![]() |
Aaa, to ti je ona druga raga. :D
Ha, valjda ce izgurati na 800x600...uz hrapave rubove. :D |
Citiraj:
Moja druga raga je ona iz siga. Već je pola godine "prodajem", samo sam ljen stavit oglas na Tržnicu:p |
first call of duty 4 review
|
@Jelc
link? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sry morao sam :D |
Citiraj:
jbg malo kasnim mapa : port,vok,? p.s. vido sam da je netko pricao o "fps lockingu" u konzolu se upise \com_maxfps 500 ili bilo koji broj do 999 pa se fps otkljuca |
Citiraj:
@metallica max fps nesmije ici iznad 250 na PAM-u |
Citiraj:
meni ovaj review ne otvara :( edit: otvorio sam :D rotfl :D predobro |
fali quick time plugin ili uopce ne zeli ?
ako fali plugin onda malo nize moze birati da gledas u flv ili wmv formatu ili mozes skinuti |
hrconja...hm...kaj cod4 ima vec neke veze s pam modom ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
CoD4:MW Nema CTF-a????? WTF?!
Citiraj:
Vele da će ga stavit u kasniji neki dodatak/patch - pa mislim stvarno nekog tamo treba :rambo::finger: Jedino mi nadu daje izjava Tallyija (moder/maper) da će on napraviti neslužbeni mod....... http://www.infinityward.com/communit...ic,1789.0.html |
!? :(
nadamo se da će patch brzo jer je meni imho CTF najbolji game type... :( stvarno bzvz. |
Citiraj:
Sumljam da će patch brzo doći - i meni je CTF glavni gametype - poštujem sve ali da se izbaci CTF a uvedu kao neka nova sranja.... ljut sam ko ris :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebalo je skoro godina da uvedu PB. A od ovih novih stvari možda bude dobro ako bude aktivno kao CTF. Velim svakom svoje, ja ne osporavam ničiji izbor i prvi bi podržao ljude da se bore za SD recimo da je izbačen :kafa: |
a kad to izlazi?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ja sam tek sad demo skinuo...Radi mi iznenađujuće fino :)
|
Citiraj:
|
A jeli? Pa samo sam htio rec da smatram da je igra optimizirana i da mi se to sviđa...
A ako se ti zapitas kakvu bi korist mogao imati od svakog posta ovdje na PCE, bogami zanimljivo ti je u životu :D Međuostalom, postam ovdje tako često ono...spamam ko lud...Da ne smijem vise ni post napisat :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ispričavam se na off topicu u ovom i prethodnom postu. |
Nebitno, eto slazem se skroz sa tobom...Nemam volje za nikakvu prepirku, jednostavno ovo ne pratim pa sam uletio ko padobranac a to nekima smeta...Sry na tome...Vratimo se na temu...
Venice@2,5ghz,1gb ram u dc, X1800XT PE(evo sredio "moj komp" napokon)...12x10 reza, medium detalji, 4AA,8AF, Vsync on...ne pada ispod 30 fps, a to je glavno... |
lacy cemu sad to gunđanje lol
ko da vas 250 nije reklo e bas mi fino ide :/ |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:39. |