![]() |
Citiraj:
|
Blago vama :) Di ja živim neće nikad doći takve ponude :D
|
I normalno, dostupni mi svi živi paketi i opcije, al ono kaj hoćeš, vdsl nema. Šteta, super ponuda
|
I kod mene bila jućer neka "teta":D nudila uslugu ali jbg. imam još 5mj ugovornu obavezu prema T-comu nažalost.:fuming:
|
Citiraj:
|
@rossoneri, i u Trio usluzi ide 50Mbita, zvao sam ih jučer baš da ih to pitam
|
Povećanje brzine za H1 TRIO uslugu
do 8 Mbps/512 kbps (min. od 4 Mbps/256 kbps) - 20,00 kn/mj do 20/2 Mbps (min. od 14/1,4 Mbps) - 50,00 kn/mj do 30/10 Mbps (min. od 21/7 Mbps) - 100,00 kn/mj do 50/15 Mbps (min. od 35/10,5 Mbps) - 150,00 kn/mj |
na TRIO BIT se mogu lagano hebat.. čak i obično povečavanje brzine košta 80kn...
|
Bas sam jucer procitao vijest za taj vdsl i malo provjerio sta to oni nude i ok kaze da mi je dostupan.
Sad se vratim kuci i vidim letci su u svakom sandučiću, reko počeli su agresivno.:spam::D Fino tako ja dodjem do svojih vrata a kad ono hop "ovdje surfam ja ":roller: http://www.pohrani.com/t/2x/13l/3Grh...0605170827.jpg |
Citiraj:
Gdije se nalazis. Ja sam iz Popovca ali centrala mi je u sesvetama. Daleko jesam i kao mogu dobiti uslugu makar mislim da nema smisla uzimati posto imam 4 km do centrale ali opet tko zna. Ovo mogu dobiti uslugu je opet mogu ali nemogu jer nema slobodnih mjesta vec valjda pola godine u centrali u sesvetama. Nitko se ne spaja i sve zahtjeve t-com odbija(citaj ruzicasti ku....c) ;) Ovaj router FRITZ koji nude je medju boljima na trzistu a imam dobrih iskustva da sto kvalitetniji router brzine su drasticne. kosta u prodaju oko 1900kn (primjer se555 ide oko 8 mbita mi na jednoj liniji, sx763 10 mbita, st782 12 mbita.. da su kvaliteetniji routeri isli bi i jos vise makar je linija bila dosta daleko od centrale. |
Đubrava :D ali kolko vidim neki brojevi nemogu dobit vdsl a iz mojeg su kvarta . Meni je dosta blizu centrala <1km
|
Citiraj:
Vezano za VDSL, ako vam je downstream attenuation preko 14dB ne isplati se... predaleko ste od centrale. Naravno gledati samo taj parametar linije koliko shvaćam nije baš pouzdano pa se ta metoda procjene zove ofrlje odokativna. Ako ste na granici (a granica sigurno nije 4km od centrale već pričamo o 1km a i to je možda puno previše) imate takozvanu "minimalnu brzinu", npr.: Brzina Interneta (VDSL2) do 20/2 Mbps (min. od 14/1,4 Mbps) Riskirate i ako dobijete manju brzinu od minimalne imate pravo na downgrade usluge bez posljedica. |
Citiraj:
e sad, kad uđem tu u postavke, nigdi nevidim spomenuti "downstream attenuation" već Receive power level i Transmit power level (oba u dBmV). E sad, pretpostavljam da je ovaj Receive power level zapravo taj downstream attenuation, pa ako ima neko da potvrdi :stoopid: :fala: |
B-net nema veze sa bakrenim paricama jer koristi vlastitu infrastrukturu i koaksijalne kablove. Ti možeš jedino uzet metar ili brojat korake do centrale :D
Šalu na stranu, možeš pitat nekog susjeda koji koristi bilo kojeg od drugih operatora... da dobiješ nešto odokativno. |
Citiraj:
tako da sad nekog pitan nešto u vezi neta, izbila bi šutka :roller: ostaje mi uzet metar pa mirit :D |
Citiraj:
|
U Thomson Speedtouch postavkama pod informacijama o vezi je stavka Line Attenuation (Up/Down). U mom slučaju to je 5.9/15.0. Može pojašnjenje što to znači u kontekstu VDSL-a? Tj. kojoj brzini se mogu nadat?
|
Stavi cijeli SS kao Botlorn na stranici prije, on ima zadovoljavajuće parametre linije za VDSL.
|
|
1.1km (3600feet) ,kazu da se gleda downstream att
http://www.kitz.co.uk/adsl/max_speed_calc.php 35-40 mbit zavisi od grafikona do grafikona ima ih razlicitih ali vecinom oko 30mbit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Viper, thanx |
Citiraj:
Citiraj:
|
U TRIO paketu ne postoji promocija za VDSL i svi koji kažu da su je dobili lažu ili su nešto krivo shvatili, a možda im je netko greškom obećao pa će se kasnije gadno razočarati kada je ne dobiju.
@Interpol Tvoja parica baš spada u ovu kategoriju "na granici"... ako ti je dostupan VDSL možeš pokušati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo citaj. Kako pljujes da ces dobiti 14 tako i bnet stavlja isto min brzinu jer to svatko mora staviti po novom zakonu. Znaci na bnetu isto onda bi trebo reci osam a ne 12... i da nejde ti 12 nego 11.67 tocnije jer preko toga nejde na 12 mbita profilu |
Citiraj:
|
Da li je itko dobio ili zna nekoga tko je dobio VDSL od H1? Molim riplajajte.
Meni se cini da je to njihov marketinski trik a da ce ekipa cekat na isporuku mjesecima. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |