![]() |
Citiraj:
No iako je toliko los, ide u Saubere iduce sezone. Mora da su im dali besplatno motore i jos hrpu milijunceka pride. Ono, kad je nesto toliko lose da to ne bih ni umotano u novac :D Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
cmizdranje nevena novaka -- neprocjenjivo...
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
KME KME KME KME KMEttel :D "...kme...what was that..kme..."? :D
Bravo Bottas, odlično odvoženo. @vorda Novak opet cvili? Morat ću pogledat snimku sa našim komentatorima. Obožavam slušati tog panja kad kmenja. |
Bas mi drago zbog Bottasa. Steta sto je morao cekati ovoliko na prvu pobjedu i sto je to tek kad je presao u top tim, ali tako je u F1...
Ma bice i Vettel sretan, povecao je prednost pred Hamiltonom. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Vettel i Ferrari lagano uzimaju naslov :D
|
Bottas je danas bio cudo. Ocito je bio motiviran nakon prosle utrke koja je bila tako-tako. I jos malo timskih dojava...
Ocekivao sam Vettela da ce danas odjuriti. Ali mislim da je Mercedes znao da bi ga tesko pratili i dobro ih je oprao na startu. Honda 😂 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Teška staza za pretjecanje, uostalom kao i sve "gradske". Kimi car totalni, žao mi Alonsa jedino. Bottas iskoristio dobro hlađenje bolida na svježem zraku.
|
Sad bas pricam s frendom. Pa danas osim Bottasovog pretjecanja i jos kojeg na startu, nismo imali direktno pretjecanje.
Katastrofa... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Da, premda je bila solidna utrka.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Na kojem programu ima hr prijenos sa hr komentatorima, gdje bih to mogao pogledati? Fale mi haha a pogotovo dani Blazicka, koje je taj epske provale imao :D
Sent from my Pixel XL using Tapatalk |
Citiraj:
Vjeruj mi, nemoj......ja sam danas nakon dugo vremena gledao domaći prijenos s prijateljem jer ima maxtv to go na mobitelu, pa smo streamali na laptop - kad čuješ da počnu govoriti o "žuljevima" na gumama, sve ti je jasno :roller: Inače, utrka možda napeta za one koji su fanovi vettela ili hamiltona, ali u globalu dozlaboga dosadna. NIŠTA se nije desilo na stazi vrijedno spomena. Da netko ide raditi highlights i od mizernih 60 sekundi ne znam što bi stavio osim malo dima iz rikkijevog bolida i problem sa šarafljenjem gume na vettelovom ferrariju. I naravno start. Čak ni hondu ne bi mogli ismijavati jer se alonso nije uspio dovući do startnog mjesta. |
Prijenos na Areni ima više reklama nego pretjecanja. :D
|
Citiraj:
Veceras u 21:45 na HRT2 je film Senna.
Danas je godisnjica. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Live: Fernando Alonso Tests At Indianapolis Motor Speedway
|
|
https://www.f1puls.com/18567/turrini...-s-mercedesom/
Zanimljivo, nadam se da ce onda Kimi ostat jos 1 godinu :D |
O tome se vec duze vremena prica. Vjerojatno ce ovisiti ishod ove sezone o tome.
Ali to onda znaci samo jedno. Hamilton u Ferrariju :D |
Crko nakon tri zavoja:
http://www.gptoday.com/full_story/vi...three_corners/ Hondaaaaaaaaaaaaaaa :D. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Čekaj, pa McLaren je već otkazao suradnju sa Hondom i uzima ponovo Mercedes. Honda ide u Sauber, u 2018 kaj ne ?
|
Citiraj:
|
Kakav stream?
|
VN Španjolske
Kvalifikacije:
|
Alonso izvukao cudo iz bolida :O
|
Daleko nakompletniji vozač danas. Da je sad u Ferrariju ili Mečki, nebi se ekipa oko njega dobro provela.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
panjina treba manje kukat i vise vozit, pa bi cesce zavrsavao u top 10
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:16. |