![]() |
Citiraj:
Citiraj:
BTW Izvinjavam se svima koje sam po par puta pitao da mi ponovo one što su mi pričali. Naime prehlađen sam, nos mi začepljen, slinim, balim, pa između ostalog nisam baš najbolje ni čuo tako da, ono bio sam mamuran... Mislim da je domy ovo najviše osjetio na svojoj koži, mislim da nije bilo rečenice koju je on izgovorio, a da ja nisam pitao da mi je ponovi. :D |
Citiraj:
Ma sve OK, ja inače pričam malo u bradu, a još sam bio pospan tako da... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.max-save.org/images/88454...cture(072).jpg Kao sto vidite,ne mogu se svi vidjeti super(jbga,nisu bili spremni za slikanje,pa se nisu nadali :D) Netko vjerovatno(ne vjerovatno,nego 100%,ima bolju(e) sliku(e) pa eto,neka uploada :)) |
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/view.php/...e003a.jpg.html :lol2: veki šta ti je sa facom?! :lol2: rams izgleda ko da će povraćat! |
Citiraj:
(2.)Jeo je ćevape :D Dajte vi ostali koji ste bili na sastanku stavite ovde vaše slike, odo tražit domyja da stavi svoje. |
Citiraj:
Ja sam radio taj dan do 21 40 a i bi gladan te jedva čekao da dođem do kuče na večeru,nazvao Domya da čujem kak je tamo, po glasu skužio da je njem dosadno tak da se nisam odlučio da dođem,da sam znao da tam poslužuju čevape več bi razmislio :D |
Citiraj:
|
Gdje sad radiš da bi ti ti moglo smetat , bar sad se nose kape kad je ovako hladno !
|
Slušaj, imam svaki dan cca 35 dostava ako radim popodne i cca 15 ako radim prijepodne. Dostavljač sam. Ne bi bilo zgodno s tom kapicom ljudima na vrata! :-)
|
Kakva sad crna kapa? Nisi je imao u petak veče :stoopid:
|
Citiraj:
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL...haha, ma bilo je fora na sastanku, samo dogovor je bio u 8 pred cityem, i sad ja stojim i cekam da se pocnu skupljat neki ljudi a ono nikog, a vi sam usli unutra rofl, i da cevapi su ni zaklinac, najgori koje sam jeo dosad.
A bed je sto nismo svi uspjeli pricat medusobno kad smo dosta odvojeno sjedili, pa je svako pricao sa svojim djelom stola rofl.... no uglavnom na sljedecem sastanku ce bit bolje, sad barem znam kako izgledate rofl :D |
Citiraj:
|
Da, ali nađi ti okrugli stol od 10 m promjera... :D
|
Zato turci fino naprave sebi divan, pa samo posjedaju u krug skrštenih nogu i divane.... mogli bi i mi na sledećem sastanku :D
|
Evo da se i ja javim da sam živ, ali osjecam se koda me netko mlatio cijeli vikend. Sve me boli, ko baba sam. Ali proci ce me. Zivili rodjendani i zivilo HP.
|
Citiraj:
|
Evo da bumpam ovu sad vec staru temu.
Vidim da dolaze ljepsi dani u OS pa me zanima hoce li uskoro kakav sastanak biti. Svi se zavukli u svoje brloge, a vani toplo mos bez jakne hodat. Pa izadjimo iz brloga i pokazimo kolko smo kila natukli preko zime :D |
Treba samo pričekati da stave terasu u city... Pa budemo ponjeli papir i olovku...
|
E sad. Rado bih doša opet, samo zavisi kako ću stajati sa finansijama (gorivo opet poskupilo jebo li ga Buš da ga jebo).
Ako se šta dogovorite vidjeću kako mi odgovara datu pa ću javiti. EDIT: Pade mi na pamet da dođem vozom, ali kada sam vidio red vožnje opcija "VOZ" je otpala. Red vožnje mi nikako ne odgovara, mogao bih ostati samo oko sat vremena. EDIT2:I što -POP- kaže bilo bi dobro vani da budemo. Mada ja bih predložio ako može da se napravi neki roštilj (a ne da jedemo one kvazi ćevape :D). Samo onda bi za to trebao cjelodnevni sastanak, što znači da bi trebalo ganjati vikend (subota ili nedjelja). Opet kažem, kada se dogovorite kada i kako, ja ću se javiti. Rado bih došao ako mi se sve poklopi kako treba. |
A da mi odemo kod Mile na prave bosanske ćevape? :D
|
Ako je sastanak nedjeljom odgovara barem meni svaka druga. Onda - neće svi moći, organizacija nam je i ovako 0 i po meni sve pada u vodu.
|
organizacija vam ne uspjeva zato što nikako uz "prave bosanske ćevape" nemožete organizirat neko pivo koje valja. Kako možete uz ćevape piti Osječko? :p
Najavite backyard grill + Jelen pivo a za mladje od 18 Laško, pa da viš raje :) |
Wtb nekakav lan party negdje blizu Osijeka ... quake/sc/w3 prefered:lol2:
|
Citiraj:
Vas 10-15 podjeli troškove goriva i taman vam bude. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
De ja nisam ni skuzio da je tema bumpana :stoopid: :lol2:
Samo recite kada i gdje,i dolazim :D...Jedva cekam :D... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro ljudi ima li sta odo ovoga? Ako se ne mozete dogovoriti gdje cemo u Osijeku mozete se strpati u 2 auta i doći u Doboj, i pri tome fino podjelite gorivo. Domy zna put (bar se nadam da ga nije zaboravio :)).
Mozete sa Vekijem u njegovoj Škodi :D |
Pa da, ajd da se dogovorimo vise, al ne ovaj vikend, zauzet sam. :D
|
Citiraj:
Eh da i ako se bude sta organizovalo, ja predlazem da to bude vikend (mislim da je subota najbolja) i da budemo tu skoro cijeli dan, da se paci roštilj, jer je meni problem doci kasno (imam zabranu voznje poslije 23:00), tako da... |
Mogu li i Sarajke tamo?:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:27. |