![]() |
Ima opcija pa slobodno! :)
|
Citiraj:
https://s9.postimg.org/f8fr3w1ff/Mc_Crash01.png https://s9.postimg.org/72xp5rnh7/Mc_Crash02.png Steta sta nije upalilo, puno vise sam izgubio nego sta sam dobio! Otisao nazad umjesto naprijed. Necu te vise slusat! :D :D :nono: |
Ajme, što uradi od auta :lol2: Morati ćeš probiti tu barijeru kad tad. U ovoj igri je najbitnije postaviti auto prije bilo kakvog zavoja ili skoka na pravu putanju. Kada to svladaš neće ti biti ravnoga :D
|
Njegov auto zgleda ko novi u odnosu na moga poslje njemacke :D
|
Dokad mislite igrat vi te lige? Sigurno budete igrali još koji mjesec?
|
Dok ne zatopli, a onda odoh na bajk pa na more pa... :D
|
Citiraj:
|
Ako bude zainteresiranih ubacim svako toliko neku ligu. Ne mora biti svih 9. I ja čekam toplije vrijeme pa na bike.
|
Citiraj:
|
I eto na enduru prvi stage odradim vrhunski i naravno na samome početku drugog stage-a ostade na felgi :fuming: i ode sale na +2 min. Zadnja 2 stage-a doslovno + cca pola sekunde na oba. Da nije bilo gume bi završio na prvom mjestu. Neće me ovih dana nikako. Počeo sam sumnjati da nub postavlja neke čavle naokolo po stazama :D
Jedan snimak za tebe dentone :D |
Eh, F2 i 2000 je demostracija kako izgleda rezultat kad si zivcan ko Bujanec kad mu se diler ne javlja na mob. Nije do zutog nego zena gleda BB na max, ono, "left 6, govori ti big brother, caution"
Anyway, meni opako fali vremena da malo vjezbam pa, kao i sad, nemam normalan setup za 306icu van asfalta. Onak, ako zanemarim greske, vidim da sam tu negdje kao nub, al ono... Jos mi se najbolje ponasao na snijegu :/ Barem sam Imprezu pronasao za wales. Ala sam napižđen :D |
Citiraj:
|
No comment :D
|
Samo gas! :D
Sale deprimira me kad vidim ovu Imprezu kako ti se ljulja ko brod i jos vajk u losoj brzini kroz zavoj... Ali rezultat govori drukcije :) |
denton - nisam ni mislio da sam vozio brže/bolje od tebe u tom stage-u ali sam htio samo pokazati vrijeme na kraju i stil vožnje i kao što vidiš ziheraštvo se isplati, naravno udesi se događaju :D pa završiš na dnu tablice. Ja uvijek vozim na taj način jer jedino tako i možeš završiti na prvome mjestu na masters težini u championshipu a to i nije baš lako.
Što se tiče snimke, mogu smao reći da si bio i ostao McCrash :D Odmah me posjeti na ovaj legendarni stage sa dotičnim vozačem :D :D https://s18.postimg.org/xrfeea0np/maxresdefault.jpg xlr - kao što si i sam rekao stil je jedno :D a na kraju rezultat drugo :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nisam ja to rekao, nemoj tako.
|
Citiraj:
|
:p:p:p
|
Jučer 2 izlijetanja, danas 2 totalke. Valjda ću završiti jedan event :D
|
Polako, ima vremena. Prvo trebaš naučiti dobro izlijetati :D
|
ne mogu vozit RWD nit 4WD sa turbom niti ista jace od kit cara dok ne nabavim gamepad.
Samo FWD FTW :D |
Znam da neki ljudi nisu u prilici, ali ne mogu naglasiti dovoljno koliko propuštate igrajući DR bez FF volana i pedala... :/
|
Bit će i to, samo da bude neki malo jači popust :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim toga ljudi ako imaju jedan hobi onda na njega rado troše. Imam frenda kojem je "sve skupo" ali zato tjedno troši malo bogatstvo na trovanje cigaretama. Tako je to. Skupo je relativan pojam. Osim ako ne pišete o PS4 igri ali onda je krivi topic... |
Mogao bij se joinati u te eventove, samo jel ste svi neki profi vozaci ili ima mjesta i nama koji jos uvijek ne znaju skretat u zavoju pod rucnom? :D
Btw, gledao sam neko vrijeme volane pa da malo ozbiljnije igram to i PC2, ali skupi su u pm, a ovim od 500 - 600 kn ne vjerujem. Neda mi se uzet nesto sto ce se raspast za godinu dana. |
Slobodno se joinaj. Ima ovdje svakakvih vozača. Već ćeš se naći negdje u masi :D
|
Jel bi se možda mogo smanjit broj eventova na 5-6 pa da se stalno rotiraju grupe, nekak mi se čini da ih ima dosta i da je teško nać vremena za sve završit?
|
Vozis sto ti se svidja. Meni su 60, 70 i 80 nezanimljive pa ih ne vozim. Zanimljive su mi 2010, R4 i FWD, a ostalo odvozim rekli bi reda radi i ako imam vremena
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:20. |