![]() |
Dobra tekma u Areni, vodimo protiv Linza 4:3. Ostala jos 3. trecina za odigrat. :)
|
Trebali su naši prenosit ali kita...ima negdje stream?:D
|
Ma nek se napuše k...a, banda monopolistička. Nabijemnak...cnjih i njihov tenis.
Kao uključit će se u 20:15, a sad ga više nema nego će bit nekakva snimka od sat vremena u 01:10. Koji im je k........., pa digo sam se ujutro u pola šest na posao i sad me hebu sa snimkom u jedan ujutro, hebala ih 4 programa daihj........... |
laola1
|
Ovo kaj rade u zadnje vrijeme sa prijenosima je lakrdija. Tj. cijelu sezonu. Nisu ni u stanju ni tekmu u Areni, danas Salati prenosit i to vec koji put.
Ko da nekom nije u interesu da hokej bude no1 sport u Zagrebu. Ne znam kaj drugo, necija nesposobnost ili sta. http://www.laola1.tv/en/us/ice-hocke...153-38439.html |
Danas u gostima kod Capitalsa, valjda bude kakav stream...
|
Ima na medvescakizbliza.com ili .hr, ne znam točno
|
Stigao novi medo. Roman Tomas iz Slovacke, napadacko krilo sa dobrom statistikom u extra ligi, kilazom i visinom. Nadam se da ce cim prije na led. :)
Citiraj:
Citiraj:
Fino. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=34765 |
Zavrsilo, bravo medeki, pobjeda 5:4.
Stream bio uzasan, novi slovak Tomas zabio iz penala. Savrseno. :D |
Ona šora na kraju je bila za krepat:D
|
|
3:0:)
|
i ipak 4ti :( .. KAC je odigrao nerješeno (win) .. s kim igramo u nedjelju?
|
RBS :D
|
Citiraj:
|
1. igra doigravanja 1:1 .. 2 trećina i nikako da zađe drugi pogodak :fiju:
|
prebilo ih :)))
|
Pobjeda, drugo se ne broji. :D
|
Dobro je:)
U utorak igramo drugu. |
Dada i jaako dobra atmosfera u dvorani, next... :)
|
Ima negdje prijenos ili stream?:stoopid:
|
Citiraj:
http://www.laola1.tv/en/int/handball...9-70394-2.html |
Nigdje ga nema.
|
1:1 gal koren!!!
|
Tekma je odlicna (vidim po rezi) a opet se nigdje nemre gledat. Da se ni doigravanje ne moze gledat, sramota.
|
Ja sam ulovio neku snimku negdje, na 2:2 jodler je skrsio Lixa i dobio 2 min?? 20sec. nakon toga, Greentree je skrsio njihovog golmana, :D koji je pao ko nozem pokosen. Tu je ispala mala tuca, ali osim 2min niko nije dobio vecu kaznu.
Lix je izasao zbog tog udarca (navodno je ok, malo je njonja dobila), Užas je na golu. Edit: Evo opet tuce, min do kraja. :D |
Vidim na live scoringu da se svasta desava i pizdim jer ne mogu gledat.
|
Pi**im i ja, da se smirim, gledam Barca-Real.
Edit: 61:18 - 4 BRINE David (Penalty Shot) . . .jodleri zabili u produzetku :( steta Prekosutra u Ledenoj tekma. |
Veceras tekma, prijenos Sportklub. Jucer je veliko vijece donijelo kazne za proslu tekmu, jodler je dobio 4 tekme kazne za nalet na Lixa, a nas Grenntree 1 tekmu zbog pretjerane grubosti.
Nesto se suska da ni Buck nece igrat, bez Waugha smo (ligamenti koljena)...vidit cemo roster za tekmu. Morat ce slovaci potegnit maximum danas da jodlere shebemo. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:47. |