![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo predstavio bih aplikaciju koju sam napravio, a vrlo je korisna Bonbon korisnicima.... Putem aplikacije jednostavno može se pregledati stanje na računu, stanje besplatnih minuta, stanje aktiviranih paketa, aktivirati ili deaktivirati pakete, i jednim klikom posjetiti bonbon internet stranicu i bonbon facebook stranicu :)
http://www.megaupload.com/?d=H1UTBC0Z Uskoro i widget, te mogućnost nadoplate bona kroz aplikaciju.... Komentare, kritike i prijedloge vas molim na PM. Hvala :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može preporuka nekog zanimljivog i korisnog widgeta? Listao sam market i nisam baš naletio na ništa zanimljivog.
|
Citiraj:
|
Hmm znači onda već postoje 2, nisam mislio da će tako bit :D
|
Slobodno isprobas i moju pa javis komentare i dojmove, ako ti nije problem :)
|
Odlična stvar, ali nemoj pretrpati sučelje, ostavi ono najbitnije, a one linkove za forum, bonbon i mail stavi u neki podizbornik.
|
mogao bi ti kao uzor za sucelje posluziti novi market. bas onako mrak izgleda.
|
Citiraj:
A imam jedno pitanje, kako ide to stavljanje aplikacija na market, vidio sam da se mora platiti neki fee od 25 Dolara, se moze to kod nas i kojim karticama... ?? |
Citiraj:
|
Da li imas informaciju moze li se uplatiti koristeci debitnu karticu PBZ-a ,visa electron ???
|
Naravno da se može platiti Visom Electron.
|
Citiraj:
|
Bonbon info dostupan i na Android Marketu :)
|
Ponudi je t-scumu/bonbonu da si izrefundiraš trud i lovu koju si utrošio za stavljanje na Market.
|
Da, mislis da bi trebao ??
|
Naravno da bi trebao
|
Evo nečeg zanimljivog; >>Bubbleator Live Wallpaper<< - Get Notifications Right On Your Wallpaper
Fora stvar za malo zamjeniti wallpaper. NOtifikacije mailova, poziva, SMS-ova i drugog preko wallpapera. Lagano pretjerivanje sa social networksima, ali kao counter super stvar. |
Skype je izbacio novu verziju s kojom je povećan broj mobitela koji mogu koristiti video pozive
http://blogs.skype.com/en/2011/08/sk...r_android.html |
Isprobano na Flyeru i radi odlicno!
|
Daj malo više infa. Ima li trzanja, koju vezu koristiš,...
|
Nokia Ovi Maps na Androidu i iOS-u
http://www.netokracija.com/nokia-kar...roid-ios-15065 |
Pozdrav svima!
Od danas na Android marketu potpuno nova verzija Android aplikacije “Android Croatia” Android Croatia na Android Marketu ili na zvanicnoj strani Android Croatia – Hrvatske aplikacije mobiteli i vijesti Aplikacija sadrzi sve hrvatske Android aplikacije i veliki broj probranih stranih aplikacija, specifikacija svih Android mobitela i tableta kao i vijesti na temu Androida iz bitnih domaćih izvora. |
Evo jos jedna aplikacija koju sam izradio, za Vipnet korisnike... Vip stanje. Eto nemam vip karticu pa nemogu isprobati da li sve radi kako treba :(
|
Citiraj:
a za nas ostale, nije li pomalo bezveze da se ovakva aplikacija napravi u Srbiji prije nego kod nas? bez ikakvih nacionalistickih konotacija, naravno... |
Citiraj:
EDIT: Imam pretplatu, pa ne mogu koristiti sve opcije, ali ove koje mogu rade kako treba. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:46. |