![]() |
Citiraj:
Pozdrav svima, Šibenik sutra spaja jedan rig, nadam se za dan dva sva 4.. Naprid gigant..... kupujmo hrvatsko :goood: |
Podrska iz bih za dva dana sa 210Mh.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Zalomio nam se opet dugi blok, ali onda ce par brzih!
Jedva cekam! :goood: |
Izgleda da je vrijeme da i ja pripomognem. U toku dana dok uhvatim vremena prebaciti ću i ja cca 700mhs :)
|
Citiraj:
|
evo i mojih cca 370mhs...bude se to zakoturalo polako... lp
|
Ja ću dati šansu na bazi od tjedan dana, u nedjelju (jučer) u 12h sam prebacio rigove i sad iduću ću vidjeti koliko će biti zarađeno. Ako bude manje vraćam se na ethermine
Sviđa mi se ovaj realtime refresh hashratea, ali aplikacija ne radi i to mi je ogromni problem. Nadam se da će FR uspjeti to riješiti :hitthewal: |
https://build.phonegap.com/apps/3144...dHte2a9FKti4bB
Evo ti privremene ak pomaze stogod...pa dok ne rijesimo drugu verziju... |
Meni nije bitna aplikacija već samo da bar mogu dobiti obavijest mailom kad prdne rig jer nemam automatski restart riga
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Btw, pokušao prebaciti i treći rig i nakon 20 minuta puklo, no connection to pool...
Četvrti rig mi je smrzne nakon par minuta rada, vratim ga na nanopool i evo opet radi bez problema.. Wtf Sent from my iPhone using Tapatalk |
Evo 500 MH/s da vidimo koliko je to realno, iako čudno pokazuje taj hashrate
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Taman mi riknuo noćas rig,a ja poja o tome nisam imao dok nisam došao na posao ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima i simplemining Telegram, kad se logiraš klikneš na svoju email adresu u gornjem desnom uglu i tamo su upute, jednostavno je. Ja bi ipak "vanjsku" uslugu da mi javi kad je rig offline. Da cijeli Simplemining web stane ja nebih znao to jer provjeravam jednom u 10 dana kako stoji farma ili kad je temperatura vani visoka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
tvrd ovaj neki blok,ima nas više ali ga isklesat nemožemo :(
|
Samo sto nismo!
|
Citiraj:
Ovu sada novu si instalirao? Jer ova treba raditi...meni radi |
Jesam, ista stvar... Ova niti kod prvog pokretanja ne šljaka
|
Meni je radila i prije i radi i sada ova sa zadnjeg linka. Huawei P10 Plus - Oreo
|
Kad se nitko ne hvali...
Zadnji blok pronađen:*3 minutes ago 👍 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasato su nule svugdje?
https://s17.postimg.cc/5zrsu9r4f/nule.jpg |
Vjerujem tek si poceo, kad padne novi block pokazat ce ti se, citajte.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:22. |