![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel prati tko ove kraljeve? :D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odsad je izgleda najbolje nabaviti par većih neodimijskih magneta i držati nadohvat ruke za brzu primjenu :D Garantiram formatiranje u roku od odmah :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A taj mp4 player je imao disk u sebi?
|
Citiraj:
|
panoramix onda provaj to isto sa svojim HDD-om pa vidi ako će ti HDD raditi nakon toga. Magnete već imaš, disk imaš i riješen problem :) Nebude te više čudilo nakon toga :D
Ili sigurniji način : odi si na wikipediu saznati na kojem principu današnji HDD radi (ukratko zdravoseljački : u njemu se vrti disk čija se površina magnetizira i onda HDD ima glavu čitača koja čita te poremećaje u magnetnom polju i tako se dobivaju podaci. Ako se toj ploči približi magnet s vrlo jakim poljem ode kvragu ploča i HDD i sve) |
ako ikad zaživi ACTA ili SOPA , sto smatram teskom gluposcu, ne znam za koji bog misle vise radit svi ISPovi , mogu komotno zatvorit firme, ja cu prva prekinut ugovor, isto tako prodaja kompova i opreme ce rapidno pasti i svih mogucih plejera, optickih medija itd..pa ako im se to isplati, nek izvole, sigurno necu placat internet da bi citala vijesti, svašta!
|
Citiraj:
|
Da ce opast prodaja hoce, ali da ce npr original igre poskupjeti hoce :)
|
Citiraj:
Magneti utječu na diskove, ne na elektroniku, pa se stoga spominju kao jedan od načina brzog brisanja podataka. Ali sa magnetnih diskova, ne s drugih medija. Citiraj:
Citiraj:
Zašto bi igre poskupile? U biti, koliko sam skužio, same igre se slabo spominju. Ne da one nisu obuhvaćene svim tim aktima, već je industrija igara prihvatila da će uvijek bit pirata, al tko imalo drži do sebe, nije propao zbog istih. Da negovorim kako Steam i slični jako dobro funkcioniraju i svi su zadovoljni. I prodavači i korisnici. |
|
Citiraj:
|
Malo smješno da će nas preko isp-ova špijat, kad ti isti ispovi svoje usluge reklamiraju s riječima "skidajte pjesme i filmove" i sl.
http://www.abload.de/thumb/trollk6km4.jpg |
Da, ali nigdje ovdje nije naznaceno nelegalno skidanje! ;)
|
Ne znam da li je ovo zbog novih zakona ili vezano za stare; u srpnju 2010. sam uploadao na YouTube sinkronizaciju Željka Pervana "Nogometaši plaču" koja sadrži isječke s raznih utakmica.
I danas ujutro mi je došla obavijest od YouTube: Your video may include the following copyrighted content: Visual content administered by: UEFA Kao što se (ne)može vidjeti ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=gyHTtEa1K2A :) |
Citiraj:
|
Nitko onda nije ni trebao prijavljivat ili, to su kao po službenoj dužnosti?
|
Citiraj:
Da bi poceo razmisljati o tome kako ces s permanentnim magnetskim poljem napraviti ista HDD-u, potrebno ti je kud i kamo vise od pola tuceta magnetica za par dolara s Ibeja. |
Nemoj kvariti "snove" . Budi taktičan , djeca su :D
|
.. a jednog dana mozda i shvate sto je to 'kriptiranje' (hint: ne, to nije kriptonit, i nece imat utjecaj na supermanove moci).
|
Techpowerup! pao?
|
I to baš za 1. April?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |