![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače Sena, Prost, Mansell su svi bez putra na glavi kad se priča o osvajanju naslova.. :chears: |
Hakkinen, Raikkonen, Hamilton (skoro Massa), Button itd.(namjerno izostavljen Alonso zbog Crashgate-a) su prvaci i bez varanja...možda je u prošlosti i bilo tako ,ali vremena se očito mijenjaju...
BTW za mene su oni pravi prvaci,a ostalim "prvacima" se smijem... |
Novi GPweek, na 44 stranici nasa zastava...
Korean Grand Prix Circuit - First laps in Red Bull Racing F1 Car |
Citiraj:
A Hamilton je osvojio naslov bez problema, ali bas da je vozac ciste karijere... Jedino je Button (sto pokazuje kakav je Rubinjo zapravo) tu iznimka (dobro i Massa skoro). Citiraj:
Senna je to najbolje radio. Suzuka 1990 je najbolji primjer. Senna vodeci u prvestvu. Senna ulazi sa unutarnje strane i prepusta odluku Prostu ili se makni ili obojica idemo van. To je radio cijelu karijeru. Odluka prelazi na drugoga... A i Senna ima slicne poteze kao i Scumi ove godine, ali onda je to bilo normalo, 1988 godine... A kako bi nas dragi Blazicko rekao to je razdolje F1 oznacava najvece rivalstvo u F1, a danas se svi zale kada su utrke dosadne....... |
Onda mora da je to Schumacher od Senne vidio. :D
|
Ajde mi samo reci jos tko je po tebi kriv za ""incidente"" 89/90??
|
Vettel refuses to kerb aggression
On bi volio znati prestizati agresivno...ovo što sad radi je samo drljavo! Da mi je samo znati čije će prednje krilo slomiti u Monzi...:hitthewal: |
pozz!
ove nedjelje najvjerojatnije necu moc gledati F1 iz Monze, pa me zanima je li netko zna di bi na netu kasnije mogao pogledat snimku utrke? |
Citiraj:
|
FORMULA 1 GRAN PREMIO SANTANDER D'ITALIA 2010 Monza (Qualifying)
Ferrari i McLaren ipak nedostizni za RBR. Rosberg, Williams i Kubica dobri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iskreno nadao sam se da ce Vettel bit malo brzi, sva 3 treninga je solidno odvozio pa malo iznenadio losom startnom pozicijom (citaj: shebo me na kladi), al izgleda da im je motor jos uvijek slaba tocka (slaba vremena, dva odustajanja Webera na treninzima). |
Ništa od F-ducta sutra, nema promjena na bolidu nakon kvalifikacija.
|
Wtf koji Hamilton:D Alonso je na polu, što znaći sigurni win:D
|
Ajd da vidimo kog bu sada Vettel pobral:p
edit-ode jedan:p |
najbolji moguci pocetak za ferari :goood:. generalno, iako je gumbic prvi, ali nema veze............
|
Prvih 20 krugova limunada...
|
Citiraj:
Možda se Vettelu zadimi nekaj... |
A je me hamilton razveselio.
Citiraj:
Men nekak izglednije da će buton ostat bez kočnica prije ako ga alonso nastavi tiskat xD |
Borba za naslov opasno se razbuktala.
Izmedju 1. i 5. mjesta samo 24 bodova razlike. Sljedece utrke bit ce zanimljive. |
Bravo Ferrari, bravo Vettel.
|
opet dosada od trke.... nimalo nisam zadovoljen...... inače bravo nando i seb...
|
Jok, nego ce Button uzet titulu. :D
Samo da u Koreji i Japanu padne kisa, eto ti 50 bodova za Buttona. :D |
|
Citiraj:
vjerujem da će motor mjenjat nakon lošijih kvalifikacija, a lako moguće da će ići na sve ili ništa što se tiče motora pa će ovaj ganjat dok ne eksplodira ili će tražit neku rupu u pravilima pa reciklirat nešto od već korištenih motora... |
Citiraj:
inace katastrofalna greska lolipopa, lik skoro pa je sjedio jamamotu u krilu kad je ovaj dignuo palicu. |
Citiraj:
koliko ja kontam , on smije koristiti 8 motora i to je to. znači u sljedećoj može koristit neki koji je vozio na recimo v.n. monaka. tak da ne bi trebalo biti problema. jer da mora s ovim zadnjim do kraja vozit , e ne bi daleko doguro.... |
Citiraj:
|
Izgleda da će kimmi možda u renault nagodinu. Šteta što nije neka konkurentnija momčad al pošto se priča da će renault opet postat tvornička momčad, možda se vrate na staru slavu.
Jedino ako se to obistini, bit će mi žao petrova, koji je imao dobrih momenata. Citiraj:
Izgleda gadno i sve, i žao mi lika, al budimo realni, događalo se i velikima, a di neće mladoj momčadi. Bitno je da je lik dobro. |
Glavni krivac za ovu nesreću je definitivno bio čovjek sa lizalicom, ali možda se to nebi niti dogodilo da nemaju hebeno crne uniforme.
|
ma glavni je krivac što nije sjela plaća :D :D.... stvarno što veliš speed, moguće da ga jednostavno nije uočio, kad je jadan crn :D...
|
|
Citiraj:
|
|
Za M7 nije bilo službenih priopčenja da je oštečen, a na M8 se je išlo isključivo zbog zahtjevnosti Monce prema motorima, a neki su to krivo protumačili pa su pokrenuli glasine kako je taj motor uništen, a vidimo i kod Masse, on nije imao udes u Belgiji pa je svejedno išao na M8, još jedamput ponavljam, zbog zahtjevnosti Monce prema motorima.
Dakle M7 i M8 i kod Masse i kod Alonsa imaju još dvije utrke, dok M6 ima još jednu što će biti dovoljno u najboljem slučaju, a i koliko znam motor M1 ili M2 je bio zamijenjen zbog čudnih očitanja tijekom treninga pa ako se je to u Ferrariju da nije kritična greška u motoru, taj motor se može koristiti barem još 2 utrke. |
Ako pogledamo malo tablice, vidi se da je većina momčadi zbog karakteristika steza koristile po jedan friški motor i na belgiji te monci.
Isto tako se može vidjeti da je ferrari-jev motor sposoban odvesti pet utrka za redom kao i ostali. |
|
Formula 1 stiže u Hrvatsku
Utrke svjetskog prvenstva formule 1 stižu u Hrvatsku i to s druge strane Medvednice, u Bistru. Načelnik općine Bistra Krešimir Gulić odbio je to tome jutros razgovarati no, Radio Sljeme ekskluzivno doznaje da predsjednik Svjetske automobilske organizacije Jean Todt u ponedjeljak dolazi na sastanak s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor na kojem bi se trebali utvrditi i konkretni rokovi. A, da je konačni dogovor vrlo blizu potvrđuje i jučerašnja odluka Vlade kojom se daje potpora projektu izgradnje polivalentnog sportskog centra unutar gospodarske zone Bistra. U Gospodarskoj zoni Bistra trenutno je milijun i 200 tisuća četvornih metara građevinskog zemljišta za koje je donesena potrebna prostorno-planska dokumentacija, te su ishođene lokacijske dozvole i potvrde glavnih projekata kompletne infrastrukture. Projekt polivalentnog centra sastojao bi se od natjecateljske staze za kružne utrke svjetskog prvenstva formule 1, otvorenog i zatvorenog karting centra, hotela s velnes centrom i bazenom, heliodroma te ostale neophodne infrastrukture i dodatnih sadržaja. (vjr) - 17.9.2010 http://www.radiosljeme.com/ |
Da, to je inače trebalo biti tu kod mene, u blizini Samobora... :/
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |