![]() |
ma nhf danko zezancija :D
|
Citiraj:
Baš suprotno, za sve poslije dvojke. |
Citiraj:
trenutni njihov cilj je olakšati igru da svaka "budala" može "dobro igrati" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svako može igrati i to dobro, ali igrati majstorski je nešto sasvim drugo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
puno pitaš, malo znam. steam id je Conan the Librarian :D
|
|
kak stavit tu plavu boju u steamu ? :D
|
Steam theme. Skineš i ubaciš u Steam.
|
Citiraj:
|
ajmo cdkeyexpress!!!! dajte ključ!!!!! AJMOOOOOOOOOOO :D
|
Jebe se vama, još nit platio nit dobio... svi cvile :D
|
ja cu danas isprobat svoju standardnu rusku verziju, a onda ide oglas na trznicu...
|
Sutra u 8 ujutro ce biti moguce igrati kod nas.
|
rekao je ovaj kinez sa cdkyexpress da će slat 8.11 :hitthewal:
|
6000 MW3 kopija ukradeno u pljački kamiona u Francuskoj
http://www.gamespot.com/news/6344301...h-heist-report |
marketing :D
|
ajde više hebo vas kineski zid šaljite mi to da napravim preload danas, dosta ste spavali tamo.
edit : "MW3 has not come yet, estimated will be available in next 3 days." daj nemojte me zezat ovo sam dobio kao odgovor na svoju "požurnicu" za key |
Hahahahahaha pušing... jebo me pas ak ti to dobiješ do kraja tjedna. Sad će početi stiske i muljaže i ko zna kaj sve ne.
Nema druge nego u dućan po box. Kada će biti dostupni u našim dućanima tipa Algoritam/Links i sl? |
ja sam kupio jucer na gamesplanet.com i dobio key nakon 3-4 sata kad je payment posto cleared.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: nakon pola sata pričanja sa online customer service i izvjesnim ili izvjesnom Jooie , napokon nažicao da mi sutra pošalju odmah; Jooie: http://messenger3.providesupport.com...935/l1j89m.gifYes... , you will get it tomorrow, will send an Email to you when get |
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam, ja taj skin imam već 2 godine. Citiraj:
Citiraj:
Što se tiće toga vrlo su korektni. MOžeš i rezervirati da te čeka ujutro u 8 :) Citiraj:
To ti je napisala samo da te skine sa one stvari. :D Žao mi je al čisto sumnjam da češ dobiti key kako je ona rekla :D Dobit češ ga, to je sigurno, ali će kasniti :D Ogromna je potražnja i ti jeftini key shopovi u 90% slučajeva ne dobijaju na vrijeme. Nije to ni do njih, već do njihovih dobavljača. |
Ja baš nemam sreće, počnem igrati kampanju na xboxu i krepa mi džojstik, a po odigranom single player se čini ne loš :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:10. |