![]() |
Citiraj:
: lol2 : |
Citiraj:
da, ali morao sam to napomenuti :D |
Citiraj:
Samo prijeti kickanjem. Jedino s time zna ubit. :D |
istina... jučer je u powcampu od 30 naleta, uspio me ubiti, hmm, par puta, možda :D :p
|
pao je reinstall windoza, izgubio sam sve podatke... može na PM IP servera.. :)
da se malo igramo.... nisam pitao, da li su potrebni kakvi modovi odnekud ili igram sa čistom instalacijom igre? nemoj me Atha lupit po glavi zbog ovih pitanja :) edit: našao sam preko screenshotova.. pass je PCE i dalje? |
je, pass je pce, modovi? samo mape treba skinut...
|
koje, odakle?
|
Citiraj:
|
Pao je server?!
|
izgleda, i meni nije dostupan...
|
pao je bili ja i b3mti pa se srušio. očito nije mogao podnesti toliko skilla buahahah :D
|
Zašto ne radi?
Tko je kriv? |
Isus je kriv :D sad vidite da nije dobro kad njubovi imaju rcon :wtf:
|
Eliteplaying ima problema sa tim serverom, javiti cu kada bude otklonjen kvar.
|
Citiraj:
|
A baš sam vas malo mislio :Machineg:
|
Citiraj:
|
Ma isus je najjaci njub kojeg znam :)
|
Citiraj:
A kaj se tiče kickanja, tog se mora sam gandža bojati, vjerojatno se ne pojavljuje na serveru, pa je meni dodsadno i duša mi plače kaj nemrem gadžu kickat. @Ofucanaprofuknjača :D rekao sam ti već da nije dobro preveć gledat u ogledalo dobivaš halucinacije. @riječkadroca http://www.kissforum.de/phpbb2/images/smiles/Keule.gif |
Počel sam pelcovati specijalnu mahovinu koju bum zasadil po leđima.
|
Da primjetilo se. :D
|
aj na server, odma
|
OK, što su to cl_maxpackets i zašto su isti razlog da me PB kicka sa PCECOD2 servera???
|
Stavi da su ti maxpackets 60, a ne 30.
To ti je najbolje promijeniti u config_mp fajlu. |
Citiraj:
|
Hvala obojici, ali ne vidim da to odgovara na moje pitanje. Dakle što je to i zašto ja to moram podešavat da me ne kicka sa servera???
|
da, najbolje je ručno promijeniti u configu jer se inače ne sejva ponekad (mislim na upisivanje u konzolu) :P
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\IME TVOJE otvori config_mp sa wordpadom stisni ctrl f i upisi maxpackets.enter seta cl_maxpackets "30" ri sad pise jel e pa zbrisi 30 i upisi 100 ili 60, ali metci se bolje lijepe na 100 file save i to je to :) :goood: |
maksimalan broj paketa sto klijent (ti) smije poslat serveru (ili je obrnuto)
uglavnom manji paketi = vise lagga, manji ping veci paketi = manje lagga, veci ping tako bi trebalo bit u teoriji, al se to jedva primjeti |
a viš da Goof skuži razliku :D njub :D
|
pa da li itko ikada bude na serveru??
ja kad god upalim ASE, uvijek prazno.. UVIJEKKK odem na server, pa tujim gore 15min... ništa.. opet.. navečćer,, ništa... bezveze... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |