![]() |
Ma baš tražim nekog ko je otišel sa 5850 na jaču, pošto sad gledam grafe, a kolko vidim ova je 560 odlična, al pošto bi uzimal za duge staze, sad gledam i malo jače modele od nvidie...
A s druge strane, imam onaj predosjećaj, da prelazak s 5850 na gtx560 i nije dost primjetan, jel razlike su oko 20%, ispravite me ako griješim.. Eventualno dok bi kod nas našel Gigabyte SOC, e onda bi već počel ozbiljno razmišljat o toj grafi, ovak ju samo razmatram... |
čak i manje od toga, poanta je da ja nisam trebao boost, nego samo prelazak na nvidiu, a i boost mali sam dobio što je super :)
imaš gtx570 pa piči po tome :D |
Citiraj:
stoc core je 822 MHz tvoja je vjerojatno 880 MHz |
točno, no rivjui koje sam gledao također je OC verzija sa nižim temperaturama, ma to je vjerojatno do užasne vrućine općenito+kućište mi i nije neki aerodrom
|
Citiraj:
bacio sam oko,pa nije gtx 560ti puno brža od 5850:stoopid:,u nekim igrama valjda naklonjenima atiju je 5850 i jača |
Hm, a sigurno jedno 10-15fps...moram baš malo rivjue pogledat, da vidim usporedbe..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nek jedu govna onda
enivej, evo sad je vani normalnije vrijeme i temp grafe pala za skoro 10 stupnjeva (idle 28) |
Citiraj:
|
jep, ali sam frljio klimu na 20 pa mi je bilo čudno :D
|
imaš li 2 venta u kućištu? ja imam cm 334 koje je više manje isto kao i 332 i 460 talon što bi značilo da je kuler isti a i grafe se jednako zagrijavaju i grafa neide preko 62-3 apsolutno nikad (čak i uz oc na stock naponu...temperature rastu jedino kad se i napon ide dignut)
|
imam jedan vent koji sam dobio uz kućište (ispod napajanje je) i to je to, jedan je na hladnjaku, i 2 na grafi, u kućištu nemam više mjesta za vent, jedino na front panelu al to mi netreba
|
Ak ti je zatvoreno kućište onda su to super temperature, jer unutar tih kućišta (i moje je identično iznutra), bez rezuckanja, je protok zraka slab.
|
Citiraj:
|
čitaj malo pažljivije :) http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=450
|
Citiraj:
nešto mi je moj score čudno mali,prije je bio veći |
1 privitaka
Postal i ja sretni vlasnik GB gtx560ti, gledam bandwith i čini mi se da je manji neg na ostalim gtx-icama?Hmmm..
Inače grafa je odlična po pitanju performansi, a najverojatnije(dok cijene još malo padnu dole) nabavljam još jednu i u SLI.. |
|
pa između ostalog u taktovima,a prva je titanium(Ti) a ova druga je obična gtx 560 bez Ti
|
Jedna je 560 Ti ,druga 560 obicna
|
Pozdrav, ispričavam se ako je već bilo isto pitanje..
Imam gigabyte gtx 460 1Gb i planirao sam kupit još jednu za SLI, ali gledam cijene grafičkih kartica i vidim da je; http://www.adm.hr/index.php?cPath=258_217_4_84_228 GTX 560Ti 1GB samo 100kn skuplja od GTX 460 1Gb. Da li je 460 1gb overpriced ili su razlike u performasama u skladu s razlikom u cijeni? |
Gigabyte 460gtx je po meni definitivno preskupa, a razlog tomu je vjerojatno nesto visa nabavna cijena. Za usporedbu, u istom ducanu imas MSI gtx460 1gb oc za 1150kn s 3. god garancije, a u Zagrii je ista ta 1050kn, ali s 2god garancije. GB ima vjerojatno bolji cooler jer ovaj od MSIa bas ne ulijeva povjerenje, ali to ne opravdava razliku od 400/500kn. Cak je i PoV gtx560ti 1400kn u ADMu, a brza je sigurno 20-30% od gtx460, ovisno o naslovu.
Da sam na tvom mjestu sigurno ne bih uzima jos jednu GB, eventualno ovu MSI, al pronjuskaj okolo kakav je cooler ak si noise freak. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
negdje sam čuo da sli ide i na p55 čipset koji ima podršku samo za crosfire,jel to istina?
|
Ovisi od ploce do ploce ,trebas naci onu koja ima podrsku za sli,kao recimo moja asus p7p55d e evo.
|
nisam to mislio,nego da ploča koja nije sli već samo crossfire da navodno prima i sli iako u specifikacijama ne podržava
Citiraj:
|
Sad govorim napamet, al da, najvjerojatnije će sli radit. Proguglaj SLI HACK.
Evo link. Samo treba skinuti zadnji sli hack, jer meni nije radio sa dvije gtx 460 na p5q-e sve dok nije izašla novija verzija.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |