![]() |
Citiraj:
|
Smeće konzolaško. Nazadovanje i poglupljivanje igara. Nano suit je drastično "osakaćenij", grafika je solidna (daleko lošija od prvog djela i Warheada), nema lean-a, prone-a, i sl. Mape su smješno uske (nalik Call of Duty-u), igra je linearna do bola, sve pršti akcijom i brzinom, destrukcije NEMA, fizika je lošija od prvog djela.
Sve u svemu konzolaški shit. Prosjek igra, zapravo slična MOH 2010. Citiraj:
|
Citiraj:
grafika u demou je bila izvrsna i sa dx9,jedino ako je u finalnoj igri gora,u sto sumnjam. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Iznad prosjeka, ali lošija od prvog djela. |
Citiraj:
|
pa i nije tak loše... crysis jedan sam prošao par puta na delta i uopće nije bilo teško... onda sam zadnji put išao proći sa xbox kontrolerom (ili je to bio warhead) uglavnom, bilo je dobrih scena, kak nisam baš navikao igrat prek gljivica fps... ono izleti ti baja a ti panično potežeš rafal :-)
|
@sinisa 1989... To se slažem, fps s gamepadom igraju samo konzolaši i ljudi s pshičkim problemima no niko te u ovom slučaju ne tjera da igraš Crysis 2 s gamepadom. Full podrška za x360 gamepad je tu reda radi, ionako za njega to ima 95% igara.
|
Citiraj:
Na demo mp-u sam vidio da solidno mogu igrat na nekih 40-50 fps-a, pa se radujem sp-u. Valjda neće biti kratak. |
|
Maximum disappointment!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
nakon deus ex-a 3 i onog videa od neki dan i ovog fail-a od cryteka samo se nadam da ce wičer opravdat ono sto se ocekuje.e jebiga mi Morronwind generacija smo zahtjevni očito nema muda pod bubrege ko konzolasima :D .Al svejedno cu odigrat crysis 2
|
|
Ahahahahaha, legendarno:D
|
radi malo fluidnije od bete,, al tu je negdje 30-40fps 1080p na max
moram se malo poigrat s cfg-om jer ga stvarno u zadnje vrijeme seru s tim motion blurom |
Citiraj:
Meni se baš čini da je beta fluidnije radila. Edit: MP nije bila beta već demo, naravno mislio sam na SP betu. |
koristim 263.15 Tesla drivere ( CUDA 3.2.1)
obično s tim developer driverima sve radi nekak bolje, bar meni ( a i mislio sam na SP betu ne na MP ak je možda to u pitanju ) |
meni je igra odlična isto kao što je bila i jedinica, samo što je radnja u gradu a grafika (osim eventualno textura, nimalo me ne smeta) i efekti su barem 5 koplja bolji, vrlo, ali vrlo blizu fotorealističnosti, što više poželjeti... i umjesto da citam kojekakve forume dali je directx 10, 11, dali u meniju piše press start i slične gluposti, guštam igrat... ajme meni čime se vi zamarate :puke: opustite se napokon
i fala bogu da nema detaljnog namještanja grafičlih postavki, kad na advance savršeno fluidno radi i još savršenije izgleda (čak je i AA izgleda uključen, i uz vertical sync on svejedno ne pada ispod 60), a razlika izmedju advance i extreme je jedino u padu fps-a btw. Linearna? hahaha, fps-ove igram još od prvog wolfensteina i nisam naišao na nelinearan fps... Eventualno odvratnu linearnost poput nedavno izašlog Homefronta što crysis 1 i 2 sigurno nisu |
evo programičića za namještanje detalja
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=33008 |
da li se nekom nakon 10 minuta igre komp ugasi?
|
Nope.
Inače, 1440*900, Hardcore, VSync - On = 40~60 FPS. Igram kampanju, no čini mi se da sam već blizu kraja. |
jel vama čudan zvuk dok pucate pištoljem?meni nekako nije čist, kao isprekidan
|
Gamer: 50-60 fps-a
Advanced: 30-45 fps-a Hardcore: 250 lock:D Na Hardcore postavkama imam nekih 20-25 fps-a. Inače sve postavke su bile na 1920*1080 rezoluciji s uključenim Vsync-om. @ mamutarka Nisam primjetio, tj. nisam ni pucao s pištoljem:D |
meni je igra sranje, malo sam igrao, i opće mi se neda..opće nemam osjećaj ničeg..ja neznam šta je s igrama ali sve nove igre su u ku*** (fala konzolama)..texture su napravljene katastrofalno (zmuljanje) isto kao i zvuk, osjećaj pucanja nemam.
kad odem s crysis 2 na bc2 preporodim se |
Konzole su za igre ono sto je ciča berni u formuli 1. Kočnice razvoja :amen:
|
Citiraj:
|
Grafika je još vrh s obzirom na DX9, ali brzo čovjek izgubi volju za igranjem jer to nije to.
šteta... |
Ja ima problem sa SLI postavkama, (nisam jos detaljno podesava opcije u driverima pa je to mozda uzrok), manifestira se tako da igra leti sve u 16 i odjednom pocne stucat i zapinjat pa opet proleti i tako nasumice bez ikakve logike ili zakona.
Tek sam je jutros instalira i proba na kratko, pa je vjerovatno problem u tome, ali los pocetak znaci da nije bas ispolirano 100% do kraja. Jel jos ko ima problema sa SLI-jem ??? |
Citiraj:
Igra je nemilosrdna za graficku i moju gtx 580 konstantno dere sa 99%. Eto razloga zasto se komp nekome ugasio. Pregrijavanje grafe. Fps je u 70tima i 580 ima jos snage za aa ili dx11 ali mislim da necu ni pokusavat jer nije vrijedno trosenja vremena, bar meni. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |