![]() |
GRRRRRRRR
Nisam mogao potegnuti iz Broda (sprijecen poslom). Svaka cast onima koji su se okupili):respekt: Uf jos jednom:respekt: aman jos jednom:care:, a meni ostaje:hitthewal:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I kad si već spomenio ćevape, kad će sastanak?:D |
hm. imam ja danas za ručak čevape!:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
baš joj dobro pristaju rogovi!:lol2: |
Citiraj:
Vidi stvarno ima rogove. A ja gledam o cem vi pricate.:D EDIT: Nego hoceli uskoro opet kakav sastanak da znam pripremit papire i olovke i sacuvat neke novce. Ili da ih sam zapijem, ali nije mi to bas fora. |
Hmm, umjesto meetinga nađemo se negdje u gradu, pokraj Drave recimo, i svako ponese potrebnu dozu dopa! Jeste razmišljali o tome? :chears:
|
Citiraj:
|
mudro zboriš mladiću...
|
Ja i veki ćemo danas tu kod mene u naselju, ne mogu čekati do subote (idem na rođendan).
|
U cityu je u 21h polumeting!
|
1. -POP-
2. Technics 3. Mislav 4. Fera 5. Domy |
Ajoj, ja cu probati naici, ali cisto sumnjam. Malo sam koda zauzet danas. Hihi. Mogli ste to za sutra ostaviti ili ranije najaviti. Vidit cu jos.
|
Evo vratio se sa "inicijacije"-ekipa je O.K.
No,imao sam i "drugu inicijaciju".Daklem... Vjerovatno su vas,barem jedanput(da jedanput?!) u životu legitimirali policajci.No,da vas legitimiraju dva puta u samo 10 min.?! Nisu ni mene. Do maloprije. A meni osobna u izradi,da stvar bude potpuna.I taman jednome objasnim zašto idem u G.gr.,a ne u D.gr.,kako mi stoji na staroj osobnoj(tu sam mu bio izrazito sumnjiv),prepoznam ga,jer mi je radio uviđaj na prošlogodišnjoj prometnoj,on se sjeti,i nekako me ostavi na miru.Dakle,jedva se riješim prvoga-eto iza ugla drugi.Naravno,preslikana procedura,sa tim da je ovome drugome bilo još čudnije jer idem u stan kod-punice.Tu sam,iz sumnjivoga,lagano prešao u-osumnjičenoga :D Baš se riješim,na jedno večer,da nisam kod žene na "informativnom razgovoru",kad u zamjenu dobijem - dva,jednako kvalitetna. Neopozivi zaključak:Bog je žena.Baš kao i načelnik(ca) policije.Amen. Uffffff...e,šta se meni sve neće pod stare dane...nije noć bez vjetra za WF.Definitivno nije:kafa: . |
A lijepo sam te pitao trebaš li prijevoz, eto ti sad... :D Ja nisam vidio nijednog, sva sreća, inače bi i meni bilo belaja...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. oboren je zvanični rekord trajanja meetinga u dužini trajanja istog, zaguzili smo do pola1. Osvježavajuća večer uz ugodno i neobavezno čavrljanje, te raznovrsne teme: od socijalno-političkih preko personalno-zdravstvenih i inih tema, uz naravno neizostavno razglabanje o hardveru s osobitim osvrtom na retrospektivu osobnih računala 80-ih godina, te problematikom legalne nabavke takvih proizvoda u pomenutom periodu. :kafa: |
E,da,podsjetio si me:slijedeći put donesem taj broj,isplati se vidjeti taj članak,a mislim da tamo negdje govore i o OnomedrugomeračunlukojenijeOrao,ocamu...ni sada se ne mogu sjetiti koji je to bio...daaa,tako je,odoh ja kopati na tavan("Eo,odee mii miiir !"-rekao bi Majka).
Samo prvo da provjerim imal' policije(milicije?) :D A rekordi...tu su da se ruše...(šta će tek biti kada se kompletiramo?-"Eo,odeee mii braaaak..."-rekao bi sin moje Majke...lako moguće ;) ) |
Šta će biti kad se na meetinzima opet počne piti pivo i izvade papir i olovka... I još dođe pojačanje kojem alkohol nije stran...
|
Ja se i sad čudim kako to da POP nije popio ni kap piva... :D
|
Citiraj:
|
tak je to kad se drogiras...
|
Citiraj:
Ti si za mladež i droge! :chears: |
Citiraj:
A sad OnT. Vidim fino vama bude na tim sastancima, cuga, druzenje, ovo, ono,..... Nesto kontam : "eto i mene tamo na sastanku cim polozim vozacki". |
Ajde super, pa da i tebe upoznamo:)
|
Idemo, djevojke, još jedan sastanak večeras, može? :) Vrijeme radnje: večeras u 21 h, mjesto radnje: City, što drugo. :D
1. Domy |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |