![]() |
OT: pratite LeMans? Kako se McNish razbio, strava. Srećom bez ozljeđenih.
A što se tiče kvalija, rezultati (neslužbeni, sa autosporta): Code:
1. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m13.014s |
Citiraj:
Iskreno i ja se nadam kako će Alonso prestići Vettela, treba razbiti monotoniju sezone u vezi borbe za 1. mjesto. |
Ništa spektakularno se neće desiti, moguće da je Ferari malo napredovao ali još nije stigao bika. Moja prognoza oba Red Bula među prva tri.
|
Citiraj:
|
Zanimljive kvalifikacije i treninzi. Jedva čekan sutra trku :)
|
U koliko je po nasem vremenu start sutra?
|
Mislim da je u 19.00
|
Citiraj:
|
Dok čekamo utrku...
F1 2011 - Brakes in Formula 1 F1 2011 - Pirelli - A lap of the Montréal track - Canadian GP Listen to the FOTA Fans Forum discussion, Part 2 and Part 3 Video: FOTA Fans Forum Part 1 – Fans argue against 4 cylinder engines - featuring McLaren boss Martin Whitmarsh and Renault boss Eric Boullier Part 2 - features Mike Gascoyne, Nico Hulkenberg and Mike Gasoyne |
Ajmo kisa. :D
|
Ja ne vjerujem koje su ovi danasnji vozaci placi 3.14cke. Da ne mogu startat po mokrom nego moraju krenut iza safty car-a. Uzas, mogli bi i ugradit grijace u asfalt da on bude zagrijan na optimalnu temperaturu.
|
fak odusata Hamilton, a baš je dobro počeo :S
|
nOOb :D
|
Citiraj:
|
Neka ga je njegov stisnuo, vratilo mu se za Pastora i M.Carlo.
Sad smo qvit. :D yea |
Citiraj:
|
omg, kišne utrke su fora, al ovo više nije, pa neće završit do ponoći :D
|
Citiraj:
Cini mi se da trke vise nece biti, ako i bude nastavak, nece dugo. :( To sam napisao jer uvijek bude drukcije. |
Citiraj:
Nije Ham kriv, vidi se da ga je ovaj agresivno zatovrio i utra u zid, i da je kočio isti bi ihod bio. :fiju: |
Nije mogel preć matorog pa je valjda htel barem momčadskog kolegu:p
|
Citiraj:
|
Ne znam za vas ali meni je ovaj naš komentator zakon.... lik ga lupa i ostaje živ!
jel neko zna kako mu je ime? |
Citiraj:
|
Ma da... a zato mi je poznat glas.. nisam ga mogao smjestiti nigdje.
gledam na Varaždinskoj televiziji. lik mi je krvav s komentarima na slavne likove oko staze. baš je u rangu Mirana Alešeća. |
Kome je dosadno...
http://twitter.jamesallenonf1.com/ Citiraj:
Vidim Slovenci vrte neke gluposti, a vjerujem i da je ostalo na HRT-u već bi 10 puta promijenili program. |
Zasto napokon ne maknu safety car?
|
MSC vozi najbrzi krug. Mislim da se sada vidi da ima jos puno za pokazati :)
|
jel ja to krivo vidim il je to još uvijek live?
|
Hahaha, MSC legenda. :D
|
Gooooo Šumi Gooooo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03. |