![]() |
moze li/smije li netko postat linkove gdj mozemo gledat ufc?! ak ne ovdje nek mi prosljedi PP bio bih zahvalan!
|
Kao što je netko rekao, sve je bolje od slušanja 'stručnih' komentatora na Novoj, nisu Roganu do nokta nožnog prsta, baš je legenda tip. Jedva čekam, lajv se gleda noćas :)
|
Citiraj:
|
|
Sanchez je upravo dao mozda i najbolju borbu dosad u zivotu, kakva predstava,kakav g-n-p. Ovo je bio užitak gledati.
|
istina, covjece u 3 rundi udara ko lud,
|
Pocelo je, Brock baca koljena i napada, uuu, ovo ce biti dobro kad je hrvač na hrvača. Cain ga je oborio vrhunski, aaaa.
NOVI PRVAK :D Cain ga je unistio. Ono što Carwin nije mogao. Ovo je vrh. |
Kao sto rekoh Brown pride je svoje odradio. ''Human punching bag je oboren'' :P
E sad treba cekati Juniora dosantosa da vidimo sta on ima za pokazat. Laku noc |
Totalna destrukcija i bas mi je drago.
Ona posjekotina na Lesnarovoj faci je nasty.. |
:D dobar je , zaslužuje titulu,čekamo santosa.....
|
Poderal ga je ko svinja masnu krpu:)
Uživao sam:D |
Odlična borba, dokaz da masa i mišići nisu dovoljni za pobjedu a toliko i o Lesnarovoj fizičkoj pripremljenosti!!!!!
|
Svaka čast! Iako ne znam koji je vrag s lesnarom. Krme je ali inače je imao puno bolji kardio! :)
|
jos uvijek cekam da mi se skine,prokleti seederi :D
|
Konačno je neko razbio onu seljačinu.
|
Cain Velasquez je nasljednik velikog FEDORA!!
Inače, cijeli UFC 121 je bio odličan, Diego Sanchez, jedino me Kampman razočarao pošto je imao pobjedu u svojem džepu, što je naivno u zadnjoj rundi išao na pod sa Shieldsom. |
Zašto imam filing da je Lesnar pustio borbu?
Vjerovatno se varam ali stvarno njegova lošija borba... |
Citiraj:
Ili je Cain jednostavno toliko bolji da ti je čudna bila njegova nadmoć :) |
Kakvo puštanje, Lesnar se totalno ispuhao nakon što je par puta dignuo koljeno i to je to. Plesao je po ringu a Cain ga još nije ni pogodio kako treba!!!
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
http://mmafightvideosonline.blogspot...uez-fight.html ili: http://www.mmavista.com/ Cain vs Brock nabolji video: http://www.iviewtube.com/v/170928/br...21-fight-video |
Umlatio je krme ko vola u kupusu:p
|
Citiraj:
Cainu svaka čast i mislim da smo uistinu dočekali nasljednika Fedora koji ipak blijedi rekao bih. Krenuo je Mirkovim stopama (politika) i jednostavno mu borbe više nisu na 1. mjestu.. Jedina enigma mi je ona nerealno napumpana mrcina od Alistair Overeem-a, ne znam što bih rekao o njemu, čini mi se da bi moglo nešto biti od njega ali nije baš da se nauzimao skalpova vrhunskih boraca (ne mislim pritom na K1 već MMA borce). |
Fala bogu da jos uvijek postoji boks, ovo je meni negledljivo :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
haha, gledam sad ponovo pocetak same borbe, dok je brock ulazio, zapeo mi jedan detalj/trenutak kad je odgurnuo policajca, koji lik :D
inace nema rjeci o namjestaljci, cain je bio bolji. i to višestruko! neznam jeste primjetili al kardio koda je malo falio lesnaru! ili? |
Boks je odličan pogotovo kad sam čuo da si braća sami biraju protiv koga će branit naslov, i 12 rundi masakriraju protivnika!!!!
|
Citiraj:
Pogledaj si borbe Manny Pacquiao-a, Miguel Cotto-a, Shane Mosleya, Manuela Marqueza i tak :) teska kategorija je umrla tamo negdje oko 2000 :) srednja kategorija sada caruje i to jako, tipa borba izmedju Miguel Cotto- a i Antonia Margarita, kakav mec ili Manny Pacman vs Miguel Cotto, no nije lose pogledat ove bivole u ufc-u :)... A ceka se Manny Pacquiao vs. Floyd Mayweather no kako se promotori igraju nebumo ju uskoro vidjeli zato i je boks tu di je :) |
U lakoj i srednjoj je dobra šora ali je teška kategorija postala živa dosada:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:47. |