![]() |
To su oni juče stavili upgrade da i dotaši mogu svoje cure izvest van za valentinovo :D
Eo jedna slika dok još nema servera online :) http://i.imgur.com/ukKyM.png |
Ok, sviđa mi se što štancaju te heroje polako..
Al glupo mi je što nejdu nikakvim redom. Npr. naprave nekog full novog heroja, pa onda nekog prastarog, makar uglavnom rade ove novije heroje. A kad će napravit cent-a, treanta, mortu, lunu, archmagea? Nekak bi mi bilo draže da naprave prvo ove prastare heroje, a tek onda ove nove. |
Meni nedostaju Luna i Ogre. Lycan je sada tu. :)
|
Ja čekam samo centaura i atroposa. A sad mogu i mortredicu dodat kad je lycan tu :D
Kada su sinoć proradili serveri? Meni se nije dalo čekati :/ |
Citiraj:
Prvo jedan tim izbaci starog heroja, pa nastave raditi, dotle drugi tim izbaci novog heroja, nastave raditi.... |
Samo stvar je što i neki stari heroji moraju biti novi, bar vizualno.
|
Ma da, nije to problem, nek budu vizualno drugačiji, nije bed. Al mislio sam na starost heroja kolko je već prisutan u doti. Jer vidimo da bi shadow demon mogo izić, a on je među zadnjim herojima koji je izišo u doti. Ja ocu chaosa knighta!
|
heh, ja hocu geomancera :p
|
heroji se importaju iskljucivo po balansiranosti i u suradnji sa competitive gamerima.
Blizi se international ove godine pa moraju izbaciti sto vise heroja da igra dobije na balansiranosti, tako da ce "glupi i nebitni" heroji ala techies, slark i slicni tek na kraju izac. |
sry, al techis nije nit glup nit nebitan...svakih 10 sec nuke od 700 dmg na 900 range-a + 5 il 6 sec stun + mine koje lome towere
ako s njim igras onak klasicno njubovski da mine postavljas samo za defendanje onda glupo koristis heroja koji je imho najbolji pusher u igri, a dok tak igras s njim nebreju te sjebati s gemom :) a slark je druga prica, pogotovo jer ljudi vole rush na basher + MOM, neznaju pravilno koristiti prvi skill i sjebu ga s jednostavnim dustom... |
slark glup i nebitan? LOL
najjace je kad dust il track dark pactom samo rjesis, samo eto, tardovi ne znaju, slark je jedan on najjacih carrya po meni a kombinacije sa techiesima (a i protiv njih) su prezabavne. |
|
Koliko puta si odgledao onaj replay da skontas sistem? :D
|
Boze momci, slark i techie su zabavni heroji na pubu, ali u competitive gameu nemaju smisla i losi su... tak da neznam o cemu vi :)
Slark je losa verzija rikija, countera ga se s dustom a outcarrya ga bilokoji carry, nema escape mechanism ( nemoj da mi samo netko kaze da mu je onaj leap escape ability ) dok je techie neznam sta, nije ni support nije ni ganker, nije ni utility heroj, nije nista, i apsolutno nikako nemoze pomoci teamu... A public pusti, na publicu je dobar i enigma kao carry ( been there done that ) Zato govorim da ce ti nebitni heroji zadnji izac jer oni nista ne znace u svijetu competitive dote, te nisu primarni cilj... |
Gledam malo ove SSove vaše, pa čemu svi kukmolje da u drugim dota "klonovima" fali deny i da su to, citiram: "noob friendly igre", kad ga ni u Doti nitko ne koristi ? Ok, možda ovi "profi" igrači i jesu...
|
Na publicu deny koristi jako malo ljudi, ali ako je neki competitive meč deny je neizbježan. Em uskraćuješ XP em pare.
|
Citiraj:
pogledaj moju traxu... http://img535.imageshack.us/img535/851/dd2z.jpg a iza denajanja ima i više osim uzimanja love i expa neprijatelja... lane(creep position) control, što je vrlo bitno u početku |
pa naravno da moze sa leapom pobjec slark (osim ako nisi totalni retard pa skaces ravno ispred nekoga, skocis sa na cliff il stabla i amen), a i ima i ultu kojom sjebe velik broj carrya, doleti, zaveze te, pact, ulta, rjesen problem. da losija verzija rikija, lawl
dark pact skida dust btw... i da ne pisem opet post novi, nastavljam svoj hate na ruse smrdljive: sad sam igra protiv ruskog teama sa frendom i 2 nooba kojima je ovo 100ta paka dote mozda i gazimo ih nemilo, kad vidis pojavljuje se lina (rus taj neki jel) sa hartinom, 2 abyssal bladea, bot, aghanimom i mantom. govna koriste neki manta gold exploit i pomalo se svi pojavljuju sa identicnim bildom; izgubili smo jer su nam ispushali, al likovi su toliko bili losi da sa svim tim nisu posten kill napravili |
Da, sad je popularno prodavat iteme sa iluzija... nema smisla igrat dok ne fixaju.
|
Citiraj:
|
Sinoc odigrao dvije partije CM-a. Tu se vec moze odigrati postena partija (uglavnom su kompletni timovi sa druge strane), pa to liči na nešto.
|
confirman lan support!
|
Citiraj:
Nemoj se ljutit ali ovaj izraz gore mi tako para uši da sam morao bar rečenicu napisati o tome :dobar: Inače ja sam isto naišao na ljude koji su koristili ovaj bug s iluzijama, i stvarno je frustrirajuće kako to uništi igru ostalima koji se hoće samo malo zabaviti. Dobro je što su to ispravili. |
ima li netko za viska beta keyeva?
:D |
je, ja sam čuo da ima neka fora da se preko steama može slati veći broj poziva za betu.
|
ja sam na playdota-i dobio ključ i dva invite-a koje sam dao frendovima
|
jel bi mogao tko dat invite?
moji prijatelji igraju dotu.. nije me nikad privlacila bas ta igra, ali sam je juce probo i zaljubio se na prvi klik :D a oni nemaju keyeva.. dobri ljudi pomagajte.. |
ako se netko smiluje za invite, molio bih da mi se javi na pm
|
Prije par dana mi ownamo, neš tipa 30-10 i njihov riki nabavi mantu, 5 minuta kasnije ima sve žive iteme. Baš sam se pitao koji vrag se desio, this explains it XD
|
http://dl.dropbox.com/u/23696665/Capture.JPG
Eto kad bi dobio key da nije bilo mog dobrog lege koji mi ga sredio u 9mj prosle godine :P Danas me izvukao bot na playdoti, dobio sam key + 2 invitea i sve sam velikodusno udijelio legama :P |
Ako netko treba imam na steamu Frozen Synapse kao gift.
Mijenjo bi za DOta 2 beta key da frendu uvalim. :D Igra dotu već gro a nikako da key dobije :D EDIT: Nabavio 3 komada, thx |
Ima mozda neko zainteresiran za prodat key ili mijenjat za Dirt 3 key? :D
|
|
Nešto mi se čini da se matchmaking promjenio. Win loss ratio mi je i dalje ~1, ali sad odjednom ili užasno gubim ili potpuno ownam, nisam bio u nekoj balansiranoj igri već danima.
Evo jučer, debili odaberu 4 carrya, ja support. Sva 4 carryija imaju 0 killova, ja negdi 8, trojica rage quittaju. Najbolje od svega, kad su rage quittali, uspio sam sa njihovim herojima dobiti pokoji kill XD |
Izgleda da je opet bilo djeljenje novih ključeva. Sinoć sam naletio na par njih koji očito prvi put igraju Dotu.
|
Bok,
Za one koji još igraju Dotu, izašla je nova verzija Dota v6.74 te je IceFrog najavio i v6.75 uskoro :chears: link za Download mape http://www.dota2club.com/2012/dota-o...-map-download/ Tnx ! |
Ako netko ima za dat il prodat po nekoj sporckoj cijeni key, nek mi se javi na PM. Treba mi za poklonit za rođendan :D
|
evo posto sam uspio nabavit dotu prije par dana :)
pa ako je neko voljan nekog teamplaya na lane -u neka me adda steamid : vlexolino |
Citiraj:
|
Od svih heroja, stiže nam Shadow demon :/ Bezveze, napredak puževim korakom, a dobrih, starih heroja nigdje na vidiku :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:03. |