PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Epic Games (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=296047)

GreenLife 14.05.2020. 18:09

Mislim da smo lijepo popušili. Vidjeli su kolika je navala pa će najvjerojatnije ukinut giveaway.

Crash 14.05.2020. 18:19

Uspio pokupit, sad radi trenutno pa ekipa probajte :)

LAcy 14.05.2020. 18:25

Citiraj:

Autor GreenLife (Post 3406344)
Mislim da smo lijepo popušili. Vidjeli su kolika je navala pa će najvjerojatnije ukinut giveaway.

Ma nece a i da hoce, bmk. I tako me bas ni ne zanima igra nit se igram vec dosta dugo. Evo, ja necu ni kliknut na link da ostali imaju vise sanse ;)

nickross 14.05.2020. 18:26

Meni ovo baca haha

https://i.imgur.com/WKDQ9Iq.png

dada-as 14.05.2020. 18:28

Meni to baca kad pokusam otvoriti Epic launcher. Izgleda da svi skidaju ko ludi pa valjda serveri pali, pa zar nije tjedan dana da mozes instalirat to for free?

nickross 14.05.2020. 18:30

Ali baca me na kineski store. Lakrdija. Ali ako imam origin, steam, battle.net
zašto ne i egs
Jedino ovo ili rdr2 bi me natjerali da napravim egs akaunt

Ag008 14.05.2020. 18:48

Epic koristim otkako sam za 20$ kupio RDR2, stvarno dobri

OuttaControl 14.05.2020. 19:25

delete

OuttaControl 14.05.2020. 19:27

Znaci epic umro pod navalom :lol2:
Citiraj:

Autor Morpheous (Post 3406336)
Quote-am vlastitu poruku - Epic izgleda stvarno dobiva hrpu novih korisnika :lol2: Jebate kakav poslovni model, a tako su ih pljuvali u pocetku.

Ja od pocetka skupljam, al stvarno od Wolrd War z su poceli i zagriženi, ja mislim da ce sad i najzagrizeniji protivnici popustit (koji nemaju gta V na steamu)

dewil23 14.05.2020. 19:33

Ajme,ovo nije normalno,meni prebacilo na talijanski hahahah.

Mladenxy 14.05.2020. 19:37

Glasina da je iduća besplatna witcher 3

Morpheous 14.05.2020. 20:00

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3406385)
Glasina da je iduća besplatna witcher 3

Skurit cemo im servere ako ovako nastave :goood:

LAcy 14.05.2020. 20:06

Mamu im, kad vec imaju tolko para, nek daju neku crkavicu nekom teamu da dovrsi zapoceti UT. Eto moze i sa novim UE5. Ionako im je UT vise/manje oduvijek bio demo sto UE moze. Da, znam da sam dosadan sa UT :D

Mladenxy 14.05.2020. 20:14

Najbolja stvar koja se dogodila PC gamingu. Točka. Samo neka srede brzinu aplikacije...sve ostalo je super. Igre mi se uvijek skidaju jako brzo, tu nema nikakvih problema. Popusti su svako malo, dodatni kupon po 10 eura...
fali samo veća ponuda ali brijem da će se to samo proširivati pogotovo nakon ovakvih akcija kada dobe milione novi korisnika.
Meni proradilo, dobio GTA V

Ag008 14.05.2020. 21:20

Control kao i BL3 samo 4.99$, RDR2 17.99$:
https://i.imgur.com/cpug7RL.png

Regija RU i VPN (meni recimo Moldova da je engleski Epic)

IHrvojeI 14.05.2020. 21:24

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3406406)
Najbolja stvar koja se dogodila PC gamingu. Točka. Samo neka srede brzinu aplikacije...sve ostalo je super. Igre mi se uvijek skidaju jako brzo, tu nema nikakvih problema. Popusti su svako malo, dodatni kupon po 10 eura...
fali samo veća ponuda ali brijem da će se to samo proširivati pogotovo nakon ovakvih akcija kada dobe milione novi korisnika.
Meni proradilo, dobio GTA V

Najzalosnija stvar koja se dogodila PC gamingu a ne najbolja... Sto ti je?! Dijele besplatno 7 godina staru igru i to je najbolje sto se događa u pc gamingu?

Živo me zanima, koliko bi vas kupovalo tamo a da ovi ne dijele besplatne igre?

Thermaltake 14.05.2020. 22:19

Uzeo i ja GTA V. Piše za 6 sati će novu igru davat. Baš me zanima.

OuttaControl 14.05.2020. 22:27

Ja stvarno ne kuzim toliku mrznju prema Epic Gamesu i tome što su napravili svoj launcher. Je još je li la, nema godina ko steam nema ni featurea.

Ja isto mislim da je najbolja stvar koja se dogodila PC gamigu. Ne zaboravite Epic games je napravio svoj launcher da pomogne i drugim developerima(i sebi ofc) jer provizija koju steam uzima je 30% epic uzima 12%. Stavite se u poziciju onoga tko pravi igru. Treba platiti developere i 3d dizajnere, storymakere i cijeli tim stručnih ljudi, i onda dođe steam koji ima monopol na trgovinu i stavi proviziju 30%.

A dijele besplatne igre baš zato jer se moraju probit i pokušat pobijedit diva i ja sad ako ću kupiti igru, i koštaju isto, uzet ću je na Epic-u ne samo jer dijele besplano igre, nego zato jer znam da će i developer igre dobiti više novca nego da tu igru za isto para kupim od Steama.

Volim Valve i dalje ali ljudi su uzimali 1/3 zarade od igre sebi zato jer su je izložili u svom dućanu.

@Thermaltake za 6 dana :D

Mladenxy 14.05.2020. 22:30

Citiraj:

Autor IHrvojeI (Post 3406430)
Najzalosnija stvar koja se dogodila PC gamingu a ne najbolja... Sto ti je?! Dijele besplatno 7 godina staru igru i to je najbolje sto se događa u pc gamingu?

Živo me zanima, koliko bi vas kupovalo tamo a da ovi ne dijele besplatne igre?

Nitko ne tjera da ih koristiš, ignoriraj.

robik666 14.05.2020. 22:31

Citiraj:

Autor Thermaltake (Post 3406453)
Uzeo i ja GTA V. Piše za 6 sati će novu igru davat. Baš me zanima.

6 dana

Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk

mamutarka 14.05.2020. 22:32

a ja ne kuzim da svaki put, po ko zna koji put, rasprava ode u isti glupi smjer

daj nek svako radi i ima instalirano što hoće, isto ko i mobitel, auto, itd. ne kužim otkud vam snage za pisat tolko o tome

sad se dijeli na epicu, sutra će nešto na steamu, preksutra na uplayu, sve je to dobro za nas i neznam čemu opetovane rasprave

IHrvojeI 14.05.2020. 22:51

Citiraj:

Autor OuttaControl (Post 3406455)
Ja stvarno ne kuzim toliku mrznju prema Epic Gamesu i tome što su napravili svoj launcher. Je još je li la, nema godina ko steam nema ni featurea.

Ja isto mislim da je najbolja stvar koja se dogodila PC gamigu. Ne zaboravite Epic games je napravio svoj launcher da pomogne i drugim developerima(i sebi ofc) jer provizija koju steam uzima je 30% epic uzima 12%. Stavite se u poziciju onoga tko pravi igru. Treba platiti developere i 3d dizajnere, storymakere i cijeli tim stručnih ljudi, i onda dođe steam koji ima monopol na trgovinu i stavi proviziju 30%.

A dijele besplatne igre baš zato jer se moraju probit i pokušat pobijedit diva i ja sad ako ću kupiti igru, i koštaju isto, uzet ću je na Epic-u ne samo jer dijele besplano igre, nego zato jer znam da će i developer igre dobiti više novca nego da tu igru za isto para kupim od Steama.

Volim Valve i dalje ali ljudi su uzimali 1/3 zarade od igre sebi zato jer su je izložili u svom dućanu.

@Thermaltake za 6 dana :D

Ako se ovo odnosi na mene, ne mrzim epic i jebe mi se za njih ali kad kažeš da su oni najbolje sto se dogodilo pc gamingu moram reagirati. Imaju launcher i store i to je sve ok, ono sto nije ok je to sto timelockaju igre tako da ih drugi igrači, koji ne žele iz bilo kojeg razloga imati rascjepanu kolekciju, ne mogu igrati tj kupiti. To je bas divna stvar za pc gaming... Cijepanje baze igrača... To je rješenje... Microsoft je ono zadnje sto se desilo dobroga pc gamingu s onim xpassom, cross-platform i "brisanja" ekskluziva. Svima sve za male pare i to day one naslovi a ne igre stare 7 godina.
A sto se tiče 30% djela kolača - jebiga treba sve to što steam nudi igračima i developerima i održavati, dok ovi nemaju ni košaricu... A najviše keša imaju.

IHrvojeI 14.05.2020. 22:58

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3406459)
a ja ne kuzim da svaki put, po ko zna koji put, rasprava ode u isti glupi smjer

daj nek svako radi i ima instalirano što hoće, isto ko i mobitel, auto, itd. ne kužim otkud vam snage za pisat tolko o tome

sad se dijeli na epicu, sutra će nešto na steamu, preksutra na uplayu, sve je to dobro za nas i neznam čemu opetovane rasprave

Nisam htjeo da ode rasprava u smjeru boljeg ili goreg launchera/ store nego o tome kako pridonose pc gamingu tj. ne pridonose.

fran123456 14.05.2020. 23:07

Citiraj:

Autor IHrvojeI (Post 3406474)
Ako se ovo odnosi na mene, ne mrzim epic i jebe mi se za njih ali kad kažeš da su oni najbolje sto se dogodilo pc gamingu moram reagirati. Imaju launcher i store i to je sve ok, ono sto nije ok je to sto timelockaju igre tako da ih drugi igrači, koji ne žele iz bilo kojeg razloga imati rascjepanu kolekciju, ne mogu igrati tj kupiti. To je bas divna stvar za pc gaming... Cijepanje baze igrača... To je rješenje... Microsoft je ono zadnje sto se desilo dobroga pc gamingu s onim xpassom, cross-platform i "brisanja" ekskluziva. Svima sve za male pare i to day one naslovi a ne igre stare 7 godina.
A sto se tiče 30% djela kolača - jebiga treba sve to što steam nudi igračima i developerima i održavati, dok ovi nemaju ni košaricu... A najviše keša imaju.

Mislim da svoju mrznju usmjerujes prema krivom smjeru - nije epic to sam odlucio, nego developeri (izdavaci) igara koji su se prodali za pare.

JC Denton 14.05.2020. 23:16

Uzeo sam i ja...kako je krenulo, vjerojatno je nikad necu odigrat. Ali bar je besplatna, mozda odigram u penziji :roller:

Tajl3r 14.05.2020. 23:22

Malo je zalosno procitat ovaj thread,ali dobro necemo vise :)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Mirkopoter 14.05.2020. 23:28

Dijele igru staru 7 godina.. pff :D

Brko 14.05.2020. 23:35

Citiraj:

Autor BsClocked (Post 3406487)
Malo je zalosno procitat ovaj thread,ali dobro necemo vise :)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Na što točno misliš? Na ekipu koja je sretna što je dobila GTA V za čabe ili na ekipu koja pljuje epic :) ?

Mladenxy 14.05.2020. 23:43

Kad bi bio samop GTA V, tu su i npr. Batman: Arkham Collection, Metro 2033 Redux, Alan Wake, Talos Principle, Kingdom Come: Deliverance, Assassin's Creed Syndicate, Watch Dogs, World War z, Just Cause 4 itd.

Manuel Calavera 14.05.2020. 23:44

Baš sam prešao nedavno GTAV pa me boli kifla, ali ću vjerojatno uzeti kad se smiri situacija

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36.