![]() |
Citiraj:
|
Malo više, jer piše + PDV :)
EDIT: Zakasnih koju sekundu :D |
bah formalno, racuno sam razliku cijena bez PDV-a ;) :fiju:
|
Evo danas je u Ve-milu cijena za PowerColor HD3870.......1.505,54 :D :D
|
samo pise u dolasku i kad zoves na telefon nitko se ne javlja.... :kafa:
edit: evo dobio sam ih na telefon, i krajem tjedna bi trebalo biti u prodaji. samo se ne zna koliko komada imaju na lageru Sad sam u nedoumici, uzeti 8800gt danas ili pricekati par dana za 3870 karticu, jer ih mozda nece biti dosta na lager pa da ne cekam jos tjedan dana karticu... omjer cijene i performansi je malo na strani 3870 dok je 8800gt jos uvijek brza... |
koliko če 2950pro biti brža od 3850?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cijene su strava (u dobrom smislu :)), zbilja. 3870 je 500kn jeftinija od 8800GT i to definitivno predstavlja odličnu kupnju.
|
i ova Powercolor 3850 nije losa za 1.240kn, uzmes takve (2) i to je to ili (2) 3870 i miran si
|
Evo sad gledam u dikont 24 cijena 3870 = 1.475,10 kn. Kolko ta snizenja budu jos isla do bozica bude 1100kn? :-)
|
ma odlična je to ideja ali je očito postao trend i ATI-a i Nvidia-e da nemaju dosta kartica za distribuciju. Hoćete 8800GT - NEMA, 3870 - NEMA, 3850 - NEMA. Na pitanje kad dolaze, ne znamo kad! koliko komada će doći - ne znamo niti to. koja će otprilike cijena biti kad dođe - niti to ne znamo! Ali važno je da je imamo u ponudi na cjeniku!:lol2:
|
Citiraj:
|
Eto u Diskontu24 ih ima, uplatio sam je danas i sutra idem po nju pa cu napisati mali review kad je upiknem u komp. cijena je odlicna 1475 kn i kad oduzmem pdv oko 1200 okruglo :D
|
Citiraj:
Citiraj:
A mislim, gori si od moje zene kad kupuje na pijaci. :banned: |
Hm, malo sam razmislio o ovoj korekciji cijena u vemulju pa što mislite jel bi to moglo biti da je stara cijena 1612kn predviđena za one 3870 PCS modele sa zerothermovim coolerom? Možda su mislili da dobivaju PCS modele. Jer još mi se čini rano da je to posljedica onog najavljenog sniženja cijena iz AMD-a.
|
haha, pa ovo je zakon, za 1500-kn zvjer.. Nisam se nadao ovome moram priznat :D
sto se tice vemila i njihove cjene, s obzirom da u trenutku kada su stavili cijenu na net je to samo bila projekcija cijene tek kad su dobili info o stvarnom proizvodu koji zaista mogu dobiti su korigirali cijenu u skladu s tim (tak je s mojim foticem bio, koji je na kraju kostao 400kn vise od predvidene cijene u nasim ducanima i to skoro svugdje - diskont rulez :D) EDIT: pa ovo je valjda jedina komponenta koja je tek neznatno skuplja nego u SAD, woohoo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo i ja cekam da stigne u moj omiljeni shop pa ne postam po forumu ja cu ovo ja cu ono. Sad si je kupio pa je valjda gotovo :D, sretno... |
mali update.
Sapphire: ovaj tjedan do petka dolazi 3850, a do kraja drugog tjedna 3870. A sutra bi trebale biti nove cijene (nize) asus-a i ostalih 3850/3870 grafickih prisutnih na nasem trzistu. Prema informaciji, cijene ce biti dosta nize. Mozda cak iznenadjujuce niske.:D |
Jel mozes rec od kud ti ta informacija, link mozda?
|
Taman da se pocastim za Bozic
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sorry, sto malo kasnim sa odgovorima, ali u guzvi sam sa poslom i ucenjem za ispit, pa onda uletim doslovno na par minuta na forum.
Ukratko, radim na jednom faksu u zg i sad nabavljamo nova racunala, i sad su ta racunala na cekanju vec dva tjedan, jer cekamo da dojdu 3870. Tako da me redovito obavjestavaju iz ducana di uzimamo opremu, kakvo je stanje sa grafickama. U vezi cijene, receno mi je da je jako dobra i povoljna. Da su prve cijene bile namjerno nesto vise, jer se nije znalo kad dojdu grafike, kakva ce im biti cijena zbog omjera dolara i sl. I sad kad dolaze te prve grafike, dolar je dosta izgubio na vrijednosti sto ce rezultirat padom cijene. Cim dobijem preciznije informacije cu ih proslijediti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: Mar me pretekao :chears: |
Daj nabavi nam par komada ovak po malo "snizenim" cjenama. :-)
|
Citiraj:
Nemoj da me skuze da kupujem komp za gejmanje.:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |