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gtk-2.0/2.10.0    4        7      30
/home/domy/.ViberPC/************/viber.db    1      32      32
/lib/x86_64-linux-gnu/librt-2.27.so          5        6      32
/opt/viber/plugins/imageformats/libqgif.    1      32      32
/opt/viber/plugins/imageformats/libqico.    1      32      32
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        6      32
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/_bz2.cpyt    7        4      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      32      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      32      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXss.so.1.0.    17        1      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libplc4.so        22        1      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-image.s    3      10      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/im    2      16      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/im    2      16      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1      32      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/xreader/3/back    4        8      32
/usr/libexec/gvfsd                          1      32      32
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libapparmor.so    5        6      33
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libavahi-commo    18        1      34
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpulse-mainl    3      11      35
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.ik1Xzu      1      36      36
/usr/bin/xdg-dbus-proxy                      1      36      36
/usr/lib/thunderbird/libldap60.so            1      36      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      36      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      36      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      36      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libavahi-clien    18        2      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcinnamon-me    1      36      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libplds4.so      22        1      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxshmfence.s    6        6      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/im    2      18      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1      36      36
/usr/share/icons/hicolor/icon-theme.cach    24        1      36
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    3      12      37
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwrap.so.0.7    10        3      37
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libgense    3      13      39
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.E7xYPC      2      20      40
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.thGtGu      2      20      40
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280863        2      20      40
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280869        2      20      40
/lib/x86_64-linux-gnu/libnsl-2.31.so        13        3      40
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        8      40
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        8      40
/usr/lib/python3.7/site-packages/gi/_gi.    1      40      40
/usr/lib/python3.8/lib-dynload/_lzma.cpy    7        5      40
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon/St-1.    1      40      40
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgailutil-3.    5        8      40
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-util.so    5        8      40
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libvorbisfile.    12        3      41
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libltdl.so.7.3    12        3      42
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXxf86vm.so.    9        4      43
/memfd:xshmfence                            6        7      44
/opt/viber/plugins/imageformats/libqicns    1      44      44
/run/host/user-fonts-cache/ff37912a-1d80    1      44      44
/usr/lib/firefox/libmozgtk.so              12        3      44
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdbus-1.so.3    1      44      44
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpugixml.so.    1      44      44
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/muffin/libmuff    1      44      44
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXtst.so.6.1    17        2      47
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-present    6        7      47
/lib/x86_64-linux-gnu/libnss_dns-2.31.so    8        6      48
/opt/viber/qml/QtGraphicalEffects/libqtg    1      48      48
/run/host/user-fonts-cache/d2476d5b-b9a5    1      48      48
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5        9      48
/usr/cache/fontconfig/12b26b760a24f8b4fe    1      48      48
/usr/lib/thunderbird/libsmime3.so            1      48      48
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      48      48
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      48      48
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libedataserver    1      48      48
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgomp.so.1.0    13        3      48
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-randr.s    4      12      48
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/pl    2      24      48
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libcli-s    3      16      49
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.22            10        5      50
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libogg.so.0.8.    24        2      50
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libvorbis.so.0    24        2      50
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libjson-glib-1    12        4      51
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsamba-hostc    3      17      51
/home/domy/.cache/fontconfig/945677eb7ae    2      26      52
/home/domy/.cache/fontconfig/9b89f8e3dae    2      26      52
/home/domy/.cache/fontconfig/a4e60e8d1e1    2      26      52
/run/host/user-fonts-cache/f7e8ad83-262d    1      52      52
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgnomekbd.so    15        3      52
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstallocato    14        3      52
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libquazip5.so.    1      52      52
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libssl3.so        4      13      52
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstartup-not    2      26      52
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-dri3.so    12        4      52
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/muffin/Meta-Mu    1      52      52
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libgse.s    3      17      52
/usr/libexec/xdg-document-portal            1      52      52
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libedit.so.2.0    6        9      54
/usr/lib/firefox/liblgpllibs.so            12        4      55
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libhogweed.so.    30        1      55
/dev/shm/org.chromium.3rfPWQ                1      56      56
/home/domy/.cache/fontconfig/6cc790b63b1    2      28      56
/lib/x86_64-linux-gnu/libcom_err.so.2.1    43        1      56
/lib/x86_64-linux-gnu/libkeyutils.so.1.8    40        1      56
/opt/viber/lib/libQt5WebChannel.so.5        3      18      56
/run/host/user-fonts-cache/48e834e2-369b    1      56      56
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      11      56
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      11      56
/usr/bin/redshift                            1      56      56
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libFLAC.so.8.3    10        5      56
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdconf.so.1.    1      56      56
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libk5crypto.so    40        1      56
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libkrb5support    40        1      56
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpthread-2.3    1      56      56
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/xc    2      28      56
/usr/libexec/at-spi2-registryd              1      56      56
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    11        5      57
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxkbcommon-x    3      19      57
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libbrotlicommo    22        2      58
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-sync.so    6        9      59
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280853        2      30      60
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280859        2      30      60
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_COLLATE          12        5      60
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      60      60
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      60      60
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5WebChann    1      60      60
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgck-1.so.0.    16        3      60
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstriff-1.0    1      60      60
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libm-2.30.so      1      60      60
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpsl.so.5.3.    21        2      60
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsamba-util.    3      21      63
/var/cache/fontconfig/b3bc60f6-c7de-4eba    67        0      63
/var/cache/fontconfig/b8769ae7-d120-4313    67        0      63
/var/cache/fontconfig/f7e8ad83-262d-4913    67        0      63
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.tyYkKs      2      32      64
/lib/i386-linux-gnu/libpthread-2.31.so      1      64      64
/opt/Simplenote/libffmpeg.so                7        9      64
/opt/viber/lib/libicudata.so.55              3      21      64
/run/host/user-fonts-cache/b8769ae7-d120    1      64      64
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/loc    5      12      64
/usr/lib/locale/en_US.utf8/LC_CTYPE          1      64      64
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      64      64
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    10        6      64
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libharfbuzz-ic    14        4      64
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libmng.so.2.0.    2      32      64
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtbb.so.2        1      64      64
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwoff2common    15        4      64
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxkbfile.so.    21        3      64
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gtk-2.0/2.10.0    4      16      65
/lib/x86_64-linux-gnu/libbz2.so.1.0.4      11        6      68
/opt/viber/plugins/xcbglintegrations/lib    1      68      68
/opt/viber/qml/QtGraphicalEffects/privat    1      68      68
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      13      68
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1      68      68
/snap/authy/4/libffmpeg.so                  5      13      68
/snap/authy/4/usr/lib/x86_64-linux-gnu/l    5      13      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    10        6      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Position    1      68      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Sensors.    1      68      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5WebKitWi    1      68      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libatk-1.0.so.    1      68      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libbrotlidec.s    22        3      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcamel-1.2.s    4      17      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdbusmenu-gl    2      34      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libexempi.so.8    1      68      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libexif.so.12.    3      22      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgcr-ui-3.so    2      34      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgdata.so.22    4      17      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstfft-1.0.    15        4      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libhyphen.so.0    15        4      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnma.so.0.0.    2      34      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libopencv_imgp    1      68      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libraw.so.19.0    1      68      68
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwx_gtk3u_ad    1      68      68
/lib/x86_64-linux-gnu/libnss_myhostname.    7        9      69
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgbm.so.1.0.    21        3      70
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      14      71
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsndfile.so.    10        7      71
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280851        2      36      72
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280857        2      36      72
/opt/wine-stable/lib64/wine/mountmgr.sys    1      72      72
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1      72      72
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      14      72
/usr/bin/nm-applet                          1      72      72
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      72      72
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Svg.so.5    2      36      72
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libSDL2-2.0.so    1      72      72
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libical.so.3.0    4      18      72
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwx_gtk3u_xr    1      72      72
/usr/libexec/dconf-service                  1      72      72
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libenchant-2.s    14        5      74
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgmp.so.10.4    30        2      74
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwebpdemux.s    16        4      74
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwoff2dec.so    15        4      74
/home/domy/.cache/fontconfig/d52a8644073    2      38      76
/lib/x86_64-linux-gnu/libresolv-2.27.so      5      15      76
/memfd:JSVMStack:/usr/lib/x86_64-linux-g    1      76      76
/opt/viber/lib/libQt5MultimediaQuick.so.    1      76      76
/opt/wine-stable/lib/wine/kernel32.dll.s    1      76      76
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      15      76
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1      76      76
/usr/bin/appimagelauncherd                  1      76      76
/usr/cache/fontconfig/614d1caaa4d7914789    1      76      76
/usr/lib/locale/C.UTF-8/LC_CTYPE            12        6      76
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/module-st    1      76      76
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gdk-pixbuf-2.0    19        4      76
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdbusmenu-gt    2      38      76
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgnomekbdui.    15        5      76
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libical-glib.s    2      38      76
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libjbig.so.0      8        9      76
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/liblibsm    3      25      76
/usr/libexec/flatpak-session-helper          1      76      76
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libvulkan.so.1    6      12      77
/usr/share/fonts/opentype/urw-base35/Nim    10        7      77
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libopenjp2.so.    25        3      78
/usr/share/fonts/opentype/urw-base35/Nim    12        6      78
/opt/viber/qml/QtQuick/Layouts/libqquick    1      80      80
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstapp-1.0.    16        5      80
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtiff.so.5.5    8      10      80
/usr/share/fonts/opentype/urw-base35/Nim    3      26      80
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsmime3.so      19        4      81
/usr/share/fonts/opentype/urw-base35/Nim    7      11      83
/opt/viber/lib/libQt5Sql.so.5                1      84      84
/opt/viber/plugins/mediaservice/libgstme    1      84      84
/usr/lib/firefox/libplds4.so                12        7      84
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      84      84
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdouble-conv    4      21      84
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpoppler-gli    4      21      84
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtasn1.so.6.    43        1      84
/usr/share/fonts/opentype/urw-base35/Nim    7      12      84
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.O9JCEu      2      44      88
/run/host/user-fonts-cache/b3bc60f6-c7de    1      88      88
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1      88      88
/usr/lib/firefox/libplc4.so                12        7      88
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/liblcms2.so.2.    8      11      88
/usr/share/fonts/truetype/liberation/Lib    2      44      88
/home/domy/.cache/fontconfig/04aabc0a78a    2      46      92
/lib/x86_64-linux-gnu/libsmartcols.so.1.    1      92      92
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      92      92
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtdb.so.1.4.    14        6      92
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1      92      92
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/samba/libkrb5-    3      30      92
/usr/share/icons/gnome/icon-theme.cache    23        4      92
/usr/lib/python3/dist-packages/_dbus_bin    3      31      93
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libEGL.so.1.1.    15        6      93
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libelf-0.176.s    6      15      93
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      18      94
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libX11-xcb.so.    43        2      96
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libidn2.so.0.3    48        2      96
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgudev-1.0.s    21        4      99
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      100      100
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libSM.so.6.0.1    25        4      100
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libavfilter.so    2      50      100
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    1      100      100
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxslt.so.1.1    18        5      102
/usr/share/fonts/type1/urw-base35/Nimbus    7      14      102
/opt/viber/plugins/imageformats/libqtiff    1      104      104
/usr/lib/thunderbird/libnssckbi.so          1      104      104
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libecal-2.0.so    2      52      104
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    1      104      104
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcanberra.so    10      10      107
/dev/shm/org.chromium.1M9sAQ                1      108      108
/opt/viber/plugins/audio/libqtmedia_puls    1      108      108
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      108      108
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwayland-ser    21        5      108
/usr/share/fonts/type1/urw-base35/Nimbus    7      15      108
/lib/x86_64-linux-gnu/libpthread-2.27.so    5      21      109
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gdk-pixbuf-2.0    34        3      110
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libudisks2.so.    1      110      110
/opt/viber/qml/QtQuick/Controls.2/libqtq    1      112      112
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      22      112
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdrm.so.2.4.    37        3      112
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libexiv2.so.0.    1      112      112
/usr/libexec/xapps/sn-watcher/xapp-sn-wa    1      112      112
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libjpeg.so.8.2    21        5      114
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-glx.so.    6      19      114
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcolord.so.2    3      38      116
/usr/share/icons/Adwaita/icon-theme.cach    25        4      116
/lib/x86_64-linux-gnu/libnss_files-2.31.    50        2      118
/home/domy/.wine/drive_c/Program            1      120      120
/opt/whatsapp-desktop/natives_blob.bin      3      40      120
/usr/lib/thunderbird/omni.ja                1      120      120
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/liblz4.so.1.9.  103        1      120
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-xinput.    2      60      120
/usr/bin/appimagelauncherfs                  1      124      124
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgcr-base-3.    16        7      124
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    1      124      124
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    7      17      124
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxklavier.so    15        8      127
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gio/modules/li    7      18      128
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/pl    2      64      128
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    2      64      128
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/UbuntuM    2      64      128
/lib/x86_64-linux-gnu/libfuse.so.2.9.9      3      43      129
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-xkb.so.    3      43      130
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    9      14      131
/opt/viber/plugins/imageformats/libqwebp    1      132      132
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXdmcp.so.6.    95        1      132
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnettle.so.7    32        4      132
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libopencv_core    1      132      132
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwebp.so.6.0    29        4      132
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    2      66      132
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdbus-glib-1    13      10      133
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgssapi_krb5    39        3      134
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    10      13      135
/opt/viber/lib/libpng12.so.0                3      45      136
/opt/viber/qml/QtQuick/Templates.2/libqt    1      136      136
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/libalsa-u    1      136      136
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXau.so.6.0.    96        1      136
/usr/bin/dbus-daemon                        3      45      137
/usr/share/mime/mime.cache                  40        3      137
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libupower-glib    3      46      138
/lib/x86_64-linux-gnu/liblzma.so.5.2.4    106        1      140
/opt/viber/lib/libQt5QuickControls2.so.5    1      140      140
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon-setti    1      140      140
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      140      140
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libedataserver    4      35      140
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsmbconf.so.    3      47      141
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    11      12      142
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libglapi.so.0.    6      23      143
/usr/lib/pulse-13.99.1/modules/libprotoc    1      144      144
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libdatrie.so.1    82        1      144
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpython3.8.s    1      144      144
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    5      28      144
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    7      20      145
/opt/wine-stable/lib64/wine/kernel32.dll    5      29      148
/usr/lib/thunderbird/thunderbird            1      148      148
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libbsd.so.0.10    98        1      148
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcvc.so.0.0.    3      49      148
/usr/libexec/xdg-desktop-portal-gtk          1      148      148
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgirepositor    11      13      150
/lib/x86_64-linux-gnu/libgpg-error.so.0.  110        1      152
/usr/lib/thunderbird/libnssutil3.so          1      152      152
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libexpat.so.1.    1      152      152
/lib/x86_64-linux-gnu/libm-2.27.so          5      31      155
/lib/x86_64-linux-gnu/libreadline.so.8.0    1      156      156
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Network.    2      78      156
/usr/bin/fsearch                            1      160      160
/usr/bin/xreader                            4      40      160
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libICE.so.6.3.    25        6      160
/memfd:JSVMStack:QtQml                      1      164      164
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libmm-glib.so.    1      165      165
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    4      42      168
/lib/x86_64-linux-gnu/ld-2.27.so            5      34      172
/usr/lib/firefox/libsmime3.so              12      14      174
/opt/wine-stable/lib/wine/winex11.drv.so    1      176      176
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.MvE7Fv      2      90      180
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcscreensave    1      180      180
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwayland-egl    79        2      180
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1      184      184
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    1      184      184
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5PrintSup    2      92      184
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libGLX.so.0.0.    24        7      186
/usr/share/fonts/truetype/dejavu/DejaVuS    4      46      186
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gtk-2.0/2.10.0    4      47      188
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnotify.so.4    43        4      188
/var/cache/fontconfig/b224e711-8cdf-4737    68        2      189
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      38      192
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXinerama.so    84        2      192
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libfilezilla.s    1      196      196
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-shm.so.    86        2      196
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxreaderdocu    4      49      196
/usr/lib/firefox/libmozsandbox.so          12      16      198
/usr/libexec/xdg-desktop-portal              1      198      198
/snap/authy/4/lib/x86_64-linux-gnu/libex    5      40      200
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    7      28      200
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gio/modules/li    53        3      203
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcroco-0.6.s    1      204      204
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libssl.so.1.1      4      51      204
/usr/lib/firefox/libmozavutil.so            9      22      206
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsecret-1.so    28        7      206
/opt/viber/lib/libQt5MultimediaGstTools.    1      208      208
/opt/wine-stable/lib64/wine/winex11.drv.    1      208      208
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXdamage.so.    83        2      208
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnspr4.so      22        9      208
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXcomposite.    83        2      212
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb-render.    86        2      212
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/nss/libfreeblp    2      106      212
/lib/x86_64-linux-gnu/libresolv-2.31.so    116        1      216
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/plugins/st    2      108      216
/lib/x86_64-linux-gnu/libtinfo.so.6.2        7      31      218
/usr/lib/doublecmd/plugins/wdx/audioinfo    1      220      220
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstgl-1.0.s    14      15      220
/lib/x86_64-linux-gnu/libudev.so.1.6.17    37        6      222
/usr/share/fonts/truetype/dejavu/DejaVuS    8      27      222
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.6            12      19      228
/usr/lib/python3/dist-packages/apt_pkg.c    3      76      228
/usr/share/fonts/truetype/liberation2/Li    5      45      228
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwayland-cur    79        2      232
/usr/share/fonts/truetype/noto/NotoColor    3      78      235
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5WebKit.s    1      236      236
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libunistring.s    48        4      236
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgsttag-1.0.    16      14      238
/home/domy/.cache/fontconfig/365b55f210c    2      120      240
/opt/wine-stable/lib/wine/ntdll.dll.so      1      240      240
/usr/lib/thunderbird/libnspr4.so            1      240      240
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libthai.so.0.3    82        2      240
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libzstd.so.1.4    17      14      242
/usr/lib/thunderbird/libsoftokn3.so          1      244      244
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcrypto.so.1    5      49      247
/opt/Simplenote/icudtl.dat                  7      35      248
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwayland-cli    79        3      248
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXrandr.so.2    85        2      249
/lib/systemd/libsystemd-shared-245.so        1      252      252
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      50      252
/snap/authy/4/lib/x86_64-linux-gnu/libdb    5      50      253
/usr/share/fonts/truetype/dejavu/DejaVuS    29        8      253
/usr/share/fonts/truetype/dejavu/DejaVuS    11      23      253
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcups.so.2      17      15      260
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/liborc-0.4.so.    17      15      260
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnssutil3.so    22      11      261
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      52      264
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-    4      66      264
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    14      18      265
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcinnamon-de    9      29      266
/opt/wine-stable/lib/wine/user32.dll.so      1      268      268
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1      268      268
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    11      24      268
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxapp.so.1.8    14      19      271
/lib/x86_64-linux-gnu/libblkid.so.1.1.0    121        2      272
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgmodule-2.0  115        2      272
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0    1      276      276
/lib/i386-linux-gnu/libc-2.31.so            1      280      280
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgraphite2.s    85        3      280
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/nss/libsoftokn    2      140      280
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstpbutils-    16      17      282
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXcursor.so.    85        3      286
/usr/lib/firefox/libnspr4.so                12      23      287
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcairo-gobje    81        3      288
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libffi.so.7.1.  117        2      288
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-    19      15      291
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/    8      36      293
/usr/lib/python3/dist-packages/gi/_gi.cp    9      33      299
/lib/x86_64-linux-gnu/librt-2.31.so        103        2      300
/usr/lib/thunderbird/libfreeblpriv3.so      1      300      300
/usr/lib/firefox/fonts/TwemojiMozilla.tt    4      76      304
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gtk-2.0/module    4      76      304
/opt/wine-stable/lib/wine/gdi32.dll.so      1      308      308
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libvorbisenc.s    19      16      308
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libfribidi.so.    83        3      310
/usr/lib/thunderbird/libnss3.so              1      312      312
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxreaderview    4      78      313
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu/Ubuntu-    40        7      319
/lib/x86_64-linux-gnu/libgcc_s.so.1        81        3      320
/opt/viber/plugins/imageformats/libqjpeg    1      320      320
/usr/lib/firefox/libsoftokn3.so            11      29      323
/opt/viber/qml/QtQuick/Controls/libqtqui    1      324      324
/opt/wine-stable/bin/wineserver              1      324      324
/usr/lib/doublecmd/plugins/wcx/zip/zip.w    1      324      324
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libicudata.so.    53        6      324
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/muffin/Clutter    1      324      324
/lib/x86_64-linux-gnu/libselinux.so.1      127        2      330
/usr/lib/akd/eidmiddleware/pkcs11/libEid    1      332      332
/usr/lib/thunderbird/libssl3.so              1      332      332
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30926          2      168      336
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30929          2      168      336
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30953          2      168      336
/usr/libexec/gnome-terminal-server          1      336      336
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.5            11      30      338
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30916          2      170      340
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30917          2      170      340
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30922          2      170      340
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30923          2      170      340
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30924          2      170      340
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30927          2      170      340
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.30930          2      170      340
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    11      31      341
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpng16.so.16    91        3      343
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuic    1      348      348
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.2mkgov      2      176      352
/memfd:unknown-usage:/usr/lib/x86_64-lin    1      352      352
/opt/viber/lib/libssl.so.1.0.0              1      356      356
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      71      356
/usr/lib/firefox/firefox                    12      29      356
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      356      356
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXrender.so.    89        4      356
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5DBus.so.    4      90      360
/usr/share/fonts/truetype/dejavu/DejaVuS    9      40      361
/lib/x86_64-linux-gnu/libuuid.so.1.3.0      98        3      368
/lib/x86_64-linux-gnu/libz.so.1.2.11      127        2      368
/usr/bin/cinnamon-session                    1      368      368
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3218.279789        10      37      379
/lib/x86_64-linux-gnu/libdl-2.31.so        135        2      380
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXext.so.6.4    94        4      380
/usr/lib/firefox/libnssckbi.so              1      388      388
/usr/lib/firefox/libssl3.so                12      32      388
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libkrb5.so.3.3    40        9      392
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwx_gtk3u_au    1      392      392
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstvideo-1.    16      25      400
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxkbcommon.s    82        4      403
/usr/lib/libgdiplus.so.0.0.0                1      404      404
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libglib-2.0.so    1      404      404
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libharfbuzz.so    1      404      404
/lib/x86_64-linux-gnu/libpcre.so.3.13.3    122        3      406
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpulse.so.0.    10      40      406
/memfd:unknown-usage:QtQml                  1      408      408
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpcre2-16.so    4      105      420
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/pulseaudio/lib    1      424      424
/usr/lib/firefox/libnssutil3.so            12      36      436
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gio/modules/li    77        5      436
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libGLX_mesa.so    6      72      437
/opt/viber/lib/libQt5QmlModels.so.5          3      146      440
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnm.so.0.1.0    2      220      440
/lib/x86_64-linux-gnu/libsystemd.so.0.28  102        4      441
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libatk-bridge-    82        5      443
/opt/viber/lib/libicui18n.so.55              3      149      448
/opt/viber/lib/libQt5Multimedia.so.5        1      452      452
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libvte-2.91.so    2      226      452
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gstreamer-1.0/    1      456      456
/opt/wine-stable/lib64/wine/ntdll.dll.so    5      92      460
/lib/x86_64-linux-gnu/libmount.so.1.1.0    121        3      462
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgdk_pixbuf-    85        5      462
/usr/share/glib-2.0/schemas/gschemas.com    53        8      470
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXi.so.6.1.0    84        5      472
/usr/share/icons/Mint-Y/icon-theme.cache    23      20      472
/usr/lib/mono/gac/System.Windows.Forms/4    1      476      476
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libavutil.so.5    11      44      484
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgcrypt.so.2  111        4      488
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libatspi.so.0.    83        5      492
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstbase-1.0    17      29      493
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpcre2-8.so.  122        4      496
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libXfixes.so.3    88        5      500
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libp11-kit.so.    41      12      502
/opt/viber/plugins/imageformats/libqsvg.    1      508      508
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/cinnamon/libci    1      508      508
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxcb.so.1.1.    96        5      508
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/girepository-1    10      51      510
/dev/zero                                    1      512      512
/opt/viber/lib/libQt5DBus.so.5              1      512      512
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libasound.so.2    17      30      519
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsoup-2.4.so    20      26      521
/lib/systemd/systemd                        1      527      527
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libatk-1.0.so.    81        6      536
/opt/viber/lib/libQt5XcbQpa.so.5            1      540      540
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      108      540
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/muffin/libmuff    1      544      544
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/nss/libnssckbi    2      272      544
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/pulseaudio/lib    10      54      544
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstaudio-1.    16      34      548
/usr/lib/firefox/browser/omni.ja            11      50      557
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpangocairo-    83        6      564
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libicui18n.so.    21      27      567
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpangoft2-1.    83        6      576
/memfd:JITCode:/usr/lib/x86_64-linux-gnu    1      580      580
/opt/viber/lib/libicuuc.so.55                3      194      584
/usr/lib/i386-linux-gnu/libX11.so.6.3.0      1      584      584
/dev/shm/org.mozilla.ipc.3391.566            2      294      588
/lib/x86_64-linux-gnu/libdbus-1.so.3.19.    98        6      588
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127274        2      310      620
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127281        2      310      620
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127273        2      312      624
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127277        2      314      628
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127279        2      314      628
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127280        2      314      628
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127283        2      314      628
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.277703        2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127275        2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127276        2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.127284        2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46311          2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46313          2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46314          2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46315          2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46316          2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46317          2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46319          2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46320          2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46321          2      316      632
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.46323          2      316      632
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/gvfs/libgvfsco    84        7      633
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgdk-3.so.0.    1      636      636
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      129      648
/usr/share/fonts/truetype/dejavu/DejaVuS    21      31      656
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      132      660
/usr/lib/libcjs.so.0.0.0                    1      660      660
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    5      134      673
/opt/viber/lib/libQt5QuickTemplates2.so.    1      680      680
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libGL.so.1.7.0    24      28      691
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgdk-x11-2.0    4      173      694
/usr/lib/firefox/libfreeblpriv3.so          11      63      701
/opt/viber/lib/libQt5Widgets.so.5            1      708      708
/opt/whatsapp-desktop/v8_context_snapsho    3      240      720
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libmuffin.so.0    1      748      748
/usr/lib/locale/locale-archive            115        6      755
/opt/wine-stable/lib64/wine/user32.dll.s    3      252      756
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwx_baseu-3.    1      760      760
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.35272          2      382      764
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.35286          2      382      764
/lib/x86_64-linux-gnu/libpthread-2.31.so  134        5      764
/lib/x86_64-linux-gnu/ld-2.31.so          138        5      772
/usr/lib/firefox/libnss3.so                12      64      772
/usr/lib/keepass2/KeePass.exe                1      780      780
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5XcbQpa.s    2      404      808
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libseccomp.so.    16      52      845
/opt/viber/plugins/sqldrivers/libqsqlite    1      848      848
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpoppler.so.    4      212      848
/lib/x86_64-linux-gnu/libexpat.so.1.6.11    95        9      856
/usr/bin/nemo-desktop                        1      868      868
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libc-2.30.so      1      900      900
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgobject-2.0  115        7      903
/opt/whatsapp-desktop/libffmpeg.so          4      233      932
/usr/lib/mono/4.5/mscorlib.dll              1      944      944
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libfontconfig.    91      10      963
/usr/lib/firefox/omni.ja                    11      89      981
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpango-1.0.s    83      12    1002
/usr/lib/firefox/libmozsqlite3.so          12      84    1009
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.phZMIr      2      512    1024
/bin/bash                                    1    1036    1036
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libnss3.so        22      47    1039
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libGLdispatch.    24      43    1043
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/muffin/libmuff    1    1044    1044
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxml2.so.2.9    51      21    1073
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libepoxy.so.0.    78      14    1105
/lib/x86_64-linux-gnu/libm-2.31.so        107      10    1107
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgnutls.so.3    30      37    1121
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libsqlite3.so.    29      39    1147
/opt/viber/lib/libQt5WebEngineCore.so.5      3      395    1187
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4575.51609          2      598    1196
/opt/viber/lib/libQt5Network.so.5            3      398    1196
/opt/whatsapp-desktop/icudtl.dat            4      312    1248
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgstreamer-1    17      73    1255
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libavformat.so    2      632    1264
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libapt-pkg.so.    3      426    1280
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libharfbuzz.so    84      15    1294
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4666.61403          2      676    1352
/lib/x86_64-linux-gnu/libc-2.27.so          5      272    1364
/memfd:JITCode:QtQml                        1    1396    1396
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.xOEUes      2      704    1408
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libglib-2.0.so  117      12    1448
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libicuuc.so.66    53      27    1450
/usr/lib/nomacs/libnomacsCore.so.3.12.0      1    1472    1472
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.8Khpnz      2      742    1484
/opt/viber/lib/libcrypto.so.1.0.0            1    1604    1604
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libpixman-1.so    86      19    1637
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.J33GYs      2      828    1656
/memfd:pulseaudio                            6      294    1768
/usr/lib/firefox/libmozavcodec.so            9      197    1773
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libjavascriptc    14      141    1981
/usr/bin/filezilla                          1    2008    2008
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwx_gtk3u_co    1    2016    2016
/snap/authy/4/gnome-platform/usr/lib/x86    1    2072    2072
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libfreetype.so    91      23    2126
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libX11.so.6.3.    96      22    2163
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6    61      37    2304
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcairo.so.2.    86      27    2325
/home/domy/.cache/Viber                      1    2436    2436
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgdk-3.so.0.    77      31    2440
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgio-2.0.so.  115      21    2465
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgtk-3.so.0.    1    2636    2636
/opt/viber/lib/libQt5Qml.so.5                3      896    2688
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.fckyxs      2    1382    2764
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.ihiTvu      2    1394    2788
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.Ch1fSt      2    1400    2800
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Widgets.    4      720    2880
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgtk-x11-2.0    4      728    2914
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Qml.so.5    1    3028    3028
/lib/x86_64-linux-gnu/libc-2.31.so        138      22    3104
/opt/viber/lib/libQt5Quick.so.5              3    1042    3128
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.eYHTYu      2    1566    3132
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Quick.so    1    3140    3140
/usr/bin/mono-sgen                          1    3188    3188
/usr/lib/mono/aot-cache/amd64/mscorlib.d    1    3212    3212
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Core.so.    4      882    3530
/opt/viber/lib/libQt5Core.so.5              3    1240    3720
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.TOb53u      2    1898    3796
/memfd:xorg                                  1    3946    3946
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.jhVLMt      2    1992    3984
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.nxaqGs      2    1994    3988
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.XhLI4r      2    2030    4060
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.mB7ett      2    2036    4072
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.Rz2zsu      2    2078    4156
/opt/viber/lib/libQt5Gui.so.5                3    1417    4252
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libQt5Gui.so.5    4    1111    4444
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.enE5Lu      2    2270    4540
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.TViSHu      2    2274    4548
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.WCSvOt      2    2286    4572
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.V6ZGDt      2    2290    4580
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.HyBsRt      2    2292    4584
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.4arbZv      2    2294    4588
/dev/shm/.org.chromium.Chromium.rcnyNs      2    2294    4588
/usr/bin/python3.8                          10      473    4738
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libLLVM-10.so.    6      868    5212
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libavcodec.so.    11      528    5818
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/librsvg-2.so.2    29      205    5956
/opt/teamviewer/tv_bin/TeamViewer_Deskto    1    6084    6084
/usr/lib/doublecmd/doublecmd                1    6136    6136
/memfd:JSGCHeap:/usr/lib/x86_64-linux-gn    1    6140    6140
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libgtk-3.so.0.    77      110    8472
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/dri/iris_dri.s    6    1478    8868
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.47587          2    4520    9040
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4527.47589          2    4520    9040
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4485.134654        2    4572    9144
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4439.52317          2    5132    10264
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libmozjs-52.so    1    10332    10332
[stack]                                    145      73    10608
/memfd:JSGCHeap:QtQml                        1    10944    10944
/opt/viber/Viber                            1    13620    13620
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280867        2    7332    14664
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4373.280873        2    7332    14664
/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libwebkit2gtk-    14    1079    15112
/opt/teamviewer/tv_bin/TeamViewer            1    15456    15456
/usr/share/fonts/opentype/noto/NotoSansC    3    5730    17192
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.35280          2    10414    20828
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4188.35290          2    10414    20828
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4575.54329          2    10414    20828
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4575.54331          2    10414    20828
/dev/shm/org.mozilla.ipc.4621.63939          2    12410    24820
/snap/authy/4/authy                          5    5093    25466
/i915                                        6    6979    41876
/usr/lib/thunderbird/libxul.so              1    46780    46780
/opt/Simplenote/simplenote                  7    9023    63166
/opt/whatsapp-desktop/WhatsApp              4    16282    65128
/SYSV00000000                              27    3297    89036
/usr/lib/firefox/libxul.so                  12    8403  100843
[heap]                                    116    5591  648596
                                145    47063  6824264

Code:

domy@Domy-NB:~$ smem -u
User    Count    Swap      USS      PSS      RSS
domy      145  3115732  8234056  8572353 10617320

Code:

domy@Domy-NB:~$ smem -w
Area                          Used      Cache  Noncache
firmware/hardware                0          0          0
kernel image                      0          0          0
kernel dynamic memory      6770104    6239244    530860
userspace memory            9210932    1204588    8006344
free memory                  173840    173840          0

I na kraju top...

Code:

top - 00:01:57 up 23 days, 21:46,  1 user,  load average: 1,21, 0,68, 0,53
Tasks: 371 total,  1 running, 369 sleeping,  0 stopped,  1 zombie
%Cpu(s):  4,4 us,  2,4 sy,  0,0 ni, 81,6 id, 10,6 wa,  0,0 hi,  1,0 si,  0,0 st
MiB Mem :  15776,2 total,    164,6 free,  8337,3 used,  7274,4 buff/cache
MiB Swap:  20480,0 total,  16809,5 free,  3670,5 used.  6094,9 avail Mem

PID USER      PR  NI    VIRT    RES    SHR S  %CPU  %MEM    TIME+ COMMAND                                                                                                               
 307565 domy      20  0 1637052 661220  19508 S  17,8  4,1  8:31.50 TeamViewer_Desk                                                                                                       
    722 root      20  0  85116  75048  1704 D  6,9  0,5  6:58.53 mount.ntfs-3g                                                                                                         
  3218 domy      20  0 4235928 710248 209012 S  5,0  4,4  1350:34 MainThread                                                                                                           
 160734 domy      20  0  792680  35328  15576 S  4,3  0,2  36:06.60 authy                                                                                                                 
  1523 root      20  0 3339976  56252  8668 S  3,0  0,3 365:12.70 teamviewerd                                                                                                           
  1568 root      20  0 1841980 328484 289676 S  3,0  2,0 447:29.02 Xorg                                                                                                                 
  4527 domy      20  0 3260288 376748 102632 S  1,7  2,3 260:34.84 Web Content                                                                                                           
  4439 domy      20  0 3175464 335520  82588 S  1,3  2,1 208:29.64 Web Content                                                                                                           
 143109 domy      20  0 2711764 222476  35896 S  1,3  1,4 101:02.58 doublecmd                                                                                                             
  3391 domy      20  0  39,0g 596508  55324 S  1,0  3,7 100:48.29 WebExtensions                                                                                                         
  3879 domy      20  0 1194648 140296  16956 S  1,0  0,9 146:43.49 cli                                                                                                                   
  4188 domy      20  0 3337644 512072 108976 S  1,0  3,2 212:03.36 Web Content                                                                                                           
  4621 domy      20  0 3318472 283460  94548 S  1,0  1,8 176:06.49 Web Content                                                                                                           
  4666 domy      20  0 3272564 370640  80260 S  1,0  2,3 226:23.68 Web Content                                                                                                           
 176198 domy      20  0  537140  14220  9224 S  1,0  0,1  58:49.78 video-downloade                                                                                                       
 293213 domy      20  0 3882952 164564  76528 S  1,0  1,0  12:43.61 cinnamon                                                                                                             
 310337 domy      20  0  479956  46092  30068 S  1,0  0,3  0:11.16 gnome-terminal-                                                                                                       
 311297 domy      20  0  14964  4276  3456 R  1,0  0,0  0:00.25 top                                                                                                                   
    26 root      0 -20      0      0      0 I  0,7  0,0  0:03.56 kworker/2:0H-kblockd                                                                                                 
  4373 domy      20  0 3327084 429384 131936 S  0,7  2,7 306:41.75 Web Content                                                                                                           
  4575 domy      20  0 3182960 274372 112856 S  0,7  1,7 378:48.36 Web Content                                                                                                           
  87794 domy      20  0 1923696  3540  3540 S  0,7  0,0  44:00.61 winedevice.exe                                                                                                       
    11 root      20  0      0      0      0 I  0,3  0,0  16:32.81 rcu_sched                                                                                                             
    330 root      0 -20      0      0      0 I  0,3  0,0  0:13.89 kworker/5:1H-kblockd                                                                                                 
    473 root      0 -20      0      0      0 I  0,3  0,0  0:10.67 kworker/1:1H-kblockd                                                                                                 
    481 root      0 -20      0      0      0 I  0,3  0,0  0:21.51 kworker/0:1H-kblockd                                                                                                 
    670 root      0 -20      0      0      0 I  0,3  0,0  0:19.52 kworker/6:1H-kblockd                                                                                                 
  3834 domy      20  0 1754788 307500 127956 S  0,3  1,9 191:38.75 WhatsApp                                                                                                             
  87774 domy      20  0 2688512  2308    340 S  0,3  0,0  9:47.73 BitrateCalc.exe                                                                                                       
      1 root      20  0  172920  10208  5056 S  0,0  0,1  0:30.85 systemd                                                                                                               
      2 root      20  0      0      0      0 S  0,0  0,0  0:00.46 kthreadd                                                                                                             
      3 root      0 -20      0      0      0 I  0,0  0,0  0:00.00 rcu_gp                                                                                                               
      4 root      0 -20      0      0      0 I  0,0  0,0  0:00.00 rcu_par_gp                                                                                                           
      6 root      0 -20      0      0      0 I  0,0  0,0  0:00.00 kworker/0:0H-kblockd                                                                                                 
      9 root      0 -20      0      0      0 I  0,0  0,0  0:00.00 mm_percpu_wq                                                                                                         
    10 root      20  0      0      0      0 S  0,0  0,0  0:41.07 ksoftirqd/0                                                                                                           
    12 root      rt  0      0      0      0 S  0,0  0,0  0:03.56 migration/0                                                                                                           
    13 root    -51  0      0      0      0 S  0,0  0,0  0:00.00 idle_inject/0                                                                                                         
    14 root      20  0      0      0      0 S  0,0  0,0  0:00.00 cpuhp/0                                                                                                               
    15 root      20  0      0      0      0 S  0,0  0,0  0:00.01 cpuhp/1                                                                                                               
    16 root    -51  0      0      0      0 S  0,0  0,0  0:00.00 idle_inject/1

c-shadow 07.09.2020. 06:30

Ovo tvoje ne izgleda tako loše.

7GB cachea, to je normalno + skoro 4GB swapa. Ili je na tom Mintu neki swappiness loše podešen ili ti povremeno pokreneš neke programe koji požderu prilično memorije pa se uswapa. Blokiranja baš i nisu normalna, ali linux se uspori prilično kad počne swapati.
Inače ljudi doživaljavaju taj swap kao zamjenu za RAM i misle da će se koristiti isključivo kad sistemu ponestane fizičkog RAMa, ali u stvarnosti nije baš tako :)

tomek@vz 07.09.2020. 06:56

7.5GB used...ajme...

Mislim da ti je jasno sto ti zdere resurse (dosta ti je bacit oko na prvi output) :)

Umjesto fsearch mozes koristiti mlocate (updatedb (ne nuzno uvijek); locate ).
Teamviewer > mora radit non stop?
Double Commander > ne ulazim, svako koristi kaj hoce :)
MainThread > ovo nemam pojma kaj je.
WebExtensions > :fiju:
nomacs > eog?
BitrateCalc.exe (brijem da odtud hrpa wine procesa)
video-downloade(r)
Filezilla
Firefox+procesi
+ Viber i Whatsapp

Da, ako imas sve ovo cijelo vrijeme otvoreno onda je normalno da tolko guta.

Sto se swapanja tice > poigraj se malo sa varijablom u /etc/sysctl.conf. Ako ti je swap na mehanickom disku a imas 16GB Rama > postavi na 10 ili manje. Ako je swap na SSD-u onda moze biti cak 80-90. Kernel bi trebao ispravno priotizirat kad treba swapat a kad ne.

:chears:

c-shadow 07.09.2020. 07:20

Da, odabir programa nije mu baš optimalan :)
Evo na jednom mojem stroju s 3 usera ulogirana, xubuntu 18.04.

Code:

$ free -m
Mem:          15029        4380        3112        189        7536      10128
Swap:        16383          82      16301

uptime
  06:24:15 up 32 days, 23:09,  3 users,  load average: 0,49, 0,68, 0,63

cat /proc/sys/vm/swappiness
 10

domy_os 07.09.2020. 18:38

Citiraj:

Autor c-shadow (Post 3436076)
Ovo tvoje ne izgleda tako loše.

7GB cachea, to je normalno + skoro 4GB swapa. Ili je na tom Mintu neki swappiness loše podešen ili ti povremeno pokreneš neke programe koji požderu prilično memorije pa se uswapa. Blokiranja baš i nisu normalna, ali linux se uspori prilično kad počne swapati.
Inače ljudi doživaljavaju taj swap kao zamjenu za RAM i misle da će se koristiti isključivo kad sistemu ponestane fizičkog RAMa, ali u stvarnosti nije baš tako :)

U to kako je swap podešen nisam još ulazio jer sam zelen i trenutno nemam vremena za popravke sustava tako da ništa nisam tweakao osim povećanja swapa jer je s 2 GB bilo nemoguće raditi. Ovo je istina da pokrenem pa zatvorim programe kada ih više ne trebam. Zar ne bi trebalo to nestati iz RAM-a i swapa?

Citiraj:

Autor tomek@vz (Post 3436078)
7.5GB used...ajme...

Mislim da ti je jasno sto ti zdere resurse (dosta ti je bacit oko na prvi output) :)

Umjesto fsearch mozes koristiti mlocate (updatedb (ne nuzno uvijek); locate ).
Teamviewer > mora radit non stop?
Double Commander > ne ulazim, svako koristi kaj hoce :)
MainThread > ovo nemam pojma kaj je.
WebExtensions > :fiju:
nomacs > eog?
BitrateCalc.exe (brijem da odtud hrpa wine procesa)
video-downloade(r)
Filezilla
Firefox+procesi
+ Viber i Whatsapp

Da, ako imas sve ovo cijelo vrijeme otvoreno onda je normalno da tolko guta.

Sto se swapanja tice > poigraj se malo sa varijablom u /etc/sysctl.conf. Ako ti je swap na mehanickom disku a imas 16GB Rama > postavi na 10 ili manje. Ako je swap na SSD-u onda moze biti cak 80-90. Kernel bi trebao ispravno priotizirat kad treba swapat a kad ne.

Ma imam samo SSD, samo nemam mjesta za toliki swap, morao bih reparticionirati.

mlocate i locate ne kužim kako rade, napišem "mlocate nešto" i dobijem ili ništa ili hrpetinu nebuloza. Zato je tu FSearch jer najviše podsjeća na Everything na Windowsima i baš takav search želim. Ne radi on stalno scan, ručno pokrenem rescan s vremena na vrijeme.

TeamViewer se često koristi, spajam se na sve strane, a i na samog sebe. :D

Double Commander = Total Commander, kužiš sve... :)

MainThread i WebExtensions ne znam ni ja što je, mislim da se pojavi s Firefoxom, neki od 50+ tabova valjda trebaju to.

nomacs u EOG? Njaaa, onda mogu i stock viewer koristiti, a to nije to.

BitrateCalc.exe - OK, ovo se može ubiti, ima web zamjena koja može poslužiti.

Citiraj:

Autor c-shadow (Post 3436081)
Da, odabir programa nije mu baš optimalan :)
Evo na jednom mojem stroju s 3 usera ulogirana, xubuntu 18.04.

Code:

$ free -m
Mem:          15029        4380        3112        189        7536      10128
Swap:        16383          82      16301

uptime
  06:24:15 up 32 days, 23:09,  3 users,  load average: 0,49, 0,68, 0,63

cat /proc/sys/vm/swappiness
 10

A gle, ako moram biti ograničen na par programa u pozadini da bi to radilo kako spada, onda k vragu takav sustav, tako mogu i na mobitel spojiti monitor, tipkovnicu i miš i "raditi".

Generalno je izbor programa za nekoga tko dolazi s Windowsa i tko je na početku osnovne škole instalirao Windowse preko disketa težak, ovo mi je kao da ponovno učim hodati. :lol2:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35.