![]() |
Na CDKEYHOUSEu mi key dođe kroz jedan sat, pa i prije.
Koristim samo PayPal. |
evo sad javili da će doć kroz 15 min..a hebiga htio sam još danas malo BFBC2 ..a niš skida sa EA menagerom i sutra
edit: došlo i dobio Deluxe ediciju sa expanzijom na poklon:D |
alert : na CD KEY HOUSE The witcher EE : 1, slovima JEDAN € . Sad je izvan stock , ali kontaktirao support i bude ovaj tjedan , za one koji ga nisu igrali..ej...manje od "milke" :D
|
Predlažem da se baniraju svi na forumu koji ga ne kupe po ovoj cijeni.
|
Al' ću se opremiti za praznike... :)
Samo mi nije jasno kako kod igre piše i Steam i No Steam... To onda kao mogu i preko Steama i bez ili? U tažilici nađe i Witcher 2 za 1€ :D |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/1l/Kq/2NTtJB75/cd.jpg |
Steam: 2K Sale - Mafia Franchise
Citiraj:
|
aaa :((
"CdKeyhouse: Hi, for games out stock 1 EUR mean , we don't have a real price for now, our system don't have a an option to say Example: unknown price, but we are working to add this system soon. Sorry about that" |
rekao bi možda i navlakuša, pa kasnije stave višu cijenu ,a ti zagrizao pa možda i kupiš po višoj...
nebi bilo prvi put :) da im se "omakne" ili "greška sa sustavom". |
Također imate i Humble Indie pack novi, donirajte u humantinarne svrhe i dobijte par indie igara na steamu.
http://www.humblebundle.com/ |
Magicka + 2 add-ona za 8€ na steamu!
|
Citiraj:
Prije 5 minuta vidjeh samo Magicka 5€, reko freeze all, odmah kupujem, a imao ovaj thread otvoren u drugom tabu, kupim, stavim skidat i vidim ovo :hitthewal: |
A nisi puno izgubio, Vietnam add-on ti je 5€, a onaj između moš komotno preskočiti pošto da neš tipa 2 itema i košta 1€. Glavno da si kupio igru na 50% popustu, ja sam u odnosu na tebe uštedio 3€ , što nije za razbijat glavu.
|
Ma znam, al eto, mogo sam imati sve zajedno.
Makar sam i ovako prezadovoljan igrom! :) |
Max Payne bundle 3,74€
Splinter Cell Collectors pack 27,98€ :) |
bully 2.5 €...ma neću nakrcao sam se dosta..ovih dana :D
|
A pocastio sam se s max Payne Bundleom, nisam mogo odolit... i odma presao par chaptera prvog dijela... koliko zabavno moze bit u 800-tinjak MB :goood:
|
nadam se da ce za Uskrs spustiti Battlefiled bad Company 2 :( jel sam za bozic propustio offer od 10€ :/
|
Imas na cdkeyhouse-u BC2 za 18$ (ubaci discount code likecdkeyhouse).
|
Jao, kako sam ja propustio Max payne bundle x.x
|
Proklet bio Steam sa svojim akcijama :D
pocetkom tjedna ubo bioshock 2 i borderlands goty, prekjuce max payne i danas cijeli gta serijal... ima da padnem sa stolice kad stigne racun za amex hahaha :) |
Ja sam uzeo GTA IV pack sa Liberty Cityem za 9€, skida mi se.
Konačno GTA IV na Steamu dostupan za našu lokaciju. |
o da..za te novce uzimam :D
|
Citiraj:
|
ma ako je rockstar week , jedino još može bit MANHUNT i neke gluposti , tako je ovo definitivni best buy
|
Citiraj:
|
uzeto..ali je prilično veliki "komad podataka" ova gta collection :D
|
Citiraj:
32 GB :D Meni se jutros skinulo GTA IV, trenutno mi se skida Episodes from the Liberty City |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, u pravu si. Ista grafika, čak mi se i grad čini isti samo što je u Lost and Damned nekak tmurniji. Žešča glupost da je veličina 32 GB ali eto. |
Ma to je predobro , naime kaj :D , na jednu igru GTA IV običan moram stavit onaj liveless da mi radi save iz "kupljene" verzije , a ovaj The libery city mi je bez livelessa za MP
|
http://www.pohrani.com/t/3m/QG/1jASo3cl/untitled.jpg
Izgleda kao da su snizili igru sa 10,00 na 9,99 :D ! Tek kad sam uplodao sam skuzio da je 19,99 |
Nije vezano za steam ali na EA storu za 50% pojeftinjenja!!!!!
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Jel to za Steam key? Ako je, uzimam. EDIT: Izgleda nije :/ |
Pa trebao bi biti jer piše:
Citiraj:
|
Da, Metro 2033 je steam only igra :)
|
Razočarao me Steam s ovim akcijama, očekivao sam nešto bolje, a na kraju je bio samo Metro na pola cijena koji se mogao nabaviti i drugdje za još manje para. Za Božić i Novu godinu bilo je stvarno dobrih cijena, a sad za Uskrs skoro pa ništa.
|
Ja zalim sto za Bozic i novu nisam uzeo Battlefiled BC 2 :(/
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:13. |