![]() |
nema još, samo običan
|
zaljubio sam se u ovu Barbaru :D (žemski barbar) :D
ali sam sve više skeptičan po pitanju tog diabla... mislim da to neće imati velike veze sa dosadašnjim diablom. i bojim se da su ga usrali i da ću ga preći za 24 sata igre. :beer: zanima me koliko će uopće koštati original kod nas :D |
Sve si gruntam isto zeti kolektors edišn....hmmmmm
|
Citiraj:
|
taaaaman ! :D
i, onda ja otkupim art book i ovu lubanju :D lubanja bi momentalno letila kao maska na motor :D :D :D |
Ja bih lubanju montirao nekako na haubu od auta i osvijetlio ju :)
Uffff, cure mi sline :D |
Meni sline cure... :D
|
Citiraj:
sad zamisliti diablovu lubanju umjesto ove maske... :fiju::fiju: ako ništa... otpali bi joj rogovi :roller: |
|
Koliko love je kolektors edišn?
|
nema još, al vjerojatno ko i ostale CE igre iz blizzarda, stotinjak eura
|
E ekipa, jel itko od vas možda dobio ovakav mail?
Citiraj:
|
Zaboravi to...blizz uvijek naglasava da nikad njihovi zaposlenici, a ni u mailovima, nece trazit sifru
|
Citiraj:
|
pa naravno da je spam, čim se traži pass, a i neće random ljudima slati mail i žicati da igraš betu kad imaju izvlačenja svaki tjedan za keyeve, i prijavi se ko hoće
|
http://www.amazon.com/Diablo-III-Col...9830376&sr=8-1
očekivano, ha? koliko vidim, nema ga još po UK shopovima - molim da me se ispravi s linkom, ako griješim. |
Malo mi je skup ovaj CE, makar bi rado te pizdarije iz pakiranja :)
|
a ono, kako se uzme - ipak je CE u pitanju, i to igre koja se čeka .. koliko, oduvijek?
:D |
Hm.... Diablo 3 CE ili Diablo 3 DD cd-key, tough choice :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ionako bude igra online-only, a dolaze još dvije ekspanzije, koje ću isto jeftinije ugrabiti nego na blizz storeu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve se odvija na Blizzovim serverima kao i na WoW-u (igrač je spojeni kao klijent), za singleplayer kampanju moraš biti spojeni konstantno na internet (čitaj nema SP ako je internet down), a ne možeš ni pauzirati igru dok te stisne (bez mogućnosti pauze te van baca nakon dužeg idlea):D |
Citiraj:
|
Ja sam nekako izgubio interes za ovom igrom. Valjda su Blizzove tipične informacije na kapaljku tijekom godina učinile svoje.
|
Ja ću ga rado probat al skyrim čekam ko pesek... :D
|
Dok čekate na Diablo 3 odigrajte Dungeon Defenderse, ako ništa bar loot system podsječa na diabla XD
|
Citiraj:
|
Kad izmisljaju toplu vodu, onda i dobe nesto slicno :)
http://www.diablofans.com/uploads/ga..._43_231638.jpg |
Ahahah dobaaarrr... :D
|
U beti sam, koga zanima dojmovi i screenshotovi ima na ovom linku:
http://gamer.hr/forum/viewtopic.php?...6207&start=525 |
vam to jos uvijek ne izgleda previse "naslikano" ?
mislim ako usporedjujemo d2 i 3, d2 je bar imao realnije teksture okolisa dok d3 mi izgleda kao slika tipa ulje na platnu :P |
šta fali tom? :D
|
I meni izgleda okolina u D3 manje detaljnija u odnosu na D2, npr. kamenje dvoraca u D2 brutalno izgleda, a ovdje je tak-tak, bez sitnijih detalja...
|
Citiraj:
a bome smo se i nacekali nek se i potrude malo vise u estetici cak mi se nesvidja ni inventory screen previse je nekak pre-jednostavno (citaj siromasno), kao da se skrtari na ljepoti i detaljima |
Igra je u razvoju cijelo stoljece, tesko je odrzavat nesto svjeze sto je trebalo izac prije par godina ali nije jer bla, bla, bla....
Naravno treba mislit i da nebude prezahtjevno kako bi mogli igrat i oni na uredskim strojevima iz Pevca. Davno je Blizz shvatio zakon velikih brojeva a treba i hranit veliki hladni pogon koji se nakotio zbog wow-a koji polako tone... Dodaj tome multiplatform ili ti ga konzolitis, nije to tako jednostavno. |
opet to sa starijim PC-evima pada u vodu kad su za recommended requirements dali GeForce 260 i Radeon HD 4870 or better
znaci tko ima goru grafu ce mu najvjerovatnije stekati i jos ce im smanjiti kvalitet slike na gore od ovog sto sad je |
Citiraj:
|
Jel mozda netko naletio na nekog da prodaje d3 beta account kojim slucajem? Frend hoce pa da pitam.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |