![]() |
E samo da pitam... Da li će raditi frendu na ovoj konfiguraciji:
p4 1.6ghz 1gb rama 9600xt 128mb |
Iz Prijasnjih postova se ne moze reci za sigurno. Ako procitas malo prijasnje postove vidje ces da nema nekog pravila na cemu radi a na cemu ne. Kod nekoga trza na C2D E6400, 2GB, 8800xxx, a kod nekoga na istim postavkama radi bez problema na A64 3000+, 1GB, 7900GS/X1950Pro/GT.
Neka instalira i vidi. |
Ma igra je čudo optimizirana... :rolleyes:
A inače mora da je Skyline fora...obožavam 'japance' a Skyline naročito... :) |
Sa skylineom imas poseban osjecaj. Posebno se ponasa na cesti, dosta klize, ali ne pretjerano taman dovoljno za atraktivna ulijetanja u krivine. Ma super auto.
|
1680x1050 sa 4x igra bez patcha na radeonki radi ko suza, plaćem od ljepote jaguara xj200
|
tdu
Citiraj:
|
omg kako prelose rijeseno skretanje...
kao da decki nisu nikada vozili aute.... konkretno s3 treba 4 trake da se okrene i jos zapnem za rizol..... na njihovu zalost vozi sam a3 i mogu reci da je to svjetlosnim godinama daleko od realnosti.... STETA.... Inace sve ostalo je jako dobro samo sto mi randomli restarta komp... al ae bar ima auto save tak da popusim max jednu utrku.. |
za par dana cu si kupiti volan
:goood: jedva cekam:goood: jel se isplati kupiti volan za test drive unlimited |
Citiraj:
pitam zato kaj me frend zvao s istim pitanjem pa sam ustanovi da taj auto ni nemoze voziti tu utrku jer nije ta klasa |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne baš pre pametan post...:nono: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako mislis na volanu igrat samo tdu onda ti se neisplati.ja imam logitech formula force ex i nemogu ce je igrat tdu.a dok u ostalim trkacim igrama se super ponasa. |
Ovako , imam pitanje, ja sam stavio patch, prije patcha je sve super radilo, ali nisam mogo odoljet skyline-u, ugl. Tek sad kada sam stavio patch mi se ruši igra, čim uđem u gps, i kliknem na nešto, baca van.... Ima još par situacija, e sada, vidio sam da ne netko napisao da treba nešto napravit isto kao i poslje instalacije?!
A guglanjem sam došao do informacije da trebamo čekat yasu 1.3, koji kao uskoro izlazi... Hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
svejedno cu si kupiti volan zato sto imam jednu igru koja se bas mora igrat na volan a to vam je 18 Wheels of Steel Haulin imate ga i za skinut igra je na 1cd ali grafika je fakat dobra ja sam si je kupio prezadovoljan sam sa igrom ako ne znate o cemu je to igra samo u googleu upisete taj naziv igre i ja za sad igram na tipkovnicu.mozda si u king croos idem kupiti volan do 200kn.
|
Ma daj...isto kao i King of the Road i 18 Wheels of Steel Acros America...prebrzo dosadi...bar meni.
|
:chears: ljudi koji mi volan preporucate do 200kn:chears:
:goood: jel si tu mogu uopce promjenit ime:care: |
Pozdrav svima! Moze li mi netkio objasniti da li je moguce u tdu offline kad blicnes tipu voziti za pare? Dodjem iza vozaca blicnem mu odredim stazu pobijedim al nemam nikakve koristi od toga osim zabave. Isto tako me zanima da li netko zna kako optimizirati igru za dual core proc? U task manageru mi obje jezgre rade na 100% sto mi ne radi niti u jednoj drugoj igri.Probao sam ukljuciti samo jednu jezgru al opet je ubija na 100% bez i najmanje pada.
Inace igra je 1.66 verzija. |
Citiraj:
imaš u opcijama za igre, mislim da je 2000 max, no nisam siguran |
ljudi zar 2 puta moram napisati isti post
|
Za 200 kn neces bas nac nekaj previse dobro al eto ak ti je bas lova u pitanju pogledaj si ovaj volan
http://www.links.hr/index.php?option...kl=102.005.009 |
morat cu otici do king crosa ili peveca pogledati za volan jel ih uvjek imaju
|
Citiraj:
Kazem ti to jer ga najvise ima u pevecu. Moja preporuka ti je logitec i saitek. Sa vecinom njihovih modela nemres pogrijesiti. |
Citiraj:
|
gdje se može nabrijati Ferrari?kupio sam Enzo-a!!!nemam pojma gdje ga mogu i mogu li ga uopće tunirat...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw za sve,kupio sam Logitech Driving Force Pro volan,preeee***eno :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |