![]() |
Napokon skinuo igru do kraja. 1920x1200 s postavkama podešenim prema videu gore. Identično, osim što sam ultra stvari spustio na high.
Benchmark kaže prosjek od 36 FPS-a. Meni dosta. Za integriranu grafičku i više nego pristojna brojka |
Koji benchmark program koristite? Da i ja vidim koliko je na 1660ti grafici
|
Benchmark igre. Odi u grafiku pa pokreni
|
Citiraj:
A benchmark od igre kaze min 29, max 62, average 51. Lenovo Y540, i5, 1660 ti, postavke na High i Ultra neke po defaultu, nista nisam dirao |
MSi Afterburner ili eventualno FRAPS za FPS samo.
|
Iso miki, ovo igram zadnjih mjesec dana valjda. Koja igretina... Meni je u rangu sa W3, iako svaka ima svoje pluseve i minuse. Još ju kupil za siću prek vpn-a. Toliko toga ima za istražiti, toliko lijepog pejzaža... Samo me živcira što često moram dugo putovati na konju (koristim i fast travel u kampu)...
|
Ja sam se s postavkama igrao dosta dugo - ravnao se po mjerenjima online, >80 fpsa je sada na 1920x1080 a da vizualno ne zaostaje zamjetno za stavljanjem svega na max. Pa da uskratim muke nekom gledat cijela videa.
PS benchmark monitor FPS Monitor imate na Steamu, zna bit na popustu i po 5, 6 eura. Najbolje si ga popratit pa kad snize (y) https://i.ibb.co/Y3k6bfT/1.jpg https://i.ibb.co/25fNt4r/2.jpg https://i.ibb.co/tmPHpWP/3.jpg |
Citiraj:
|
Ja sam na nekih 21h, a imam osjećaj kao da nisam ni krenuo.
Igretina u svakom slučaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja nikad nisam samo putovao na konju. Uvijek sam naletio na nekog strangera ili neku životinju usput lovio ili naletio na legendary životinju itd.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nego, imam onaj trinket da mi se poveća kvaliteta krzna životinja. I ja sam ulovim 2 star životinju i ona mi i dalje ima 2 star pelt. Kaj mi se nebi trebalo s tim trinketom povećati na 3 star odn perfect pelt?
Edit: Sad sam malo guglal, ovo sa 2 na 3 je nemoguće, nego samo kod 3 star životinja ako ne pogodiš glavu ili srce onda taj trinket drži na 3 star |
Moras gadati glavu
|
Citiraj:
Ili srce odn vitalne organe koliko sam skužil. Uvijek gađam glavu |
Ako vam se ne da putovati na konju, na mapi označiti na mapi željenu lokaciju, zajahajte konja i drzite tipku V (cinematic camera). Nije klasični FT ali imate priliku ustati od kompa i odnoriti.
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk |
Probao 3-4 puta, i jednom se vratim nazad na komp kada ono ambush samo takav a ja sam stojim na konju dok njih desetak puca u mene....pokusavalo pucati u mene :D
|
Koliko ima nasilja u igri? Planiram igrat dnevno po pola sata, u dnevnom boravku, dok mi curice trcakaraju okolo. Npr, GTA5 mi je žena zabranila, čak i dok je ona tu. Opravdano, tamo je bilo svega.
|
Citiraj:
|
Hvala na savjetu, sve je jasno :D
|
Brutalnija je od GTA V visestruko radi ubijanja zivotinja ponajvise.
|
Pretpostavljam i da je priča i likovi zreliji i mračniji od gta V?
|
Citiraj:
|
Baš sam nedavno rekao - ajd idem preći taj GTA V, jer je jedan od rijetkih serijala gdje sam baš sve nastavke prešao, pa da upotpunim kolekciju. Prešao sam 63% (cca 2/3 main questova), na početku mi je mirisalo na zanimljivu priču, no kasnije se sve razvodnilo i prešlo u šablonu. Nisam još prešao, no čini mi se da je igra propustila imati malo razvijenije likove i priču, a fino je počela.
|
Odigraj do kraj zbog Trevora najjakiji lik u igri.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Možda su kriva vremena za uspoređivati, no meni te igre nisu za usporedbu.
GTA V je svojevremeno bio revolucija. Ali i dalje GTA stil igre. Ubij, pregazi, ukradi itd. Ovo je nešto drugo. Atmosfera, gameplay, priča, wild west štih, konverzacije i ostale pizdarije, jednostavno ostavlja dojam ozbiljnije igre s ozbiljnijom pričom, karizmatičnijim likovima i grafikom do jaja. Meni je GTA V dobra igra, ništa više. RDR je daleko bolja igra. Meni je na kraju malo gorak okus u ustima ostao, no i dalje jedna od najboljih igara ikada napravljena za PC i PS4. Dok GTA V nije ni blizu tome. |
Svugdje mogu fast travel, čak i u kamp, ako odem na drugi tab, pa bilo gdje otvorim logorska vatra i onda iz nje mogu fast travel
|
Odigrao igru do kraja i mogu reći da je propisno zabavna. :) Prešao sam je s 77%.
Doduše odigrao sam je na xbox one s s obzirom da mi se nije isplatilo davati višestruko više novaca za propisni GPU. :) |
Citiraj:
|
|
Odigrah je do kraja sa 92%...
|
Imam pitanje;
Kupio sam igru preko Epic, Georgia VPN. Sad me prije pokretanje igre trazi da registriram account na Rockstar Social Club. Zanima da li moram tamo staviti istu drzavu kao i na Epic (Georgia) ili bude 100% radilo ako stavim Croatia? Kako ste vi, koji se na taj nacin kupovali, stavili? I da li email isto treba biti isti? Jer za sam radio novi account za Epic pod Georgia, na novi email. Hvala. |
Stavi Croatia, Rockstar račun treba samo kod pokretanja
|
Citiraj:
Edit: Danas sam valjda 3 sata lovil životinje da mogu nadograditi torbicu(e) kod Pearsona. Majke ti, da nema blaženog interneta, nebi nikad našel rakuna a bogami sam se mučil i sa bizonom |
Vendetta, točno to sam ja napisao u PS4 grupu. Isto ostao onako, blah...
|
Citiraj:
GORE Warning (na 2:30 mi je cool game mehanika) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |