![]() |
ja koristim "običnu", službenu Twitter aplikaciju, i nemam zamjerki
što ove druge imaju od funkcionalnosti, a da ova nema? probao sam rowi free, ali nešto mi nije valjalo, ne sjećam se točno što :) pa sam je maknup baci oko na seesmic, navodno ga hvale |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne koristim twitter toliko često, osim povremenog prelistavanja, pa nisam ni uočio te stvari koje nedostaju isprobat ću mehdoh, tnx |
Citiraj:
p.s. whatsapp ponovno izdao update... mislim treci ovaj tjedan sada je na verziji 2.9.4 |
Citiraj:
sad vidim na marketplaceu da ima update edit: i opet se ne otvara edit2: nakon paljenja/gašenja je ok |
Neznam,meni radi savrseno, uz samo jedan bug. A taj je od pamtivjeka prisutan. Naime kada se pauzira glazba na mobu, ako se poslje toga otvori whatsapp i zatvori,u zune historyu umjesto zadnje pjesme se pokazuje pozadina od whatsappa umjesto album arta, takodjer kada zelite nastaviti slusati tu pjesmu, otvori vam se prvo whatsapp :-s
|
Jel ima tko mozda problema sa lumiom 800.
Blesavi se mob najcesce resetira dok slusam muziku sam od sebe 3-4 puta dnevno. |
dupli sry
|
Probaj napravit reset na tvorničke postavke, makar mi ovo smrdi na hardversko crknuće jer sam dosta dugo imao WP7 i nijedanput mi se mobitel nije zblesirao, a kamoli restartao.
|
Nikad dosta problema sa WP7.8
http://social.msdn.microsoft.com/For...8-a15447406f73 |
Citiraj:
Osobno nisam primjetio taj problem, ali cini mi se da mi baterija manje traje od updatea tako da je vrlo moguce da ga imam. To me cak i ne sekira toliko, koliko lag pri kliku na live tile, koji je takodjer dosao sa updateom :( Moram priznati iako mi je wp odlicna i draga platforma, Microsoft mi je ovim 7.8 updateom jako pao u ocima i ozbiljno sumnjam u njihovu mogucnost da prezive u mobile svijetu. |
Imam nokiu lumia 800 i zadnju nadogradnju na windows phone 7.8 a problem prvi je da mi nikako ne radi internet sharing. Probao sam neke stvari kao ručno upisivanje IP adrese, dodavanje apn postavki ali uglavnom pokaže da je spojen i ima dobar signal ali ne može otvoriti nijednu internet stranicu, na windowsima kaže da je spojen "local only". Nisam probao hard reset ako bi pomogao jer u nekim slučajevima koje sam vidio na forumima ni to ne mora pomoći a baš mi se neda probavati jer time gubim podatke koji su gore. Drugi problem je zune music player kada imam spojene slušalice i dok svira glazba ako puno skrolam i tražim joše neke pjesme u njegovom meniu zamrzne cijeli uređaj i mora se raditi reset i poslije opet sve radi normalno. Kada nema spojenih slušalica onda se to ne dešava ali se opet ne dogodi svaki puta, kao da je neki bug u softveru. Ovo sve što sam nabrojao se dešavalo i prije ove nadogradnje tako da nije zbog toga ali izgleda da nije ni riješeno kao što sam se nadao. Ima li još nešto što bi mogao pokušati osim eventualno hard reseta?
|
Meni na 710 isto ne radi internet sharing, probao sam hard reset i radilo je 1 dan, poslije toga opet ništa :stoopid:
|
Citiraj:
Sto se Zunea tice također nisam primijetio taj problem, iako rijetko kada dok slusam glazbu preko slusalica, cackam i po zuneu, cesce tipkam neke poruke, checkiram se ili odgovaram na mailove, a u tim slucajevima takodjer nisam primjetio nikakve probleme. Meni se Omnia 7 znala randomly resetirati i do dana kada sam ga prodao se to dodgadjalo, te kroz sve updateove od NoDo pa na dalje. Ako je suditi po tome male su ti sanse da se to popravi, iako bar postoje jer takodjer vjerujem da je problem u softwareu, dok je vjerovatno kod moga bio problem u software/harware kombinaciji. :( P.s. izasao je novi official Twitter app, totalni redizajn, jos da nam puste i onaj Fursquare redizajn(wp8 ga je dobio) I would be happy as a clamp :P P.s.2 izgleda da ce doci jos jedan update za 7.8 koji bi navodno trebao rijesiti dosta bugova koje trenutno imamo, samo se nezna tocno kada, moja pretpostavka je prije ljeta nista, a realno vjerovatno tek negdje u q4. |
Probao hard reset i nije pomoglo :( Internet sharing i dalje ne radi ikao javi da je spojen.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovdje opcija uredno postoji kod mene i može se uključiti i sve kao radi i pokaže da je spojeno dijeljenje interneta ali na računalu koje se spoji ne mogu se otvoriti internet stranice, na starijoj nokiji n82 je to uredno radilo doduše preko usb kabela a ovdje bežično ne radi iako je sve spojeno i kao trebalo bi raditi. Ako je problem u firmwareu tu vjerojatno ne mogu ništa napraviti pretpostavljam? Ali zašto onda neke lumie rade ili je samo problem sa ovima iz t-coma? U biti sam radio reset koji mi je sve obrisao a ništa nisam napravio tako da bolje da nisam ni pokušavao ali eto nekima je i to riješilo problem a ja baš nemam sreće. Kako to može biti da sam platio uređaj koji to podržava a sada je objašnjenje da na nekim mobitelima radi a na nekima ne? Mislim kakav je to odgovor, ova funkcija je dio sustava mobitela a nisam je instalirao kao posebnu aplikaciju sa marketplacea. Da li mogu tražiti zamjenu za drugi uređaj u t-comu pošto još imam jamstvo skoro dvije godine?
|
Citiraj:
|
Još malo problema (hoće li tome biti kraja?)
http://www.gsmarena.com/microsoft_ha...-news-5666.php |
Meni se moja lumia 610 vuce ko krepana macka od update-a na win 7.8... :nono:
|
Citiraj:
Problema ce uvijek biti jer niti jedan os nije savrsen i uvijek ce biti nesto za raditi na njemu, s druge strane sto se wp7.8 tice mislim da je cak i dobro da su to stopali jer bi sada trebali dobriti bolje ispeglan os. Kada budu izdavali fix tj. update za probleme koje je 7.8 imao, dodati ce jos neke stvari i dodatno ispeglati sam os. To je bar za mene pozitiva u ovoj situaciji. Naravno ne trebamo se praviti blesavi. Da su zasrali, bome zasrali su, ali jbg nije da mozemo ista po tom pitanju. |
Pozor ! Pozor !
Stigao je novi 7.8 update. Dize os build sa 8858 na 8860 . Iako neznam puno vise, navodno da ispravlja probleme sa lagom i losim/neispravnim updateanjem live tileova. Kada mi se do kraja instalira update dodam prve dojmove. :) P.s. update mi je pokupio mob automatski kada sam ga spojio na zune... no tricks needed. Radi se o tvornicki otkljucanoj T-mobile Lumiji 900 |
Diže build na 8862 :)
|
Citiraj:
Prvi je dizao na sa 8858 na 8860, a danas je stigao drugi update koji je digao 8860 na 8862 :) Instalirao sam oba, mob bolje radi, neke aplikacije se brze ucitavaju, manje laga i sl. sto se live tile buga tice, nisam siguran. |
Prve izmjene u okršaju s googleom ...
http://wmpoweruser.com/7-10-8862-144...calendar-sync/ |
Ovo je sad puno bolje,sve napokon radi ko prije nakon ova 2 nova update-a!
:goood: |
Citiraj:
|
Viber je gore, s pozivima! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(ja sam na UK marketu, možda je do toga) link http://www.windowsphone.com/en-us/st...7-bea34fe7031c |
I ja sam na UK marketu.
I na linku ti piše : Works with
EDIT: Ja sam zakljuco žešće, i 2.20.0.0 je nova verzija također s pozivima samo su razdvojili WP8 i WP7 verzije te za WP8 ima u build nameu broj za 3 veći pa sam mislio da mi izbacuje cijelo vrijeme staru verziju. |
Eto za one koje zanima, isasao veliki update za angry birds sa novim levelima i whatnot. I do 15.05 igra je besplatna za sve wp7.x i wp8 korisnike :)
više u članku: http://www.wpcentral.com/original-angry-birds-wp8-free |
Ima netko Lumiu 710 da kaže koju o telefonu? Kak to radi na WP 7.8, Whatsapp, Facebook, internet, postoji neka aplikacija tipa Tapatalk za forume?
Mobitel mi se ovako hardverski čini odličan, nađe ih se stvarno za oke novce sa garancijom. Išlo bi za žensku osobu... |
OS je skroz fluidan i brz na njemu, WhatsApp radi dobro dok je aktivan u pozadini, koristi API od music playera pa kad se uđe u njega on automatski ostaje u pozadini no dok se pusti muzika on se makne pa se nakon slušanja ponovo mora otvoriti aplikacija da se smjesti u backgroundu, inače dok nije u pozadini dolazne poruke kasne od 10ak sekundi do pola sata. Fejs ime dvije varijante, jedna je službena od MS-a i aplikacija je srednja žalost, druga je jedna od alternativa s marketa no to su sve uglavnom frameovi koji prikazuju mobilnu touch verziju internet stranice, notifikacije od Fejsa kao dolazne obavijeti na njemu zaboravi. IE radi fantastično, a za forume tu je bio Foroplex koji je dobro radio no povučen je jer su ga kupili tvorci Tapatalka i službeni Tapatalk bi se trebao ubrzo pojaviti na WP-u. IMHO to nije mob za osobe koje se puno oslanjaju na IM/Fejs i sl. dok su osnovne funkcije i surfanje na vrhunskoj lag free razini.
|
Da li ove lijenčine iz hrvatskih banaka misle napraviti mobilnu aplikaciju za windows phone ili svi moramo imati android i iphone da bi to koristili? Srbi imaju za svoje banke a ovdje se prave pametni, također nijemci, francuzi, česi i ostali imaju. Meni bi trebalo za pbz ali naravno nema aplikacije i ne zna se da li bude uopće. Oni kao istražuju tržište i interes pa ako bude potrebe, kao da je problem napraviti aplikaciju. Koje tržište i koji glupi izgovori?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Konacno izasla kako spada sluzbena youtube aplikacija :D
http://www.wpcentral.com/official-yo...-now-available |
Finally, novi Facebook app. tj bolje rečeno beta app je izašao za WP7.x uredjaje.
Isprobao sam ga, malo je sporiji nego na wp8 i tu i tamo ima nekih bugova, ali je ogroman iskorak u odnosu na postojeći na WP7 platformi. :) Više informacija ovdje: http://www.wpcentral.com/facebook-be...vailable-store Link na storeu: http://www.windowsphone.com/en-us/st...5-a87b33247ec6 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48. |