PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Jeftin i kvalitetan novi auto (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=129299)

elvis again 18.02.2009. 20:28

Meni je u suzukiju sx4 jos losija kvaliteta plastike nego u kiji. Sto se mjesta tice - stanje je ok jer se drugacija sjedi (sjadala su okomitaija) ipak je to kao neki kompaktni suv ili tak nesto, vjerojatno vise mjesta za koljena i glavu straga nego u kiji pro ceed. Osvjetljenje armature i ostalih lampica mi je ljepse u SX4. SX4 nisam vozil pa stoga nemogu sudit kakav je u voznji samo sam sjedil unutra.

Fleks 18.02.2009. 21:20

Citiraj:

Autor elvis again (Post 1281256)
Meni je u suzukiju sx4 jos losija kvaliteta plastike nego u kiji. Sto se mjesta tice - stanje je ok jer se drugacija sjedi (sjadala su okomitaija) ipak je to kao neki kompaktni suv ili tak nesto, vjerojatno vise mjesta za koljena i glavu straga nego u kiji pro ceed. Osvjetljenje armature i ostalih lampica mi je ljepse u SX4. SX4 nisam vozil pa stoga nemogu sudit kakav je u voznji samo sam sjedil unutra.

SX4 je urbani crossover (tm :D)

To je simpatican mali SUV za ekipu koja ima vikse na bregu i tu i tamo im treba nesto da se popnu do gore bez brige. Malo kosta, malo trosi mozes ga vozit uzbrdo po malo zescem makadamu, a moze ti sluziti i kao gradski auto.

Jos na to sve je vise manje pouzdan i guba zgleda.

Vozio sam se u njemu, vozio sam ga i meni je taj auto totalno kul. Evo sad ga je bas nedavno jedan prijatelj kupio za sebe i veli da je vise manje zadovoljan. To je uzeo onaj najjeftiniji 4x2 i bok.

Ok malo je sugav i dosadan iznutra, ali nista ono kriticno. Pogotovo ne za tu lovu.

elvis again 19.02.2009. 08:22

Ma dobro fleks znam da se terminolostki nisam najbolje izrazil ali vecina ljudi zna kak zgleda SX4 i otprilike koja je klasa.

stef 19.02.2009. 08:54

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1281300)
Vozio sam se u njemu, vozio sam ga i meni je taj auto totalno kul. Evo sad ga je bas nedavno jedan prijatelj kupio za sebe i veli da je vise manje zadovoljan. To je uzeo onaj najjeftiniji 4x2 i bok.

Ok malo je sugav i dosadan iznutra, ali nista ono kriticno. Pogotovo ne za tu lovu.

Uzela ga frendica s posla, samo sa prednjim pogonom. Uglavnom je dosta zadovoljna, jedino joj se čini da previše troši. E sad, ne sjećam se jel rekla 8.2 ili 8.8 litara, što se meni uopće ne čini previše za auto takve forme. Moj npr. troši prosječno 7.7l a ipak je manji ...

Milentije 19.02.2009. 18:42

Citiraj:

Autor stef (Post 1281550)
Uzela ga frendica s posla, samo sa prednjim pogonom. Uglavnom je dosta zadovoljna, jedino joj se čini da previše troši. E sad, ne sjećam se jel rekla 8.2 ili 8.8 litara, što se meni uopće ne čini previše za auto takve forme. Moj npr. troši prosječno 7.7l a ipak je manji ...

Čega?

Fleks 19.02.2009. 19:15

Citiraj:

Autor stef (Post 1281550)

To je jako dobra potrosnja, ali dobro to ima dosta veze sa nacinom vožnje. Pogotov je dobra ako je po gradu, uz prepostavku da ga ne stisce.

Mislim ta potrosnja je stvarno nesto sto je nedefinirano i ljudi imaju tendenciju da lazu seru i neznam sto sve ne. Oko potrosnje rijetko ko govori istinu, jer to valjda 'rvatcki sindorm da si veca faca ako ti auto malo trosi.

Citiraj:

Autor Milentije (Post 1281944)
Čega?

Petroleja mile, petroleja.

Milentije 19.02.2009. 23:42

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1281967)
Petroleja mile, petroleja.

Pa u čemu je onda problem? To je sasvim uredna potrošnja za takav auto.

B3mt1 20.02.2009. 00:11

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1281300)
Malo kosta, malo trosi mozes ga vozit uzbrdo po malo zescem makadamu, a moze ti sluziti i kao gradski auto.

samo ako ima pogon na sve kotace, a koliko sam skuzio svi kupuju prednjo pogonasa, koji nema ni lsd niti cak e-lsd (koliko vidim na njihovim stranicama) pa je to obican swiftač

Fleks 20.02.2009. 02:06

Citiraj:

Autor B3mt1 (Post 1282206)
samo ako ima pogon na sve kotace, a koliko sam skuzio svi kupuju prednjo pogonasa, koji nema ni lsd niti cak e-lsd (koliko vidim na njihovim stranicama) pa je to obican swiftač

Dobro al si brijes da imas đip i snagom volje ide bolje. Nesto kao Jägermeister nalja i 10hp boost.

swordfish 20.02.2009. 07:31

snagom volje:D nemojte nikako zaboraviti kenwood naljepnice, ta daje 5 ks..
sta nije neki fiat isti kao taj suzuki, ili sam oped nes pobrkao? pa to je ok potrosnja, ako je realna ta od 8 litara, puntic od 80ks mi je trosio cca 7 a ispod tone ima. alfa nece ispod 13, jos kad gledam deklariranu potrosnju za nju od ispod 9 litara.... jedino mozda po autoputu da plazim, i to nizbrdo..
ma dobro, jel se tko tu vozio u onoj novoj daciji, to me ful zanima, auto kosta 10000 eura, nov sa garancijom. jel tko to uopce vidio, ja nisam ni to? po meni je to neki best buy ako ne patis od performansi i imena.

yedwy 20.02.2009. 09:34

Neznam ja nisam niti gledao na potrošnju po litrama samo po kunama a do sad sam u nju natankao oko 400kn i prevezao nekih 550km (u zadnjih 3-4 dana) mahom po slabim cestama (zavoji, uzbrdice, stani-kreni) i dio je autoput inače je tankam sa 100oktanskom brljom na OMVu tak da ono nisam ništa puno zgranut potrošnjom... :)

swordfish 20.02.2009. 10:13

uf, meni 60 litara tocno 450 km, mozda kilometar gore ili dole... i ja isto pokusavam tu 100 tankati kad naletim jer se osjeti u leru da radi malo mirnije. a mozda je i to snaga uma kako kaze fleks

yedwy 20.02.2009. 10:17

Neznam možda bi bio dobar i 95 oktanski sa OMVa kao i 100 oktanski ali sam kad sam je kupio natankao 95 oktanski na INI (morao sam jer je bio prazan do kraja i nebi stigao do neke druge pumpe) i mogu ti reć da motor uopće nije zvučao sretno i znao se nekad i ugasit ak mu nisam piknuo gas kod kretanja dok se čini da mu OMVova 100 brlja prija i u leru ga mogu vrtiti po parkiralištu ko dizel sad ako haluciniram neka... :D

Milentije 20.02.2009. 10:35

Razlike ima. Osjeti se i na mojoj skšenoj 128ici. Ona inače troši (kako su u fabrici naumili) "super 98" (dakle olovni), ali ja sam iz zajebancije nasuo OMV Super100 (bezolovni). Pa to je čisti preporod, auto leti, manje troši, mirnije radi, jedino što dizne znaju početi da zvižde na viši okretajima (ali to su baš ekstremno visoki obrtaji na otvorenom putu u petoj brzini na negdje oko 150 kmh).

Burko 20.02.2009. 10:37

e kad ste se dotaknuli 95ice/98ice i 100te na omw-u.

prvo, mene je par automehanicara frendova uvjeravalo da nisam u pravu, jer sam tvrdio da auto sa 95icom sa tifona (pogotovo dok je bila 98ica), bolje vuce nego kad tankiram na ini. da kako je to moguce, da ne mjenjam masinu, da motor razvija snagu koliku razvija bez obzira koje i cije gorivo stavio. a znam da ima razlike jer sa 98icom sa tifonom ovaj akcent kad sam namjerno terao u drugoj par puta cisto da vidim dokle ide - 84km/h na skoro pa 6000rpm-a (dalje mi odraduje blokada), dok sa ininom 98icom ne dode do 80 sa istom rpm-om uz vecu buku motora. mislim, nije to velika razlika, ali mi je jednom akcent doslovce stao kad sam isao sa inine benziske (najvjerovatnije bilo vode ili kakvog smeca, kompjuktor odradio i samo smanjivao okretaje). plus sto je malo smijesno, ali za recimo 100 kuna natankama dvije litre manje na tifonu, a prodem 20-30 kilometara duze:stoopid:.

dakle, jel ima razlike izmedu konkretno tifona i ine u kvaliteti goriva? cisto da znam dal se isplati mi ici na tifon i tankati onu class 95icu koja je zamjena za 98icu, ili mogu na inu jer je ipak ima dosta cesce. a i da dalje mogu odmahivati ljudima koji tvrde da je to sve isti shit, ali da je ipak ina kao najbolja.

RAUL 20.02.2009. 11:03

Citiraj:

Autor Milentije (Post 1282343)
Razlike ima. Osjeti se i na mojoj skšenoj 128ici. Ona inače troši (kako su u fabrici naumili) "super 98" (dakle olovni), ali ja sam iz zajebancije nasuo OMV Super100 (bezolovni). Pa to je čisti preporod, auto leti, manje troši, mirnije radi, jedino što dizne znaju početi da zvižde na viši okretajima (ali to su baš ekstremno visoki obrtaji na otvorenom putu u petoj brzini na negdje oko 150 kmh).

Sva sreca da je 128 skrsena.Jer da je novija ima velike sanse da ventili izgore zbog slabog podmazivanja.

RAUL 20.02.2009. 11:05

Citiraj:

Autor swordfish (Post 1282262)
snagom volje:D nemojte nikako zaboraviti kenwood naljepnice, ta daje 5 ks..
sta nije neki fiat isti kao taj suzuki, ili sam oped nes pobrkao?

Sedici

rib@ 20.02.2009. 11:07

Citiraj:

Autor Burko (Post 1282345)
...- 84km/h na skoro pa 6000rpm-a (dalje mi odraduje blokada), dok sa ininom 98icom ne dode do 80 sa istom rpm-om ...

S istim rpm-om ti ide isto jedino ako nisi mjenjal brzinu ili promjenil kotace - gume (mislim na polumjer - dinamički)

Burko 20.02.2009. 11:31

Citiraj:

Autor rib@ (Post 1282364)
S istim rpm-om ti ide isto jedino ako nisi mjenjal brzinu ili promjenil kotace - gume (mislim na polumjer - dinamički)

bile hankokice do ove zime? i druga u oba slucaja.

Gabre 20.02.2009. 11:48

iss... još ovaj nije kupio auto..

što čekaš da kriza prođe il što? :D

SX4 je simpa auto, ali nemojte govoriti da ima sve 4 vuče jer nema, jedino jači pkaet opreme moš uzet 4x4, a to onda bitno mijenja cijenu..

i opet ću, NEMOJTE spominjat daciju jer je auto JEFTINO smeće. Takva završna obrada i materijali su na razini Yugića iz '87.

domy1 20.02.2009. 11:48

Na istim okretajima, koje god gorivo bilo u pitanju, gorivo ne mjenja prijenos. Samo ćeš sporije doć do te brzine/okretaja, ali ne mogu bit drugačiji ukoliko su gume iste, tj. istih dimenzija.

stef 20.02.2009. 12:01

Citiraj:

Autor Burko (Post 1282345)
e kad ste se dotaknuli 95ice/98ice i 100te na omw-u.

prvo, mene je par automehanicara frendova uvjeravalo da nisam u pravu, jer sam tvrdio da auto sa 95icom sa tifona (pogotovo dok je bila 98ica), bolje vuce nego kad tankiram na ini. da kako je to moguce, da ne mjenjam masinu, da motor razvija snagu koliku razvija bez obzira koje i cije gorivo stavio. a znam da ima razlike jer sa 98icom sa tifonom ovaj akcent kad sam namjerno terao u drugoj par puta cisto da vidim dokle ide - 84km/h na skoro pa 6000rpm-a (dalje mi odraduje blokada), dok sa ininom 98icom ne dode do 80 sa istom rpm-om uz vecu buku motora. mislim, nije to velika razlika, ali mi je jednom akcent doslovce stao kad sam isao sa inine benziske (najvjerovatnije bilo vode ili kakvog smeca, kompjuktor odradio i samo smanjivao okretaje). plus sto je malo smijesno, ali za recimo 100 kuna natankama dvije litre manje na tifonu, a prodem 20-30 kilometara duze:stoopid:.

dakle, jel ima razlike izmedu konkretno tifona i ine u kvaliteti goriva? cisto da znam dal se isplati mi ici na tifon i tankati onu class 95icu koja je zamjena za 98icu, ili mogu na inu jer je ipak ima dosta cesce. a i da dalje mogu odmahivati ljudima koji tvrde da je to sve isti shit, ali da je ipak ina kao najbolja.

Ti oktani su tu više za orjentaciju jer gorivo ih obično ima manje nego je deklarirano. Pitao sam baš servisera u Hyundai-u, pa kaže da se može točiti 100-tka svaki treći rezervar ili tak nešto. "Maverick" (pretpostavljam Birt) na Hyundai forumu kaže da se 100-tka može točiti uvijek, ako sam dobro shvatio kontekst.

Uglavnom, ja točim Class 95 na Tifonu :).
Na Ini bih točio samo kad bih morao. (Zar nije Hlo na Otvorenom jednom odvalila da je Inina 95-ica smeće?? :))

RAUL 20.02.2009. 12:59

Citiraj:

Autor stef (Post 1282392)
(Zar nije Hlo na Otvorenom jednom odvalila da je Inina 95-ica smeće?? :))

I zato ju je INA tuzila.Ona je mislila na super 95, a ne na eurosuper95.To su dvije razlicite vrste goriva, a razilka je u kolicini sumpora

Burko 20.02.2009. 13:02

Citiraj:

Ti oktani su tu više za orjentaciju jer gorivo ih obično ima manje nego je deklarirano.

ma znam sve to, sve to stoji. samo sto eto, moj akcent 2003 godiste, 1300ccm i 62KW ide puno bolje sa tifonskim gorivom, kud od ubrzanja, tu do nekako mi se cini i krajnje brzine. ne znam dal ovo za brzinu stoji, mozda me osjecaj vara.

Citiraj:

Pitao sam baš servisera u Hyundai-u, pa kaže da se može točiti 100-tka svaki treći rezervar ili tak nešto. "Maverick" (pretpostavljam Birt) na Hyundai forumu kaže da se 100-tka može točiti uvijek, ako sam dobro shvatio kontekst.

rekli su isto i meni u sisackom servisu, ljudi koji odu van tipa austrija i njemacka, kazu drugi auto kao da voze. doslovce kao da su dobili 20 konja, auto lud na cesti. sa 95/98icom, ne mislim na 100tku.
a konkretno sto se tice 100tke na omw-u, frend je vozio lantru (ili elantru), nisam vise siguran koja je koja, redovito tankirao na omw-u 100tku, i nakon godinu dana izgorila masina. istina bog, stiskao je on njega, ali ne kao da vozis formulu. tako da, hvala ali ne hvala na omw na to gorivo.

syss 20.02.2009. 13:44

Citiraj:

Autor Gabre (Post 1282386)
i opet ću, NEMOJTE spominjat daciju jer je auto JEFTINO smeće. Takva završna obrada i materijali su na razini Yugića iz '87.

za razliku od hyundai getza ili nečeg slične cijene di je završna obrada na razini airbusa... bezveze trkeljaš.

stef 20.02.2009. 14:23

Pa ono, Logan je "kanta" čak i u odnosu na te i takve Koreance (Accent, Getz, Rio).
Ima ga tast, najbazičnija oprema s branicima i retrovizorima u boji crne plastike, auto je koštao nekih 54 tisuće i sitno. Za 2 dana je išao u servis mijenjati gumu oko vrata jer je spajana na takvom mjestu da voda ulazi u kabinu.

swordfish 20.02.2009. 14:26

hmmm da... upravo ovakav odgovor nisam trebao. ja je isto sigurno necu nikada kupiti jer patim od imena ali sam pitao cisto informativno dal je netko vidio, vozio ili cak ima pa da potvrdi ono sta se posvuda pise, da je za tu lovu super auto. neznam, meni se sve vise svida ideja imati novu daciju za svaki dan po gradu, ono grebat je po parkiralistu, mlatiti po policajcima i sahtama, nikada je oprati i onda doma sjesti u neku pilu i provozati se za dusu....
sto se tice oktana, onaj na tifonu ima po pricama radnika sa benzinske 96-97 oktanaa sad dal je 'cisca' neznam, na samu snagu motora promjena oktana nece utjecati osim na nekim motorima koji imaju senzore za to pa pomaknu kut paljenja ovisno o kvaliteti goriva... ali i dalje mislim da mi se manje trese volan u leru kad je upalim sa 100-tkom sa omv-a
sto se tice 'izgaranja' motora zbog 100-tke to je nemoguce, jer bas zato sto ima vise oktana ima manju opasnost od detonantnog gorenja, zapravo eksplozije, i samim time sta je 'jaca' je i cistija, sto znaci da pomaze motoru u kompletnijem izgaranju i manje cade... najvise motor muci kad se vozis u 5 na recimo 1500 dira pa pun gas i cujes ono lagano trokiranje ili ti ga detonantno izgaranje. zato ja nikada ispod 3000, trosi benzin, ulje ali boli me pimpek, glavno da ne pati, tamo di je moment najjaci je najoptimalnije za motor, jer tamo ima najbolju efikasnost...

swordfish 20.02.2009. 14:27

ma kakav logan, pitam za sandero ili kako se vec zove.....

rodney 20.02.2009. 14:28

takva zavrsna obrada je na razini cijene...

stef 20.02.2009. 14:43

Citiraj:

Autor swordfish (Post 1282489)
ma kakav logan, pitam za sandero ili kako se vec zove.....

Iskopao na brzinu:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=1...1&postcount=68

swordfish 20.02.2009. 15:02

sic! a u autoklubu ga hvale... pod minuse ide:bucni brisaci, imidz, jeftina plastika i bezosjecajan upravljac. zato sam i pitao ako ga je tko vozio jer novinama se stvarno nemoze ni rijeci povjerovati...

yedwy 20.02.2009. 23:11

Što se 100 oktanca i kurenja mašina tiče nekako ne vjerujem da je to bio razlog inače 100ku nisam puno imao u prošlosti priliku koristiti ali OMVovu 98 je stari sipao u Corsu skoro 3g svaki dan i mašina je i dan danas živ ai zdrava a sigurno je preko 120k km s njom napravio, još je auto kod njega ali ga nemre regati jer je limarija koma pa ima za djelove, sad nekako sumnjam da je između 98 i 100 oktanskog goriva tolka razlika da bi to bilo bitno inače auto je predviđen za 95 oktanski eurosuper da nebi bilo zabune...

kill 20.02.2009. 23:20

Citiraj:

Autor syss (Post 1282463)
za razliku od hyundai getza ili nečeg slične cijene di je završna obrada na razini airbusa... bezveze trkeljaš.

getz je baš fino posložen auto.

syss 21.02.2009. 12:23

ma oke je gec, ništa kontra njega... čovječe sve moraš crtat na forumu boga mu yebem.

oke ajde ovak gabre i ostatak (kao i obično) - nađi mi sedan od 4-4.5m dužine sa 400l paktregera za 54k kn novi... nema? čudno.

i da, gotovo svaki auto ima bolji interijer, samo što ćeš onda morat objasnit svom djetetu zašto si nije moglo ponijet svoj čamčić na more pošto nije stao u gepek tvog swifta koji ima kvalitetniji interijer i 124l korisnog prostora gepeka.

ffs i više ove debilne rasprave.

nećeš kupit daciju? ok. gadi ti se? ok. no to ne umanjuje činjenicu da je najjeftiniji sedan na tržištu i prilično je kvalitetan, a o cijeni da ne pričam.

Gabre 21.02.2009. 13:40

Citiraj:

Autor syss (Post 1282463)

daj neobrijani, necu pricat s tobom :D

a ti si zabrijao uopce o kojem autu ja govorim. a to je Dacia Sandero, a to je mali kratki hatchback, nikakav sedan od 4.5metara ;)

auto sam gledao, prepipkao, vozio NISAM, ali mi je i ovo dovoljno da donesem nekakav sud o tome da je autu ZAVRŠNA obrada i upotrijebljeni materijali te način na koji su upotrijebljeni unutra - KATASTROFA.
Šarafi koji drže kvake se vide, tapacirunzi vise, plastika zvoni i sjaji se ko Roadstar auto radio...
no možda si ti na to navikao u Cliu pa ti je to ok :fiju: :D

pa ebem mu, jesi ti sjedio u Sanferu pa znaš o čemu pričam?

ECHO 21.02.2009. 14:50

Mišljenja sam da danas gepek-prtljažnik nebi baš trebao biti presudan prilikom izbora automobila niže srednje klase(Megan,Focus,Ceed, idr.)/najmanje(Clio,Pežo 206,Fabia i dr.):D jer se to vrlo lako riješava kupnjom nosača i krovnih kutija večeg kapaciteta 320+ litara zavisno od potrebe.Nekažem da gepek netreba ali lako riješiv nedostatak ukoliko se gleda novčana ušteda.Naravno ukoiko se kupuje pravi i jedini obiteljski automobil(4+ članova) onda ovo nevrijedi i gepek treba biti što izdašniji ali to opet povlači konačnu cijenu kao problem br.1
U današnje vrijeme kad je kupnja auta prava lutrija s obzirom šta se nudi kao i cijene ponuda u trgovinama kao i osobnih potreba treba biti mađioničar i pogoditi šta kupiti i naravno dobiti kredit za kupnju što polako več spada u SF.:fiju:

syss 21.02.2009. 16:50

Citiraj:

Autor Gabre (Post 1283131)
daj neobrijani, necu pricat s tobom :D

a ti si zabrijao uopce o kojem autu ja govorim. a to je Dacia Sandero, a to je mali kratki hatchback, nikakav sedan od 4.5metara ;)

auto sam gledao, prepipkao, vozio NISAM, ali mi je i ovo dovoljno da donesem nekakav sud o tome da je autu ZAVRŠNA obrada i upotrijebljeni materijali te način na koji su upotrijebljeni unutra - KATASTROFA.
Šarafi koji drže kvake se vide, tapacirunzi vise, plastika zvoni i sjaji se ko Roadstar auto radio...
no možda si ti na to navikao u Cliu pa ti je to ok :fiju: :D

pa ebem mu, jesi ti sjedio u Sanferu pa znaš o čemu pričam?

nisam u sanderu, u loganu jesam. auto ko auto za te pare, nije spejs šatl, ugodniji interijer od sedena srednje klase starog 15 godina sigurno... si sjedio ti u junior modelima njemačkog koncerna? ako misliš da je slučajno falilo suvazačko sjedalo, to je na listi doplata.

gle leechane... TO JE JEFTIN AUTO (ili jeftino auto kak je to sad popularno po zagrebu) :D :D

@echo... ma bezveze sam paktreger stavio kao plus, mislim generalno pričam. recimo imaš potrebu prevoziti velike stvari jer sviraš harfu u fušu i dođe ti bogati ujak (ali iz bugarske što znači da nije toliko bogat) i da ti 65k kn i kaže moraš da kupiš obavezno nova kola, ti harfu strpaš u onog logana mcv samo tako, ujak plati i partijaš naokolo dalje sa nisko tuniranom harfom i 100w marshalovim headom :D

mogu ja smislit još 100 glupih primjera, ali opet ponavljam da je to oke auto prosječnoj hrvackoj obitelji koja ne krade u poreznoj i nema 200kg trave za prodat na lageru, dijete na putu, svadba iza vrata i treba nakaj cheap kaj će furat uokolo da beba slobodno uprlja sjedala.

e sad druga je stvar što je naš mentalitet više na gabretovoj strani i što svi živimo waaaay iznad standarda (koji je jadan naravno), pa bi si mi kupili ne znam kakve limuzine kao prvi auto. veliki snobovi - donedavno obavljali primopredaje fiće na trgu i stavljali duple fergazere na ladu, a sad odjednom neeeeeeeee plastična dacia, samo to neeeeee.

stani jednom na semaforu i sjeti se ove moje rečenice - prebroji na semaforu od jedno 20-30 autiju koliko je njih starije od 5-6 godina, pogledaj na jutarnjem upitnik koliko ljudi je izjavilo da će unatoč recesiji kupiti nove mobitele... e to ti je nova kapitalistička i kreditno (ne)sposobna hrvacka ;)

yedwy 21.02.2009. 17:23

Eto moj je stariji od 10g dao sam lovu u kešu i nisam čak ni minus u banci trebao dirat... :D

buljo 21.02.2009. 17:34

Ja se vozim u autu starom 15 god, kojem uredno radi sve, prolazi tehnički kak mu se sprdne (bez 100kn), ima mjesta podosta, ne troši puno i nije skup za održavanje. :)

I najbolje od svega bmk za to, imam drugih fetiša gdje me ni recesija ne jebe :D

Druga stvar je što bi ja htio tamo neki Legend ali jebi ga recesija je, inače bi upiknuo jedan novi :D :D :D

huzo 21.02.2009. 17:45

[quote=syss;1283298]

prosjecna obitelj koja ne krade u poreznoj i nema 200kg trave za prodat na lageru
:roller:

leeegeeendooooooo :care:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:08.