![]() |
Ma sve 5, nista lose nisam mislio.
Vjerujem da je tu dosta i nostalgije ukljuceno, pa nisam realan :) Sent from my D5803 using Tapatalk |
Nećeš dobiti novi naslov s D-Day tematikom. Cod i MOH: AA i Frontline jedini nešto valjaju oko toga.
|
OK, idem kopati šta je foobar vrtio 2002/3-e, staviti Paulaner u frižider te čekati večer...
:) @Kal-EL U potpunosti te razumijem, mislim da sad upalim GTA 3 / Q3A / UT1 / BF1942 (nastaviNiz), mogu se pozdraviti sa životom. :D |
Citiraj:
Hvala :goood: Ak nam se doživljaji tri igre poklapaju, velika je vjerojatnost da će i u četvrtoj :chears: Mogu li to igrati na full HD sa svojim kompom? Idem tražit na njuškalu :) |
Dosta je optimizirano, možeš igrati na full HD rezi, samo smanji malo detalje, ugasi tree shaft i shadows na low.
|
Hvala!
Krećem u nabavku :) |
Ako tko ima za preporučiti koju igru od ovih na listi. :D
https://www.gameranger.com/games/ Ako ima koja zanimljiva ovdje, može preporuka. :) Hvala svima. |
Citiraj:
Worms World Party :D:p |
Nisu Wormsi uopće loši. :)
|
Citiraj:
Kakve su to igre bile... Ovo danas je katastrofa. |
Eto, probat ću Fallout 4, al tražim još jednu.
Razmišljam o The Witcher 2 i Far Cry. Kako se igraju Far Cry 1 i 2? Da probam ako mi se sviđa TES i WoW, a ne oduševlavaju me The Witcher 1 i Fallout 3. Igranje Fallout 3 mi je bolje nego Igranje Witchera, ali mi nekak nije sjeo. |
ja bi ti iskreno preporucio GTA V, nisam zadnjih godina bas igrao igre i onda sam prije jedno pol godine uzeo GTA V, i ne znam kad sam se tako zadnji put zabavljao, ko dijete u pješčaniku, dok je nisam zavrsio, patila veza, patio posao :roller:
|
Hvala!
Bojim se da bi mi prekid igranja GTA mogao teško pasti pa... :D Drugačija je od onog što sam do sad igrao pa dok se ufuram ode vrijeme predvišeno za igranje. Ili se varam? |
može neka preporuka igre tipa
ASSASSINS CREED, TOMB RAIDER odigrao sam sve nastavke navedenih igra i molio bi nekoga ako ima za preporučiti sličnu tematiku hvala |
Batman, Shadow of Mordor...
|
Citiraj:
batman sam probao ali mi je nekako previše pun bugova pa sam poludio i odustao od te franšize ujedno prešao sam i mass effect koja mi je bila fenomenalna GTA V mi nije baš nešto (probao to) Witchera sam igrao malo ali mi se činilo prekomplicirano hehe farcry me osobno isto nije dojmio A da ne govorim o PRIMAL-u koje mi je takvo sranje |
A gledaj, vidim da želiš 3rd person shooter/Rps, neku mješavinu.
Imaš Metal Gear Solid, imaš Mad Max, Prototype, Hitman. |
Citiraj:
A šta se tice preporuke, Max Payne možda, pa Mad Max, Just Cause, Saints Row, Mafia, Ghost Recon Future Soldier, Splinter Cell, L.A. Noire... |
Možda je probao samo zadnjeg batmana.
@vcendaki probaj Arkham Asylum prvo, pa onda Arkham City. |
Citiraj:
rekao ako je ovo zadnji dio tako bugovit , kakvi su tek ovi ostali prototype igrao i poprilično sam se zabavio za sada opet igram dobri stari asassin creed sydicate hehe nisam još odigrao jack the reaper expanziju |
Ovaj zadnji nema veze s ostalima, probaj, nećeš požaliti.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Citiraj:
svakako hvala na preporuci , inače volim te superherojske spike u igrama ali kada sam probao taj zadnji batman baš me razočarao |
Arkham Asylum je prvi,arkham city drugi, ovo zadnje smeće treći, radili su ga drugi developeri
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Arkham Origins je meni isto odličan. Svugdje je dobio slabije ocjene od Asyluma i Citya, ali meni baš i nije jasno zašto. City je užasno kratak. Sjećam se da sam u Cityu prvo krenuo igrati main quest da bi otkljucao gadgete, jer se bez njih nemogu one riddlerove tajne rjesavat, i nakon par sati me samo doceka odjavna špica :stoopid: Onda mi se više nije dalo side questove radit. Asylum i Origins imaju puno kompaktnije to sve povezano, i bolje motiviraju igraca da sve 100% obavi. Ili je meni nešto jednostano promaklo, i steko sam pogrešan dojam. Alu u svakom slucaju, Asylum, City i Origins su odlicne igre. Knight nisam igrao jer je govno od porta.
|
Meni osobno prva 2 batmana jedne od boljih igara zadnjih par godina.
|
poz, dali ima neki noviji rpg za odigrati u co-op lanu, poput divinity original sin ee.
|
Diablo, Path of Exile, Torchlight.
|
Jel mozete preporuciti neku igru poput Call of Duty Ghosts ili Battlefiled 4 ( ili Hardline) ? Da mogu na hardver iz opisa , igrao sam Crysis sva tri dijala sve COD sto sam mogao kao i Battlefiled. Hvala
|
SP igra novijeg datuma koja nudi bar 8-12 sati zanimljivog sp?
|
Žanr?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:52. |