![]() |
Sto se tice batmana trzka zbog UT3 engina, jer stalno ucitava djelice mape. Isto je i sa GOW.
|
Citiraj:
I meni je tečan, na 70 FPSa valjda, sve dok CPU ne počne kenjat i umirat...isto s Šišmenom.:hitthewal: |
Citiraj:
EDIT: E da, i postavke za gas i kočnicu su isključivo za one koji igraju sa Xbox360 gamepadom ili Chillstreamom jer imaju analogne triggere. EDIT2: Super find! :) |
Citiraj:
Btw, probaj upaliti gpu-z i fraps pa prati sto se dogadja sa fps-om prilikom trzanja... |
evo probao sam ove postavke za handling i moram reć da je to sada nova igra , za ekipu kaja nema volan bit će dosta samo ovo : ić do ; car garage - tunning - stsnit "1" za uć u quick tunning - balance - klizač pomaknit na oversteer do kraja . Igra je sad skoro simulacija...ja oduševljen - nemogu se skinit sa "ringa"
|
Citiraj:
Drajvere uvijek imam najnovije, Nvidijine doduše nisam mijenjao jedno mjesec dana, ali to nije staro. |
Izgleda na na nvidia grafičkama ova igrica radi odlično. Jel netko zna otprilike kad bi mogao patch izaći i jeli ima kakvih promjena sa 9,9 ati driverima? Hvala!
Sjetio sam se nečega, na kojoj kameri vi igrate? Ja igram na onoj kameri izvana i baš gledam da padne fps dosta kad je kamera izvana. |
Joj, evo ja povlacim neke stvari...sad sam odigrao par onih LAP utrka sa BMW-om M3 E36 od 500-600 konja, i decke sam uništio ko beba zvečku :). Ima nekakav štih, onako divljački koji me podsjeca na Driver parallel lines, pogotovo sa kamerom gdje se samo obrtajka vidi :)...nije loše, evo nekakvih pola sata sam odigrao, i gledam da jos par utrkica odvozim.
Vozim na analog na đojstiku ;) |
Jel ova igra sjebana il je to samo do mene? Nema Quit race,utrku ne mogu prekinut već moram alt-tab,joystick se ne da aktivirat, samo na tipkovnici reagira i redovito zablokira. :) Ima ko još slične probleme?
OK,sve sam riješio osim Quit problema. Urnebesno smiješno. :D |
Citiraj:
|
Meni je najbolja ona kad ne vidiš ništa osim ceste, odnosno bumper cam.
No igra se ruši stalno, zaključak, jebeš takvu igru, odoh igrat GRID! |
Meni se igra još nije rušila, ali me nerviraju duga loadanja i dosta mi pada fps u gužvi. Inače, koja je priča s physx-om i atiem? Jel se da ugasit kao u mirrors edgeu?
|
Citiraj:
EDIT: Vidim da ima.Mislio sam da od serije 3 ima samo E46 i E92 |
Citiraj:
|
Evo prosa sam sve utrke iz tier 1 na hard, onim pomocima u skretanju i kocenju iskljucenim i bez ovog fix-a za handling, max zvjezdica osvojeno, i sve skoro invitational utrke do sad isto tako.
Ali voznja postaje po malo nemoguća sad s ovim bržim autima, pogotovo sa zadnjim pogonom, AWD jos kako tako . Drfit probao = NEMOGUĆE Sve utrke s tier 3 i 4 autima = JAKO TESKO (osim ako ukljucim da koci umjesto mene i pomaze mi u skretanju), jednostavno su auta prebrutalno nasilna i brza... Ona invitational utrka di vozis Bugati, pa ono nebi bog kontrolira a ne ja sa tipkovnicom + za dobit onu zadnju zvjezdicu u njoj trebas odvozit !!CLEAN LAP!! a krug te staze traje 8min kad odvozis max. brzo. Pomalo frustrirajuce, nadam se da ce malo to ispravit iako ovi fix-evi za handling pomazu. |
Eto moje riješenje...baca me iz igre van kada upalim anistrophic rendering...radi samo na trilinear...
ako netko ima isti problem ja sam ga riješio...čeka se patch za ati...http://www.warezhr.org/forum/images/...new/kuhaca.gif nemoguće da na nekada (ne tako) davno najjačoj atici igra tako kilavi na 1280x1024...Koma prava...iz kokpita mi ide ok...ali brate mili kada izađem na vanski pogled... |
probaj GT-R R35 u Tier3 ja sam složio GT-R -R35 Spec-V i auto rastura
handling je odličan, puno bolji nego recimo na RS4 ili Cossie koji su mi do tada bili najdraži u igri kad ideš driftat uzmi radije stock auto ili složi samo ovjes i gume recimo ja driftam sa RX8 no ako slučajno na nju piknem turbo ili nitro vrtim se na svakom zavoju sa praktički stock autom još ga i možeš kontrolirat (govorim o igranju prek tipkovnice) |
Zar možeš za drift koristit svoje aute?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
prošo sam to iz prve, nije neki bad |
Citiraj:
|
Ja igram sa RS Cosfortom i imam neke bugove. Igram protiv jačih auta ali moj je maksimalno sređen i konkurentan.
Kad pokrenenm igru auto je spor ko xxx i jedva nekak prešalta u 5 brzinu na ravnici, onda restartam još jednom utrku i onda normalno auto leti. Šalta u 6 brzinu bez problem ai konkurentan je... |
Ja sa svojim ST-om kad restartam stazu, da idem iz drugog pokušaja, promjeni mi omjere brzine, i onda onak u 6-toj povuče do 200 ravno. :stoopid:
|
Citiraj:
|
I ja isto na experienced igram sa Xbox gamepadom. Nedaj bože da mi auto sam skreće i koči... Jesi probao tweak sa deadzonovima i osjetljivošću?
|
Ma nisam, odustao sam od RWD za neko vrijeme i uzeo si Audija TT, nakrkao ga tuningom i ide kao zmaj :)
|
tt zmaj i kod mene isto... full upgrade i rasturam quick rejsove :D
|
Citiraj:
|
ma meni je
tier1 - cossie = majka tier2 - RS4 = majka tier3 - GTR R35 = majka -iako mislim da bi R8 i Exige trebali bit odlični |
Citiraj:
|
Onda si uzmi Vipera pa luduj... :D
|
Citiraj:
jer recimo ako uzmeš GT-R i složiš ga u Works verziju ... auto masakrira sve ostalo na stazi :D |
Probal sam igru, i da odmah pitam: Jel se da namjestit pogled Van auta, ak ne, yebo igru, odma brišem.
I onaj video - intro, ide na živce, moraću patch ubacit, da se ne vrti, fakat iznervira... :D |
Ljudi vi stvarno jeste nesposobne ljencine, zar je tolki problem pogledati u controlama kaj stoji pod "change view"?I da po def. je slovo F.
Inače ja vozim R35,hachia i E46:D Sviđa mi se prodavanje auta, to su sredili pa je kolko tolko realno, prije si uložio u auto 200k a prodao ga za 11k :D |
Citiraj:
valjda im je lakše otvorit explorer (ili šta već), ić na pce forum i pitat druge te ćekat pol dana da netko odgovori... užas! |
prešalta se i ja na 4wd , konkretno ovo :
uf , s ovim je stoput lakše nego sa rwd |
Citiraj:
a čak i više hehe :chears: |
doša patch,26mb
|
jesi zašo u detalje:D
Uglavnom: Citiraj:
|
namjestio ono sto je kolega neo napisao za understear i volan igra je potpuno drugacija i lakse ju je igrat i vozit aute...
jako je zabavno igrat sa RWD.om kad imas volan auto bas fino baca lijevo desno hehehe :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |