![]() |
Citiraj:
Njima fali barem 50 ako ni i 70-80 KS a oni trkeljaju o 15KS ovako "po zvuku" oli ti "na uho". Niko ne izbacuje mjerenja i tocne podatke o svojim motorima ko ima koliko KS da bit o neko mogo sad konkretno reci fali nam 15KS. |
Nez kaj ste očekivali od Toro Rossa, pa zasad su rezultati kakve su i krajem prošle godine imali sa Renault motorom.
Mislim da nitko realan nije očekivao da će bit u top5 ili nešto tako. |
Pa naravno da nije+vozaci su im meh
A sto se tice snage kolko zaostaju vidit cemo sutra kako ce se ponasati na ravnom naspram drugih, ovo sve dosad su nagadjanja, ali sumljam da su vise od 30/40ks u zaostatku naspram renaulta |
Citiraj:
Fali tu cijela ergela lipicanera, a ne samo njih 15. Sent from Mobara |
da 15ks :D na 900ks je to valjda razlika od 2 stotinke po krugu
pa vidilo se lani kolko su slabiji bili kada bi alonso krenuo pretjecati pa dodje usporedo bolidu drugome i onda ovaj krene odlaziti kao da je stisnuo DRS na pravcu. Fali njima 100ks hartley odvezao najbolje vrijeme 1:24.5 hamilton 1:21.16 ili raikonen 1:21.8 to je prakticki 3 sekunde sporije po krugu. Fali njima ohoho konja... ma svega... koji car taj kimi, ono ni obrvu nije makao :D https://www.youtube.com/watch?v=QN87KZOrTkI |
evo ace stream player link... sky sports HD
98ffad258ef026290ee1e441696cdcfcfbd37302 za sad malo zna zablokirat,ali cim se spoji više streamera bit ce to ok! ;) |
Jutro svim benama koje se dižu u 6h po starom da bi ovo gledali :)
Ajmoooooo svi. Bez zle krvi, neka bolji pobjedi i da bude dobra utrka. Sent from Mobara |
Citiraj:
Jutro svima !!! ;-) Zašto imam osjećaj da se Hamilton opet zabavlja s Ferrarijima i vozi se na 2 sekunde od njih, a da hoće s tim autom može komotno raditi barem 0.5 sekundi po krugu u odnosu na njih? I ode prva Honda u ovoj sezoni :-) |
Hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Sent from Mobara |
Op op... Ferrari radi malo pritiska s ovim boxom... Opet ce Vettel profitirat ni kriv ni duzan!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Haas ubija!
|
Merc prebrz.. Nista od ferraria ove godine! U krugu iz boxa Vettel ga nemoze pratit na dobrim gumama! :(
Citiraj:
Sent from Mobara |
Kakve sreće ima ovaj kmećavac... :) sad će biti zanimljivo.
Sent from Mobara |
Haaaaasssss... Wtf? Steta, pravo steta! 😔😔😔
Jebem ti Isusove reklame, taman kad su haasovi povelinoeustajati i još se vrte jaoooooooo
|
E sad ćemo vidjeti da li Hamilton stvarno ima Party mod gumbić :-)
|
Nemoj me jeeee da su haas sjebali oba bolida u boksu sa gumama?!?!! Nisu zasarafili kotače??!
|
Mercedes se cudi di su usrali u box-u, a Ferrari nema pojma kako su ovo izveli, vrhunska strategija, bez mozga bez pameti :D
|
Mislim da je Magnusenu otišao motor. Grosjeanu nisu dobro prišerafili kotač. Tako barem čitam live text na autosportu. Njemački na kojem gledam ne razumijem.
Sent from Mobara |
Citiraj:
Party time Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Citiraj:
Na sky vele da im se čini da Magnusenu nisu dobro zašarafili zadnji kotač, ali on sam je izjavio da ima problem s motorom - budemo saznali kasnije. |
Citiraj:
Btw: Looks like the Haas double retirement was down to a pitstop problem and a potential loose wheel. The FIA is investigating unsafe releases for both Grosjean and Magnussen. E jebiga momci... Sent from Mobara |
Jep, Magnusenu nisu prisarafili kotac dobro... sad ce ih jos kazbit jer su na stazu poslali auto koji nije siguran za utrku... steta...
|
Budale, i treba.
|
Fastest lap 1:26:8... 5.7 sekundi sporije nego na Qualy. Bogtemazo.
Sent from Mobara |
Puno goriva.... Sad ce u par krugova skinit jos 3-4 sekunde.. I to je to!
Ovo je jako čudno kako je Hamilton izgubio 1. Mjesto. Ili je spavao za vrijeme Virtualnog SC ili je Vettel vozio prebrzo.
Sreća pa nema boosta u utrci ali mi se čini da je mercedes dosta brži. Hass će biti nedostižan za sve ove ostale momčadi. |
Brate mili... Pola sekunde u pola kruga merc skine ferrariu... Puno su brzi.. Puno!
Ista priča kao i lani u prvom dijelu sezone. Mečka ne može pratiti auto.
A ove priče o dominaciji okačite mački o rep. U utrci je Mečka sa čistom stazom brža 0.1 do 0.2 po krugu od Ferrarija. Sent from Mobara |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |