![]() |
Ne, ne može se. To sam ja napravio.
|
Citiraj:
EDIT: evo sad vidim sta je tor napisao :D |
jel to ozbiljno ili :D
|
Nisam obrisao taj post, niti nemam namjeru, mada sam vidio već da to ekipa radi. Govorim da je netko obrisao negativan komentar (reputaciju) koja mi je dana na moj post. Uostalom taj post me koštao 9 rep pointova i ne smeta me to. Napisao sam ga svjestan da će biti negativnih komentara. Samo me zanima s kojim pravom netko može sam svoje rep pointove koje je dao nekome, pozitivne ili negativne, micat kako mu se prohtije.
|
Pa koliko trebam puta napisati? Ja sam ga obrisao i to s razlogom.
I ne, ne može se obrisati negativna reputacija brisanjem posta, koje su to gluparije. |
Evo sad mi nesto nije jasno: imao sam 58 rep bodova i nakon komentara popracenog sivim kartoncicem je bodovno stanje ostalo: 58!
Dakle nista se nije promjenilo... Kontam da su sivi kartoncici kad se dobije rep. od clanova sa nizom repuacijom, ali da li ovo znaci da sam dobio rep. od clana sa rep. 0? EDIT: I da, uz post pise: "Your reputation on this post is Even." |
Sivi kartonček je od juzera koji ima 0 reputaciju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@Mr.Ex.President: izgleda da nije, eto uz taj sivi kartocnic je pisalo: "debilu". Nakon sto sam provjerio koji je to post za koji sam dobio (negativnu) reputaciju, fakat mi nije jasno. Nista krivo niti uvredljivo nisam napisao a netko me je nazvao debilom. No ocito se radi o juzeru sa reputacijom 0. Ne bi svatko tek tako dijelio negativnu reputaciju. |
neda mi se čitat unazad i tražit jer ima više od 15stranica ali može li neko samo nabrzinu reć koliko treba pointsa skupit da bi se sa recimo rep 3 došlo na rep 4. I kako neki imaju rep 5 i 2 zelena kartona a neki rep 7 i samo jedan zeleni karton.
|
Citiraj:
|
hvala, a može neko objasnit ovo drugo? :)
|
Citiraj:
ja imam 73 pointsa i 3 power, ti imas 4 zbog jedne godine provedene na forumu...ak se ne varam |
ja sam također ako se nevaram skupio jedan bod kad sam prešao 1000 postova
|
Citiraj:
|
Izgleda da svasta utjece na reputaciju. Bilo bi lijepo kada bi postojao announcement di bi sve bilo lijepo objasnjeno, tko ce citat 15-16 strana ovog threada...:D
|
e pa nabrzaka provrti ovih 12 stranica, baš je lijepo napisano (u quoteu) o čemu sve ovisi (ima toga puno)
|
evo jos jednom: vrlo dobro bi bilo kad bi se moglo vidjet ko je kome kakvu reputaciju dao...
i jos jedno pitanje: ak je sivi kvadratic, moze li to biti i negativni bod od nekog sa manjim rep ili je to samo pozitivan? i sto dovraga znaci DEBOS, to sam dobio kao objasnjenje jednog:D |
http://www.urbandictionary.com/defin...term=debos&r=f ;)
Al ipak mi se nekako čini da znači nešto tipa debil. |
sivi je kako Vuco rece karton od osobe sa reputacijom 0...bez obrzira je li pozitivna ili negativna. Meni sivi kartoncic nije nimalo utjecao na rep, oba puta kad sam ga dobio(jednom je bila pozitivna, drugi put negativna)
|
debos = "A very tall guy who drinks every alcoholic drink within 2 seconds." ROFL hahah :D eo vam rep obadvojici :;D
|
Ja ne mogu nikome dati reputaciju. Kada kliknem nece da se otvori prozor. :(
Prije dva dana je radilo. |
Citiraj:
|
Kakvi sivi kartončići?
Kako znate da vas je netko loše ili dobro ocjenio? Di to vidite? |
Sweetee :) (Brzi Izbornik > Korisn. postavke) :)
|
Citiraj:
Hvala. Ne pamtim kad sam zadnji put bio u korisničkim postavkama. I sad skoro nisam vidio kad je to skroz na kraju. Edit: I kak sad znam od koga je što, ako se nije potpisao u komentaru. |
Citiraj:
|
Bolje da mi niste rekli za ovo. Dobivam ovakve poruke:
Dam ti reputaciju samo zato kaj si star, senilan i nemocan :p Edit: da ne ispadne da su razlozi dobre reputacije samo starost i senilnost, ja ti dam jer si debeo i Zderonja! Čak se boji i potpisati. :beer: |
Citiraj:
Joj, ima stvarno komicnih izjava uz reputacije. :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |