![]() |
Citiraj:
Dr. Sakomaaaaaneeee .... pomoz'teeee :( |
Ajde Zond dodi na Dozu da te tatica sprasi:D :clap:
|
Nemrem, idem uskoro sa još 2 CoD 2 španera malo van. Ocekujte Task Force oko 2 na serveru gladne krvi i žedne baruta.
I love the smell of dead enemy and sound of ppsh in the morning :smoke: |
Citiraj:
;) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Tatha je postao dinamit expert digo me u zrak jedno 5 puta:D , al sam mu zato sprasio dupe za kaznu:D :beer:
|
Citiraj:
hvala, hvala....vjezbao sam u RL. :D Citiraj:
;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel neko zainteresiran sad?
|
Citiraj:
nademo se tam |
E sad da nest razjasnimo:
@Atha-> nemam drugacije skolnosti :D @ Mrkonja -> da me znas in RL, ne bi se toliko cudio jer se ja zajebavam iz svega, pa sam samo htio vidjet reakciju kad ja malo pikam zed-a i fleks-a. @ Zed -> NHF :beer: :D |
Jebo (ne doslovno you dirty minds) vas perverzne :smoke:
|
Ako je netko budan je li za kojih 20ak minuta klanja? (mislim odmah na dozu :D)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
;) @mrki danas vjezbam izbjegavanje, trcati su okolo po kvartu... :beer: |
1 privitaka
pošto nikog nije bilo na dozi održali smo sat likovne kulture. naravno korišena je prigodna tehnika...
|
Jel ima zainteresiranih?
|
Dolazim
|
lol, nema. Pa stara godina je nemoojte mi rechi da idete igrati na staru godinu, lool:beer:
|
Citiraj:
|
I meni velite da sam kamper, zato jer sam debel i nemrem trčat. :fuming:
U 10 minuta su me skinuli barem 15 puta sa snajperom, i kak da imam volju za igranjem.:grrr: Pun mi je ku.... tih takvih i njima sličnih. |
Ja sad idem probat na DoZi iako imam još 35mb left :D
|
|
Tebi igra radi sa samo 25-37 fps.
Ja tako ne bih mogao niti igrat... Znam da framerate padne kad uhvatiš prtscr, ali padne nakon capturinga dok se jpeg ili bmp zapisuje na HDD, a ne u tom trenutku. |
To nije uvijek slučaj, cijelo vrijeme me je nekolicina ljudi zivkala na ICQ iako sam im ljepo reko da igram i onda mi se stalno u pozadini čuo onaj zvuk kad primiš poruku i to je bilo opći kaos ali sam ipak uspio bit drugi.:grrr:
|
anyone outthere?
|
DOOOOZZZZZAAAAAA :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:33. |