![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebao sam staviti " " na brzo ;) |
Nisam svih 16 stranica pretražio, ali ako netko zna kao da se maken onaj šugavi blurry efekt kad se vozi. Hoću normalne čiste linije automobila i okoline
|
Citiraj:
|
Kaj je s halanjem preko hamachija? Zamrla mreža kako mi se čini...
Jedini koji je online je osoba pod imenom King Saban... |
Nikom se neda :) utakmice i tako to.
Ja moram još školu sredit ovaj tjedan, i onda sam miraaaan :D tj. kurim gume na autima ko lud. |
Ako uleti kaj, obavezno ovdje javite ;)
|
Citiraj:
Nekak mi se auti čudno upravljaju, a neda mi se volan spajat i ponovo navikavat na to.. |
taman sam sada igrao SP 1h,reko idem viditi forum mozda se igra MP,ali nista...ajd javite kada ce te igrati da se i ja prikljucim.
|
Ne kuzim, zasto ne igrate multiplayer iz same igre, uvijek ima hrpetina soba ili si sami slozite svoju, šta će vam hamachi :S
|
Citiraj:
2. imaš svakakvih budaletina koje ti pokvare samu igru, i onda umjesto da igraš tražiš servere. Ovak je stalna ekipa uhodana, i već se odoka zna tko kako vozi, ako je brži se propusti i slično. Niko ne radi blokade na zavojima, itd... :kafa: |
Citiraj:
|
:fiju:
|
ja kada igram online uvijek propustim ako vidim da je netko brzi iza mene..
a sto se tice tih servera sto se nade na MP,to niko ne igra fair...zna biti onih koji na startu u rikverc.. |
Citiraj:
pa napravite si private room sa passwordom i nece vam niko smetat |
[offtopic]
kaj vi ljudi ne čitate gore?!?!, pa daj pogle gdi piše da je u igri limitiran browser s private serverima.... mislim, wtf, ak nisi igrao nit ne znaš kak uopće izgleda menu u igri nemoj pisat bedastoće... [/offtopic] Danas oko 20h malo natreskavanja :), tko može neka dođe :chears::chears: |
Citiraj:
|
Sve se to elegantno rješava pomoću ranked sobe i kick gumbicha :) al i hamachi je dobar, da
|
mah, pljujem ja na igru koju ne mogu igrati na integrusi u 800*600 u preko 25 fps-a :D
Ipak, po onome sto sam vidio, nije losa. Flashbackovi mi se svidjaju :) Uglavnom, ak nekog cudaka zanima, na 3 ghz-a i hd3200 integriranoj ide u 20-25 fpsa, sve low ili iskljuceno, naravno :goood: |
jel bi se mogao ja pridruzit za online igru jer igram ovu igru vec par dana a ima svakakvih kretena na netu koji bi se samo razbijali..svakakvih ima...
|
Ja se neću puno vozit na netu, skoro nikako do 17.og kada mi stiže CARNET.DUO
Dosad sam već ipunio mejsečnu kvotu =D Bok svima! |
bok i tebi!!
danas sam pokusavo igrati sa ekipom sa foruma,ali nikako nisam uspio naci njihov server.. moze pomoc .. |
Potraži od 11 ili 12. stranice na ovoj temi, naći ćeš login i pass za hamachi
|
znao sam ja za hamachi,nego nisam mogao uci u MP(na pc ekspert server)..
|
imam jedan čudan problem.
pokrenem igru, uredno se odvrti intro i onda umjesto main menu-a dobijem neku distorziranu sliku koja izgleda kao nakupina artefakata :stoopid: probao sam 8.4, 8.5 i 8.6 beta drivere, apdejtao directx, deinstalirao att, reinstalirao igru, ništa nije pomoglo. guglao sam za rješenjem i pronađoh na jednom forumu nekog lika sa istim problemom, ali mu ekipa nije znala pomoći :( ista stvar se događa i u demo-u i u cijeloj igri. os je vista x86 sp1. ako netko ima kakvu konstruktivnu ideju, slobodno neka puca. hvala :) |
samo da pitam jel bi se mogao pridruzit na hamachi da igram malo s vama?
|
slobodno je ;) niko te nece ugrist :D
|
Kak vi ljudi igrate online (ingame il Hamachi) sa kakvim opcijama? Trenutno sam del samo Traction Control na On a težina je na Savage. Ne čini mi se pretjerano teško barem u SP.
|
Citiraj:
|
vjerovatno je mislio kako igrate na SP...
a ako je mislio na MP-ne mos birati tezinu jer igras sa pravim igracima..a ne sa AI. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |