![]() |
Eh, da, ne bi bilo loše da stari lisac Dudu igra od početka. Boljeg strijelca nemamo. Možda i Štico skuži to, pa nas iznenadi :D
|
BJEZITE LJUDI BJEZITE IZ GRADA, STIZE KEIPA PIJANAAAAAA
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne pitam zato kaj je meni super, nego zato kaj su meni sve te navijačke pjesme tu negdje na istoj razini :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto to sam od Štimca očekivao, da reprezentacija dobije muda a ne taktiku :D |
Citiraj:
ovo je prava navijacka pjesma izmisljena od strane navijaca i postala je hit jos za SP-a 98 ako ne i prije. srce vatreno je teska kuruza naspram ovog.. |
Ne očekujem niš od današnje utakmice, tak da sve drugo će bit iznenađenje :)
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš me zanima kakvi se budu naši pokazali, Srbija se sad čini solidnija, a po imenima su nam al pari. |
Imena ne igraju, nego ekipa a čini mi se da to Srbi još nisu i neće biti neko vrijeme.
Mislim da će sastav biti drugačiji nego je netko tu napisao, zato što onaj ima logike a Štico nema prema tome očekujem neke promjene. Možda bolje brzog Vidu umjesto Lovrena ili rotacija Lovren-Čarli. Ostalo je više manje ok, Modrić svakako da ima slobodu da nešto naprijed napravi jer od Perišića nešto očekivati je debilno (daj Bože da se varam). |
Citiraj:
Citiraj:
|
A ne znam vjera u Lovrena mi je poljuljana malo. A umjesto Perišića nema neko superdobro rješenje, samo da ne probava tu Olića ili Dudua na krilu. To nikad ne uspije :D
|
Citiraj:
A Lovren ipak nije toliki kikser kako su o njemu u Lyonu napravili famu. Plus što je sad u Engleskoj ulovio formu. Mislim da je Vida gori po tom pitanju. Eh, da je Vida ono u Belgiji pogodio... |
Citiraj:
|
Bilo bi lijepo vidjeti Mandžu i Dudu-a zajedno u napadu :D
|
Citiraj:
|
lovren na lijevom boku, i naravno da je stico morao - u napadu su dudu olic i mandzukic :D
ovo bu zanimljivo :D |
Nije normalan. Ak ne zabijemo do 30' 2 komada, pusimo na kraju :D. Pa bude sistalo na sve strane poslije...
|
Nadam se samo da nam se neće dogodit Grčka u gostima :/
|
Ako vec zele maknut teziste od naseg gola, bolje da je stavio kovacica, kvalitetnog veznjaka.
dudu kao lazni veznjak, to se vec probavalo, kolko se sjecam nije ispalo najbolje. bolji je kad se iz napada vraca po lopte ako to treba. |
Iskocit ce mi srce je.bote koliko sam nahajpan...
Lose jako je ovo... |
Rakitić najgori igrač na terenu.
|
A cuj, bio bi i Messi najgori igrac da ga stave na gol recimo...
Rakitic igra poziciju koja je sve samo ne njegova pozicija ( u sevilli ne igra ni blizu slicno ) imamo 4 igraca manjka i to je stimac izrazito kriv. katastrofalna taktika, kao sto rekoh, olic je nepotreban, zahvalit se i ne zvat ga vise, on nije krilo, niti vezni igrac, stvara se manjak. rakitic igra lijevo krilo, to moze igrat samo protiv bunker ekipa, on je klasicni vezni igrac, mandzukic i eduardo nemaju lopte za igrat, i to su 4 igraca manjka. a u vezi imamo samo modrica, jer vukojevic je defanzivac i nerealno je ocekivat da napravi nesto ( nit mu je to posao ) dakle zakljucak prvog poluvremena : stimac, sjedi 1, taktika je promasaj i igraci to vide ( mandzukicevo dizanje ruka u 10oj minuti ) |
tuga
|
MANDŽOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Toooooooo
|
Prvi udarac po goolu i gool. :D
|
Ćosić legenda:
Citiraj:
|
I 1:1..aaaaaa pas mater...
|
Lovren je nesposoban na toj poziciji isto kao i Stimac na svojoj poziciji.
|
Lovren je nesposoban za nogomet općenito. Možda za stolni je ok.
|
Nije los ko defanzivac ali za napad trebas bit budala da ga stavis. Taj moze jedino slucajno ubacit dobru loptu. Bod isto nije los ali vise brine da od igre bas nema puno, skoro nista sto je Stimceva krivica.
Bar Srbi vise nemaju nikakve sanse, tak im treba. |
Citiraj:
|
Nikad lošija Hrvatska. Srbi igraju bolji nogomet, ali publika je baš ono...ciganluk.
|
Sto jest jest,realno idemo u dodatne kvalifikacije.
|
Štimac, Srna, Olić, Strinić i Lovren, hvala i više nam netrebate!
Suma sumarum! |
Jako lose. Ali sto reci o momcadi koja nije valjda nijedanput istrčala u istom sastavu i formaciji kroz ove kvalifikacije.
Mandzo: "Reko trener pustite ih da igraju" :banghead: |
Citiraj:
|
Da, Ćorluka panjina. Trula stoljetna...Joe rasturio doslovno :). Modrić se trudio. I Mandžo...ostali jad i bijeda.
|
Strava i užas. Treba Štimca razriješiti dužnosti. Šimunić mi je uljepšao dan. :chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:14. |