PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Humble Bundle (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=240992)

perich 15.10.2013. 22:08

Ako je kome viska key za wormse od ovog zadnjeg weekly-ja, preporučam se na PM.

poz

xGAME 15.10.2013. 22:11

Wormsi? o.O Kakvi wormsi?

perich 15.10.2013. 22:34

sorry,nije weekly, zabunih se...

https://www.humblebundle.com/

xGAME 15.10.2013. 22:52

Aaa, nisam ni skužio da su crvi u ovom novom bundleu. My bad :D Mislio sam da za neki prošli bundle pričaš :D

Deathwish 17.10.2013. 10:42

http://www.bundlestars.com/all-bundles/Bloodbath-Bundle

newyxX 17.10.2013. 22:03

Novi Humble Bundle: Death Spank, Death Spank: Thongs of Virtue, The Baconing, On the Rain-Slick: Episode One and Two
Po meni odlican deal i isplati se samo zbog Death Spanka uzeti za 6$ sve.:goood:

JC Denton 29.10.2013. 23:38

Mijenjam (ili poklanjam ako budete uvjerljivi :) ) STEAM ključeve za sljedeće igre (dio The Superpower Sims Bundle-a sa bundlestars-a):

Trainz Simulator 12 poklonjeno
Euro Truck Simulator poklonjeno
Agricultural Simulator 2011 Extended Ed. poklonjeno
Rig 'n' Roll
Trainz Simulator: Murchison 2 poklonjeno

U principu ih mogu i pokloniti, ali možemo se dogovoriti i za razmjenu ako imate nešto meni zanimljivoga... ponudite nešto (neki car ili plane sim možda? a može i nešto drugo ako imate :D )

Kontakt PM.

EDIT: Nitko neće ni na poklon? :stoopid: Znam da nisu neki blockbusteri, ali možda su nekome zanimljivije nego meni, pa ću ih rado i pokloniti!

EDIT2: Rig 'n' Roll još čeka igrača! :D LINK

alengrosevic 31.10.2013. 21:54

weekly sale Team17!!! odličan bundle, super igre..
https://www.humblebundle.com/weekly

Brko 31.10.2013. 22:56

Citiraj:

Autor alengrosevic (Post 2487786)
weekly sale Team17!!! odličan bundle, super igre..
https://www.humblebundle.com/weekly

Jes. 30 kuna za ovo je super. Odma sam mlađi za 12 godina :D

1v@n 01.11.2013. 00:05

Opet su izmislili novi način aktivacije. Sad umjesto koda za svaku igru ide link na steam, pa verifikacija accounta i igra se automatski dodaje na account

Brko 01.11.2013. 10:51

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2487840)
Opet su izmislili novi način aktivacije. Sad umjesto koda za svaku igru ide link na steam, pa verifikacija accounta i igra se automatski dodaje na account

Znači ništa od djeljenja kodova ili?

ivan77 01.11.2013. 11:33

ništa. možeš kupiti kao gift za drugog. Al to je i u redu,već je bilo jadno gledat one preprodaje.

Brko 01.11.2013. 12:24

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2487929)
ništa. možeš kupiti kao gift za drugog. Al to je i u redu,već je bilo jadno gledat one preprodaje.

I to je u redu.

xGAME 01.11.2013. 13:25

https://www.facebook.com/humblebundl...15545695155405

Ljudi se na veliko bune oko ovog i to sa opravdanim razlogom. Netko će dobiti sve igre iz bundlea, dok netko drugi možda samo jednu ili dvije, jer već posjeduje neke igre. Ovo je užas što su napravili sada i nema opravdanja iza toga.
Humble bundlea postao greedy bundle.

1v@n 01.11.2013. 13:29

Mislim da se može podijeliti, ako kopiraš link koji vodi na redeem. Onaj kome si dao link verificira svoj steam i to je to.

domis 01.11.2013. 13:59

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2487987)
https://www.facebook.com/humblebundl...15545695155405

Ljudi se na veliko bune oko ovog i to sa opravdanim razlogom. Netko će dobiti sve igre iz bundlea, dok netko drugi možda samo jednu ili dvije, jer već posjeduje neke igre. Ovo je užas što su napravili sada i nema opravdanja iza toga.
Humble bundlea postao greedy bundle.

gamad se žali jer neće moći preprodati igre koje im netrebaju.
oni koji samo daju igre koje im netrebaju, njih to uopće ne dira

a uostalom, kaj je greedy? prodati bundle i sve igre na jedan "key" ili prodati svaku igru zasebno pa nek korisnik kojem netreba uvaljuje za po 50kn jednu igru?

Brko 01.11.2013. 14:08

Tak jasno. A inače je baš skup taj bandl da će netko bankrotirati ako ne proda višak ili ne dobije ono kaj već ima :D

RaWeN 01.11.2013. 14:15

Šta se ima ko žalit na ovo uopće kad je dijeljenje i prodavanje keyeva bilo protivno terms of serviceu...

Brko 01.11.2013. 14:28

Citiraj:

Autor RaWeN (Post 2488013)
Šta se ima ko žalit na ovo uopće kad je dijeljenje i prodavanje keyeva bilo protivno terms of serviceu...

Izbija im se mogućnost biznisa :D

xGAME 01.11.2013. 14:30

Nije uopće stvar u tome. Nego npr., ako sada kupiš cijeli bundle zbog jedne igre koju nemaš, ne dobiješ ostale keyeve, iako si PLATIO za sve igre.
Znam za ToS, ali ovo je jednostavno bezobrazno od njih. I čudo kako sada svi ističu taj ToS, a kada su se igre dijelile for free i kada se žicalo nitko to nije spomenuo.

RaWeN 01.11.2013. 14:32

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2488017)
Nije uopće stvar u tome. Nego npr., ako sada kupiš cijeli bundle zbog jedne igre koju nemaš, ne dobiješ ostale keyeve, iako si PLATIO za sve igre.

Wut? Jesi pročita moj post? :stoopid:
Ne smiješ dijelit te keyeve pa će ti ionako propast tako da ne vidim zašto je ova odluka loša - 1 key, 1 bundle i doviđenja. Sad se barem lakše aktiviraju igre.

xGAME 01.11.2013. 14:39

Jesam i nije me briga za prodaju keyeva, jer to nisam radio, niti mislim. Dijelio ih jesam. Njih nije uopće briga dal će meni taj key stajat tamo neiskorišten ili ne, ali ga moraju dati jer se prodaje i platio sam za to. A ne ova glupost, "e vidimo da imaš to već, better not give it to you".

I meni se gadi ova gamad koja prodaje keyeve po vrtoglavim cijenama, ali ako si čitao moj post, ja se nisam zbog toga bunio.

Ti mora da si i do sada uvijek svaku igru kupio, nikad nisi ništa ni piratizirao, ako tako taj ToS braniš (jedino bi to bilo objašnjenje) :D

vercetti 01.11.2013. 14:47

Meni uopće ne želi aktivirati preko linka :fuming:

Ili ode na link, logira se i samo zatvori tab ili kad zatražim ključ daje mi "redeemed to this account" i samo me baci na moj account profil...

edit:
rješeno...
baci grešku da je već aktivirano preko browsera ali ne prikazuje igru, a kad se spojim baš preko steama, onda vidim sve igre :kafa:

RaWeN 01.11.2013. 14:49

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2488021)
Jesam i nije me briga za prodaju keyeva, jer to nisam radio, niti mislim. Dijelio ih jesam. Njih nije uopće briga dal će meni taj key stajat tamo neiskorišten ili ne, ali ga moraju dati jer se prodaje i platio sam za to. A ne ova glupost, "e vidimo da imaš to već, better not give it to you".

I meni se gadi ova gamad koja prodaje keyeve po vrtoglavim cijenama, ali ako si čitao moj post, ja se nisam zbog toga bunio.

Ti mora da si i do sada uvijek svaku igru kupio, nikad nisi ništa ni piratizirao, ako tako taj ToS braniš (jedino bi to bilo objašnjenje) :D

Briga ih je jer onda postoji mogućnost da neki tvoj frend kupi bundle umjesto da dobije neke igre od tebe. Gube lovu što direktno utječe i na nas - lošiji bundleovi.

U ovom slučaju branim ToS jer je Humble zakon stvar i želim da što više zgrnu novaca. Što više ljudi kupuje to će bit više bundleova poput Originovog. I pobogu, ne davajte ništa u charity nego direktno Humbleu i devovima.

domis 01.11.2013. 14:51

ako ti smeta, nemoj uzimati.
ako ne smeta, uzmi i šuti

Citiraj:

Autor RaWeN (Post 2488026)
I pobogu, ne davajte ništa u charity nego direktno Humbleu i devovima.

:dobar:

alengrosevic 01.11.2013. 15:54

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2488017)
... iako si PLATIO za sve igre....

ako vec idemo u detalje, ti si donirao iznos huble bundle-u, i zauzvrat ti oni daju igre koje taj tjedan imaju za dijeljenje. Ako doniraš preko 6$ (ili koliko je taj dan visina) dobiješ još 2-3 igre. Tvrditi da si nešto platio je glupo, jer ti si donirao novac. Isti racku, kao i oni klinci kaj idu s karitas papirićima pa im daš 10 kn i dobiješ onu "zahvalnicu" koja je potvrda da si im donirao 10 kn.
Ugl, cviliti kaj su sve stavili na 1 key je besmislica jer za tih DONIRANIH 35 kn, dobiješ 5-6 izvrsnih igri koje niti u snu ne bi dobio za taj novac.
Bravo za Humble bundle, i neka samo tako nastave.

P.S. imaš opciju gift, i za dodatnih 35 kn, nekoga usrećiš kome fali (i da je samo jedna) igra, jer toliko vrijedi svaka za sebe...

Brko 01.11.2013. 16:02

Ali, 35 kuna su 3 pive ispred dućana i kutija pljuga, pa sad ti vidi oćeš poklanjat :D

Nybelung 01.11.2013. 16:16

Citiraj:

Autor alengrosevic (Post 2488051)
jer za tih DONIRANIH 35 kn, dobiješ 5-6 izvrsnih igri koje niti u snu ne bi dobio za taj novac.

Ne uvijek. sad mogu dobit i samo jednu npr, ako već otprije imam ostalih 5. To je i problem. Neću donirat ništa za samo jednu, uglavnom stariju, igru. :D

Beetlejuice 01.11.2013. 16:34

Ajme koliko bunila oko ovog, evo jedna viška igra mi ostala iz ovog bundla, poklanjam Wormse Armagedon, kod u spojleru:
;)

sarcasm off

:chears:

Interpol 01.11.2013. 17:36

Meni je ovo sasvim okej, a i logična posljedica masovne preprodaje ključeva. Uostalom, često se isplati dat tih 5-6 dolara samo za jednu igru. Ako uz to još dobiješ par dodatnih, puna šaka brade

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25.