PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144700)

Brko 22.03.2010. 07:08

Citiraj:

Autor zippo (Post 1600733)
Ovo

http://stalker.filefront.com/file/SMRTER_Pripyat;108615

@ Drug Brko
u njemu sam usao nazad u tunel

nažalost ne mogu ispobat. baca mi XRAY engine bug error. a napravio sam sve kako treba. :(

Jerry Drake 22.03.2010. 09:14

Uf, završio i ja priču preko vikenda :)

Neku noć igrao do 4 ujutro, bio sam na poslu drugi dan poput zombija koje sam pljucao u labu u Pripyatu :D

Brko 22.03.2010. 09:37

ah, je8eš takvo radno mjesto :D ja sam u bivšoj firmi znao donijet save na USB sticku i nastavit u 7:00 tamo gdje sam stao u 6:30 doma :D (odnosi se na SoC :D )

sad ozbiljno, jel neko imao problema sa instalacijom tj. pokretanjem CoP-a nakon apliciranja SMRTER moda???

Jerry Drake 22.03.2010. 09:48

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1601576)
ah, je8eš takvo radno mjesto :D ja sam u bivšoj firmi znao donijet save na USB sticku i nastavit u 7:00 tamo gdje sam stao u 6:30 doma :D (odnosi se na SoC :D )

Je8i ga, nismo svi direktori od preduzeća da se možemo igrati na poslu, neki od nas i rade :D

Clifton 22.03.2010. 09:56

meni se u par navrata prilikom ulaska u Pripyat (što kroz tunel, što povratkom iz Yanova) xray engine predao i izbacio obavijest o bugu. ne znam dal ga nešto u Atmosfear modu ždere...

Jerry Drake 22.03.2010. 10:04

Citiraj:

Autor Clifton (Post 1601585)
meni se u par navrata prilikom ulaska u Pripyat (što kroz tunel, što povratkom iz Yanova) xray engine predao i izbacio obavijest o bugu. ne znam dal ga nešto u Atmosfear modu ždere...

Ja sam na kraju odustao od modova za CoP. Igra mi radi bez bugova, sve ide glatko, a čitajući po STALKER forumima jsvi mofdovi pate od nekih problema tak oda ne bih riskirao s tim. I ja ću vjerojatno opet krenut na SoC, dobio sam volju igrajući CoP :D

Clifton 22.03.2010. 10:08

ma nije to niš preozbiljno, jednostavno restartam igru i proradi. sitna gnjavaža. eh, kad smo već kod bugova, jel vama fali kaciga kad se vidite iz 3rd person viewa?

ECHO 22.03.2010. 10:09

Ja sam instalirao taj mod SMRTR:D i prilikom instalacije nisam imao nekih problema ali tokom igre se srušio jedno 2-3 puta u par dana naravno, nekad radi par sati bez problema, a nekad se nakon 30min sruši i nisam našao rješenje ali sam odigrao kompletnu igru jer poslije restarta sve radi OK jedno vrijeme:D

Brko 22.03.2010. 10:29

Citiraj:

Autor Jerry Drake (Post 1601581)
Je8i ga, nismo svi direktori od preduzeća da se možemo igrati na poslu, neki od nas i rade :D

pa i ja radim, ali baš tada je bio period gdje smo samo dolazili na posao i čekali 15 sati za polazak doma. to je trajalo 3 tjedna. nebitni su bili na godišnjem, a bitni u firmi :D neki su čitali stručnu literaturu, neki su surfali, neki su pičili CoD u mreži.

ja sam češljo Stalkera na 8500GT pasivnoj :D i da nije bilo tada takvo razdoblje, vrlo vjerojatno da nikada nebi ni zaigrao tu igru niti ju zavolio :D

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1601600)
Ja sam instalirao taj mod SMRTR:D i prilikom instalacije nisam imao nekih problema ali tokom igre se srušio jedno 2-3 puta u par dana naravno, nekad radi par sati bez problema, a nekad se nakon 30min sruši i nisam našao rješenje ali sam odigrao kompletnu igru jer poslije restarta sve radi OK jedno vrijeme:D

meni se to ne čini baš kao neko riješenje. igra bi morala raditi sa modovima kao i bez njih, dakle glatko i bez kršenja, a ne da mi svako malo xray štuca i baca van.

blava 22.03.2010. 20:40

evo da vas pitam...je li se govori o nastavku jer vidim da je ovo trilogija pa je kraj...

ali bilo bi super gledati pricu iz perspektive prvih stalkera dolazeci u nepoznata podrucja,ocekivajuci nemoguce...

ah,steta da takav potencijal price,atmosfera,igrivosti ostane sada zapusten...
:)

i,da ending song je predobar,bas pristaje kraju i zavrsetku

Brko 22.03.2010. 22:38

Citiraj:

Autor blava (Post 1602204)
evo da vas pitam...je li se govori o nastavku jer vidim da je ovo trilogija pa je kraj...

ali bilo bi super gledati pricu iz perspektive prvih stalkera dolazeci u nepoznata podrucja,ocekivajuci nemoguce...

ah,steta da takav potencijal price,atmosfera,igrivosti ostane sada zapusten...
:)

prerano je za takvo nešto još :)

Citiraj:

i,da ending song je predobar,bas pristaje kraju i zavrsetku
ja sam dobio soundtrack sa oriđiđi igrom na CD-u :D dobra je muzika :D

zippo 23.03.2010. 15:08

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1601613)
meni se to ne čini baš kao neko riješenje. igra bi morala raditi sa modovima kao i bez njih, dakle glatko i bez kršenja, a ne da mi svako malo xray štuca i baca van.

Nikakvih vecih problema nemam, tu i tamo "stucne" ali to bi prije pripisao driverima nego modu. Jedino pogledajte koji je mod za koji update preporucen

Roberto 24.03.2010. 08:39

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1602332)
prerano je za takvo nešto još :)

Ma kaj prerano. Ovaj topic još od prošle godine ima naziv Call of Pripyat and Sequel.

Znači da se palnira novi vrlo skoro.
Ma ima da izađe do kraja godine :D

Brko 24.03.2010. 11:17

ajde onda, ako tebi nije prerano, nađi i daj nam link sa nekakavim konkretnim dokazima :D koliko ja znam, još i dalje su to samo nagađanja.

joolka 26.03.2010. 14:57

...decki kako da pristupim dutijevcima,dao sam im onaj pda kad su oni padali s neba,ali sta dalje,nemou ovako u prypt,jos mi fali monolitovac ;)

Clifton 26.03.2010. 15:16

Monolithovce nađeš u jednom questu kad te zamole da pričaš stalkerima od njima, možeš ih "učlanit" ili u Duty ili u Freedom. ako trebaš se svidjet prvima, upiši ih tamo.

zkljaja 27.03.2010. 00:06

Das im pda od Morgana (njihov arm dealer, ubijes ga dok je na sastanku s banditima), i dokumente koje nadjes u Jupiteru.

Ja sam u pripyat isao sa onim likom koji je bio duzan lovu banditima, likom u tornju pored Yanova i sa vojnikom iz bunkera jer si nisam bio dobar ni sa jednim factionom ( sve dokumente i PDA-e prodao Owlu pa nisam imao cime pridobit povjerenje)

Clifton 27.03.2010. 13:26

gotovo :(

moram priznat blago razočaranje na kraju. master level, a doslovno niti jedan protivnik nije bio onak, da se usereš od muke i potrošiš cijeli inventory prije nego ga svladaš. uletio u X8 lab i očekivao crawling od dve ćuke najmanje, a kad tamo samo snorkovi i burer. još su me najviše scimavali štakori, izluđivali su me sa svojim svinjskim vrištanjem dok su skakali na me.
probijanje prema helićima na kraju? wtf? šačica Monolithovaca koje je ionako većinu zašamarao military squad. morat ću još jednom probat, pa odbit ponudu da se ukrcam u helić.

ali sve u svemu, kao spodoba koja nije odigrala nekakav smisleni singlplay naslov u zadnjih godinu i pol dana, dajem veliki palac gore za atmosferičnost igre i izvedbu. sad bi se trebao natjerat ponovno zaigrat SoC s nekim od modova.

Roberto 27.03.2010. 14:29

Citiraj:

Autor Clifton (Post 1605972)
ali sve u svemu, kao spodoba koja nije odigrala nekakav smisleni singlplay naslov u zadnjih godinu i pol dana, dajem veliki palac gore za atmosferičnost igre i izvedbu. sad bi se trebao natjerat ponovno zaigrat SoC s nekim od modova.

SoC je puno teža igra za proć nego CoP. Ja zbog toga prije dvije godine nisam završio igru iznerviran bugovima i težinom igre :D
CoP je bio dosta lakši, ali svejedno zabavan, u zadnjih godinu u pol među tek treća igra koju sam završio jer mi je bila dobra.

Cliftone, ako te zanima kaj se dogodi ako ne odeš na helić...

Baš niš posebno, ostaješ u zoni igrati i istraživati sidequestove. moraš se probit natrag od helipada i to je teže nego probijanje do helića jer ima više monolithovaca nego na putu do helipada, a ti si sam.

Brko 29.03.2010. 07:56

Citiraj:

uletio u X8 lab i očekivao crawling od dve ćuke najmanje, a kad tamo samo snorkovi i burer.

onda nisi nasao svih 5 dokumenata u labu X8. tamo mora biti barem 5 burera, a ne 1. fulao si jednu secret room ;)

Citiraj:

sad bi se trebao natjerat ponovno zaigrat SoC s nekim od modova.

upravo odigrao Copmplete 2009 do kraja. fun part je da kreces ispocetka jer se zona otvorila i možeš kam oćeš.

Clifton 29.03.2010. 08:17

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1607333)
onda nisi nasao svih 5 dokumenata u labu X8. tamo mora biti barem 5 burera, a ne 1. fulao si jednu secret room ;)

zapravo, našao sam četiri dokumenta. vrtio sam se ko bedak baš zato da ne propustim nekaj, al izgleda da mi je jedan ipak izmakao "ruci pravde". scimalo me kad nađeš dokumenat da ili možeš ić ća ili nastaviti tražiti, tak da je čudo kaj sam uopće pokupio još tri.

Brko 29.03.2010. 08:35

Citiraj:

Autor Clifton (Post 1607338)
zapravo, našao sam četiri dokumenta. vrtio sam se ko bedak baš zato da ne propustim nekaj, al izgleda da mi je jedan ipak izmakao "ruci pravde". scimalo me kad nađeš dokumenat da ili možeš ić ća ili nastaviti tražiti, tak da je čudo kaj sam uopće pokupio još tri.

e da, fali ti još nešto onda, čak mislim da ih i 6 komada ima :) ako želiš da ti velim koji je to, nije problem :D evo ti u spoileru :)

daklem, kad si stigao u Lab X8 i došao na najnižu razinu, nađi liftove negdje sa strane. imaš jedan među-kat u koji možeš ući samo preko drugog lifta. znači, kad dođeš pred njih, to ti je desni. uđeš u njega, sad, ne znam gdje je otvoren, popneš se po lojtrama do 2 razine gdje vidiš da je otvoren i skućiš van. tamo ti je tajni dio laba, ima još, čak 2 dokumenta. ali i 3-4 burera koji ćuvaju tu prostoriju. kad ih sve skupiš, znat ćeš jer će ti igra javiti "leave lab X8 underground", bez da ti kaže "ili ostani skupljat dokumenta" :)

Clifton 29.03.2010. 08:53

ma završio sam igru i po prvi put u životu ne da mi se vraćat. odgledao sam filmić na kraju i to je to. kak je, tak je. jedino mi žal ko pesu u cijeloj igri kaj mi je u tunelima zaginuo Zulu, a niti u jednom trenutku mi nije to bilo javljeno. čak niti onda mi se nije vraćalo ponovno odigrat taj dio, zbog starog cugera :D

Jerry Drake 29.03.2010. 10:19

Citiraj:

Autor Clifton (Post 1607353)
ma završio sam igru i po prvi put u životu ne da mi se vraćat. odgledao sam filmić na kraju i to je to. kak je, tak je. jedino mi žal ko pesu u cijeloj igri kaj mi je u tunelima zaginuo Zulu, a niti u jednom trenutku mi nije to bilo javljeno. čak niti onda mi se nije vraćalo ponovno odigrat taj dio, zbog starog cugera :D

Mislim da je tak igra skriptirana, svi izginu osim tebe u tunelu prema Pripyatu.

weaponx 29.03.2010. 10:26

Citiraj:

Autor Jerry Drake (Post 1607414)

Mislim da je tak igra skriptirana, svi izginu osim tebe u tunelu prema Pripyatu.

Nije tako skriptirana. Ja sam prošao tunel, a samo jedan čovjek je poginuo.

Clifton 29.03.2010. 10:32

nikako nije tako skriptirana, ja sam izvukao žive iz tunela Vanoa, Stridera i Sokolova. još ti kasnije Vano i Sokolov pomažu u misiji kad napadaš Monolithovce u biblioteci.

Brko 29.03.2010. 10:35

Citiraj:

Autor Jerry Drake (Post 1607414)

nije tako skriptirana. Ja sam prošao tunele gdje nitko nije poginuo (osim hrpe zombija, mutanata i monolitnih fanatika), a bilo nas je petero :D

Jerry Drake 29.03.2010. 10:36

Citiraj:

Autor weaponx (Post 1607419)

Nije tako skriptirana. Ja sam prošao tunel, a samo jedan čovjek je poginuo.

Citiraj:

Autor Clifton (Post 1607423)

nikako nije tako skriptirana, ja sam izvukao žive iz tunela Vanoa, Stridera i Sokolova. još ti kasnije Vano i Sokolov pomažu u misiji kad napadaš Monolithovce u biblioteci.

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1607425)
nije tako skriptirana. Ja sam prošao tunele gdje nitko nije poginuo (osim hrpe zombija, mutanata i monolitnih fanatika), a bilo nas je petero :D

heh, onda sam ja zasro stvar pobrinuo se samo za sebe :D

Brko 29.03.2010. 10:39

da :) pobjegao si i ostavio da umru. kao i oni znanstvenici što su pustili da Ghost umre u Labu X16, zato što se Vassiliev usrao od straha i pobjegao :D

Garro 29.03.2010. 10:40

Nije skriptirana, kod mene su svi preživjeli...ali iz nekog razloga, Zulu, iako je preživio dolazak u Pripyat i pokazao srednji prst military squadu, na kraju mi kaže da je posthumno odlikovan...mislim, WTF?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08.