PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Test Drive Unlimited 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=140382)

R@zzoR 25.02.2011. 04:06

Je li netko mozda nasao 12. snapshot i west observatory snapshot na hawaiima sve sam pronasao i samo mi jos ta dva fale pa uploadam mapu ako kome treba sa svim snapshotima :)

LorD ClockaN 25.02.2011. 13:03

vec ima tih mapa po netu...
nisam ih koristio, ali nisam te niti nasao :)

Mr.Ex.President 25.02.2011. 15:25

Citiraj:

Besplatni DLC nazvan The Exploration Pack sadrži aute Lancia Stratos Rallye i 1969 Dodge Charger, te nove olupine. Uskoro stižu i zakrpe na sve tri platforme, a najvažnije promjene su:
* poboljšan proces prijave u igru
* bolje iskustvo mrežnog igranja
* popravljene greške sa snimljenim pozicijama
* popravak oštećenih datoteka spremanja
* poboljšane liste prijatelja
* klubovi sada rade
* igrači više neće gubiti novac zbog pogreške u Casinu
Bože kako loše:stoopid:
Ja očekiva nove aute, motore, ovo, ono, a oni dodali 2 auta, 3 olupine?! i popravili 2,3 greške i to je kao DLC?!:roller: Neću ga nit skidat, bez obzira šta je besplatan

R@zzoR 25.02.2011. 15:53

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1857545)
vec ima tih mapa po netu...
nisam ih koristio, ali nisam te niti nasao :)

Das mi link na te mape ja sam trazio ali nisam nista nasao :(

LorD ClockaN 25.02.2011. 16:52

http://www.xbox360achievements.org/f...=292420&page=3

im a jos neke stranice sa svim lokacijama auta koje moras pronac, ali to ne znam di je

R@zzoR 25.02.2011. 19:26

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1857743)
http://www.xbox360achievements.org/f...=292420&page=3

im a jos neke stranice sa svim lokacijama auta koje moras pronac, ali to ne znam di je

Hvala ti sinoc sam ispalio trazeci ova dva zadnja, inace imam ih sada sve bookmarkane pa ako kome treba postam ih na forum ili posaljem sliku mailom kada napravim ss

:chears::respekt:

Don 25.02.2011. 19:31

Pa ima na youtube lokacije svega i svačega (olupina, salona, tjunera itd)

R@zzoR 25.02.2011. 19:46

Citiraj:

Autor Don (Post 1857847)
Pa ima na youtube lokacije svega i svačega (olupina, salona, tjunera itd)

pisao, trazio, googleao i nista sve neki bezvezni random rezultati :(

Don 25.02.2011. 20:23

Ne kužim, eto npr, upišeš u yootube "wreck cars hawaii 1 tdu2" i izbaci ti link:
http://www.youtube.com/watch?v=4DznEk2pjak

Ja sam našao SVE što sam trebao za tdu2 na youtube-u.

Ali nikako da mi padne kiša na havajima, igram offline s instaliranim update-om.
Jel uopće moguće da pada? Padala je kiša na Ibizi.

R@zzoR 25.02.2011. 21:49

Citiraj:

Autor Don (Post 1857879)
Ne kužim, eto npr, upišeš u yootube "wreck cars hawaii 1 tdu2" i izbaci ti link:
http://www.youtube.com/watch?v=4DznEk2pjak

Ja sam našao SVE što sam trebao za tdu2 na youtube-u.

Ali nikako da mi padne kiša na havajima, igram offline s instaliranim update-om.
Jel uopće moguće da pada? Padala je kiša na Ibizi.

Pada ali dosta rijedje nego na ibizi, ipak su to hawaii ;) a sto se tice tih olupina to sam i ja nasao bez problema samo nisam nigdi mogao naci za snapshotove, ali glupa igra mi je rekla da nisan slikao jedan snapshot a slikao sam ga i zato ga nisam mogao nigdi pronac a onaj observatory nije west nego north-west -.-

Scorpius 28.02.2011. 14:53

Prvo i ono što me najviše zasmetalo
Ferrari Enzo je JAKO loš. Omjeri brzina su krivi, max brzina premala...
458 ga ubijek u svakom segmentu, i to sa lakoćom, a A1 challenge sa enzom je mission impossible. Najlošiji A1 auto. Kužim da ga Veyron ubije na ubzanjima (sada govorim za RL), al Enzo je kao auto za zavoje (kao i svaki Ferrari), al u Top Gearu je bio sporiji samo 2 sec za njihovoj stazi

LorD ClockaN 28.02.2011. 16:43

aston martin je za "a1 high" mission imbossible ili bar very hard possible...

gbijelic 28.02.2011. 18:27

i na hawaima licence za A category sa mercedesom je ultra ultra

LorD ClockaN 28.02.2011. 18:31

za a1 i a2 licencu sam morao spojit moj stari microsoft sidewindef forcefeedback 2 joystick da mogu regulirat gas... inače nikako nisam mogao na tipkovnici!

kyz0 03.03.2011. 13:38

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1859826)
za a1 i a2 licencu sam morao spojit moj stari microsoft sidewindef forcefeedback 2 joystick da mogu regulirat gas... inače nikako nisam mogao na tipkovnici!

Licence i oni time triali gdje se utrkuješ protiv vremena su zapravo i najteži dio igre. Utrke u kojima vidiš protivnike su prelagane nebitno u kojoj kategoriji, jedino me malo A4 zezala jer mi se nije baš sviđao hendling niti jednog auta.

Budući da igram samo na tastaturi jako cijenim Veyronov AWD pogon, prvi pick bi mi uvijek bio Enzo, on mi je bio end-game car i u TDU jedinici, ali ga je nemoguće voziti.

Inače je offroad po meni pun pogodak i šteta što nema više utrka. Sviđa mi se kako se auti ponašaju (primjetite: ne pričam da li je to realno ili ne, samo govorim o feelingu užitka koji igra pruža).

Mr.Ex.President 03.03.2011. 13:50

Citiraj:

Autor kyz0 (Post 1862244)
Licence i oni time triali gdje se utrkuješ protiv vremena su zapravo i najteži dio igre. Utrke u kojima vidiš protivnike su prelagane nebitno u kojoj kategoriji, jedino me malo A4 zezala jer mi se nije baš sviđao hendling niti jednog auta.

u A4 kategroji je Audi RS6 vladar, toliko mi se sviđa da ga vozim već danima, preša sam s njim preko 1000 km (dok sam na ostalim autima oko 100-300 max). A2 i A1 mi se nekako ni ne igra, šta sam god od auta probao me razočaralo, neigrivo skroz... Mislim dalo bi se potrudit, svaki auto ima svoju šemu il treba izbjegavat nagla skretanja il trzanja (ljuljanja) ili gas treba pumpat ili ... ali živcira me iskreno, radije se zajebajen po otoku, prelazim ove gluposti, nalazim olupine, istražujem teren:D

Inaće za off-road se slažem:beer:

kyz0 03.03.2011. 16:04

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1862253)
u A4 kategroji je Audi RS6 vladar, toliko mi se sviđa da ga vozim već danima, preša sam s njim preko 1000 km (dok sam na ostalim autima oko 100-300 max). A2 i A1 mi se nekako ni ne igra, šta sam god od auta probao me razočaralo, neigrivo skroz... Mislim dalo bi se potrudit, svaki auto ima svoju šemu il treba izbjegavat nagla skretanja il trzanja (ljuljanja) ili gas treba pumpat ili ... ali živcira me iskreno, radije se zajebajen po otoku, prelazim ove gluposti, nalazim olupine, istražujem teren:D

Inaće za off-road se slažem:beer:

Dat ću mu drugu šansu :D Nekako me nije oduševio na prvi pogled. A inače, što se A1 tiče, uopće nema problema sa Veyronom, njegov pogon na sva 4 kotača je brutalno različit od recimo CCXR-a.

A uživancija vožnje po otoku, definitivno, igru igram samo i jedino radi tog gušta, sam "competition" gdje imaš se boriš protiv neke retardirane braće, tate i razmažene kćeri itd... i nije baš zanimljiv. Ali sve u svemu, dva otoka za guštanje, odlično!

LorD ClockaN 03.03.2011. 17:07

ja sam a4 sa nekim tt-om isao i super je jer ima awd

R@zzoR 04.03.2011. 01:24

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1862431)
ja sam a4 sa nekim tt-om isao i super je jer ima awd

Potpisujem Audi TTRS roadster najbolje a4 auto, a i najljepse po dizajnu, a sto se tice najdrazih auta, subaru impreza wrx sti (a6) za offroad prosao s njime preko 1500 km, a za cestu pagani zonda cinque (a1 tuniranan na lvl 4 max 400 km/h) preko 1000 km :goood:

LorD ClockaN 04.03.2011. 13:38

bas to za A1 cinque se pokazao najboljim
imam jos i veyrona, onog kungs...nesto... i aston martina x00 i cinque je mrak!!

R@zzoR 05.03.2011. 01:04

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1863094)
bas to za A1 cinque se pokazao najboljim
imam jos i veyrona, onog kungs...nesto... i aston martina x00 i cinque je mrak!!

Ne volim aston martine premda iznimku one-77 je stvarno mrcina od auta ali posto igram online i sve puno one djece sa veyronima ss, gs koji vec pa se onda vozam uokolo sa zondom i nadjem nekoga sa veyronom pa ga na zavojima rijesim bez problema :goood: inace navikao sam se na zondu skroz znam tocno kada ce proklizat i s koliko moze proci koji zavoj ;) 1000 km prakse :D

tomos222 07.03.2011. 16:40

jel preso ko igricu :D?

tbogovi1 10.03.2011. 20:39

jel se moze ovo kako nastimat da se igra s volanom?

R@zzoR 12.03.2011. 03:08

Citiraj:

Autor tbogovi1 (Post 1867815)
jel se moze ovo kako nastimat da se igra s volanom?

Tesko, mozda jos koji patch sredi stvar, ali kazu da je lakse igrati sa joystickom nego sa volanom sta je malo po meni glupo ali jbg, probaj se igrati sa postavkama ako ti igra uopce prepoznaje da ti je volan prikljucen

tbogovi1 13.03.2011. 20:10

Citiraj:

Autor R@zzoR (Post 1868843)
Tesko, mozda jos koji patch sredi stvar, ali kazu da je lakse igrati sa joystickom nego sa volanom sta je malo po meni glupo ali jbg, probaj se igrati sa postavkama ako ti igra uopce prepoznaje da ti je volan prikljucen

ma nece uopce mi neprepozna da imam volan. et ti i igre za volan oni netave mogucnost igranja s volanom, onda cu preci igrat pucacine s njim

Newbie Pro 14.03.2011. 21:19

Ukratko: igrao sam TDU jedinicu i bila mi je genijalna. Vidim hrpu oprečnih stavova oko dvojke i pitam, da li da nabavljam ovo, je li smeće ili gg?

R@zzoR 15.03.2011. 03:49

Citiraj:

Autor tbogovi1 (Post 1870013)
ma nece uopce mi neprepozna da imam volan. et ti i igre za volan oni netave mogucnost igranja s volanom, onda cu preci igrat pucacine s njim

ne prepoznaje ni meni gamepad logitechov pa opet igram s njime, ali ne boj se imat ces sada priliku istrosit volan na shift 2 ;) :goood:

kyz0 15.03.2011. 07:50

Citiraj:

Autor Newbie Pro (Post 1870987)
Ukratko: igrao sam TDU jedinicu i bila mi je genijalna. Vidim hrpu oprečnih stavova oko dvojke i pitam, da li da nabavljam ovo, je li smeće ili gg?

Pa vjerojatno ćeš dobiti o oprečne odgovore :D

Uglavnom, ako ti je bila genijalna - nabavi. S tim da se pripremi na mali period prilagodbe novom sistemu upravljanja.

Abon 19.03.2011. 09:49

Ja imam Thrustmaster Ferrari F430 iako ga igra ne prepoznaje samo treba manualno mapirati tipke malo se igrat sa postavkama i radi savršeno.

tbogovi1 02.04.2011. 01:20

jel mi moze tko reci kako da odigram onaj ibiza cup? imam sve kategorije auta i stalno mi stoji sve zakljucano kad hocu da igram taj cup. sve turnamente sam odigo,a u ovaj nece da ude. sta treba tu napravit?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:00.