![]() |
Pa nije isto osvojiti 2 boda i protivnik jedan, ili osvojiti sva tri boda. Bili su bolji, imali su igru.
|
Citiraj:
Na stranu što su i ovi njih mogli razvaliti da se medvjedi nisu probudili. |
Nope, produzeci su svakom bod + bod pobjedniku nakon produzetaka.
U prvoj trecini su nas mogli namlatiti, ali ostatak smo odigrali odlicno i stvarno sam misljenja da smo trebali pobjedii. Ali jedno su zelje i pozdravi :D :D |
Citiraj:
Mfakat, zaboravih ona dva komada što smo izgubili... :( |
Medvščak rastura,samo da nastave tako i dalje!
|
Citiraj:
U prijevodu, W OTW SOW SOL OTL L 6 1 1 1 2 4 6 pobjeda * 3 boda = 18 bodova 1 pobjeda u produzecima * 2 boda = 2 boda 1 pobjeda na penale u produzecima * 2 boda = 2 boda 1 poraz na penale u produzecima * 1 bod = 1 bod 2 poraza u produzecima * 1 bod = 2 boda 4 poraza * 0 bodova = 0 bodova ----------------------------------------------------------- = 25 bodova Ebel je imao glupo bodovanje, pa te to vjerojatno buni ( tamo se svaka pobjeda bodovala 2 boda, bila na produzetke ili ne ), ovo je "normalan" nacin bodovanja :D |
Citiraj:
|
Bitno da smo jedini uspjeli ovo u povijesti debitanata khla :)
gagarin je nas :D |
Citiraj:
No, čak su me i neki moji Ameri pitali o čemu se radi, a nedavno su valjda i prve nove majice otišle u - Izrael. :D |
Pusti, sve je moguće kad imaš ovakvog sportskog direktora :D
http://www.youtube.com/watch?v=6HoOyDge8k4 A što se Izraela tiče, očito su sektor B, muži, i Izrael najjače frakcije navijača medeka :D |
Citiraj:
|
Šteta da je u isto vrijeme nogomet i hokej pa Srna neće moći na današnju utakmicu Medvjeda u Donjecku.
|
Stream?
Imam neki sa ruskim komentatorima. Link na PM. |
Da bas je steta. Ne znam zakaj je repka bas u 18...
Vode Medvedi 1:0 |
Preduhitrio si me.
Medvedi dali, vatreni primili. 2:0 za Medvede. :) 2:1 :( 3:1 |
Ajmo zdrzat jos tu trecinu i definitvno najveca pobjeda do sad. Ja bi i sa bodom bio zadovoljan a i ak zgube necu bit nezadovoljan. Dombass je u odlicnoj formi i jos su doma.
Brust je zvijer od golmana. Nadam se da cemo ga zadrzat dulje od jedne sezone. Doci ce sigruno do rasprodaje, morat ce, mali je klub ali samo njega ne. |
kakva golcina iz bullya :D
|
3:2, 10 minuta do kraja.
4:2, 7 minuta do kraja |
4:2 vode u Donjecku. :D
|
Ovo su vec tipicni Medvescak golovi. Bravo. Ajmo jos malo..
|
Evo i 5 gola. Osma pobjeda zaredom je tu. Bravo Medeki.
|
Haha, kroz noge beku. :D
|
Ma fantasticno. Svaka cast. Medvescak ima napad iz pakala, definitvno se sad to moze rec.
|
I tako one prognoze da sljedece godine medvescak ide u nhl bi se cak mogle ostvariti kako igraju :D
|
A kaj su ove konferencije i divizije?
Koji poredak je najbitniji? :D To bas ne kuzim pa ako netko moze objasniti, hvala. |
Meda mete sve pred sobom, ajmo na 10 zaredom :-). Bit će jebeno u Areni pred 15k ljudi.
Nego, mod, mogo bi renameat thread u 'Hokej, KHL liga i sl...'? :chears: |
Citiraj:
Imaš dvije konferencije i četiri divizije. Medvjedi su u Zapadnoj konferenciji i Diviziji Bobrov. Da bi išli u doigravanje moraju biti u svojoj konferenciji minimalno osmi. Onda taj osmi igra sa prvim iz istočne konferencije i tako redom. E sad nek me netko ispravi. Mislim da u diviziji Borov igraju sa svakim po četitri utakmice dok sa ostalima igraju po dvije. |
Još malo, HTV2. :)
|
Trpanje :D
|
Ode Montador.
Steta za jucer ali samo naprijed Medeki. Bravo. |
Montrador...spor izozljeđivan i islužen sa trajnim oštećenjem mozga. NEka mu je ugodna mirovina.
|
|
na kojim kanalima na satelitskoj se prenose tekme medvešćaka osim max-tva ? imam veliki izbor kanala pa možda negdje i prenose.
:) |
Citiraj:
http://www.lyngsat.com/tvchannels/ru/KHL-TV.html |
Bilo je svega protiv ultra jakog Barsa. Skoro su se Medvjedi vratili nakon 4:1. 5:3 na kraju i nije los rezultat za 4 puta siromasniji klub u gostima.
|
Citiraj:
imam motor pa ćemo vidjeti. |
Probaj pa javi.
Ja si složio streamove i XBMC na 32". :p |
HTV2 Hokej.
|
Tesko cemo ovo dobit..
Kak sam napisal tak su dali gol.. Nist onda. Nema sansi da dobijemo ovu tekmu. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |