![]() |
ne znam za vas ali meni su Hitman i Pro Evolution Soccer s HNL patchom najbolje igre
|
Fallout 2 mi je vjerovatno naj,a Longest Journey,Curse of Monkey Island i Half Life 2 su tu negdje.
|
Meni najbolja igrica i u najboljem sjećanju (i do sad najbolja) je ostao Deus Ex. Nije bila kratka, dobra priča..... Eeeehhhhh...... :respekt: :goood:
|
Da li postoji igra koja je slicna Front Mission 3 igri sa PS1 konzole???? ali za PC
|
Half Life 2 definitivno :P
Osim što ima najbolju priču, ima nenadje*** gameplay i likove. |
Diablo I
Red Alert I Quake I Dune II |
Meni je najbolja igra Diablo 2,prešao sam je brdo puta na svim težinama,
zatim: - StarCraft - WoW:lol2: |
Citiraj:
Drugi dio na zalost nisam ni probao tj. nisam ni stigao instalirati posto sam bio u zurbama.... Sada moram opet "kupit" igru i odigrati prvo prvi dio pa drugi.....jedva cekam. |
Jedan i jedini Baldur's Gate serijal. Ako baš moram specificirati onda jedinica.
|
GTA III GTA III GTA III GTA III GTA III GTA III GTA III GTA III :care:
Znam da neki (možda i većina) mrze GTA čak i cijeli serijal,ali meni je ova bila prehebeno dobra,za razliku od GTA II koja mi nije sjela. VC i SA nastavci su mi samo ok,GTA IV nisam odigra Druga opcija mi je ES:Morrowind-ovdje se ipak nije moglo izvest mozak na pašu i u tolikoj mjeri "napastvovati" okolinu :D,iako sam imao svoj mansion u Balmori Level3 za vabljenje treba i odlaganje alata:roller: |
Half Life (2) (sve sve sve od tog serijala).
Starcraft (i ekspanziju, bez ovog novog djela jer ne znam ništa o njemu). Monkey Island serijal (bez četvorke, nju nevolim). |
FarCry
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky |
Age of Empires II, NFS undg. 2, Heroes 3 wog edition :D anno 1602 :D
|
AvP 2
Max payne Carmaggedon 2 :goood: |
Citiraj:
|
The Elder Scrolls III: Morrowind, Oblivion, Stronghold, Monkey Island 1,2,3
|
Red Alert 1 i 2
Knights of Honor COH |
Nakon dugog meditiranja :D, shvatio sam da su igre iz Metal Gear Solid serijala najbolje.
Mogu jos rec da su odlicne i God of War i GTA serijali, ali po meni je MGS najbolji. |
Sraz 2:lol2:
Zasluženo CoD4 i MGS4 A moji osobni favoriti su Mass Effect i Final fantasy serijal. |
COD1 i COD United Offensive :)
|
Osobno, mislim da FPS-ovi nemaju što raditi u ovoj temi. Pogotovo oni sa WW2 tematikom. :D
Warcraft 3 i The Elder Scrolls serijal. :care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Diablo II Lord of Destruction, na tome sam gubio gubio vid mjesecima, još se čudim kako mi je miš tada izdržao taj click fest :D
|
GTA Vice City:respekt:
|
Diablo II
Warcraft III Half Life serijal |
ima dosta "najboljih", al bih izdvojio da sam živio u Vice City 3 godine, doslovce sam preselio tamo, tako da mislim da to kvalificira kao NAJbolja :D
|
TES:Oblivion,CoD 2,CoJ,Fable,Final Fantasy 7,Guitar hero :goood:
|
Morowind.
By far... |
Ima puno takvih igra, ne bi mogao stati kad bi počeo nabrajati. Ovom prilikom opet ću se podsjetiti dobre stare Syberie 2, nijedne igre se tako dobro ne sjećam...ah
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |