![]() |
Evo, meni upravo došlo to čudo na onaj probni rok od 3 mjeseca.
Za sad nemam nekih zamjerki (štoviše - upload mi je povećan pa mi je sad lakše živjeti s torrentima :) ), tek se upoznajem s tajnama ove kutije. @Campeonato Ček, znači ipak je u tom tromjesečnom probnom roku moguće dobiti HD kanale? Flajpan je napisao ovo (par postova iznad tvojeg): Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ah, sori. Ne znam kak sam HBO pretvorio u HD :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
.
Koliko se u prosjeku treba čekati primitak MaxTV uređaja od dana potpisivanja zahtjeva(01.12) ? U T-Comu mi lik tvrdi da bi trebao doći u roku od tjedan dana.Isto tako zanimaju me još dvije stvari vezane za sami MaxTV: 1.)Jel istina da neki imaju problem sa kašnjenjem slike(cca 5sek) na MaxTV-u? (ili je to samo do manjih regija,a ne do područja većih gradova itd.) 2.)Postoji li neka drugačija procedura gledanja MaxTV-a na 2 televizora osim kupovine još jednog receivera za "samo" 1500kn? Možda je već bilo odgovoreno,ali nemam toliko vremena da potražim tako da hvala unaprijed! :beer: |
Isto planiram uzeti maxTV samo na probni rok čisto iz fore jer mi paše da nekaj gledam boljeg od ribičije signala u stanu u mjestu posla.
E sada, dal postoji ikakva caak na koju love? tak da tih 3mj probno ipak nije probno nego da onda gle čuda s ivezan za nešto ili opletu neki račun? A drugo, tv je neki stari, u stilu da ima samo antenski utor, jel to dovoljno? Kakav utor zahtjeva max tv? |
Citiraj:
i trebaš scart ili one Audio / video ulaze sa strane televizora |
Evo tu imas o probnom periodu:
http://www.t-com.hr/privatni/televiz...obniperiod.asp MOD-u: slučajno sam postavo dvije teme nisam EDIT .. pa nek i ovo stavio u prošlu temu :D |
jel nakon probnog perioda ostaje modem u našem vlasništvu?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne možeš vjerovati...Potpisao zahtjev za MaxTV jučer(01.12.) i već mi ga sutra(03.12.) dostavljaju na kućno adresu(danas javljeno preko mobitela).
Pa snijeg će padati... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja vjerovatno budem vratio jer mi to steka gasi se malo malo a i kad prokontam nema teorije dda se vezem na dvije godine (kad bolje promislim) . Imaju jos 45 dana da me uvjere da ce se popraviti ili odo na digi tv , najvise ne Nacional vuce da ga ostavim ali sve je to......
|
Imam 2 daljinca ostao mi jedan od starog stb-a.
jedan je programiran na staru motorola,a drugi na atlantu.E sad mene zanima ak neko zna kak se programira daljinski da mi oba rade na atlantu pošto mi kćer grize i stalno baca daljenske pa da imam oba u funkciji. thx. |
moram se požalit negdje...
nego prešao sam u komercijalno 24.10 unutar probnog roka i sad sam trebao dobit bonusa dva mjeseca hbo, plust i snimalicu...ali vragovi aktivirali tek 27.11 a završetak stavili 13.12....i sad sam se žalil...čekam rješenje...što mislite kako mi se piše... |
2 rutera maxtv i maxadsl
Ukratko korisnik sam obje usluge maxtv i maxadsl, povecanjem brzine na 8mbita Dlink je uredno pucao i samim time mi je pucala veza. Kupio sam Linksys i od tada mi ne puca veza. Problem je sta sam i korisnik maxtva a preko Linksysa nemogu gledat maxtv. Pitanje moje je slijdece dali se moze preko njega gledat maxtv,ako ne dali mogu spojiti Dlink na njega da mi maxtv radi, ali Linksys mora biti primarni tj preko njega se moram spajat na net inace nema smisla.
Eto nadam se pomoci i brzom odgovoru. Hvala |
@silent-hunter
neznam zasto si iso kupovati drugi ruter koji nepodrzava maxtv i adsl, trebo si se pozaliti t-com i traziti zamjenu rutera i onda bi ti dali thompsona, takav slucaj je imo moj frend i tako je rijesio problem i nema nikakvih problema sa netom i sa maxtv-om ja sad cekam vrazji maxtv probni preiod od 3mj. jos od kraja 7mj. prvo nisam imo kao mogucnost da bi mi sad rekli kao donijet ce mi sad za nekih 2tj. inace sam iz ZG, i sad je tih dva tijedna proslo |
Citiraj:
Meni je od dana potpisivanja zahtjeva do trenutka zaprimanja samoinstalacijskog paketa prošlo 2 dana (a živim u Dugom Selu)...No isto tako moj prijatelj je čekao 2 mjeseca da bi onda nazvao T-Com i oni mu rekli da zahtjev nije ni zaprimljen. Nikak na "zelenu granu" sa njima. :nono: Osobno se nadam da neću imati problem "zamrzavanja" slike na MaxTV-u sada kada mi je dostavljen i Thompson ST 7800WL. :beer: |
Citiraj:
ma probo sam sve njihove uredaje i jos jedan isti dlink isto sranje, pa sam poludio i kupio ovaj na kojem na puca veza Linksys WAG200G |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a tebe su očito jedva jedvice dočepali kad su vjerojatno "uvidjeli da imas para ko blata" :lol2: @silent-hunter hm pa neznam kaj da ti kažem možda te malo parice zezaju pa nemreju gutati tu propusnost... Citiraj:
|
pozdrav
jedno pitanjce, da ne listam 16 stranica... Dal se maxtv moze gledati na kompu? tojest, vec imam kabelsku TV al bi maxtv uzel samo radi brzeg neta, imam vec thomsona (jer je pametan stari uzel wlan s ugovorom na 2god), i zanima me dal tcom ima softver za gledanje maxtva na PCu. pitam jer nemam TV u sobi, a router je tu thx poz |
@pizdun
pa netrebas neki poseban software samo trebas imati neki video in ulaz bilo da imas VIVO na grafickoj ili tv karticu koja podržava video in i tada možeš običnim programom tipa media player classic oznacis uređaj (tv kartca) koji je na kompu i šaltaš programe prek daljinskog od maxtv na maxtv uređaj |
znaci u svakom slucaju moram maxtv uredaj uzimati?
|
Citiraj:
ak se sjetiš ili naletiš negdje na kodove molio bi da ih staviš tu thx. |
Citiraj:
http://www.t-com.hr/images/maxtv/instal_paket.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:44. |