![]() |
Citiraj:
|
too long :D ...al ispalo je da ipak nije nestabilan unlock, kada sam nakon flashanja vratio na defaultni unlockani bios sam i digao taktove malo pa mi se zato rusilo...vratio taktove na 800/1250 i bilo je ok...nakon toga isao dizat malo po malo i 860MHz je negdje max da bude stabilno
|
Citiraj:
I daj više promijeni grafu u moj komp:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Da, nije loše, a jel se da otkjlučati, kolke su temperature u Furmarku?
|
Samo prebaciš prekidač na drugi bios, i onda vidi kao na slici 1536 shadera a taktovi, to se nisam igrao s tim, vidim samo da iz catalista podržava bez probleema do kraja koliko tamo nudi. A temperature koliko sam uspio vidjeti nisu nešto pretjerano, mislim da je oko 70 max.
|
Gdje si uzeo karticu, mene ista takva zanima za kupiti...
|
Citiraj:
EDIT: Koji proc imaš? |
Mora bit ista ko tvoja i moja. Ne može biti drugačija. Evo i ja sam svoju otključao, samo treba prebaciti switch.
|
Citiraj:
Ovo je moja |
Imaš switch, pogledaj mora biti kod crossfire konektora, ne moraš ju ni vadit samo otvori stranicu. Ugasi komp, isključi napajanje, prebaci switch pa upali. Otključao sam shadere - 1536.
|
Nemam switch :) Sve pregledao :)
|
To bi trebalo ovako izgledati http://www.guru3d.com/imageview.php?image=27892
|
evo slika pa mozda pomogne, i ja sam sve pregledao al sam ga uocio tek nakon sto sam vidio sliku
http://img.hexus.net/v2/graphics_car...0F/SwitchB.jpg |
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Switch je vrlo mali a ja sam čorav u mraku :D |
A koja je točno kartica u pitanju??
Model točno sa nje ako nije problem :) |
Citiraj:
|
Barem link ili gdje je kupljena da znamo i mi tu karticu kupiti :hitthewal:
|
Citiraj:
Link |
Citiraj:
Citiraj:
|
je tak :chears:
|
Citiraj:
Grafa je ista kao i tvoja SPH Dual Fan 1GB Proc je Q9400 na UT P45 T2RS Grafa je odlačna pogotovo pare uloženo dobiveno, možda uzmem još jednu pa u CF ali neznam hoće li to ovaj proc moći sve gurati?? Šta mislite? |
Dal je tko probao otključati vtx 6950 2gb, grafička ima prekidač za dual bios. Probao staviti modani bios od 6970 2gb vtx al ne prolazi.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni je q9400@3.6 GHz iskorišten negde 60%, kod npr BF3... hm... Nebi na tvojem mjestu stavljao dvije...
|
Citiraj:
Čisti primjer ti je moj susjed i ja. On ima i5 ja tog athlona i razlika je kudikamo barem dupla ;) |
Jbg nisam duže vremena bio u tijeku i trendovima oko svega ovoga, zato i pitam :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:09. |