![]() |
Citiraj:
|
Ovako 3.10 sam podnio zahtjev za MaxTV i sada je skoro proslo 30 dana pa da pitam dali mozda znaju kada ce to biti i lik mi kaze da je zahtjev tek podnesen 24.10 :D, a zahtjev sam podnio preko njihove stranice kaj znaci da im je internetski postar negdje potrgao nogu ili vec kaj .:lol2:
|
Vjerojatno ti nisu zaprimili zahtjev, tako su i meni zagubili kad sam preko interneta, nazovi ih telefonom pa nek provjere.
|
meni isto kak su mi danas digli, isto su mi tak spustili na staro...
|
jurbAsu
|
Neznam kako vama ali danas se brzine vuku ko krepana mačka . Jedan dan imaš 8 Mbit-a (ako si uzeo) dok drugi dan nemaš ni 3 Mbit-a . Možda da organiziramo tihi prosvjed :kafa:
Edit : Disconecto se i ponovno conecto kad ono download na ~ 750 k :D |
Citiraj:
ccccc |
Citiraj:
|
meni na poslu jos uvijek u modemu pishe 3mbita modza da se probam reconectati..
|
http://www.speedtest.net/result/198023793.png
Sad ne rade? Sutra cu ih cijeli dan gnjavit malo. Imam vremena. |
|
Zagušilo se sve bog ti jadan... :D
|
Meni još ništa od povećanja a zvat mi ih se neda jer znam da od tog nikakve koristi jer će mi samo dignit živce pa bolje čekat.A šta se tiče ovog šta brani T-scum stari pričaš gluposti to su gamad koja iskorištava ljude a od tih istih ljudi dižu ogromne pare.A kad te neko hebe u mozak ka šta oni rade onda za to nema opravdanja.Ja sam isto tako prije godinu dana da zahtjev za max-tv i prolaze dani od njih ni traga ni glasa i već sam zaboravija na to kad nakon 4 mj. DA 4 MJESECA dođe terenac i zove me da mi instalira max-tv WTF!? a prika kaže da su imali puno posla da puno ljudi traži max-tv pa nisu prije mogli haha i to vam se zove profesionalizam i poštivanje korisnika.A prekjučer sam iša uzet PS3 na onoj njihovoj akciji jer mi je isteka ugovor ,kad prika mi kaže da su baš jutros ugasili akciju jer im fali PStrojki ja kažem a ništa daj onda PS2 jer sam ionako mislija produživat ugovor (jer nemam izbora još mi optima ili neko drugi nisu dostupni )a on meni a nema ni ti ni PS2 .I sad pusta spika blabla niti se nisu ispričali šta me hebu i to je njihov način rada i odnos prema privatnim korisnicima. pa kako moš oglašavat nešto a kad čovik dođe onda ga shebeš i još mi uvati prodavat maglu i ponašat se ka da sam glup.Sorry za offtopic ali eto nemože čovik trpit pusta shranja od njih više.Imam ja još dosta negativnih iskustava s njima ali neda mi se posebnu temu načinjat.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slika smije biti 50 kila max :-)
Ili u thumbnails... Lakše malo. Obojica... Svi... |
vipjerry, apsolutno nedopustivo ponašanje. Zbogom.
|
Meni je Download sporiji od Uplouda koji je ovo k
|
Downstream rate: 5792 kbps :goood:
Upstream rate: 736 kbps |
koja kifla je ovo sad bila
3 sata bez konekcije bio vec se ponadah da prckaju po servi pa ce mi dignut brzinu ono nist :( |
Citiraj:
Neznam jesu digli, nisan uopće gleda... |
meni i dalje nista,a ping kao da mi routaju preko afrike :(
|
od kad su mi diglu u ruteru na
Downstream Upstream Rate (Kbps): 7072 736 ovaj SNR downstream se i vise nego prepolovio.. sa 28 na 11.9 i tu mrda.. strava u svakom slucaju... a i dalje skida 300KB/sec. |
naponkon mi podigli na 2mega, malo još trokira veza ali barem skida na 225 :D
|
Citiraj:
E da, i još mi nije ni dignuta brzina. :fuming: |
Evo znao ja (opet) SZK ujutro dok su jos friske glave:),i pitam ja kako to da jos nije povecana brzina svim a pogotovo zagrebu i kaze on meni (vrlo uljudan je bio) kako uzurbano rade na tome sada i kazao je da su naisli na neke probleme kod centrala te su morali nadograđivati centrale kako nebi bilo problema..a ja ajde posto je bio ok i tako to pitam jel barem zna od prilike kada bi to moglo zavrsiti s svima rekao je ne vise od 10dana...
|
Meni su danas vratili na 8 opet :chears:
|
|
Citiraj:
koji ti je max DL provjeri na rapidu ili necem drugom... bas me zanima... jer mene su pokrali i nemos se zalit koji LOOOOOOL al dobro neka im je kad budem mjenjao kucnu adresu idem na optimu ili vec nekog drugog.... |
Evo i meni se digao :D
http://www.speedtest.net/result/198242710.png A sad, dobro...1,7...od koga je i dobro je. :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:44. |