![]() |
Evo meni večeras neće preko 480p ništa.
Jinxali ste :) |
hmm zanimljivo su ovo izveli:
http://imgur.com/a/Ea24fvE disclamer scena je blurry i kamera je digital x5 nakraju se ustabililo 5mbps 2160 |
Ima li tko slobodno mjesto? Placam odmah za godinu ako nije problem.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Večeras mi krene na flatboxu npr film na 360 rezoluciji pa digne na 480 pa jedva na 720 rezoluciju. Brzina krene u Netflix sa 0.45 do 2.65 Speed test kaže 60/26 Spojimo na Tele2 Sve normalno, 1080 , hunting of bly ide na 4k Vratim vip i stavim vpn, brzina normalna, ide 1080 odmah Vip nešto jede govna Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Ma nešto jučer na večer i danas isto netflix zeza sa brzinama. Meni se isto desava na tcom-u. Od jutra gledam i sve super i na večer počne tako..
Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk |
a navečer se masa ljudi spaja pa vjerojatno i to ima utjecaj
|
Ja kod sebe doma na tvoju nemam nikad problema
A ni na Tele2 Samo na flatboxu Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Meni Netflix na TV-u najčešće vrti u 1080p. 4k nikad, a imam brzinu 1000/500. Koristim premium paket.
Poslano sa Sony XZ3 |
Ako je Tv 4k trebalo bi vrtjeti. Probaj haunting of bly nešto, ide u 4k sigurno, jučer gledao.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
Optika tekomova,Netflix na Philips Androidu,LGu |
Citiraj:
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
|
Zateže slika, loading, koma vikendom
|
Citiraj:
Zanimljivo kolegi sa foruma sa kojim dijelim acc ima 4k.... |
Meni isto ide bez problema i na ht 4g i na jadnom iskonu koji jedva gura 14mbps
|
1 privitaka
Ovako je kod mene na a1 homebox
|
Bilo bi dobro da uspoređujete isti film/seriju/ista epizoda s istim postavkama za audio i titlove. Nije isti bitrate za sve materijale.
|
1 privitaka
Haunting of bly manor
|
Citiraj:
T-Com adsl 10 brzina 20 sa hybdridbox Na A1 flatbox (brzina 60/25 stalna) mi kreće od 240 valjda, brzina 0.5 pa dodje do 3 brzina 720 rezolucija. Nakon 5 do 10 minuta dodje do 1080 i brzine 4.5 4k nije još ucitao bez vpn. Sa vpn ide odmah 4k Tele2 pokucni (21/15 brzina) ide 10.8 brzina i 4k rezolucija Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
Tcom adsl 20 mbps Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ja sam na iskonovoj optici (HT infrastruktura) i ful sam zadovoljan slikom sa Netflixa, pogotovo sadržaj u 4k. Slika je brutala. To se ne može reći za HBO niti Amazon.
|
"i" ili info tipka, funkcionira i na firestick/shield boxovima koji nemaju tu tipku na daljinskom, ali mozete koristiti daljinac od tv-a za taj podatak. Sljakat ce ako je box ustekan u cec hdmi port
|
Ili Ctrl+F4 na tipkovnici, isto na Android TV varijanti.
|
A1 trotla netflix od 20 do 00 sati.Nakon toga i prije toga nema problema.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Izgleda da je problem Netflix app na Philipsu I još nekim televizorima. Pun reddit pritužbi.
Btw možda i povezano sa ovime: https://newsabc.net/complaints-about...-are-mounting/ https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1602743673 |
Citiraj:
Spušta se slika na negledljive razine. A 4K tv... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:36. |