![]() |
Citiraj:
|
Kako da natjeram da radi u većoj rezoluciji Diabla 2? Nekako mi čini da radi samo na 800x600.. :( Tražio u opcijama povećati a nula bodova.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pouka, nije dobro bazirati lika samo na jednoj vještini. |
Citiraj:
i na žalost ne radi na 1.13 patchu :( |
Citiraj:
Recept je bio: napuniti mapu rejuvenation "pošnima" i onda deri. Prvo središ onog sa range attackom, onda drugog, a onaj "wrlwind" mi je uvijek zadavao glavobolje. Bartuc mi je isto lomio živce. :) Nadam se da će i ovaj nastavak biti nepredvidiv i kvazi-random, kao i prijašnji. |
Imam ja još negdje sačuvane D2 likove na disku.
Barbarian i 2 The Grandfathera. Jedan pao u borbi s Mephistom, drugog mi bratić preko neta dropao :D Igrao sam D2 sa svim likovima i nekako mi najbolje sjela amazonka. |
Momci, na fb stranici Diabla 3 nedostaje jos 5k lajkova do ciljanog milijuna. Nadam se da ce osvanuti kakav novi gameplay, pa eto ukoliko netko jos zeli pridonijeti moze to obaviti ovdje ----> http://www.facebook.com/Diablo
|
Citiraj:
tank you, koristim 1.12 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali sam zato to ispravio sa Druidom ;) |
|
Zašto bi te čudilo?
Najnormalniji potez Blizzarda. Znaju da 90% PC publike igra pirate i normalno da šire tržište. Sasvim razumljiv potez. |
neka ga rade i za nintendu, samo dok pc ne ispašta zbog toga meni dobro.
|
Citiraj:
Citiraj:
-- Sama tranzicija na konzole me niti ne bi čudila nakon pojednostavljivanja sustava healanja sa bobicama. Isto i sa manom, ono, there is no spoon :D Međutim, i meni bilo bi zanimljivo proširiti krug igrača na njihovom mjestu jer je diablo možda i jedina igra koja ne bi trebala imati odvojene servere za pc i konzole, pa to nekako i ima smisla. :) |
Sumljam da ce bit zajednicki serveri ali ideja je zgodna
|
nema šanse da stave konzole i pc skupa, pa jeste vi normalni :)
|
Citiraj:
I ne, nisam normalan :D |
pa zato jer nemožeš stavit u F1 utrku formulu i auto koji nije formula
tako je i pc različit od konzole, ubiti nema rasprave o ovme, toga neće biti evo sada se mogu kladiti s tobom u što god hoćeš i ovjerimo okladu kod j. bilj. :D edit: http://www.techpowerup.com/img/11-06-06/39d.jpg WANTS :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
No kako god, i ja se nadam da su D3 razvijali samo za PC jer ustupaka ne smije biti što se mene tiče :D |
|
http://img860.imageshack.us/img860/1...ablo3heads.png
Miš mi nije ništa posebno , al sluške su mi brutalne :D |
Citiraj:
uuu mrak,,,nikad mi nisu logitech miševi ni pasali ruci :). Ovo me podsjeća na intelimouse optical i stari explorer :))). Meni najdraži miševi :) |
mamaaaa želiiiiiiiiim
|
Pa mislim da se blizzard prilicno dobro osigurao od piratluka, koji ti je smisao ima npr Starcraft 2 ako nije original? Ista stvar s WoWom, a ista stvar ce bit s Diablom 3, mozes si to nabavit ali to nije to.
|
Citiraj:
|
Ajme koji je to fucking teasing....
Grrrrrrrrrr |
Citiraj:
bas dobro izgledaju :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29. |