![]() |
Meni stvarno nije jasna logika u "V"-u. Napraviti 4 epizode i onda čekati za nastavak 3. mjesec 2010.
- Pogledao upravo zadnje izasle epizode Dollhouse-a. Serija krenula super, onda je bila ušla u dosadni loop. Sada ova nova sezona, točnije zadnjih nekoliko epizoda su totalno zakon. Kao da su se trgnuli kada su im rekli da je to zadnja sezona koju će snimati i da nema šanse da se vrate za još jednu. Da su ju samo otkazali nakon prvih nekoliko epizoda u 2. sezoni bolilo bi me briga, sada nakon ovih zadnjih mi je baš šteta da će serija dolje. Još samo 3 epizode! Citiraj:
|
Kramer, the N word and Seinfeld reunion :)
I mrvicu Newmana nakon deset godina :)
http://www.youtube.com/watch?v=rh5pgiphbnM Jednostavno, meni predobro :D |
Jel gledao itko White Collar?
Napokon jedna zanimljiva krimi serija, nakon hrpe CSI i ostalog copy/pastea |
Do sad pogledao sve epizode :
Heroes Dexter The Big Bang theory True Blood Californication How i met your mother Ima netko kakav prijedlog serija koje su slicne ovima? I nemojte IT crowd spominjat, nekako su mi... odbojni ;D |
....
|
Citiraj:
lie to me nitko nije gledao? stvarno osvježenje... kombinacija house-a i csi-a bez predvidljivosti :) to sam još na prvoj sezoni pošto gledam sa boljom polovicom kad dojde kod mene. |
....
|
hijaaaao crni sorry nisam vidio... super je serija stvarno, baš si guštam.
zanimljivo je kad misliš da znaš krivca, nikad nije on koliko god mijenjao mišljenje tokom serije :) |
....
|
Gledao Hung nocas na HBO-u, 5 epizoda maraton, nije losa serijica :D
|
Citiraj:
Volim gledat par sezona u komadu :D |
Kako vidim, samo 10 epizoda i ima, 10. je season finale.
|
Noćas cura i ja završili gledat Lost :D ajme 5 sezona u mj. i pol dana :D predobra serija :) sva sreća pa nismo gledali preko ljeta jer bi onda od ljeta čekali 6 sezonu :) ovak još mj. dana...možda smo trebali malo usporit ali kad su toliko epizode napete da jednostavno se mora tjerat dalje :D...ništ sad nazad na star trek 6 sezona naravno nova generacija :)
E da preporuka za seriju Lie To Me odlična...Tim Roth savršeno se uklopio u tu ulogu...Edukativna je serija jer kroz epizode naučiš kak prepoznat bolje kad netko laže :) jedna od boljih serija u 2009 |
Citiraj:
|
Jel nas čeka neka dobra serija u prvom mjesecu?Prošle godine je to bio Lie to me i Leverage...
|
Pogledao skoro sve serije u jesenskoj shemi koje me zanimaju, sad gledam Mad Men i Top Gear kad stigne epizoda :)
Te čekam novu sezonu Losta, 24, Breaking Bad i još koje se nađu |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
@Roberto definitivno ne,taj 24 mi nikad nije sjeo,a probao sam ga gledat par puta.. |
Citiraj:
entourage dva i pol muskarca |
Citiraj:
|
....
|
nije loše thx McG:chears:
|
Jel ovdje netko pratio veoma kratku (samo 6 epizoda) Britansku seriju "Misfits"?
|
vecinu pratim preko kompa ali posto sam sad u svabiji SKY tv ima skoro sve serije pa gledam svaku noc...
pratim the big bang theory chuck lost one tree hill heroes californication familly guy i nes ovak od drugih emisija LA ink Miami Ink American Choppers |
Kada nemreš 6 mjeseci naći posao (osim par s vremena na vrijeme), te kada upišeš konačno opet fax tek u 9 mjesecu pogledah u 2009.
U prva dva i pol mjeseca (te još pol mjeseca u 2008.) Star Trek TOS, TNG, DS9, VOY, ENT & the movies, ,a u ostatku Big Bang Theory, Californication Dexter, Heroes, Sons of Anarchy, Breaking Bad, Dollhouse, Eureka, True Blood, Supernatural, Battlestar Gallactica, Lie to Me, Mentalist, Criminal Minds, CSI, CSI NY, CSI Miami, South Park, Bones, Fringe, Flash Forward, V, Numb3rs, Law & Order - SVU, Red Dwarf, Two and a Half Men, Misfits, Mythbusters, Penn & Teller - Bullshit!, Weeds, Curb Your Enthusiasm Ja se ne moram bojati burn-ina na plazmi pošto je više od 90% serija u 16:9 :D hehehe |
samo za one koji su odgledali svih 5 sezona !!!
"> |
napokon, prosle godine kad je zavrsila 5 sezona pricalo se da bude vec u 11 mj 2009 godine...
|
A još manje od mj. dana :D baš me zanima totalni rasplet :D
|
Ovo je bio zbilja brzinski pregled svih 5 sezona, jedva čekam posljednju :D
|
Citiraj:
fala ;D |
Citiraj:
Citiraj:
2 i pol je bas za nasmijat se a entourage je sve u svemu jedna od ponajboljih serija koje sam gledao tako da pokusaj s par epizoda, mozda ti se svidi |
Citiraj:
|
Poceo Chuck S03! ;D
|
Citiraj:
|
Pitanje vezano uz Fringe. Samo za one koji su pogledali današnju epizodu:
EDIT: Našao odgovor Citiraj:
|
@Mad_Duke
e bas ti hvala na odgovoru jer i meni nije bilo jasno zasto je sad ovaj opet ziv... kad ono greska jer se epizoda zagubila :P a fail :roller: |
počelo je sve uključujući i House :D
|
SPOILER - HOUSE:
Meni je za house-a nekako baš šteta kaj je sve više manje isto kao prijašnjih sezona (manje droga, tj. ovisnost). A sezon je počela sa "2" najjače epizode u seriji valjda. Citiraj:
|
Dragon Ball Kai:D, Chuck, Heroes, dr. House i Nip Tuck.
|
Počela 8 sezona 24-a
Zasada izašle 2 epizode u standardnom 24 ruhu, zasad čist fajn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |