![]() |
Kaj se da odključat (free) samsung omnia 7 (kodirana na vip) ?
|
Nema free unlocka za Win phone.
U servisu oko 200kn dode. |
Probaj ovo
|
to ti je kao "root" na Androidu :)
|
Pozdrav.Trebao bih nekoga tko zna unlockati Samsunga S8500 na sve mreže.
Ili ako netko zna neki drugi način kako mogu napravit sam kući,tipa nešto ko što je na iphonu jailbreak :D. Sutra idem kupit mob,al je lockan na VIP,pa ako netko ima neku sugestiju,bio bih mu jako zahvalan. |
nema free unlocka za sve samsung modele.
|
Kupujem samsung galaxy s i9000,mislim da je na VIP-u.
Jeli ga moguce otkljucati i kako(ukucavanjem koda sa e-baya ili???) |
Javi se ovima za otključavanje.
|
Citiraj:
Zašto bi platio? Prije ičega samo guglati backup efs.rfs i riješit će ga besplatno. |
Moraš ga rootati da bi ga otključao s onom aplikacijom na Marketu.
|
Citiraj:
A kako očito misliš na gubitak garancije, mobitel se lako vrati u prijašnje stanje. |
Molim vas ako neko moze postati detaljan tutorila root-anja i otkljucavanja SG i9000 na VIP mrezi.
Moze i na PM Bio bih zahvalan |
Jel zna netko kako otključat nokiu C3-00? Kolega Dekoder?
Paid, free, štogod, samo da se otključa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
LG GD510 kucna radinost ??
|
ako mi netko moze itkljucat t-mobile move (alcatel ot-908). trenutno na t-mobile (doh) pa bi htio se maknut od tih gamadi.
hvala. |
Citiraj:
|
Tocno je dal3boy rekao.
SL3 nemogu preko IMEI-a. Samo LBF. ;) |
Svaki mobitel se moze i mora moci otkljucati preko IMEI-a. Kako doci dalje do unlock koda je druga stvar... ;)
|
da, provider ima za SL3 kodove preko IMEI-a, nitko DRUGI!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
itko jos trazi unlock HUAWEI-a?
LP |
Evo nudim prvih clanova 5 koji mi posalju IMEI dobivaju gratis unlock za Alcatel, BlackBerry i LG
(posto ne mogu unlockat sve modele, javim jel mogu, nisam na netu cesto po danu pretezno u vecernjim satima) lp |
Nitko ne zeli free unlock kodove??????
malo mi cudno moram priznati.... |
Puno hvala dal3boy-u jer mi je dao unlock code za LG GD510 i žena sad može prijeći na bonbon :)
|
ljudi pozdrav,prijatelj mi je kupio unlock kod za alcatel ot990 i ukucao ga tri puta(krivo)i sad je mobitel blokiran(ne radi na nijednu mrezu)ima li ko kakvu ideju kako otkljucati ponovo mobitel(sa servisa je vracen uz izgovor-trenutno nije moguce)?
|
mislim da je stvar kao i kod Nokie, kad se fula kod da se ne moze nikako drugacije nego spojiti na servisni box s kojime se to rjesi...
|
nokia 5130 c-2 dali ju je moguće unlockati u kućnoj radinosti?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |