![]() |
Pa ne moraš, čekaš normalan update. Ovo je samo poguranac za nestrpljive...
|
1 privitaka
Triba si se prije žaliti, evo jutros stiglo i na moj Magic 5 Pro. :D
|
Mene još neće...
|
Evo upravo odradio apdejte OTA Telemach je operater.
Jel to ta nova verzija? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aa35caed36.jpg Sent from my PTP-N49 using Tapatalk |
|
Previše toga stiže, ne valja Honor :D
|
da, mrzim kad ti updatei donose zaista dosta stvari :D
|
Citiraj:
Danas mi baterija spala sa 100% na 63% u 24h korištenja :D :chears: |
To su i rekli da je normalno nakon update-a sljedećih 2-3 dana, za potrošnju baterije
|
Ako je to velika potrosnja baterije, idem odmah gledat sto se nudi iz honor taba...
O kojem je modelu rijec? Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk |
On ima Magic 7 Pro, ako se ne varam.
|
Vlasnici Magic 7 lite kakvo vam je iskustvo sa mobitelom? Plusevi i minusi...
Vec godinu i pol koristim Honor 90 i zadovoljan sam. Razmatram uzet Magic 7 lite ženi pa pitam. |
Za 314€ u trgovini kupiš Honor 200 i imaš bolji mob. Skuplji je samo 35€ od Magic 7 Lite...
|
Citiraj:
Gledo sam magic 7 lite jer navodno ima super bateriju i noviji je model. |
Citiraj:
Ostaje baterija i izdržljivost. Ako ti je to bitnije, onda Magic. Dugoročno gledano Honor 200 je bolji izbor.... |
Honor mobiteli
Citiraj:
Ako ti treba za pustanje muzike ili hotspot, onda uzmi lite. Ako ti treba za svakodnevni rad i ako je razlika u cijeni sitna, bilo koji LITE prekriži. Radije generaciju stariji puni model nego novi lite. |
uvijek gledaj mobitel sa jačiom socom ako ti nije velika razlika.
|
Citiraj:
Sve preporuke za HONOR i ove nove baterije.:goood: Citiraj:
Jup:chears: |
Evo M6 Pro na Android 15 još bolja baterija. 1,5 dan intezivnog, a 2 dana normalnog. Ja zadovoljan...
|
Uboo M5Pro na pc radi nečega drugoga, i odmah mi iskočio update 9.0.0.152.
|
Bome na M5P s 9.0.0.133 baterija rastura.
A na 9.0.0.152 su konacno dodali stvari koje je jos P30 imao - AI razvrstavanje slika i po licima Sent from my PGT-N19 using Tapatalk |
Ne radi snimanje razgovora :\ Ne radi više na OS 9.
|
njet google zgasio. S25 ima tu funkciju ekskluzivno uz najavu da se snima razgovor.
|
Tko je da je, meni svejedno - do updejta je snimalo.
|
Ja koristim dugo godina True Phone Dialer & Contacts i radi i dalje snimanje bez problema. Autor je morao maknuti snimanje na aplikaciji koja se skida sa Google play radi zabrane ali na forumu imaju verziju i za snimanje.
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Ja sam koristio originalnu, prije huawei a sada honor, aplikaciju za snimanje koja je napravljena za zemlje koje nemaju problema sa snimanjem.
Nema je u našoj verziji roma, ali se nabavi drugim putem, instalira i uredno se integrira u google diler. Od EMUIja 7 do prošlog honor osa je radila. Ne mijenja mi se dialer, ali možda ću morati. |
Koja je agenda ekipe koja snima razgovore? Nije mi to baš cisto?
|
U svrhu unaprijeđenja usluge, ovaj razgovor se snima :)
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
samo trenutak eto i ja sam stavio snimanje izvolite :D |
Meni je to podsjetnik na ono što sam dogovorio. Ne pišem sa strane, nego odvrtim snimku i poslušam što sam dogovorio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07. |