![]() |
hvala, ma gledao sam ali izgleda da sam krivo gledao
|
Citiraj:
|
Stvarno radi Login na juBiTo, ne restarta se vise :). Jupiii
|
Konačno i ja riješih svoje probleme sa Lan-o i novim firmwareom.
Sve radi ko bog. |
Ajmo, šta želite još u novoj verziji FW-a?
Ja bi da onaj search botun na daljinskom automatski aktivira pretraživač. |
Sa ovim Fw (1.01.24) konačno za divno čudo nemam više problema sa kašnjenjem zvuka i slike na mp4 videu nakon premotavanja ili proteka nekog vremena. Također ff i rew 2X i 4X rade fluidno, tj. prikazuje se svaki frame, dok 8X i 16X prikazuje napreskokce. Čini mi se i da općenito playback radi "glađe". Mreža i Youtube rade besprijekorno.
Neću reći "bravo WD", prije: "konačno da ste se sjetili". Fw za preporuku, daljnja poboljšanja se čekaju. |
Također se i meni čini da playback ide glađe. Jedino me još zanima u kojoj kvaliteti wd vrti filmiće sa youtube-a koji su dostupni u 720p ili 1080p. Jer meni to izgleda kao 480p... Na kompu mi je puno bolja slika... Zašto nema u opcijama biranje rezolucije tj. kvalitete??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na primjer internet radio (ne oni Pandora bakrači koji ni ne rade u HR), neki lakši browser i tak :D:D Još mi nije jasno što će mu onaj .com u tipkovnici :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dok recimo u pravilima postoji ova stavka: *Suzdržavajte se od odgovora koji se ne tiču teme (offtopic) i ne postajte istu temu na više pod-foruma. :) :D. Da budem On topic za razliku od nekih "internet policajca" evo ja cu reci da je meni WDTVLive sad vise cool sa novim biosom :). |
Kaj nikome ne smetaju mutni jutjub videji??? Sad mi se čini još gore nego sa starim firmwareom...
|
Ne :D Al ja vecinom gledam zbog muzike, ne zbog samog videa :D I tak mi je youtube preko ovog voljatela spor pa bolje da ne siše previše haha
Al nadam se opciji za to :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da li još netko ima kakav komentar oko toga, odnosno da li je to stvarno riješeno? Pa ne radi se baš o sitnom problemu.. |
Mali problemčić (valjda nije off topic):
WD TV Live mi je spojen sa Verbatimovim HDD (onaj T-comov, 250 GB) i sa 15 m LAN kabla sa kompom. Zašto mi kopiranje HDD<--->komp ne ide preko 7-8 MB/s, kad je inače brzina kopiranja tog HDD cca 30-ak MB/s? Je li do kabla možda? |
WD ima 100 mbit mrežnu tj. maksimalnu brzinu od cca 10.5 - 11 mB/s...
|
koje sve opcije za subtitlove postoje na ovom playeru (pozicija, velicina, boja, outline...) i zamolio bih nekog da mi postavi screen kako izgledaju titlovi u maksimalnoj velicini.
hvala! |
Citiraj:
|
Da, ima 4-5 velicina fontova (dovljno su veliki i za najslabovidnije ;)) te obrub sa funkcijom THIN/THICK (tanje/deblje) i to je to kolko se sjecam.
|
na kraju sam uzeo mede8er i mogu reči da super radi ,sa titlovima nema problema biraš visinu,veličinu i boju fonta možeš i vremenski ga sinhronizirat,formate koje sam god probao sve otvara ,mislim da ima i neki filter ili upsampling čak su i obični divxi dosta oštriji ,jedino što nema u odnosu na wd je youtube client koji če nekad bit stavljen u firmware
|
Da li je netko isprobavao Wild Media Server? Ja sam nešto isprobavao i sve mi to nekako puno brže radi preko media servera nego preko sheranja foldera/diskova. Jedini i najveći problem mi je što ne ćita titlove kod mkv-a, odnosno rade i titlovi ali ako se sve transkodira na kompu pa šalje drito preko wd-a na tv, ali neću da komp išta radi osim kao storage, a u tom slučaju nerade titlovi.
Pa ako netko ima iskustva sa time nek slobodno podjeli :) |
Izbor rezolucije na YouTube materijalima?
Citiraj:
Citiraj:
Prije se spomenutim uključenjem mogla birati veća ili manja rezolucija (ako postoji), sada je to onemogućeno i stalno koristi nižu rezoluciju?! Kako to kontrolirati, ima li neka podešenja na drugom mjestu? U slučaju sporije konekcije, prije se moglo isključenjem HD-feedova, dobiti neprekinuto procesiranje materijala koristeći nižu rezoluciju... PS. Drugo sve radi upravo savršeno. Gotovo sve AV materijale pokrećem sa jednog umreženog računala i nema nikakvih prekida, slika je izvrsna uz višekanalni zvuk (prijenos zvuka pomoću optičkog kabela do višekanalnog pojačala). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Can not play Videos in HD from Youtube?
Evo, to se isto pitanje provlači na njihovom forum support-u:
=> Can not play Videos in HD from Youtube? Izdvojeno: Citiraj:
Citiraj:
|
Vrlo jednostavno, youtube iz nekog razloga više neda hd na wd... Samo mislim da to oni neće priznat...
|
Citiraj:
WD iz nekog razloga više ne daje HD sa YouTube-a (jer na PC-u radi normalno) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Official WD answer:
Dear Juan, Thank you for your reply. I received a reply back from engineering. It appears that YouTube will no longer allow non-browser based players to play HD content. This is accordance with their rules and regulation that we have to adhere to. I apologize but you will not be able to play HD content from YouTube on the WD TV Live. Sincerely, Leonard B. Western Digital Service and Support http://support.wdc.com |
Eto misterija rjesena, youtube blokira HD content na WDTVL :(. Nista , sad nek WDTWL firmware napravi update sa WEB browserom i podrskom za tipkovnicu/mish pa da surfamo kako treba :D :D
|
Jel netko probao skinuti HD materijal (720p ili 1080p) sa YouTube downloaderom (na HDD/stick) te reproducirati na WDTV Live-u (kad već ne podržava (više) on-line gledanje u HD rezi.
Ja probao sa dva YouTube downloadera i meni ne radi (a uvjerava me čovjek da mora raditi). Probao i u mp4 (sa "YouTube downloader 3000") i u avi (sa "YouTube downloader HD"), ali uvjek WD L izbaci: Unable to play the selected file. Please refer to the user manual for a list of supported file formats. P.S. Ide sa "YouTube Downloader Version 2.5.3" (thx MytByte) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |